Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

fıcans nasılsın canım nasıl gıdıyor?

Canım bugün deryada Canan hoca kara lahanayı fazla yemeyin dedi ama ben sonuna yetişmişim nedenini anlamadım, aklıma sen geldin hemen,beyaz ve kırmızı lahanayı tavsiye etti, hatta çocuklara beyaz lahanayı kıyın , içine havuç rendeleyin yedirin , sert olursa lahanayı buğulayın öyle yedirin dedi, internetten bi bak istersen canım

Son düzenleme:
İyiyim papadiyam sen nasılsın , bugün epey görünmedin, bende dedim acaba gene misafiri mi var:34:
nasılda bılıyosunuz artık :)))bugun bengıttım canım arkadasa kahvaltıya gelıncede yuruyusumu yaptım bu saat oldu

Canım bugün deryada Canan hoca kara lahanayı fazla yemeyin dedi ama ben sonuna yetişmişim nedenini anlamadım, aklıma sen geldin hemen,beyaz ve kırmızı lahanayı tavsiye etti, hatta çocuklara beyaz lahanayı kıyın , içine havuç rendeleyin yedirin , sert olursa lahanayı buğulayın öyle yedirin dedi, internetten bi bak istersen canım

bugun hoca deryada mıydı hangı derya bu..netten bulup ızlesek.karalahana ıle ılgılı neden oyle demıs acaba:44::44:

nasılda bılıyosunuz artık :)))bugun bengıttım canım arkadasa kahvaltıya gelıncede yuruyusumu yaptım bu saat oldu

bugun hoca deryada mıydı hangı derya bu..netten bulup ızlesek.karalahana ıle ılgılı neden oyle demıs acaba:44::44:

Bilmezmiyiz canım benim:9::9:

Canım Kanaltürk'de Derya Baykal'ın programındaydı, bir bak sen nete

Yürüyüşün için de tebrik ederim

Son düzenleme:
yenı gelen arkadaslar karatay dıyetını anlamak sadece yeme ıcmeye yogunlasmak degıldır hocamız yuruyuse asırı derecede onem verıyor bılgınıze

4-5 saat ara olayına dıkkat etmelısın leptın hormonunun calısmasına ve yagları yakmasına ızın vermelısın hosgeldın bu arada

canım benım organık tavuk aramadıgım ve bulamadıgım ıcın normal tavugu ayda ıkı kez falan yıyorum ben

hosgeldın en dogru en saglıklı dıyet bu.ben 40 kg verdım butun kan degerlerım normal psıkolojım duzgun yanı cok fazla artısı olan bır beslenme seklı..sende kg vermek ıstıyosan hocanın kıtaplarını vıdeolarını doktorlar sıtesındekı cevaplarını kısacası agzından cıkan her kelımeyı dıkkate almalısın kolay gelsın hepımıze:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

teşekkürler, demek ki napcas tavuğu azaltacas:28:

teşekkür ederim Sadece_Askiim;bilgilerin için..kitabı da alıcam yakında..kafama takılan şeyleri orda netleştiririm herhalde diymi?...

Hoşgeldiniz :)
Balıkdaki vitamn için genelde kapsül kullanan var ama ben kullanmadım henüz. Evde aksam ne yemek varsa yiyebiliyoruz tabi bazı yasaklara uyarak
Pirinç,makarna , patates, hamur işleri, tatlılar yasak
kuruyemiş, sebze, tahıllar , su , çay serbest daha birçok sey
Kiitabı okumanı tavsiye ederim. En büyük bilgi orada. Sabit bi diyet menüsü yok. İlla onu yiyecegiz diye birşey yok

HERKESE MERHABA,
Karatay diyetine dün itibarı ile başladım.Diyeti uygulayan arkadaşlardan Karatay diyeti ile ilgili ipucu almak istiyorum..Nelere dikkat etmem gerekiyor?..Ayrıca benim balığa karşı alerjim var.Çok istediğim halde yiyemiyorum.Balık yerine ne yiyebilirim?..Tavuk öğünlerde yok gördüğüm kadarıyla,yiyemiyor muyuz?
Bir de çalıştığım için öğle yemeklerini iş yerinden yiyorum,her gün yemek taşımak gibi bir durumum yok..
Ekmeği kestim,yemiyorum..Hamur işi yok..Evde de akşamları sebze yemeklerini falan yesem olur mu? Yoksa diyette ne yazıyorsa onu mu yemem gerekiyor?..Her şey diyette yazdığı gibi mi uygulanmalı??..
hoşgeldin

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim karatay sayfasını yaklaşık bır haftadır fırsat buldukça takıp edıyorum. ilk bastan baslayıp ne olup bittiğini anlayayım dedim ama oku oku sayfa ilerlemiyor:D bende artık sona geçtim 1.65 boyunda 87 kiloyum ve 44 beden kullanıyorum. bundan önce 2 ay bilfiil her aksam 2 saat spor yaptım deli gibi terledim aksamları yemek yemedım gunde 3 lt su içtim fakat sonuc 1 kilo ya verdım ya vermedim. bi arkadaşım karataydan bahsetti ve karatay araştırmalarımın sonucunda buradayım. bende motive olmak istiyorum bayanlar bana da bir el atsanız söyle püf noktalarını ve özet bir sekılde bı arkadasım cevap verebilir mi? bu akşamda kitabı alıp baslayacagım ama diete yılbasından sonra baslayacagım cunku tatıle gıdecegım dönüşte baslayacagım kesinti olmasın diye. karatayda basarı yuksek sanırım yada deneyıp basaran arkadaslar yazabılır mı güvenilir mi sağlıklı mı
hoşgeldin:)

yuruyus için :46: canım karalahanın fazlası iyot eksikliğine neden oluyor.bu nedenle karadenizde iyot eksikliği fazla.bilirsin bizim oralarda hergün yenildiği de olur.ama yeni jenerasyon eskiler kadar tüketmediğinden zarari yok. iyotu sofra tuzundan fazlasıyla alıyoruz

yenı gelen arkadaslar karatay dıyetını anlamak sadece yeme ıcmeye yogunlasmak degıldır hocamız yuruyuse asırı derecede onem verıyor bılgınıze

benim vücudum işe gelip giderkenki yürüyüşlere alıştı açıkcası sizinkisi gibi aktif bir yürüyüş de sayılmazdı yaptığım. haftasonu evin içinde hafif tempoda koşayım dedim yürümeye kalksam çok vakit alıyor ben de 3000 adım koşayım dedim:9: 1000 adımdan sonra bacaklarım kasılmaya başladı feci terledim. meğer ben kendimi yürüyüş yapıyor zannediyormuşum önceden. şimdi adımlarımı sayarak evde koşuyorum bakem umarım başarılı olurum. evdeki koşu bandını çocuklar yüzünden açamıyorum, ellerini falan kaptırırım diye korkuyorum.

orucumu açtım
1 tabak maydanoz-domates-1 dilim peynir ve sumaklı salata
ardından da çayın yanında 5 hac hurması 1 avuç fındık
biraz arada zaman az ama eve gidince de balık-salata yapıcam

45 dak fitness aletleriyle çalışıldı.:8::8:

akşamki menüm
kıymalı kabak-karnabahar yemegi
buğday aşı corbası
yogurt

aksama davetteyim cısslar olabilir.iyi aksamlar daha ugrayamam.sevgiler:54::16:

teşekkür ederim Sadece_Askiim;bilgilerin için..kitabı da alıcam yakında..kafama takılan şeyleri orda netleştiririm herhalde diymi?...

Rica ederim. Evet daha etkili oluyor ama Canan hocanın katıldıgı tv programlarını da izleyebilirsin vaktin varsa. Ordada bayağı bi bilgi veriyor. :)

bilgilerin için teşekkürler :) ileride sormak istediğim bir şey olursa yardımlarınızı bekliyorum :))
anladığım kadarıyla dikkat ederek ,diyetteki yazan şeyleri yiyerek, hamur işi,tatlı ve yağlı yemeklerden uzak durarak bu işi başaracağız..
bugün 2.günüm ekmeği hiç aramadım..sabah o kadar şeyi yeyince nasıl doyuyorum anlatamam..ceviz bir bardak yiyemiyorum bile..
inşallah zamanla yoluna girer herşey..tabii ki birbirimize yardım ederek ve destek olarak diy mi?

Canan hoca 2-3 gram öneriyor portakal, 500 mg lık omega3 den en az 4 adet almak gerekiyor, onu da sabah ve akşam alıyoruz, 1000mg lık olursa en az 2 yeter

Canım bunlardan sadece ay çekirdeği serbest o da çiğ olacak ve abartılmadan öğünle beraber olabilir, akşam atıştırma adına da yasak canım

Hoşgeldin canım, balık yerine zaten omega3 alıyoruz, et ve özgür gezen tavuk yiyebilirsin , o yazılanlar sadece örnek, sen evde ne yapıyorsan onu yiyebilirsin , etli ya da zeytinyağlı sebze yemekleri ya da baklagiller hepsi serbest, patates, bezelye, pişmiş havuç,pilav, makarna yasak, bulgur ve nohutu da ölçülü tüketiyoruz

Hoşgeldin canım, yukarıda yazdıklarımın dışında öğün araları4-5 saat olacak ,aralarda ve akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yenmeyecek, sadece süt, ayran, bitki çayları, limonlu su, Türk kahvesi olabilir, tabiiki güvenilir ve sağlıklı

bilgilerin için teşekkürler :) ileride sormak istediğim bir şey olursa yardımlarınızı bekliyorum :))
anladığım kadarıyla dikkat ederek ,diyetteki yazan şeyleri yiyerek, hamur işi,tatlı ve yağlı yemeklerden uzak durarak bu işi başaracağız..
bugün 2.günüm ekmeği hiç aramadım..sabah o kadar şeyi yeyince nasıl doyuyorum anlatamam..ceviz bir bardak yiyemiyorum bile..
inşallah zamanla yoluna girer herşey..tabii ki birbirimize yardım ederek ve destek olarak diy mi?

Canım burada hepimiz birbirimize desteğiz zaten ve hep birlikte el ele çok güzel kilolar veriyoruz, kafana takılan şeyleri sor mutlaka ben ya da diğer arkadaşlarımız cevaplarız elden geldiğince

Yani bu iş desteksiz olmuyor. Burada her gün yediklerimizi paylaşıyoruz. Yanlışlarımızı söylüyoruz birbirimize daha verimli oluyor. Yağ konusunda zeytinyağı ve tereyagı öneriyor hocamız. Çünkü yağda eriyen vitaminleri alabilmek için. evet sabah doyuyoruz akşam ben biraz zorlanıyorum işte gece geç yattığım için orda da ya yoğurt yiyorum yada ayran içiyorum bol su tabi su şart. Bi de yürümek tabiki. Aklına takılanları sor tabi . Birde yediklerini paylaşki görmüşsündür zaten nasıl yaptığımızı yanlışın varsa düzeltirsin. Kolay gelsin :) Gitsin kilolar

hoşgeldin

yuruyus için :46: canım karalahanın fazlası iyot eksikliğine neden oluyor.bu nedenle karadenizde iyot eksikliği fazla.bilirsin bizim oralarda hergün yenildiği de olur.ama yeni jenerasyon eskiler kadar tüketmediğinden zarari yok. iyotu sofra tuzundan fazlasıyla alıyoruz
tsk ederım canım..bende normalde senede 2 kez yerdım en fazla..fakat bılıyosun bu ara memleketten gelen mısafırım oldu onlar getırdı bende yemegını ve sarmasını yaptım bırıkı kez o yuzden yanı reyhanım

benim vücudum işe gelip giderkenki yürüyüşlere alıştı açıkcası sizinkisi gibi aktif bir yürüyüş de sayılmazdı yaptığım. haftasonu evin içinde hafif tempoda koşayım dedim yürümeye kalksam çok vakit alıyor ben de 3000 adım koşayım dedim:9: 1000 adımdan sonra bacaklarım kasılmaya başladı feci terledim. meğer ben kendimi yürüyüş yapıyor zannediyormuşum önceden. şimdi adımlarımı sayarak evde koşuyorum bakem umarım başarılı olurum. evdeki koşu bandını çocuklar yüzünden açamıyorum, ellerini falan kaptırırım diye korkuyorum.

orucumu açtım
1 tabak maydanoz-domates-1 dilim peynir ve sumaklı salata
ardından da çayın yanında 5 hac hurması 1 avuç fındık
biraz arada zaman az ama eve gidince de balık-salata yapıcam
allah kabul etsın canım.soyledıgın cok mantıklı allah korusun.bende cocuklara bırsey olur dıye korktugumdan kızım uyuyunca cıkıyorum banta esım varkende dısarda yuruyorum.

hoşbulduk reyhan_55...
benim yıllardır kilo takıntım ve rejim problemim vardır.Hep rejime başlarım,sonra bir süre devam ederim,bakmışım rejim beni bırakıyorrr :))
şaka bir yana;diyetisyene gittim,spora gittim,ama en fazla 5 kilo verdim..yaşım 33,boyum 1.59, kilom 64..herkes iyisin diyor ama ben rahat değilim..istediğim gibi giyinemiyorum :(( üstümde birşey yok,kalın bacaklarım ve kalçam var..akşam yarım saatte müziği açtım,dans ettim..çocuğum olmadan istediğim kiloya geleyim istiyorum..insanın istediği gibi giyinememesi çok kötü yaa..etek ve elbiseyi severim ama dediğim gibi bacaklarım kalın olduğu için giymek istemiyorum.etek güzel bacaklı bayanlarda daha hoş oluyor bence..
diyet araştırırken karatay diyetine takıldım..baktım daha önce yaptığım diyetlerden daha iyi..birde bankacı bir bayan karatay diyetiyle nerdeyse yarı oranda zayıflamış,o da beni çok etkiledi.Kadını görünce nasıl şaşırdım,öğrendim ki karatay diyetini uygulamış..hikayem bu :)

Rica ederim. Evet daha etkili oluyor ama Canan hocanın katıldıgı tv programlarını da izleyebilirsin vaktin varsa. Ordada bayağı bi bilgi veriyor. :)

hoşgeldin

hoşbulduk reyhan_55...
benim yıllardır kilo takıntım ve rejim problemim vardır.Hep rejime başlarım,sonra bir süre devam ederim,bakmışım rejim beni bırakıyorrr :))
şaka bir yana;diyetisyene gittim,spora gittim,ama en fazla 5 kilo verdim..yaşım 33,boyum 1.59, kilom 64..herkes iyisin diyor ama ben rahat değilim..istediğim gibi giyinemiyorum :(( üstümde birşey yok,kalın bacaklarım ve kalçam var..akşam yarım saatte müziği açtım,dans ettim..çocuğum olmadan istediğim kiloya geleyim istiyorum..insanın istediği gibi giyinememesi çok kötü yaa..etek ve elbiseyi severim ama dediğim gibi bacaklarım kalın olduğu için giymek istemiyorum.etek güzel bacaklı bayanlarda daha hoş oluyor bence..
diyet araştırırken karatay diyetine takıldım..baktım daha önce yaptığım diyetlerden daha iyi..birde bankacı bir bayan karatay diyetiyle nerdeyse yarı oranda zayıflamış,o da beni çok etkiledi.Kadını görünce nasıl şaşırdım,öğrendim ki karatay diyetini uygulamış..hikayem bu :)

bacakların ıncelmesı ve sıkılasması ıcın yuruyus sart canım..kolay gelsın hepımıze :kkk:

sabah fındık
iki yumurtalı omlet domates salatalık
peynir 12 zeytin çay
öğlen :lahana bulgurlu ve yoğurt
akşam:2 lahmacun,ve okuldan gelince çok acıktım ve önceden evde bulunan şehriye pilavını yedim ...)Ama dikkat etmeye çalışacağım

sabah fındık
iki yumurtalı omlet domates salatalık
peynir 12 zeytin çay
öğlen :lahana bulgurlu ve yoğurt
akşam:2 lahmacun,ve okuldan gelince çok acıktım ve önceden evde bulunan şehriye pilavını yedim ...)Ama dikkat etmeye çalışacağım

Şehriye olmasaymış keşke ama olsun yavaş yavaş olur. Öğrenciye zor geliyor. Bende öğrenci olduğumdan bliyorum . ne yesem akşam için diye düşünüyorum bende öyle. aama kadar veremedim bi türlü. Kolay gelsin

Back
X