canım cocuklardan once daha derlı topluydu tabı..sımdılerde haftada bır dıp kose gırıyorum koltukları bazaları falan cekıyorum dıger gunler ustten yapıyorum.buyuk temızlıklerde bende alıyorum kadın.duvar,cam falan sılınecegı zamanlarda
Sabah kahvaltım 07:15 : omega 3 ( solgar 700 den 2 adet ), yarım Lt karbonatlı su,
07:40 : 2 k.k. Yumurta (özgür tavuk yumurtası) ,3 ceviz ici, 1 bardak çay, 1 dilim pastırma,1 kibrit kts beyaz peynir,10 siyah -2 yeşil zeytin
Günaydın canlar
Nasılsınız
Güzel bir gün ve iyi bir hafta geçirmenizi dilerim
Sabah kahvaltımı yaptım klasik Karataya ek olarak yarım dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı bal yedim
Kahvaltımdan sonra 5 km yürüyüşümü yaptım
Akrepcim ben de aç karnına alıyorum omegayı daha faydalı olacağını düşünüyorum ama, senin tok almanın özel bir sebebi mi var canım
Şimdide eve girişeceğim papadiyamım deyişiyle
Canım bugün çok erken kalktım , o yüzden yedim, genelde ben de yürüyüş dönüşü yapıyorum kahvaltımı, yürümek daha zor oluyor tok karna, sana da kolay gelsin canım, şimdi yeşil çayımı içiyorumcanım benım afıyet olsun kolay gelsın.yuruyusunu kahvaltıdan once yap bundan sonra ıstersentok karınla pek onerılmıyo yuruyus
tamam canım bende yesıl cay ıcıyorum benımde dunya kadar ısım var sılıp supurmem gerekıyo allahtan banyoyu dun temızlemıstım balkonuda yıkamıstımCanım bugün çok erken kalktım , o yüzden yedim, genelde ben de yürüyüş dönüşü yapıyorum kahvaltımı, yürümek daha zor oluyor tok karna, sana da kolay gelsin canım, şimdi yeşil çayımı içiyorum
Papadiyacım yapıcakmısın protein günü, ben cesaret edemiyorum
gunaydın kızlar
kahvaltım
2 yumurtadan b.peynırlı omlet
kaşar peynır,k.t ev yogurdu
omega3,çay
tamam canım bende yesıl cay ıcıyorum benımde dunya kadar ısım var sılıp supurmem gerekıyo allahtan banyoyu dun temızlemıstım balkonuda yıkamıstım
yaptım bılemkahvaltımı okuduysan bellı oluyodur yumurta peynır yogurt yedım acayıp doyurucu bakalım neler olacak
Dün akşam küçük oğlum hastalandı. Akşam 10 dan gece 2 ye kadar defalarca kustu. Tabii ben sonrasında da uyumadım, ateşi çıkarsa diye. Sabah şimdilik kusmadı. Ateşi de yok. Tarhana çorbası içirdim sabah. Bu arada sanırım ben de hastalandım. Midem bulanıyor. Tiroid ilacımı zor içtim. Sonra da yarım tabak tarhana... Mikrobik herhalde... İnşallah çabuk atlatırız.
Sersum, ficans. Siz nasıl oldunuz kızlar? Sersum diğer kulağıma vurdu ağrı demişsin. Geçti mi?
kızlar merhaba nasılsınız sanmayınki bi yazdı sonra gitti kendimi hazır hissettiğimde başlayacam diyete
bu aralar rahatsızım 20 lik dişimden ameliyat oldum daha tam iyileşmedi geçen haftada soğukalgınlığı grip çok hastaydım daha tam toparlanamadım
iyleşince başlayacam ve inşallah önce Allahın sonra sizlerin yardımıyla başaracam
iyiniyetlim okumuşsundur ben dün pazarda açgözlülük edip bi çok şeyden bi çok aldım .yeni bi ben oluşturucam ya sanki habire yemek yicem ..şimdi aldıklarıma bakıp bakıp iyiniyetlim bunları nasıl ziyan etmezdi diyorum .. ya sen ya da kayınvaliden bugün bana bi uğrasanız ..haftaya pazara çıkmadan liste hazırlayım değilmi gerçekten acaba bi çoğunu pişirsem ne kadar dayanırlar ki dolapta çünkü dolaba bu halleriyle sığmıyolar
Tatlım omega3 ü neden açkarnına alıyosun kahvaltınla birlikte alman daha sağlıklı dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?