- 7 Mart 2012
- 2.863
- 1.270
- 248
ayu sesi mi
inşallah gider kanelcim![]()
Valla umudum yok değil :98: Uygulayıp göreceğim yaw ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayu sesi mi
inşallah gider kanelcim![]()
sonunda da ''tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar der'',melexin yapamadı ama ben yaptım deyip erol taş gülüşü yaparsın sersumum![]()
sonunda da ''tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar der'',melexin yapamadı ama ben yaptım deyip erol taş gülüşü yaparsın sersumum![]()
öldüm
Aşkolsun leylak şiirimsi demişsin eserime .çok gücendim vallahi
![]()
![]()
kısslarr..ilazımlıkları hazırlayın..
![]()
Cidden gülmekten ölen ilk insan ben olacağım![]()
Sersum bebis sende az degilsin tartı gunünden önce atak patak ısı götüreceksin
:111::111::111:
üzülme canım hallaedersin onu 1 -2 güne
olur inşallah canım..benim 2 günlük menüme bakarsan örnek olur sana dün ve bugün ben protein yaptım yine..
![]()
Bağrı yanık eniştem benim ...
kafiye fakiriydi napem
ben koltuğa delik açtım,alt kısmını dolduruyorum![]()
Kısslar , bu kadar radyasyon muhabbetinin üstüne TV'de X-MEN başlamış , ben konuştuklarımızı pekiştirmek adına onu seyrediciğim![]()
![]()
ben bi posta yaptım geldim..iyi fikir..uygulamak lazımm
![]()
Öpüyorum hepinizi , size iyi muhabbetler![]()
Listeni beğendimsabah menüm
peynirli omlet
peynir
1 kase yoğurt
öğlen
1 tabak et döner
akşam
4-5 çinekop
7-8 küçük istavrit
soğan ve maydanoz salatası
bir protein günü daha vukuatsız atlatılmıştır arz ederimmm![]()
aferin sanaBi sürü alıntı yapıp cevaplıyordum ki şarjım bitti kızlar
Neyse iğnemi olup geldim, sersumum ve kızlar iyi ki varsınız![]()
ben 3-4 haftadır yapıyom canım..afallattım metabolizmamı
Sersum bebis sende az degilsin tartı gunünden önce atak patak ısı götüreceksinSaka bi yana guzel sonuclar alırsın Şimdik menüye bakacağım
![]()
daa karpuz keseceğğdikÖpüyorum hepinizi , size iyi muhabbetler![]()
iyi geceler de nereye yawwben de çıkıyorum kıslar...sabah 6 da uyandım,feci uykum geldi..hepinizi öper bol leptinli rahat uykular dilerimyarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallah
![]()
Listeni beğendim
Okul ve is de ogle yemeğine haslarımın tavuk ve peynir götürürüm veya bir kutu yağarız yogurt du bakalım yapcam ben bu ısı![]()
Oğlum uyandı yahu... Bi ağız tadıyla muhabbet edemedim. Yarın hepiniz iyi sonuçlar alırsınız inş. Ben yokum, biliyorsunuz.
İyi geceler.