Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gülsem mi ağlasam mı bilemedimama bu kadar da komik mi anlatılır yaaa

toplanma yeri Atatürk hava alanı:82::82::82:
parola 'sersem şafak'

emredersiniz komutanım

Internette okuduğum bir özlü söz:

Kaynanalar kanser, görümceler ülser olsun.

(Halihazırda görümce, potansiyel olarak da 2 defa kaynana olacak biriyim ama neyse...)

Allah korusun kimse birşey olmasın.Biz çekeceğiz sonuçta.Benim ki dizlerinden ameliyat oldu geçen kış .offf anam offff o yayıldı biz alt temizledik.teeee Alamanyadan eltimi çağırdı(ki kadın çalışıyor izin aldı ,2 çocuğunu ,kocasını bıraktı geldi )Eltim gitti arkasından demediğini bırakmadı

(Halihazırda görümce, potansiyel olarak da 2 defa kaynana olacak biriyim ama neyse...)
seninkiler evlenmeden biz sana ders vericez merak etme
Siz varken benim sırtım yere gelmez alimalah . Bundan sonra kadınlar kulübünün gücü adına "sheman"

tamam kız bende geliyorum nerde buluşuyoduk

gülsem mi ağlasam mı bilemedimama bu kadar da komik mi anlatılır yaaa

emredersiniz komutanım

amanıınnn o ayrı bi dertt.. otursun sağlıklı bi şekilde evinde bence de..
biz halledicez nasılsa..temiz iş...

Son düzenleme:
Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın. Ben böyle kocasının annesi , kızının babaannesi için konuşan bir insan değilimdir ( yani 1 sene öncesine kadar ) 1 senedir o kadar doluyum ki anlatamam . Nedeni arkamdan edilmiş öyle çok iftirası var ki . Yeminle anlatsam diliniz tutulur.Ben 1 senedir hala kendimde değilim.Kimsenin etlisine , sütlüsüne karışmayan ben meğer ne fena , ne cadı , ne kötü biriymişim. Düşünün cenazelerine bile vasiyet edilmişim , ben gidemezmişim .

toplanma yeri Atatürk hava alanı:82::82::82:
parola 'sersem şafak'
tebdili kıyafet gelin..
[/QUOTE]

Bak okuyunca aklıma geldi . Benim görümcem yok İşte bana şükredecek bir taraf çıktı.Benim 1 kaynana 5 görümceye bedel ya neyse

Ben Herkül'ü de yanımda getireceğim. Ordan tanırsınız beni .[/QUOTE]

okeyy..ben bari kocamın üniformasını giyeyimm..çok gaza geldim canım..popodan olmaz emme bişey uydururum artık

kızlar ben de kaçıyorum popom koltuğa yapıştı..
öpüyorum hepinizi.. plana sadık kalın stop...bu mesaj kendini 5 dk. içinde yok edecektir dikkat..

sersum kaçar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…