canım cok bılemedım ama ınsılun dırencının dusmesı ıcın hareket sart , ana yemekte cok yemiş falan yeme 3 cevızı gecmesın bence kı lıstende yok...bıraz daha devam et (2 hafta falan )hareketı katarak arkadaslar görüşlerini yazarlar herhalde bozma moralını su an vermesende dırenxc kırılsın patır patır gıdecek sankı kılolar ayrıca saglıklı beslenıyorsun kolestrol dengelenmıstır daha azyorulursun herhalde
Kızlar yarın sabah tartılmayı unutmayınn..Bu haftaki bildirim günü Perşembe...
Masalcım bana örnekli olarak nasıl hesaplayacağımı msj atar mısın ?
kızlar şehit haberleri çok üzücü.
artık ısyan noktasına getırıyolar mılletı
bızım devletimiz bu kadar mı aciz,yoksa bu terörün bitmesini istemeyen hainler mı var ıcımızde
burası yeri değil tabii ki konuşmanın ama bırseyler yanlış yapılıyor galiba terörle mücadelede
Allah yardımcımız olsun
yine kaçamak yine kaçamakcanım sen veremem dedikçe veremzsin zaten önce kendini vericem diye inandır rahatla tartılma işine biraz ara ver sporunu artır mesala bak nasıl vermeye başlıycan
saol canım inş.Başarılar cnm,inş son denemen olur hayırlısıyla...
selam kızlar sabah klasik kahvaltımı yaptım okulda acıkmadım öğleden sonra kuru kaysı badem yedim 4 tanecik :86:
eve geldim yoğurtlu kabak yaptım yedim bol su ve 5i biryerde çay içiyorum
Kızlar iyi hoş acıkmıyorum ama kilo da veremiyorum ben ilk hafta 1 kilo vermiştim şimdi yine aynıyım 3 hafta oldu acaba ben başka bir diyet mi yapsam bana yaramadı gibi bu diyet eşim de alanya da onunla bereber başladık o da hiç verememiş üstelik o her sabah yürüyüş yapıyor ben pek düzenli yapamadım ama hiç kaçamaksız yaptım diyeti neden kilo veremedim neden :84::84:
canım ben şuan karbonhidrat diyeti(kb) yapıyorum burayı da takip ediyorum sıkıntını görünce yazmak istedim.bu diyet bizim kb ye çok benziyor oradaki geçmiş sayfalarda birisi haftalarca kilo veremediğini sonra birdden bire gittiğini yazmış.bende de öyle oldu yazın diyet yaptım 18-19 günde 3 kilo flan gitti sonra bi baktım birden 3 kilo gidivermiş toplamda ayda 6 kilo oldu yani.o nedenle bırakma kendine şunu söyle hangi diyeti yapsam yapayım aylarca devam etmek zorundayım bunda en azından tokum.
ayrıca su iç 2 lt altına düşme böbreklerin için
yeşil çay iç hergün 3 kupa kadar
ve seni terletecek egzerszilere başla .
moralini bozma kolay gelsin
teşekkürler desteğin için ama insan bu kadar kendini kasıp kilo veremeyince morali de bozuluyor motivasyonum sıfır 3 haftadır işyerinde ne teklifleri reddettim ama bana diyorlar ki ee senin rejim nasıl gidiyor bir değişiklik yok gibi bozdun mu diyorlar halbuki 0 kaçamakla böyleyim işte ben de sinir oluyorum kilo bile değil gram oynuyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?