Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

wlbxxk.jpg

Sabah. 1 tas Tarhana corbasi. Dün aksamdan kalmist (Un tarhanasi)
1 yks elde yapilma peynir. 4
tane ceviz, 10 tane zeytin.

35 dk.sabah sporumu yaptim..yuruyus,mekik,bisiklet cevirme..bende kactim:)

Sana da gunaydin canim,cuman mubarek olsun ama yarin:16:

demi ya bende kafa kalmadı ki. Rapor bitti ama çok şükür öğleden sonrada teslim ettim mi tamamdır. ohh beee

Sersumcum kolay gelsin demişin sanırım sağol canım. gtmişşşsin kolay gelsin sana da akşama görüşürüz.
Pff ben daha kahvaltı yapamadım. rapora başladım bırakamadım. şimdi kahvaltı zamanııııı:56::56::56:

Selam kizlar hepinize karatay kahvaltimi gec yaptim bugün. O yuzden 2 ögün beslenicem bugün.
1 bardak gunluk sut
1 adet salatalik
Bir avuc peynir ve ceviz.
6 adet yesil zeyti
2 yumurta
Ve 2 ufak dilim elme yedim.

Birazdan da yuruyuse gidiyorum 2 saat yururum :)))

Aksam monumu de daha karar veremedim. Paylasirim yuruyus sonrasi. bir markete ugrayayim neler yapabilirim bakalim.

Haydi bakalım hayırlısıyla oturur ,evinizi bebelerle doldurursunuz inşallah :16:

inşallah canım:16::16::16:

Tükkanı bugün ben açtım sanırım Günaydın herkeslere.. Uykumu aldım gibi ama almadım sa da yapacak birşey yok. Rapor hazırlayıp bugün teslim etmem gerekiyor.:37:
Uyandığımda kabızlık belası her zaman olduğu gibi tepemde pardon altımda:9: Keten tohumu çiğnedim 1 buçuk çay kaşığı kadar. bakalım etkisi ne olacak. birazdanda kahvaltı hazırlayacagım. Bir yandan raporuma başlamalıyım artık. Hade Bismilllah. Ha bu arada CUmanız mübarek ola:17:

rapor senin kafanı karıştırdı sanursam:27::27:ne cuması kıss bugün perşembe:52::52:kolay gelsin canım
:16::16:

35 dk.sabah sporumu yaptim..yuruyus,mekik,bisiklet cevirme..bende kactim:)

:46::46::46:

demi ya bende kafa kalmadı ki. Rapor bitti ama çok şükür öğleden sonrada teslim ettim mi tamamdır. ohh beee

Sersumcum kolay gelsin demişin sanırım sağol canım. gtmişşşsin kolay gelsin sana da akşama görüşürüz.
Pff ben daha kahvaltı yapamadım. rapora başladım bırakamadım. şimdi kahvaltı zamanııııı:56::56::56:

ohh kurtuldun,hadi gözünaydın:32::32:

herkese tünaydııııınnn:87::87:temizlik yapmamama rağmen gelemiyorum erkenden,eşya toplamaya devam:1::1:halıları da gönderdik,etrafta koliler evin hali berbat:27::27:

kahvaltım:56::56:
1 yumurtadan omlet
peynir
fıstık
kivi
pastırma
omega 3

mrb kızlar her ne kadar yazdıklarıma yazmasanızda ben yınede yazacagım:)) kahvaltım 9 da maydanos kürü
11 de omlet az peynır 2 zeytın ve 1 çay dışarıdaydım anca bunları yıyebıldım sımdıde 1 saat koşmaya çalışacagım sonra ev işi ve yemek yapacagım oglum okuldan gelecek 5 te de akşam yemegı yerım hepinize saglıklı bır gun dılerım. arada yıne gırerım:))

rapor senin kafanı karıştırdı sanursam:27::27:ne cuması kıss bugün perşembe:52::52:kolay gelsin canım
:16::16:

ohh kurtuldun,hadi gözünaydın:32::32:

Aynen cnaım benim kahvaltı yapınca yerine gelir inşallah :16:

herkese tünaydııııınnn:87::87:temizlik yapmamama rağmen gelemiyorum erkenden,eşya toplamaya devam:1::1:halıları da gönderdik,etrafta koliler evin hali berbat:27::27:

kahvaltım:56::56:
1 yumurtadan omlet
peynir
fıstık
kivi
pastırma
omega 3

Kolay gelsin ve afiyet olsun bebemm

mrb kızlar her ne kadar yazdıklarıma yazmasanızda ben yınede yazacagım:)) kahvaltım 9 da maydanos kürü
11 de omlet az peynır 2 zeytın ve 1 çay dışarıdaydım anca bunları yıyebıldım sımdıde 1 saat koşmaya çalışacagım sonra ev işi ve yemek yapacagım oglum okuldan gelecek 5 te de akşam yemegı yerım hepinize saglıklı bır gun dılerım. arada yıne gırerım:))

Kolay gelsin canım:16:

canım ınsallah kılo vermıssındırrrr :16:

canim benim kilo vermeye ihtiyacim yok.yinede sagol....ben zaten 90-60-90 nim.:1::1::1::1::1:
insallah sen kilo vermissindir.ve yaza istedigin gibi girersin.

canim sabah benide sasirttin bugun persembemi cumami diye dusundum....neyse bugun su raporunuda verde iyi bir tatili hakettin canim....

yildiz canim spor icin :46::46::46::46:

SLM Canımcımm..belkide arada girdiğin için sana verılen cvbı gormuyo olabılırsın..cnku bende bu kızların ıcınde yenıyımm bana cvp
verıyorlar yanı :34

canim benim kilo vermeye ihtiyacim yok.yinede sagol....ben zaten 90-60-90 nim.:1::1::1::1::1:
insallah sen kilo vermissindir.ve yaza istedigin gibi girersin.

canim sabah benide sasirttin bugun persembemi cumami diye dusundum....neyse bugun su raporunuda verde iyi bir tatili hakettin canim....

yildiz canim spor icin :46::46::46::46:

aa ne bıleyım canım kı yaa..bnde kılo vermek istiyosun sandım pardon...
herkes benım gıbı tombik olcak deil ya :1:
inşallahh verebilirimm tatlım yaa

SLM Canımcımm..belkide arada girdiğin için sana verılen cvbı gormuyo olabılırsın..cnku bende bu kızların ıcınde yenıyımm bana cvp
verıyorlar yanı :34

aa ne bıleyım canım kı yaa..bnde kılo vermek istiyosun sandım pardon...
herkes benım gıbı tombik olcak deil ya :1:
inşallahh verebilirimm tatlım yaa

canim sen yeni katildin aramiza ben espiri yapmistim hatta :1::1::1: bunlari eklemistim....ben 8.5 aylik hamileyim.ve inaniyorumki durumum senden de vahim.bildigin yusyuvarlagim boyumda kisa....dogumu atlatayim hayirlisiyla once sonra kiloyuda halledecem ins...

umarim alinmamissindir....canim ins.sen benden once yaza fit olarak girersin...
ins.herkes hedef kilosuna ulasir....
canim sen kac kilo vermeyi dusunuyorsun.

merhaba arkadaşlar ..ben sabah klasik kahvaltımı yaptım
büyük oğlum gece hastalandı ..hapşuruk ve burun akıntısı ..gece uyutmadı..

sabah da ögretmenini aradım ..gelemiyecek .akşam ödevlerini almaya gelirim dedim..
bir arkadaş da beni aradı ..adil emir in sınıfından bir veli..dedi ki azra ölmüş diyorlar..azra da emir in sınıf arkadaşı..başınız sağolsun diyenler olmuş ...ben bir kaç kişiyi aradım..ama duymadık diyorlar..inşallah dedelerden yada yaşlılardan bir baş sağlığıdır diye dua ediyorum..

bu sabah ölüm ilanlarından birkaçını duydum ..ama ...'nın babası ,....'nın kayınpederi gibi yaşlı insanların ölüm ilanlarıydi...
öyle korkuyorum ki bu haberin doğru çıkmasından...
emir'e de sordum ..sınıfınızda azra nur ...diye bir arkadaşınız var mı ? diye..
var birkaç gündür gelmiyordu , dedi..
ben de korkutum açıkcası ...bu haberin doğru olmamasını umut ediyorumm....allah çocuklarımızı korusun..

şimdi brokoli yiyeceğim..kıymalı yaptım..yanında yoğurt yemek isityorum...
siz nasılsınız...,
geçmişe de bir bakayım...yetiştirebilirsem ...baya çabuk ilerliyor sayfalar çünkü..size yetişmek ne mümkün..:53:

Son düzenleme:

sabah da ögretmenini aradım ..gelemiyecek .akşam ödevlerini almaya gelirim dedim..
bir arkadaş da beni aradı ..adil emir in sınıfından bir veli..dedi ki azra ölmüş diyorlar..azra da emir in sınıf arkadaşı..başınız sağolsun diyenler olmuş ...ben bir kaç kişiyi aradım..ama duymadık diyorlar..inşallah dedelerden yada yaşlılardan bir baş sağlığıdır diye dua ediyorum..

bu sabah ölüm ilanlarından birkaçını duydum ..ama ...'nın babası ,....'nın kayınpederi gibi yaşlı insanların ölüm ilanlarıydi...
ben de korkutum açıkcası ...bu haberin doğru olmamasını umut ediyorumm....allah çocuklarımızı korusun..

siz nasılsınız...,
geçmişe de bir bakayım...yetiştirebilirsem ...baya çabuk ilerliyor sayfalar çünkü..size yetişmek ne mümkün..:53:

canim ogluna gecmis olsun....

ins.dogru degildir canim.Allah kimseye evlat acisi yasatmasin...

canim sen yeni katildin aramiza ben espiri yapmistim hatta :1::1::1: bunlari eklemistim....ben 8.5 aylik hamileyim.ve inaniyorumki durumum senden de vahim.bildigin yusyuvarlagim boyumda kisa....dogumu atlatayim hayirlisiyla once sonra kiloyuda halledecem ins...

umarim alinmamissindir....canim ins.sen benden once yaza fit olarak girersin...
ins.herkes hedef kilosuna ulasir....
canim sen kac kilo vermeyi dusunuyorsun.

aa tatlım anlamadım ki yaa...:) yok kız alınmadım neden alınayımm aaa sende:9:
ay hamıssın demek ne guzell ya allahım hayırlı doğumlar nasip etsın kusumm :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar::nazar: :49::49::49:
ben 1.65 boyunda 71-72 kıloyum.... ınsallah zayıflarımm yaa

siz nasılsınız...,

slm merhaba..oncelıkle gecmıs olsun allahım sağlık versin..bu arada ben ıyıyım sorduğun ıcın tesekkurlerr:16:

bende öğlen yemeğinde mercimek çorbası,3-4 tane ciğer bide 5-6 çatal bulgur pilavı bide yoğurt yedim kızlar...
ohh tam diyete uygun yedim bu öğünü sanırımm :119:

canim ogluna gecmis olsun....

ins.dogru degildir canim.Allah kimseye evlat acisi yasatmasin...
amin inşallah yanlış haberdir...inşallah.
ramaska sen mi hamilesin..hayırlı doğumlar .kızın mı olacak oğlun mu???

aa tatlım anlamadım ki yaa...:) yok kız alınmadım neden alınayımm aaa sende:9:
ay hamıssın demek ne guzell ya allahım hayırlı doğumlar nasip etsın kusumm :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar::nazar: :49::49::49:
ben 1.65 boyunda 71-72 kıloyum.... ınsallah zayıflarımm yaa

slm merhaba..oncelıkle gecmıs olsun allahım sağlık versin..bu arada ben ıyıyım sorduğun ıcın tesekkurlerr:16:

teşekkur ederiz....
ben de brokolimi yedim ama hiç canım istemeyerek...:27:

Back
X