Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ramaskacım,çok geçmiş olsun canım kızına da sana da
hoşgeldin emelallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
afiyet olsun iyiniyetlim![]()
ömür boyu sağlıklı,zinde,formda,genç yaşamak için karatay.arada tatlı kaçamaklar olsada:))
az yapmış şükürr:)
1 küçük kaşarlı börek,1 dilim etimek tatlısı
dışarda yürümek gibisi yok
hoşgeldin canım ,karataya devam
yarın yapayım iyi niyetlim değişiklik olur.konserve domatesim var,misler gibi kars kaşarım da var.ohh benden toku yok![]()
geçmiş olsun canım..
canım hoşgeldin ve tebrik ederim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun seni bebişine.
afiyetler olsunkolay gelsin canım
sağol canımgerçekte de 1. olucam inşallah
menüler harika..aralarda da dediklerini içersen daha ne olsun diyorum
sağol canım da sivasıngülü bana jest yapmış sağolsun daha net değil 1. liğim sayenizde olacak inşallah..![]()
sevindim sersumum ohhh gitsin kilolar2. protein günüm..yeni gelenler dikkat
bu bir protein atağıdır(metabolizmamı canlandırmak için)
karatayla alakası yoktur.
sabah
peynirli omlet
az ezine peyniri
1 kase yoğurt
öğlen
tavuk göğüs sote
1 kase yoğurt
++ lar gidiyor..yeni tartımda -- leri görücem inşallah
![]()
Reyhanım bugün de yürüdük eşimle
Reyhanım dene bak şimdiden afiyet olsun:112: ben de konservemden yaptım canım![]()
(08:00)2 s zeytin,1 badem salatalık ,8 badem, 1 çeri domates,1kk b peynir,2 tereyağında yumurta
(13:30)5 badem, 10 fındık, 200 ml süt
(18:00)2 çatal tavuklu salata, 4 lahana sarma, yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar ( actfriy) 1 dilim turp, 100 gr et döner
(07:45) 2 kk yumurta, 1 ceviz,4 badem, 2y zeytin,1 kk peynir,1parça tavuk
(13:30) ızgara tavuklar salata
(17:30) avuç içim kadar tavuk
yemediklerin için bravos diyelim
sen yarını da kaçamaksız atlatırsın canım..iyi geceler canım..
![]()
yemişsin hamsi kuşunu yine tatlım2.öğünüm 13:00
hamsi kuşu (az yağda)
salata
akşam 4 tane fındık
ben de çok kalmadım dün canım..sağol datlumgelemedim bugün sersumum leylakım papişim ama kaçamak yoktu:112:
sevindim sersumum ohhh gitsin kilolar![]()
başın sağolsun canımbugün bi yakınımızın cenazesi vardı oraya gittim kahvaltı yok, öğlen yemeği yok sadece su içtim eve geldim bi tane mayalı puaça brokoli lahan yemeği yoğurt yedim saldırdım yani .Orda hazır yemekler vardi,yemedim goya ...akşamda markete gittim saat 21 de alışveriş yaparken çiğ köfte canım çekti yarın yersin al dedi bi ses aldım...Eve geldim çantadan bir çıkardım paket bitti tabi yediğimde akşamın onu .Ölüyorum mide yanmasından ve pişmanlıktan kilom azalmıyor aynıyım ben ölcem... şu iradesizlik beni mahvetti ...gitti bugün...
bu sahneye biterim ben yaa..çok gülerim..tarhana yapma makinesi.Aksam: 6 tane et köftesi. 2 bardak ayran. 2 büyük bardak yesil cay.
Güme zamani.
[/CENTER]![]()
canım baş dömesi oluyordu benim de ilk başlarda ama mide bulantısı yaşamadım..öğün aralarını çok mu fazla tutuyorsun acep:44:yav her okula gittiğimde bi mide bulantısı oluyor gelincede kaçamak yapmamıştım ama biraz makarna yedim biraz önce pfff.
inşallah canım günaydın..Günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah![]()
Sağol sersumum, inşallah canım![]()