5 ayda verdım ddaha va tabı.maaşallah ne kadar zamanda verdin canım bu kiloyu.
Uc ayda ellı kılo veren bır adamın resmı var ınternette adam ıdrarını yaparken sarkan gobegını kaldırmak zorunda kalıyormus.Dokuların yerıne gelmesı altı ayı buluyor.Karatay Dıyetını ogren. Arkadasım toksık yanı zehırlı beslenıyor ınsanlar memnun kalırsın kocana da ogret.mutlu olursunuz emınım.cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar
peki bitki çayları yada yeşil çay ara öğünden sayılıyormu arada içilebilir mi.
Birde tam anlamıyla yapan arkadaşlar haftada kaç kilo veriyor.yüz kilo üstü bir erkek haftada kaç kilo verebilir sizce.Eşim için soruyorum
canım o resmi görmeyi çok isterim.eşim görse iyice gaza gelir.ben sabah karataya göre hazırladım kahvaltıyı eşimde patlayacak gibi oldum dedi.Uc ayda ellı kılo veren bır adamın resmı var ınternette adam ıdrarını yaparken sarkan gobegını kaldırmak zorunda kalıyormus.Dokuların yerıne gelmesı altı ayı buluyor.Karatay Dıyetını ogren. Arkadasım toksık yanı zehırlı beslenıyor ınsanlar memnun kalırsın kocana da ogret.mutlu olursunuz emınım.
Çok güzelmiş menün, afiyet bal, şeker olsun canımmm......
Ben henüz karatay diyeti kitabını almadım pazartesi günü almayı düşünüyorum şimdilik hocanın verdiği röportajlarla ve sizin yazdıklarınızla idare ediyorum.keten tohumunu henüz bugün aldım. Tuzu azalttım ama tamamen bırakmadım normal tuz kullanıyorum.ara öğünlerde acıkmıyorum canımda birşey istemiyor ama baş ağrısı ve halsizliğim oluyon bazen. O zaman bişeyler yiyince geçiyor umarım bu kilo vermemi çok engellemez.
ilk günlerde benimde başımda ağrı olmuştu bol bol limonlu su içtim ilk günler olabiliyor ama daha sonra aç bile kalıyorum elim kolum titremeden hemde şuan gayet iyiyim bazen benimde açlık hissim oluyor o da belki hareketsizlikten bişeylerle meşgul olabilsem belki aklıma bile gelmeyecek ama şuan gayet iyiyim arkadaşım .....darısı sana ..
arkadaşlar sirke zayılatıyor ama mide ye zartarlı olduğunu duydum zarı ertiyo flan diyolar allah korusun yani bu kadar hızlı erimesi de normal değil düzenli verin en iyisi sirkesiz menüler bence! sağlığınızdan olmayın
Kizlar suanda 66kgyum 155 boyundayim ve sene sonuna kadar 18 kg vermek istiyorum. Insülin direncim var. verebilmem mükünmü acaba?
Hergün spor yapacagim ve karatay diyetine göre beslenmeye calisacagim...Bu arada yaklasik bir haftadir, beyaz unlu gida tüketince mideme agrilar kramplar giriyor...mayadan mi acaba? resmen yanma oluyor...
Cok guzel ,aksam 8 den sonra yemek yok,ara ogun yok, zaten karbonhıdratla seker acıktırıyor.Bak duzenlı kılo veren kadının gobegı.canım o resmi görmeyi çok isterim.eşim görse iyice gaza gelir.ben sabah karataya göre hazırladım kahvaltıyı eşimde patlayacak gibi oldum dedi.
kocaman peynir 4 kibrit kutusu kadar 1 avuç ceviz çeri domates 1 salatalık -2 rafadan yumurta zeytinim kalmamıştı yarına zeytinve kayısıda ekleyeceğim inş.
Bu adam yuz kılo vermıs.canım o resmi görmeyi çok isterim.eşim görse iyice gaza gelir.ben sabah karataya göre hazırladım kahvaltıyı eşimde patlayacak gibi oldum dedi.
kocaman peynir 4 kibrit kutusu kadar 1 avuç ceviz çeri domates 1 salatalık -2 rafadan yumurta zeytinim kalmamıştı yarına zeytinve kayısıda ekleyeceğim inş.
Cok guzel ,aksam 8 den sonra yemek yok,ara ogun yok, zaten karbonhıdratla seker acıktırıyor.Bak duzenlı kılo veren kadının gobegı.
harika ya darısı eşimin başına inş.
peki canım karatay diyeti ilemi vermiş bunlar .birde karatay diyeti menülerini düzenli not eden ve kilo veren bir kaynak arıyorum varmı acaba.çok şey istiyorum değil mi.
eşimin menülerini burada paylaşırsam yardımcı olursunuz değil mi arkadaşlar.kitabı okumadığım için yanlış yapabilirim.şimdiden çok teşekkürler.
Spor yapmıs tabı yapmazmı. Yabancı bu ben ornek olsun dıye koydum adres vermeyeyım reklam olmasın.inanılmaz ya,bunlar aynı kadın mı?
2. resimde ilkinden de kötü olmuş gibi duruyor,buruşmuş göbek ama sonra düzelmiş,spor da yapmıştır bu kadın tabii.hangi siteden buldun canım,ben de bakayım?
Kıtap cok guzel buraya takıl bence on sayfalarda balbocuu ısımlı arkadas karatay dıyet lıstesını yazmıs ona bak,ama kıtap sana da yarar emınım zaten kıtapta faydalananların oylkusu var.Resımdekı adam uzun surede kılo vermıs tabı goguslerıne bak kaybolmuslar.Karatay Dıyetıyle degıl ama keske onda elıne gecse karatay dııyet kıtabı.harika ya darısı eşimin başına inş.
peki canım karatay diyeti ilemi vermiş bunlar .birde karatay diyeti menülerini düzenli not eden ve kilo veren bir kaynak arıyorum varmı acaba.çok şey istiyorum değil mi.
eşimin menülerini burada paylaşırsam yardımcı olursunuz değil mi arkadaşlar.kitabı okumadığım için yanlış yapabilirim.şimdiden çok teşekkürler.
Ben ıftarda tavuk salata yıyecem, tavugum koy tavugu degıl balık yagı takvıyemı de alacam,yanına kahverengı kaysı 1cay bardagı fıstık kısmetse.bu sabah çok erken yaptım kahvaltıyı 6:30 gibi.öğle yemeğini de 12:00 gibi yerim.borcama PAtlıcan,kabak,kırmızı biber koydum,üzerine zeytinyağı fırına verdim.yanında yogurtla yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?