geldim bacıımmm
hoşgeldin datlum..özlettin kendini dur öpemm
evet yaa ben de bittim o karikatüre..ne istiyoruuuuuzzz.....bilmiyoruuuuzzzz
Reyhancığım senin kocandı değil mi senden çok süslenen?
Bende de var bir tane. Evden çıkmadan 2 saat onu mu giysem, bunu mu diye düşünür. Gömleklerine aşkla bağlıdır. Her hafta saçlarına cila yaparız. Boya gibi siyahlaştırmıyor ama beyazları biraz kırıyor diye... Kulaklarına sir ağda, ellerine manikür yaptırır. Aynı manikürcüye gidiyoruz. Bir de hacı. Ben de ona "metroseksüel hacı" diyorum:)))
kan tahlili olmuştum oyüzden demir eksikliği çıktı.ayrıca sinüzitlerim azdı üstüne birde adet(
sağolasın...
geçmiş olsun canımm..üzülme sen iyileş düzene girersin
nasolsnz kızlat? şehitmi var yine yaaaa=(
Birdy, hipofiz işlerini yoluna koymuşsun. Geçmiş olsun. Neşen yerine gelmiş çok şükür.
Hayatım , saldım gitti.Duramıyorum ki ööle hüzünlü...Kendi kendimden sıkılıyorum.Herşey olacağına varacak nasılsa , amaaaaan , buğday ıslattım ben de.Aşure yapıcam yarın.Alışveriş de yapamdım , evdeki malzemelerden ööle uyduruk-kaydırık yapıcam işte....
aaa süper isim takmışın valla.Yaaa ben çok seviyorum bööle insanları aslında.Çünkü ben yapamıyorum o yüzden de yapanı çok seviyorum.Hele erkekse çok takdir ediyorum.Ama o çok titizdir di mi , ütü-mütü beğenmez
ben de istiyom ben deeeHayatım , saldım gitti.Duramıyorum ki ööle hüzünlü...Kendi kendimden sıkılıyorum.Herşey olacağına varacak nasılsa , amaaaaan , buğday ıslattım ben de.Aşure yapıcam yarın.Alışveriş de yapamdım , evdeki malzemelerden ööle uyduruk-kaydırık yapıcam işte....
Aynen öyle ama evleneli 14 yıl oldu... İade sürem geçti... Elinde patladım:))))
sağolasın canım.
inşallah yarın düzene gireceğim yoksa bu böyle gitmez...tartıya çıkmaya korkuyorum..
Aynen öyle ama evleneli 14 yıl oldu... İade sürem geçti... Elinde patladım:))))
Tartıdan korkan tartı gibi olsun , korkma be yoktur fazlalık.Sen iç ilaçlarını , iyileş sonra bakarsın o işlere
ben de istiyom ben deee
Eeee şekerim tabağını boş gönderecek diiilim tabe , hem bi tek sana da diiil , yarın herkese benden aşure
iyi yaptın cicim,ben de evde nöbet tuttumslm kızlar ben geldim2 gün gezdim tozdum iyi geldi valla.sizler nasılsınız?
keşke benim de bahçem olsa,dogal dogal yerdimLeylakım HOŞGELDİN bidenemohh ne güzel yapmışsın iyi gelmiştir:112:
Ben de annemle (bahçe işlerinden o da hoşlanır) 1.5 gibi bahçeye indim 5.30 gibi işimiz bitti biz de bittik
Biberlerimin patlıcanlarımın çoğunu söktük, bel yaptımçilek ektik marul ektik.. roka maydanoz dereotu tohumları attık toprağa
saksılarıma baktık bazı çiçeklerimin saksılarını değiştirdikbittim ben bittim
Bugünkü sporum bu yeter
Bende de var bir tane. Evden çıkmadan 2 saat onu mu giysem, bunu mu diye düşünür. Gömleklerine aşkla bağlıdır. Her hafta saçlarına cila yaparız. Boya gibi siyahlaştırmıyor ama beyazları biraz kırıyor diye... Kulaklarına sir ağda, ellerine manikür yaptırır. Aynı manikürcüye gidiyoruz. Bir de hacı. Ben de ona "metroseksüel hacı" diyorum:)))
bizimki yeni geldi,ama yine yalnızım adam odaya kapandı ders çalışıyor.bir müddet ben de yanında çalıştım.sonra baktım adamda tık yok,size muhabbete geldimbende yanlızım canım..=(
ben de fazlalık var sana vereyimdiyet miyet yapamaz oldum...1 haftadır hem adetliyim hem demir haplarını içmeye başladım hemde sinüzitlerim azdı...hastayııııııııııııım...
yarın inşallah normale döneceğim...menü bildirmeyi özledim...okadar düzensiz ve alakasız besleniyorumki anlatamam...
ben de çikolata yemedim ama dogal çikolatalardan 2 kuru incir ve 1 medine hurması yedim.evde çikolata olsa yerdim ,çünkü çikolata durduğu yerde beni taciz ediyor.sonra ırzına geçiyorum sonunda, günahıma üzülüyorum.bu yüzden almıyorumyanlız bi pazar gecrmekde pek kötuymuş yaa..stresden bozdum dıyeti çikolata yedmmmm=(
Sersum,iyniyetlim,reyhanim..alinti yapmistim ama bilgisayarimdan girmedigim icin siteye bi karisiklik oldutopluca hosbuldum efenim
Sersum karikaturler zuupper,nerden buluyosun bunlari
İyiniyetlim bahceyle ugrasmissin ne guzel,afiyetle yiyin insallah hepsini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?