Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yarın kocamın koşu yarışı var , erken kalkıcaz.Ben de hazır o yokken temizlik yapıp 37 olucam :37::37::37: Öğlene kadar bitirmem lazım.Ramaska'nın kulakları çınlasın ...

Yarın kocamın koşu yarışı var , erken kalkıcaz.Ben de hazır o yokken temizlik yapıp 37 olucam :37::37::37: Öğlene kadar bitirmem lazım.Ramaska'nın kulakları çınlasın ...

ben bugün oldum :37: dün regl tam başlamadı bugünde ehh:31:..dedim çok artmadan ben temizliği halledeyim yapamam 3-4 gün:35::35:

Sersumum ben kaçıyorum canımcım.Yarın uzun uzun geyik yaparız inşallah.Hadi iyi geceler :16::16::16:

Hepiniz hoş gelmişsiniz, inşallah sağlıklı , rahat bir şekilde ve normal sürede (ayda 4 kilo ideal) istediğiniz hedefe ulaşırsınız. Öncelikle kitabı (hiç olmazsa 2.kitabı mutlaka okuyun

derim aklınıza takılan soruları burada özellikle kıdemli ve tecrübeli olan ve her gün düzenli menü bildirimi yapıp her cuma listede olan en başta Sersum 'a ,Leylak 84'e,

Papadiya'ya ,İğneoyası, İyiniyetli ve diğer tecrübeli arkadaşlara sorabilirsiniz.Tabiki hergün her saat bulamazsınız yakalayabildiğiniz zaman sorarsanız cevaplanmanız yüksek

ihtimal .He bide spor konusunda uzman olan Birdy var zporuda ona sorabilirsiniz yakalarsanız tabee :1:

Hoş bulduk.

Açıklaman için çok teşekkürler. Burası çok güzel bir platform olmuş. Diyet yaparken etrafımızda yiyip yiyip kilo almayan, ya da sürekli ikramda bulunan birileri oluyor.Yalnız olmadığımızı hissetmek çok güzel. Herkes burada tecrübe ve deneyimlerini paylaşıp birbirine destek olmuş oluyor. Çok güzel. :)

ben bugün oldum :37: dün regl tam başlamadı bugünde ehh:31:..dedim çok artmadan ben temizliği halledeyim yapamam 3-4 gün:35::35:

Ayyy ne güzel valla , ellerine sağlık , darısı başıma , şimdiden üşendim valla yawww ...Ya Sersumcum , benim reglim 30 yıldır 6 gün sürüyodu , bu ay 2 gün sürdü , hasbinallah....Ne çok şey geldi başıma kısss...

Zagor Tenay , Baltalı İlah...

Nostalji yaptık di mi? Okurdum ben onları... Zagor, Kızılmaske... Hey gidi günler, hey...

Sersumum ben kaçıyorum canımcım.Yarın uzun uzun geyik yaparız inşallah.Hadi iyi geceler :16::16::16:

Ben de kaçtım. Dexter başlamış. Görüşürüz canlarım. Leptininiz bol olsun.

Nostalji yaptık di mi? Okurdum ben onları... Zagor, Kızılmaske... Hey gidi günler, hey...

Ben tillahını okudum ; Kinowa , Jeriko dahil...Güseldi bea......Ben en çok Kızılmaske'ye aşıktım ...Şehre inerken pardesü giyerdi , bayılırdım...Şansıma kocam da pardesüyü çok seviyo , Fantom gibi adam valla :52::52::52:

Ayyy ne güzel valla , ellerine sağlık , darısı başıma , şimdiden üşendim valla yawww ...Ya Sersumcum , benim reglim 30 yıldır 6 gün sürüyodu , bu ay 2 gün sürdü , hasbinallah....Ne çok şey geldi başıma kısss...
sağol canım...:16::16:
ilginç senin halin yaa.:26:.Allah beterinden saklasın diyelim canım:5::5:

iyi geceler canım:16::16:
Yok kısss , inan şuan bile bi tane yaksam amma güzel olur diye geçiyo içimden...İçmeyen anlayamaz , o yüzden size tuhaf gelmesi çok normal :34::34::34:
:5::5::5::5::5:

iyigeceler bebeemm:16::16:
Hadi güzeller , öptüm sizi , iyi geceler hepinize....
:16::16::16::16::16:
Ben tillahını okudum ; Kinowa , Jeriko dahil...Güseldi bea......Ben en çok Kızılmaske'ye aşıktım ...Şehre inerken pardesü giyerdi , bayılırdım...Şansıma kocam da pardesüyü çok seviyo , Fantom gibi adam valla :52::52::52:
:9::9::9::9::9:

slm kızlar bende yeni aldım kitabı okumaya başladım büyük bir heyecanla çok ilgimi çekti bu kitap. uygulayan arkadaşalr faydasını gördü mü gerçekten benimde kilo vermem lazım.

gunaydin kizlar.gecmise daha sonra bakicam.simdi cayimi iciyorum.gorusuruz kizlar.
herkese iyi pazarlar.........

forumda benden başka kimse yok günaydın:)siz rusyada yaşayan,ve doğurmak için gün sayan arkadaşımız mıydınız?

evet canim gunaydin....sende yeni spor ayakkabisi alan ve 2 ozgur tavugu olan aramiza yeni katilan arkadasimizsin demi....:1::1::1::1:

hosgeldin canim .nasil gidiyor erkencisin...

sadece askim gunaydin nasilsin...

evet canim gunaydin....sende yeni spor ayakkabisi alan ve 2 ozgur tavugu olan aramiza yeni katilan arkadasimizsin demi....:1::1::1::1:

hosgeldin canim .nasil gidiyor erkencisin...

sadece askim gunaydin nasilsin.. evet benim:)iyi gidiyor...erkenciyim herzaman malum leptin meselesi erken yatmaya çalışıyorum...seni bulmuşken sormak isterim,hamileliğin boyunca karatay diyetine uygun mu beslendin?az da olsa ekmek yemedin mi ve böyle beslendiysen kaç kilo aldın?

canim ben tam anlamiyla karatay yaptim diyemem ara ara yaptim.ben gecen sene karatayla 8 kilo verdim turkiye ye tatile gittim yiyip icip gezerek 2.5 ayda 10 kilo geri aldim.dondugumde 3.5 aylik hamile oldugumu ogrendim.sonra bir 10 kilo daha aldim..toplamda 20 kilo aldim zaten kilo problemim vardi...ins. dogum ve emzirme donbemimden sonra karatayla halledecegime inaniyorum......

ilk kizimda 13.5 kilo almistim.ilk 3.5 ay hamile oldugumu bilmiyordum oyuzden o 10 kilo benim hatam.dikkat etsem almazdim.cunku hamileligin ilk 3 ay cok kilo alinmaz...
neyse hayirlisi suan tek istegim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kizima kavusmak...

sende guzel kilo vermissin.az kalmis 5 kiloyuda cabuk verirsin ins.

bende ins.boyum 1.58 son 5 yildir 70 in altina hic dusemedim....ins.bende seytanin bacagini kirip 60 olmak istiyorum...

Back
X