- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
demek kızın oynakbaşısıyla kampta hee..(hababam sınıfı tatilde.Kızım yok ev boş gibi buruğum biraz
Yatılı İzcilik kampında oymakbaşısıyla
Ergenyus bööle diyince kızıyor onlar obaymış da öğretmenleri de obabaşıymış da peh![]()

eksiklikleri duyulmaz mı canım..Allah böyle ayrılık versin..

peynir canavarıyız biz yaww..Bugün 10 u beş geçe kalktım çoook uzun süredir 10 a kaa uyuduğumu hatırlamıyorum:119:.119::119:
güzel de bi karatay kahvaltısı ettik eşim veile
tereyağında kızarmış hellim peyniri, beyaz peynir, çeçil peyniri, kaşar peynirievet peyniri çok seviyorum
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
fındık
çay
12 tane kadar yeşil kırma zeytin
4 omega 3
eşimle kahvemizi de içtikhepiciğinize afiyetler olsun şekerler
![]()

afiyet olsun bebeeemm

aklıma hababam sınıfı geldi iyiniyetlim![]()

Sersumum sen kesin kilo verdin aslında.Yeni tartınla bunu kanıtlıcan canımcım
Ohhhh harbiden sapıtmış tartı , üzme sen kendini tatlım
inşallah canım

yanii haksız mıyım sapıttı benim tartı demekte

aynenAynen yaaa , markette peynir reyonunun önünde rahat yarım saat geçiriyorumdur.Seyretmesine bile bayılıyorum.Bu arada kahvaltı çok fantastikmiş , afiyet sağlık olsun cicim![]()

kizlar kusura bakmayin ben menu bildirimi yapmiyorum.muhabbet icin takiliyorum ama affiniza siginaraktan topik konusunda bence de
bir toparlanmak gerekiyor diye dusunuyorum....
igneoyama katiliyorum...bencede ne olursa olsun herkes her hafta bildirim yapip biraz toparlanmak gerek....
birde birkac hafta bildirim yapmayanlari onceden yuzdelerini boluyorduk simdi bolunmuyor galiba...
bence kizlar biriniz el atin durumu.....yeniden kural belirleyip canlanalim....
bu arada yenilik yapip beni atiyormussunuz topikten bildirim yapmiyorum diye......:44:
sen aklının ucundan bile geçirme buradan ayrılmayı bakiimm..

yorumum saçma çook saçma bu konuda

diğer kural açıklamalarına tamamen katılıyorum..kilo bildirimlerimiz de eski formatında olmalı bence
yani ..
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan
baş.kilo:85
geçen hafta kilo:79 kg
bu hafta kilo:79 kg
kilo yüzdesi:% 0
beden:42-44
spor:5 gün leslie
şeklinde değil mi canım..böyle olunca biraz daha disiplinli ve düzenli oluyor bence..ilk geldiğim zamanlarda hep böyleydi..
kısslar siz ne diyorsunuz.:44::44: