leylakım arkadasa gıttık bugun evden yogurt yıyıp gıttımkı fazla hasara ugramayayım dıye ama oldu bı kere yapcak bırsey yok(sen nasılsın canım nasıl gıdıyo?
herkese iyi geceler bol leptinler kızlar:79::79::79:
Canim yarın okulum var erken çıkıyorumpampişim kaneel..5 dk internete girdim bişey takıldı kafama uyku tutmadı...uyumalıyımmm...
öpüyorum ikinizidee...
Canim yarın okulum var erken çıkıyorum
İyigeceler canım leptinlerini kaçırma ..Yarın görüşmek dileği ile canım
günaydınlar iyi haftalar olsun
sabah kalkıp mutfağa gittiğimde bi şok yaşadımmutfağı su basmış ama kapı pencere filan kapalı.
Gece bayağı yağmur yağdı ama nereden girdi bu yağmur suları çamur:26::26::26: derken giderler tıkanmış ve çatıdaki su hoooppp bizim mutfağa ve balkona doluşmuş ka:26:yı yiyecektim. Allahtan diğer odalarda bişi yok1 saat çamurlu su temizledim meleksin kulakların çınlasın kıss ay ne zormuş aksiliklerle uğraşmak. kahvaltı edicez her yer çamur su
neyse temziledim amabir de erken uyandı vızıkladı vızıkladı haftaya güzel bi başlangıç oldu böylece
Bununla gelmiş geçmiş olsun .Rabbim daha beterinden muhafaza etsin.
günaydınlar iyi haftalar olsun
sabah kalkıp mutfağa gittiğimde bi şok yaşadımmutfağı su basmış ama kapı pencere filan kapalı.
Gece bayağı yağmur yağdı ama nereden girdi bu yağmur suları çamur:26::26::26: derken giderler tıkanmış ve çatıdaki su hoooppp bizim mutfağa ve balkona doluşmuş ka:26:yı yiyecektim. Allahtan diğer odalarda bişi yok1 saat çamurlu su temizledim meleksin kulakların çınlasın kıss ay ne zormuş aksiliklerle uğraşmak. kahvaltı edicez her yer çamur su
neyse temziledim amabir de erken uyandı vızıkladı vızıkladı haftaya güzel bi başlangıç oldu böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?