Yaptığn yemekleri siz yememiş miydiniz??? Bu sefer de ben mi yanlış anladım???
Benim kızım da evde hiç ders çalışmaz. Ama derste çok iyi konsantre oluyormuş.
Kızımın okulunda geçen yıl öğrenme metodları diye bir test yapmışlardı. Kızım soğuk, sessiz, informal ortamda çalışmayı seviyor gibi 3 sayfalık test sonucu verdiler. Yere uzanarak ders çalışırsa karışmayın dediler mesela. Sanırım senin kızın da öyle. Her çocuğun çalışma şekli farklı oluyor galiba.
canım ne yalan soylıyım bende baska turlu yıyemedıgım ıcın mısırunuyla yagda kızartıp yıyorum
Canım geç de olsa atlatmışınız, kızında maşallahdersi derste öğrenip eve birşey bırakmıyor galiba
birdy canim hosgeldin nasilsin nasil gidiyor...dun masallah formundaymissin espirili gordum seni.....
bende bir ugrayip cikicam...aksam yemegimi yedim cayimi iciyorum...
balbademm canim allah bagislasin bebegin ne kadarlik.birde 9 lu cayi duymustum.onunla ne kadar surede ne kadar kilo verdin.
offf amma çok yazdım yoruldum yaww..
sizler de iyisiniz..dün sizi melexin ve birdyle çok bekledik ağladık bisss.
bebişim 9 aylık ve ilk dişi çıktı diş buğdayı partısı hazırlıklarına başladım :) 9lu çayla öyle herkes gıbı kısa surede mucize bi kılo vermedım 1 ay gıbı bı zamanda toplamda 3 yada 4 verdım
Hsonu biz pek evde olmuyoruz. Evdeysek de misafirimiz oluyor. O yüzden yoklamaya yetişemedim. İzin kağıdımı teslim edicem.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Sabah annemdeydim kahvaltıda,gene cıs var, yediklerim kavurma,yarım haşlamayumurta,salata, 1 börek, peynir,zeytin
Akşam yemeğim
Kurufasulye, 1 çatal pilav,turşu,yoğurt,küçük bir parça tahinli çıtıryufka böreği
askam ki menumu vereyim
havuclu patatesli minik kofteli bi yemek yaptim biraz pirinc vardi icinde 1 tabak ondan
2-3 kasik yogurt
1 tane mandalina
2 fincan metabolizma hizlandirici bitki cayi
askam ki menumu vereyim
havuclu patatesli minik kofteli bi yemek yaptim biraz pirinc vardi icinde 1 tabak ondan
2-3 kasik yogurt
1 tane mandalina
2 fincan metabolizma hizlandirici bitki cayi
bebişim 9 aylık ve ilk dişi çıktı diş buğdayı partısı hazırlıklarına başladım :) 9lu çayla öyle herkes gıbı kısa surede mucize bi kılo vermedım 1 ay gıbı bı zamanda toplamda 3 yada 4 verdım
afiyet olsun canım,sen sıkma canını ideal kilonun altındasın bile,yürüyüşle telafi edersin sen onu
ayyyy o kadar da guzel olmustu kiiii tuh yaaCanım afiyet olsun
Ama yemeklerde havuç patates pirinç kullanmıyoruz, glisemik indeksleri çok yüksek
İnsülin direncimizin kırılmasına engel oluyorlar
canım,çiğ havuç serbest ama pişmiş yasak(glisemik indeksi yükseldiği için)e tabi patates de yasak
Sağol leylakım, yarın başlıyorum tekrar yürüyüşe, 3 gün oruçtan dolayı yürümemiştimbu konuda papadiyayı tek geçerim, oruçken bile bırakmadı
Gülüm bu mukahat ( vukaat ) yeni değil. 3 sene evvel geldi başımıza. Bizim adam yurtdışındaydı.kızım benimle yatıyordu .( en çokta buna üzülmüştüm)gecenin bir yarısı ( saat 3 suları ) bir gümbürtü koptu ki , gece lambasını yakacam diye de yataktan uçtum. ( o da ayrı mevzu ) kafamızın tam ucunda klimanın spliti .Başımızı sıyırdı yani. Ne olduğumuzu şaştık. Borusu ona bağlı olduğundan çıkartıp başka yerede koyamıyoruz. Koyün koyuna yattık klimayla. ( bizim adam gelene kadar yani 4 gün )ben şimdi 1 dilim somonu 1 somon olarak anlıyor muşumm deerrmişimm..
afiyet olsun bebişimm
olmaz kiiigelirgelmez de bu yapılmaz kiii
leylak koltuklar gitti yineee
halaaa gülüyorumm yaaakızımm anne nooldu di yoo..melexin teyzenlerin başına gece 3 te klima düşmüş kızım diyorum..
nasıııı yaa diyoo
yapma bana bunu yaaa
Bende bugün kızımın Toplantısındaydım. Benim zayıflama konumundan dolayı ders konusuna pek girilemedievet kızlarr örtmenimiz geldii çok beyefendi birisi..adam mahcup oldu tabee biz 1.5 ta bekliyoduk kızımız yanlış anlamış diyince..sizinle ilgisi yok bu ergenyus dedikk
valla yemekleri ısıttım ikram ettim üstüne çay pasta ve kahve de ikram ettim..daha noolsun di mii
muhabbeti çok iyiydi..kırşehirliymişş..vatanı milleti de kurtardık..
önce de dediğim gibi daha önce gittiği evlerde 1 saat kalıyormuş en fazla 4 saat oturduk muhabbet ettik..(kızımın lojmanlardaki diğer arkadaşları demişler bizde 1 saat oturdu sizde niye bukadar kaldı diye.bizimki de hava atmış )
yedi içti (biz sadece çay ve kahve içtik..) resim çekildik..kızımın odasına baktı..kitaplarını kontrol etti hepsi tertemiz..sorular ve testler yapılmamışş..bizim bişey söylememize gerek kalmadı tabee..kızım gerekli fırçayı yedii
işte böyle kızlarr..çok şükür atlattıkk..
offf amma çok yazdım yoruldum yaww..
sizler de iyisiniz..dün sizi melexin ve birdyle çok bekledik ağladık bisss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?