- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
He valla olur buluşak gel ben sana balıklıgöl gezdireyim...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla olur buluşak gel ben sana balıklıgöl gezdireyim...![]()
Eveeeeetttt kısmetse öyle olacak![]()
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah bir daha yaşatmasın.Menümü bildireyim
Sabah 07:30 2 kk yumurta ,1 kk b.peynir, 4 s.zeytin,az sucuk,1 badem salatalık,2 çeri domates,çay,6 fındık
Akşam 18:45 2 Tbk kurufasülye,3 köfte,1 badem salatalık,1çtlfıstıklı helva, 5 badem
Eeee Sersumum bugün yemicen de ne zaman yicen anacım , afiyet &sağlık olsunhepinizi seviyoruummm uleeyynnnn..
bugün proteinle başlayan menüm öğle yemeğinden sonra iş arkadaşlarımın yaptığı sürpriz doğumgünü partisiylen raydan tamamen çıktıı..yarın ola hayrola diyorum
menülerim
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
alabalık
ikindiii
1 dilim doğumgünü pastam
1 dabak kısır.
akşam
kahvaltı
eşimin aldığı pastadan 1 dilim vee the end..![]()
Napıyoruzzzz..Önümüzdeki maçlara bakıyoruz
..eh bunun olacağı belliydi 20 ocak kızımın doğum gününe kadar sıkıyönetim ilan edilmiştir
![]()
Kıssss ne çok yazmışsın harbidenSelam hanımlar
Öncelikle Sersumum sabah stresten unuttum kusura bakma Doğum günün kutlu olsun Canım . nice yıllara..İzmite gel ama ben gitmeden![]()
Yeni gelen baya bi arkadaş olmuş sanırım hepiciniz hoşgelmişsiniz..
Leylakım sendin sanırım sınavlarımda başarı dileyen teşekkürler tatlım..bugünkü sınavlarım Birinden kesin geçtim..diğeri Allah kerim
Hayırlısı bakalım bütünlemede hallederiz napalım.
Sabah 6 da kalktım bugün
Oturdum derse Saat 9 a doğru arkadasımı kaldırdım kahvaltı hazırladım onu sınava yolladım.
Kahvaltım;
-2 haşlama yumurta
-zeytinim olmadığı için baya bi fındık yedim.azda ceviz.bademde bitmişti bugün aldım artık.fındık bitti bu arada.
-bbeyaz peynir biraz
-şekersiz çay
-bi cısım var canım çok çekti azcık ekmekle incir receli yedim incirlerinden .
-1 tane de muz yedim
Kahvaltım biraz abart oldu ama okulda bir şey yemeyeceğimi düşünerek öyle yaptım.Ki öyle de oldu. Sınav derdine su içmeyi bile unuttumm..:26::26:
Akşam eve gelirken Cecil peyniri aldım peynir severler..zeytin aldım kuru incir ve bademm . kredi geldi ya yatırdım parayı bunlara
Eve zor geldim soğukta. Eve girdim benim tansiyon yerlerde ayakta zor duruom .Arkadasta ders calışmaktan bitap düşüp uyumuş. ne yapsam da yesem dedim. peynirde aldım ya direk kahvaltılık. tereyagında erittim peyniri üstünede evde son kalan 1 ymurtayı kırdım.
Sonuç olarakk;
-peynirli yumurta
-8 zeytin
-ayrıyetten cecil ve beyaz peynir az ama
-8 tane falan badem
-şekersiz çay
Kuruyemiş yedim çünkü çoook açtım ve yumurtam azdı..
Açlıktan tansiyonum hala düzelmedi.
Yemek yerken gene geçmişe gömüldüm. Marmarada olan depremide biz hissetmedik okulda dağın tepesine ulaşmadı sanırm.:26:
Yeni geelenler bastırmış bu arada baya bi konusma olmuş .
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ve kolay gelsin diyorum..
Uff yazmışım baya ..
Haa unuttum leylakım geçmiş olsun canım..sağlığına kavuş gider kilolar gene
biri daha test yaptırıyordu kimdi aklımda kalmamış ..kusura bakmasın. onada geçmiş olsun..:26::26:
Bu akşam paso su içmem lazım sanırım..
Başka ne kaldıı..unuttuğum birşey varsa affolaaa...![]()
Çok teşekkürler:) şimdiden afiyet olsun
afiyet olsun bebişimama nerdeyse 10 saat aç kalmışsın,acıkmadın mı gıı:44::44:
Eeee Sersumum bugün yemicen de ne zaman yicen anacım , afiyet &sağlık olsun
]
afiyet olsun bebişimama nerdeyse 10 saat aç kalmışsın,acıkmadın mı gıı:44::44:
He valla öyle oldu bugün birazcık .Kıssss ne çok yazmışsın harbidenPeynirseverler deyince üzerime alındım
Krediyle harika yatırım yapmışsın , afiyetle ye
Sınavlarında bol şans diliyorum.Sorular hep bildiğin yerden gelsin inşallah
![]()
ah anneler dayanamaz cicimm..Yok valla hiç acıkmadım.Sadece canımın çektiği şeyler oldu .Annemdeyim ya evde herkes birşeyler yiyiyor ( meyve,tost ) okul tatil kızım evde cipsler,çikolatalar götürüyor yanımdaAy çok fena bir durum.Bir de annem "ayol ne olacak ye bir kereden bir şey olmaz "diyor.Anne yüreği işte
![]()
Sigarasız geçen saatlerin kutlu ve de devamlı olsun bacım benim.Allah tamamına erdirsinAy ne bilem işte sigarayı bırakana nasıl temenni de bulunur ,nasıl tebrik edilir bilemedim de
![]()
Yok valla hiç acıkmadım.Sadece canımın çektiği şeyler oldu .Annemdeyim ya evde herkes birşeyler yiyiyor ( meyve,tost ) okul tatil kızım evde cipsler,çikolatalar götürüyor yanımdaAy çok fena bir durum.Bir de annem "ayol ne olacak ye bir kereden bir şey olmaz "diyor.Anne yüreği işte
![]()
Ama anne evinde olduğu belli oldu di mi Leylakım , çeşit çeşit yemekler , salata , tatlı falan
Dün öğle yemeği de yemişti ki ben şok oldum vallah![]()
He valla öyle oldu bugün birazcık .tamda seni ve sersumu düşüneerek yazmıştımm zaten.
Hea biraz güzel bi yatırım oldu.
uaların için teşekkür ederimm Böyle duaya can gurban
![]()
kızlar sersum kaçar..yorgunum
..uzanayım birass...öpüyorum sizii
..iyi geceler bol leptinler..
![]()
kızlar sersum kaçar..yorgunum
![]()
sigarayı bırakan arkaraşı ben de tebrik ediyorum..büyük başarı ...benim eşim de bıraksa iyi olacak..Sigarasız geçen saatlerin kutlu ve de devamlı olsun bacım benim.Allah tamamına erdirsinAy ne bilem işte sigarayı bırakana nasıl temenni de bulunur ,nasıl tebrik edilir bilemedim de
![]()
Eee doğru diyo valla , bi kereden n'olucek ki , ye gitsinYok valla hiç acıkmadım.Sadece canımın çektiği şeyler oldu .Annemdeyim ya evde herkes birşeyler yiyiyor ( meyve,tost ) okul tatil kızım evde cipsler,çikolatalar götürüyor yanımdaAy çok fena bir durum.Bir de annem "ayol ne olacak ye bir kereden bir şey olmaz "diyor.Anne yüreği işte
![]()
Eyvallah bacım ama heran içebilirim , çok fenayın , çok...Bu arada resmini koymuşsun çok güsel olmuşşşş , çoookkkkSigarasız geçen saatlerin kutlu ve de devamlı olsun bacım benim.Allah tamamına erdirsinAy ne bilem işte sigarayı bırakana nasıl temenni de bulunur ,nasıl tebrik edilir bilemedim de
![]()
He , ana yüreği , ne güzel bak kurufasulye bile yemiş bizimkio kaa şeyin içinde kendini tutabiliyosan ne mutlu sana canımcım
ana yüreği işte,doyuruyo kızını misler gibi![]()
Yeni yaşın ağırlığıdır o bacım , iyi gecelerkızlar sersum kaçar..yorgunum
![]()