canim elifezgi canim allah bagislasin.ikizler ins.cok uzmuyorlardir seni.allah kolaylik versin.ne tatlidir onlar simdi....yanaklarini SIKMAK istiyorum.canim kizmi erkekmi ikizler...
kubraazra canim allah kabul etsin orucunu....gecmis olsun....
papadiya canim gunaydin.sen calisiyormusun evdemisin kucuk cocugun oldugunu biliyorum da.allah bagislasin..
melexin canim sende olmasan....yazdiklarinizi okuyarak gune guzel basliyorum sayenizde...sabah koca gitsede yazdiklarinizi okusam diye sabirsizlaniyorum,,,,kocam duymasin.....
akrep33 canim guzel gunaydin mesajin ve faydali bilgin icin cok sagol...ins.gunun guzel gecer...
kizlar coklu alintiyla cevaplamayi nasil yapiyorsunuz???:44
kendime cay alicam cay isteyen???
mesajın sag altında alıntı ıle cevapla yazıyo onun yanında kucuk bır kutucuk daha var ona tıkla bır dıger alıntı yapacagın msjda da ona tıkla o sekılde canım
canim cok sagol tesekkurler....herseferinde zor oluyordu...kahvaltım
2 yumurtadan omlet
6 zeytın,peynır
nane,maydanoz,omega3
fındık,sınırsız çay
sımdıde lımonlu su
bu bıtıncede turk gayfesi
Verecegim tabiki canım ..
inancim tam .. Ama metabolizmam yavaş o nedenle yavaş yavaş veriyorum fakat olsun ole veya bole gidiyor ya kilocuklar mutluyum yanee canımBen Ocak ayına 65 olcam insallah
kızlar bu akşam gelen misafirler çok kilo verdiğimi artık durmam gerektiğini söylediler gerekçe de yüzüm çok zayıflamış kötü görünürmüş ...bugün sabah 70.8 dim ...popom hala kocaman ben 60 olmak istiyorum ..yaş gereği kilo olurmuş ..ben eskiden 60 tım diyorum ...o eskidendi daha verme dediler..of yaaa moralim bozuldu zayıflayım derken çirkin olmuşum
kıs baska bır topıc acıp orada konuçlanmıs olmasınlar
kaş konusunda katılıyorum ataturk orman cıftlıgı gıbı benımkılerde bu ara
canım sevıncını kursagında bırakmak ıstemem ama bana turkan soraya yapılmıs gıbı geldı opusmuyoya o bakımdan
yakup yapmazmı kıss
akrep33 canim guzel gunaydin mesajin ve faydali bilgin icin cok sagol...ins.gunun guzel gecer...
kizlar coklu alintiyla cevaplamayi nasil yapiyorsunuz???:44
kendime cay alicam cay isteyen???
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
6 zeytın,peynır
nane,maydanoz,omega3
fındık,sınırsız çay
sımdıde lımonlu su
bu bıtıncede turk gayfesi
dün sabah: Mantar sote, tavada yumurta, 1 avuç badem, peynir
Öğlen: 1 avuç karışık kuruyemiş, 2 dilim eski kaşar peyniri
akşam: çeyrek çupra, salata, brokoli çorbası, 1 avuç badem, 1 çay kaşığı çörekotu, bolca grip çayı
merhaba bayanlar,
uzundur bu karatayı televizyonda duyuyordum derken çevremde yapmaya başlayanlar oldu ki yapanların hepsi kilo sorunundan yapmıyo iyi birşeymiş bu diye yapıyorlar. sonra uzun zamandır görmediğim bi arkadaşın karatay diyeti ile sağlam kilo verip taş gibi olduğunu görünce bende yapmaya karar verdim. 7,5aylık kızım var ve duyduğum kadarıyla emziren için ne sütü azaltacak kadar ağır nede şu bitki çayı bu bitki çayı diye emzirirken içilmemesi gereken çaylar var.
maalesef bu diyetle ilgili çok ayrıntılı bilgim yok hem yapıp hem öğreneceğim. sizden de tam bu konuda yardım istiyorum dediğim gibi bebeğim olduğu için çok ayrıntılı araştırma okuma zamanım şansım olmuyor. benide grubunuza alırsanız paylaşımlara katılırsam hem daha iyi öğrenmiş olurum hemde paylaşımda bulunmak bir grupla bunu yapmak motive edeceğinden diyeti sürdürmem daha kolay olacak.
yaşım 27 kilom 72,2 ilk hedefim 67 sonra da 60 iiinşallahhh.
sizlerden cevap bekliyorum...
olacaksın tabi bebişim
kız sen onlara ne bakıyosun..kilo alsan da ne kaaa kilo almışsın hiç iyi olmamış derler.onların tek yaptığı kıskançlıksen hangi kiloda mutlu olacaksın önemli olan bu,başkalarını boşver
yazıcaktım canım ama papişim cevaplamış zaten
afiyet olsun bebeğem
sana da afiyet olsun elifcim
aramıza hoşgeldin canım,topiğin ilk sayfasını okursan az çok bilgi edinebilirsinama karatay yapmaya kararlıyım diyorsan,mutlaka kitabı da okumanı tavsiye ederim
afıyet şifa leptın olsun bebegemmmherkese güzel günler diliyorum
kahvaltım
2 yumurtadan salçalı omlet
peynir
zeytin
pastırma
tahin helvası
buraya yazarken hatırladım ki omega 3 lerimi unuttum
canim hosgeldin.kizini allah bagislasin...arkadaslar daha deneyimli onlarda yardimci olacaktir...ilk sayfayi okuyup istedigini sorabilirsinmerhaba bayanlar,
uzundur bu karatayı televizyonda duyuyordum derken çevremde yapmaya başlayanlar oldu ki yapanların hepsi kilo sorunundan yapmıyo iyi birşeymiş bu diye yapıyorlar. sonra uzun zamandır görmediğim bi arkadaşın karatay diyeti ile sağlam kilo verip taş gibi olduğunu görünce bende yapmaya karar verdim. 7,5aylık kızım var ve duyduğum kadarıyla emziren için ne sütü azaltacak kadar ağır nede şu bitki çayı bu bitki çayı diye emzirirken içilmemesi gereken çaylar var.
maalesef bu diyetle ilgili çok ayrıntılı bilgim yok hem yapıp hem öğreneceğim. sizden de tam bu konuda yardım istiyorum dediğim gibi bebeğim olduğu için çok ayrıntılı araştırma okuma zamanım şansım olmuyor. benide grubunuza alırsanız paylaşımlara katılırsam hem daha iyi öğrenmiş olurum hemde paylaşımda bulunmak bir grupla bunu yapmak motive edeceğinden diyeti sürdürmem daha kolay olacak.
yaşım 27 kilom 72,2 ilk hedefim 67 sonra da 60 iiinşallahhh.
sizlerden cevap bekliyorum...
afıyet şifa leptın olsun bebegemmm
kizlar hosgeldiniz leylak iyiniyetli.nasil gidiyor...
laylakcim nazfiliz konusunda sana katiliyorum.zayiflayinca a cok zayiflamissin kilo alincada a cok kilo almissin diyorlar...
canim afiyet olsun kahvaltini yapmissin...
iyiniyetli canim sen yine derstemisin...iyi dersler,ins.ogrenciler seni cok uzmuyorlardir...
canım sarkı supermıs soylemesen haberım olmıycaktı en az 5 kez dınledım sabah berı
Demet Akalın - Türkan ( Giderli 16 ) - YouTube
canim iyiyim sagol.cayimi iciyorum.buda sana gelsin...
suan kizim geldi okuldan.gulumseme eklemek istiyor yine...
suanda bende sayenizde demet akalindan turkani dinliyorum...muzik guzel...
:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?