mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi ama yarın sabah deneyeceğim kaçarı yok , tartıdan hemen sonra
canan hanim vur dedi öldüruyorsun yani kisacasi :)))
hafta içinde hiçmi tartilmiyorsunuz yaa ben duramam tartilmadann
yarinki tartiya gore bal la aranizdaki ili$kiye bi çeki duzen verirsin artik :)))
1 adım öne çıkar, BEN YAPTIM derim. Arkadaşımı rahat bırakın... Hem o 79 kilo oldu derim:)))
eveeett...eveeettt..yavaş yavaş uzaklaştır onu kafandan bakemm..ne diyorduk biz..tartı diyorduk..yarın diyorduk..
seni hipnotize etmeye çalışıyorum bak..bakeem uymadı ama
kısslarr ben kaçar artıkın..yarın kalkamıycam yoksa..hepinizi öpüyorumm..tartı hepimizi güldürsün inşallah..aramızda kalsın form çay da içtim valla..
Sersum, kızın kaçıncı sınıftaydı? Kaçtır sorucam, fırsat olmuyor... Alıştı mı okula? Arkadaş buldu mu? Öğretmenleri nasıl?
7. sınıf canım.alıştı hatta fazla alıştı..öğretmenlerin hepsi batıdan gelmiş hevesli insanlar..inşallah iyi olacak canım:))
iyi geceler tatlım öptüm..
evet canım haklısıncocuklar değişimleri genelde içinde yaşıyor biz büyükler gibi uzun sürede sürüştürmüyorlar kabul mekanizmaları hızlı benim öğrencilerimdegördüşümdeaynısı
birde boşanmış aile cocukları her ne olursa olsun annesi ile abasını yan yana istiyor soun olursa olsun yeterki birlkte olalım diye düşünüyorlar
kız öğreniler hep anne ile çatışıyor eskiden biz hep babamızda şikayet ederdik yeni nesil annsinen şikayetçi kızlar haberiniz olsun
Günaydın canlar.
İlk bildirimi ben yapayım demiştim ama amiboid benden önce davranmış.
Başlangıç tarihi: 21 eylül 2012
Başlangıç kilo: 82,6 kg
Geçen hafta: 80,2 kg
Bu hafta:79,0 kg
Fark:1,2kg
Fark %:1,4
Dediğim gibi, kimseden ses çıkmazsa listeyi ben yapacağım. 1'e kadar falan beklerim.
siyahmiyahcım günaydın taklım..
sana da günaydın sersumcum
şimdi geçmişi okudum bi yeşil çay koyup geliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?