2. öğünüm yağmur altında mangal süpperdi..(lojmanın mangal alanında üstü kapalı piknik masalarında)
4-5 tavuk kanat
4-5 köfte
köz patlıcan içinde kaşar
közlenmiş biber ve şalgam suyu
mangalı tek yapan bizdik .tel örgülere biraz yakınız..bi baktık eşimle taş atılıyor..lojmanın dışında şerefsizlerin çocukları bizi taşlıyor..eşimde eline taş alıp koştu..kaçtılar..Allahım elime verseler bi döverdim onları ..küfretmemek elde değil
çok sinir oldum yawww
muhabbetin dibine vurduk filizim..kızlar kaçırıyor yine..
iğneoyam,iyiniyetlim,leylakım,pampişim nirdesiniz yawww
sabah kargalar kahvaltı yapmadan kulak ağrısıyla uyandımm:26:
ağrı kesici aldım bakalım ilerleyen saatlerde bakalım noolcak
kahvaltıyı hazırladım ev ahalisinin kalkmasını bekliyorum
sabah menüm
yımırta salatasıı
domatesli biber kavurma
peynir zeytin
cevizz
çay çay
ağrı kesici aldığım için de sabah kalkınca 1 bardak süt içtim
bayram da geçti emme temizlik geç olsada yapılmışşhe bacım yaw dun gece bende ugras ugras gıremedım sıteye benım nette sorun var sandım ama dıger sıtelere gırılıyodu demek kadınlar kulubu gece gece dıp kose temızlıge gırısmıskı bızı dısarda bıraktı
Gecmis olsun canim .
Insallah en yakin zamanda iyi olursun .. Kulak agrisini bilirim fenaa.. Acil sifalar diliyorum..Bu arada simdiden afiyet ,Leptin olsun
Bende salata delisiyimdir .
her türlüsünü zevkle ve buyuk bir iştah ile yer ve her yeni tarifi uygulamak icin can atarım ..
ewet canım , boyayatarak bazen evde boyayarak yıpratıyoruz saclarımızı .. Ama gec olsada akillandim.. daha da asla boyatmam .. Her ay dipler gelir boyat , tutacakmış acıkmış olacak koyu mu yutacak .. En güzeli doğal renk ..güle güle kullanalım
ohh iyi yapmışsın tatlımKızlar dun yine omega 3 aldım. Neredeyse 3 yıllık omega 3 depo ettim.
1 tane aldığında 2. 1 cent
500 tane omega 3 : 20 aldım ..
sağol tatlımZaten olay halkta bitiyor. Yerel halktan destek almayan hangi eylem devam edebilir ki??? Kendinize çok dikkat edin. Rabbim korusun sizleri.
Dün kardeşimdeydim. Erken çıkıp önce anneme gittim. Akşam da kardeşime, yakın oturuyorlar. Gece de geldim, site kapalı! Sohbeti kaçırdım valla...
Geçmiş olsun. İnşallah şimdi daha iyisindir. Benim oğlum da olur ara sıra. Hep de antibiyotiklik olur... İnşallah sana gerekmez.
ohh iyi yapmışsın tatlım
sağol tatlım
site temizliği hepimizi vurdu
boğazım yanıyordu 2 gündür oradan kulağa atladı sanırsam:26:.bekliycez görücez:26:
sağol tatlımgeçmiş olsun canım..iyiliyetlim kavinvalidelerinden fırsat bulamıyor galiba ..onun mazereti var da diğer kızlar nerde kaçamak mı yapıyolar yoksa
2. öğünümü baştan yazıyorum
1 tabak kurufasulye
sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar kızartması
5 tane içli köfte
eşim içli köfte isteyince dayanamadım yaptım..
bulgur yemiycektim ama dayanamadım
kaçamak yok ama nasılsa..
bu hafta bi daha yeme bulgur canım ..içli köfteyi nasıl yapıyosun ...bi de leslie kaç mil yürüyosun
afiyet olsun canım ..lezzetli görünüyo ben 5 te duramazdım sanırım ...tamam canım cumaya kadar artık bulgur da yok
leslie ile 2 mil yürüyorum o da 3km yapıyor..hiç yoktan iyidir..
içli köfte tarifim
köftelik bulguru ıslatıp şişmesini bekliyorum
sonra içine yumurta karabiber kırmızıbiber az tuz ve yapışmasını sağlıyacak kadar un koyup yoğuruyorum..hepsi göz kararı..hamur gibi olup bulgur dağılmayana kadar yoğuruyorum arada su damlatarak..
içine de
kıyma ve soğanı az yağda kavurup içine karabiber kırmızıbiber reyhan ve ceviz koyup az daha kavuruyorum içimiz hazır..
baharatları damak tadına göre azaltıp arttırabilirsin
sonra hamurundan yumurta büyüklüğünde alıp içini oyup elimi ıslatarak hertarafını yapıştırıyorum..
eşim kızartma seviyor ben domatesli salçalı maydanoz doğranmış sosta haşlayıp sosuyla servis yapıyorum afiyet olsun
2. öğünümü baştan yazıyorum
1 tabak kurufasulye
5 tane içli köfte
maşallah bir ben öğrenemedim içli köfte yapmayı,yemeye bayılırım.yapan arkadaslar var sagolsunlar yapınca benı unutmuyorlar2. öğünümü baştan yazıyorum
1 tabak kurufasulye
5 tane içli köfte
cok tesekkur ederım teyzesıCanim ben aslem Samsunluyum ve kokenimiz cogu Samsunlu gibi Selanik o nedenle Samsunun belirli bir kesmi lahanaya kelem diyor aliskanlik bu ki bende kelem demeye devam edenlerdenim.
Malzemeler:
• 1 adet ufak kırmızı kelem
• aynı miktar beyaz kelem
• ½ limon ,sirke
• 3 yemek kaşığı zeytinyağı
• tuz
Yapılışı:
Ön hazırlık olarak kelemleri ince doğrayıp, ayrı kaplara alın.
limon,sirke, zeytinyağı ve tuzu bir kabın içinde çırpın. Sosun yarısını kırmızı kelemim üzerine, yarısını beyaz kelemin üzerine döküp karıştırın.
Geniş bir servis tabağının üzerine, önce beyaz kelem salatasını, üzerine de kırmızı kelem salatasını yerleştirin.
Tesekkur ederim canim Guzel oldu ama tabi yeni boyadigim icin biraz daha koyu ..zamanla acilacaktir .. Problem degilartik sac boyamayacagim orjinal rengimi ozlemistim yaw
Tesekkur ederim canim. Sagol
Meleginin dogum gunu kutlu mutlu olsun canim ..Kuzucuga Allah uzun ve saglikli bir omur versin
Afiyet olsun canim ..
Guzel ve enerjik , kacamaksiz bir gun diliyorum
bayram da geçti emme temizlik geç olsada yapılmışş60:
sağol canım
şimdilik iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?