Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sagol canımcım:16:

ooo of cumhurıyetı hımmm enıste de bızdenmiş:1::1::1:

sersumum prensesının dogumgunu kutlu olsun guzel bır ömür dilerim benım ıcın opermısın:54:

ıyınıyetlım gorusemedık ya toplantıya gelmıstı cıkısta hemen havaalanına gıtmelerı gerektı telde gorustuk:((dıkkat et canım mısafırlıkte.gelıncede yaz neler oldugunu:34:

sağol bebeemm:38:..öperim teyzesii:16::16:
kardeşinlede görüşememişsin..:5:

kızlar günüm için tarif bakıyordum nefisyemektarifleri .com diye bir site buldum accayip güzel tarifler var:23::23:..tavsiye ederim..:34::34:

Slm arkadaslar..
Canınız çekmesin çığ koftemi yedim.şimdi cayimi içiyorum.
Sersum kızına ömür boyu mutluluklar diliyorum..
Kaneel montunu güle güle kullan..
Kuzu hoşgeldin seni hatırladım..
Kızlar kaju fıstığı yenebilyormu..
Birdy den haber yokmu kızlar..

Son düzenleme:

merhaba kızlar

bir deneyimimi aktarmak istiyorum kabizliktan şikayetçi olanlar için ,
yaklasik bir haftadır LİMON ÇAYI iciyorum günde 2-3 kupa cok koyu serdinin icin cayı aynı posetcigi 2-3 defa sallıyorum ve ise yarıyor .. Başladığımda. Bu yana her sabah düzenli olarak çıktım. Sizlerde deneyebilirsiniz ..

ucuz form çayları
yesil elma cayı
bulabilirseniz kekik cayı da ise yarıyor
:34:

Slm arkadaslar..
Canınız çekmesin çığ koftemi yedim.şimdi cayimi içiyorum.
Sersum cumartesi kızına ömür boyu mutluluklar diliyorum..
Kaneel montunu güle güle kullan..
Kuzu hoşgeldin seni hatırladım..
Kızlar kaju fıstığı yenebilyormu..
Birdy den haber yokmu kızlar..

sağol canım..:16::16:
birdy cuma geldi kilo bildirimi yaptı iyiyim dedi ve kaçtı gitti:37:..3-4 gün daha yokmuş..:34:
kaju fıstık kavrulmuş oluyor canım..kavrulmamış kuruyemiş serbest :34:ama arada yiyebilirsin bence:27:

merhaba kızlar

yaklasik bir haftadır LİMON ÇAYI iciyorum günde 2-3 kupa cok koyu sevmediğim icin aynı posetcigi 2-3 defa sallıyorum ve ise yarıyor .. Başladığımda. Bu yana her sabah düzenli olarak çıktım. Sizlerde deneyebilirsiniz ..

ucuz form çayları
yesil elma cayı

Sersum canim siiri okudum cok duygulandim..

benim babam oleli 5 yil oluyor .. 45 yasinda mide kanserinden kaybettim.. :14::14::14::14::14:
baba candir ..
ne diyeyim ..
cok sanslisin bir baban var ve sen hala onun minik yildizisin.. :16::16::16::16::16::16:
Kaneel canım babanın mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin ve başka erken ölüm göstermesin.

İğneoyası canım seninde başın sağolsun ve alemsin, Allah gecinden versin sıralı ölüm versin.

herkese iyi geceler bol leptinler kıssslar..ben yarın annemlere gidiyorum,koltuk takımı falan bakıcam ordan..pazar günü geri gelir eşya toplamaya devam ederim.hepinizi öptüüümmmm:54::54::54:
Leylak gönlüne ve kesenize göre mobilya bulursun inşallah kolay gelsin.

kızımın yarınki doğumgünü için mini pastalar yaptım:52:..pasta tabanını bardakla kestim ..herbirini sütle ıslattım birer muz parçası koyup üzerlerine kreme sıktım.en üstünede kalan keki ufaladım çok şirin oldular:32::32::52::52:..günümde de yapıciimm..:27:
2.öğün için de adana köfte yanına da ayran yapıcam..:34::34:
Sersum cum kızının doğum gününü kutlar nice sağlıklı mutlu ve sevdikleriyle birlikte nice yıllar dilerim.Mamalar için ellerine sağlık ''kızlara'' afiyet olsun.sen tadına bakmışın o

kaa yeter demi!(sizin şu sarı kafaları öğrenmek istiyorum ama sık giremediğim için erteliyorum çok zaman almıyosa müsait bi zamanda banada anlatırsanız sevinirim yazılarım

da eğlenceli olur demi ama)

Hoşbuldum canım

slm kizlar..
bugun kizlarimi geZdirdim alisveris yaptik..guzel ciciler aldik..disarisi cok cok soguktu..yarinda kardan adam yapmayi planliyoruZ kismetse..
sersumcum ben o pastalardan cok yaparim.ispanakli yesil yesil oluyor...kakaolusuda minik köstebek gibi duruyor..bu arada facede yemek sayfam var benimde:)
kizina hayirli omurler dilerim..
kanelcim gule gule giy montunu..sana fistik konusunda yazmistim gormedin sanirim..
sivasin gulu hep patates oluyo menunde..iyide kilo veriyosun mas.sanirim sporun etkisi..

Canım sanada sorayım..
Sen ne güzel kahve resimlerini koymussun..
Ben telefonumdan giriyorum.dosya sec diyo galeriye giriyorum resmimi seçiyorum yukle diyorum küçük şey dönüyor dönüyor bi türlü yüklenmiyor..
Allahim;ben nerde yanlış yapıyorum..

Son düzenleme:
oglen menum:
1 muz
1 avuca yakin findik
aksam menum..
1 tabak kiymali bulgurlu pirasa
1 kepce kuru fasulye
cacik,taze sogan,turp
amaaa cocuklarin krakerlerinden yedim biraz..sanirim malum gun yaklastigindan boyle sapittim uff:( sporla telafi etmeye calisacagim ins..

slm kizlar..
bugun kizlarimi geZdirdim alisveris yaptik..guzel ciciler aldik..disarisi cok cok soguktu..yarinda kardan adam yapmayi planliyoruZ kismetse..
sersumcum ben o pastalardan cok yaparim.ispanakli yesil yesil oluyor...kakaolusuda minik köstebek gibi duruyor..bu arada facede yemek sayfam var benimde:)
kizina hayirli omurler dilerim..
kanelcim gule gule giy montunu..sana fistik konusunda yazmistim gormedin sanirim..
sivasin gulu hep patates oluyo menunde..iyide kilo veriyosun mas.sanirim sporun etkisi..
cicileri güle güle kullanın canım..:16::16:
face sayfanı görmek isterim doğrusu:52::52:...paylaşmak istemezsen özelden yazabilirsin:34::34:

Sersum cum kızının doğum gününü kutlar nice sağlıklı mutlu ve sevdikleriyle birlikte nice yıllar dilerim.Mamalar için ellerine sağlık ''kızlara'' afiyet olsun.sen tadına bakmışın o

kaa yeter demi!(sizin şu sarı kafaları öğrenmek istiyorum ama sık giremediğim için erteliyorum çok zaman almıyosa müsait bi zamanda banada anlatırsanız sevinirim yazılarım

da eğlenceli olur demi ama)

Hoşbuldum canım
sağol canımm:16::16:..başka yememeyi planlıyorum galiba sanursam:18::18:

sarı kafalar için kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye basıp Mesaj Elementlerini Değiştir avatarları göster ve grafikleri göster kutucuklarını işaretleyip değişiklikleri kaydediyorsun..sarı kafalar mesaj yazarken altta gözüküyor canım:34:..bu kadar:34::16::16:

merhaba kızlar

yaklasik bir haftadır LİMON ÇAYI iciyorum günde 2-3 kupa cok koyu serdinin icin cayı aynı posetcigi 2-3 defa sallıyorum ve ise yarıyor .. Başladığımda. Bu yana her sabah düzenli olarak çıktım. Sizlerde deneyebilirsiniz ..

ucuz form çayları
yesil elma cayı

Kaneel'cim öncelikle dün akşamki uzuun Canan hocamızın kitaplarından paylaştığın alıntı için tebrik ediyorum bende tam Sersuma yeni gelen arkadaşlara yazdığı kısa kurallar

yerine böyle bir alıntıyı verse daha iyi olmazmı diycektim, çünki kitabı okumayınca kısa kurallar yeni başlayan arkadaşların kafalarındaki soru işaretlerine yetmiyor ve peş peşe

sorular geliyor yada farklı şahıslar sıklıkla benzer soruları soruyor.Yani hem soruları azalır, hatta neyi neden nasıl yemeleri gerektiğini anlamış olunca daha çok motive olurlar

diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Montunu güle güle kulln,kahve için afiyet olsun.

Kabızlık konusunda ben sabah aç karnına kuru kayısı ve su ile kahvaltı sırasında zeytinyağlı yeşillik ve bir tatlı kaşığı öğütülmemiş keten tohumunu ağzımda iyice çiğneyip

yutunca en fazla aradaki kahveyi içerken tuvalete zor yetişiyorum! paylaşiim dedim.

***betülün mutfagi*** facedeki sayfamin ismi:))
ooo çok beğendimm:52:..ellerine sağlık canım..:16::16:
Kaneel'cim öncelikle dün akşamki uzuun Canan hocamızın kitaplarından paylaştığın alıntı için tebrik ediyorum bende tam Sersuma yeni gelen arkadaşlara yazdığı kısa kurallar

yerine böyle bir alıntıyı verse daha iyi olmazmı diycektim, çünki kitabı okumayınca kısa kurallar yeni başlayan arkadaşların kafalarındaki soru işaretlerine yetmiyor ve peş peşe

sorular geliyor yada farklı şahıslar sıklıkla benzer soruları soruyor.Yani hem soruları azalır, hatta neyi neden nasıl yemeleri gerektiğini anlamış olunca daha çok motive olurlar

diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Montunu güle güle kulln,kahve için afiyet olsun.

Kabızlık konusunda ben sabah aç karnına kuru kayısı ve su ile kahvaltı sırasında zeytinyağlı yeşillik ve bir tatlı kaşığı öğütülmemiş keten tohumunu ağzımda iyice çiğneyip

yutunca en fazla aradaki kahveyi içerken tuvalete zor yetişiyorum! paylaşiim dedim.
canım zaten ben o kuralları başlangıç amaçlı kısaca diye veriyorum:34:..kaneel arada o şekilde paylaşım yaparsa tabii ki iyi ve harika olur:34:..ama günde onlarca kişi soru soruyor her seferinde okadar kapsamlı bilgi verirsek sayfalara yetişemeyiz:53:..eh insanlar biraz da araştırıp hocamızın kitabını da alsınlar bence.:kkk:.naçizane fikrim:34::16:

Son düzenleme:
Back
X