Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kimsecikler yok bizden gayrı.:51:.millet sosyal hayata akıyor galiba sanursam..:ssz::ssz:
Pazar Pazar neyin sosyalleşmesi bu yaww :53::53:

Valla aynen öyle. izmitten urfa'ya otobüsle 18 saatte gidiyordum yaf. nasıl da dayanıyordum. şimdi izmitteen gittiğimde ucakla gidiyorum. ama otobüste sorun değil benim için. annemle gidicez işte. annem uzun yola dayanamıyor pek. bakalım. o hasta olmasında ben her halukarda her şekilde giderim :16::16:

Aşşk Aşkk Aşkkkk:16::16::16::16:

Aynen canım çok güzeller. kendime bakma girişimlerine başladım :9::9::9: hem aşkıma hem ordaki herkese çok güzel gözükmeliyim :27:

Oyyyh hiç sorma canım. Birbirimize bi sarılmamız var sımsıkı:16::16::16::17::17::17::17::17:. Annem olacak ya bu sefer nasıl olcek bilmiyorum ama :9:

İşlerimi bitirdim geldim. acım ama ben. ne yicem. annemin yaptıgı yemek bitti... kahvaltılık mı takılsam diom ama sıkıldım ondan da pfff Bir akıl hatunlar bir akılll

Oyyy Allah ayırmasın cicim , hep öyle sımsıkı sarılın birbirinize inşallah :34::34::34:
Yumurta ye , hem kalorisi düşük hem tok tutar.Katı haşla , üzerine karabiber ,tuz , maydanoz , yanına da bi bardak ayran....

Pazar Pazar neyin sosyalleşmesi bu yaww :53::53:

Oyyy Allah ayırmasın cicim , hep öyle sımsıkı sarılın birbirinize inşallah :34::34::34:
Yumurta ye , hem kalorisi düşük hem tok tutar.Katı haşla , üzerine karabiber ,tuz , maydanoz , yanına da bi bardak ayran....

:9::9::9::9::9:

amiinnn...:16::16:yımırta iyi fikir:27:

yemekler yenmiştir sanırım hepinize afiyet olsun....ben bugün; sabah:mantarlı omlet,peynir,zeytin,yarım çay b.ceviz,yeşil çayla kahvaltı yaptım...tıka basa doydum,acıkmam 2 öğün yaparım derken acıktım ve öğlen de yedim. öğlen;1 kase mercimek ç.,yoğurt,yarım ç.b ceviz az önce köfte,yoğurt,salata yedim...bugün buralarda çok yağdığı için yürüyemedim şimdi biraz egzs.yaparım hepinize iyi akşamlar....

yemekler yenmiştir sanırım hepinize afiyet olsun....ben bugün; sabah:mantarlı omlet,peynir,zeytin,yarım çay b.ceviz,yeşil çayla kahvaltı yaptım...tıka basa doydum,acıkmam 2 öğün yaparım derken acıktım ve öğlen de yedim. öğlen;1 kase mercimek ç.,yoğurt,yarım ç.b ceviz az önce köfte,yoğurt,salata yedim...bugün buralarda çok yağdığı için yürüyemedim şimdi biraz egzs.yaparım hepinize iyi akşamlar....

Afiyet&sağlık olsun :56::56::56:

sana da afiyet olsun:16::16:

:16::16::16:

usturuplu olun bakiimmm:20::20::20: sonra sarılırsınız :9::9:

ben benimkinden yollıyayım canım çok var daha:1::1:

Ama ama annemm yaaa :17::17:
Olurr hemen gönder acım accc:33:

Amin canim aminnnn . :17: Tamamdır hemen haşlıyorum. ve ayran.:34:

$419765_494006920645240_1463140694_n.webp

:60::60::60::60::60:

merhaba arkadaşlarr, karatay ile bi 5 kilo vermıstım onun birazı aldım ama aradan bayya bi zaman gectıkten sonra... 1 aydır falan tekrar yapmaya calışıyordum 1 kilo yine verdım çok şükür ama bu hafta güzel bi haber aldık... hamıleyım :24: yine karataya devam edeceğimzaten doktor da bu beslenme şekline benzer şeyler söyledi... sizinde tavsiyelerinizi almak isterim arkadaşlarr... teşekkürler simdiden

merhaba arkadaşlarr, karatay ile bi 5 kilo vermıstım onun birazı aldım ama aradan bayya bi zaman gectıkten sonra... 1 aydır falan tekrar yapmaya calışıyordum 1 kilo yine verdım çok şükür ama bu hafta güzel bi haber aldık... hamıleyım :24: yine karataya devam edeceğimzaten doktor da bu beslenme şekline benzer şeyler söyledi... sizinde tavsiyelerinizi almak isterim arkadaşlarr... teşekkürler simdiden

öncelikle hayırlı olsun canım..sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine.:16::16:.karatay usulü beslenme gayet sağlıklı sadece öğünleri bizim gibi 2 -3 değil de daha fazla yaparsan iyi olur bence:34::34:..hamile olan ramaska arkadaşımız da bizimle beraber..tabii harfiyen karatay yapmıyor ama ona danışırsan daha iyi olur..

Amanıııın... 2013 ün ilk bebiş haberi geldi... Ne güzel! Arkası geleyen olsun. Bu ne demek? Daha çok bebek haberleri alalım demek. Ama benden değil tabii... İsteyenlerden. Ben 3 tane ile kotamı doldurdum:)))

Allah sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah canım.

:60::60::60::60::60::60:

Canım gözün aydın :16::16::16:

Amanıııın... 2013 ün ilk bebiş haberi geldi... Ne güzel! Arkası geleyen olsun. Bu ne demek? Daha çok bebek haberleri alalım demek. Ama benden değil tabii... İsteyenlerden. Ben 3 tane ile kotamı doldurdum:)))

Allah sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah canım.

Yavlucum bence de senin kota dolmuşşşşş , hala inanamamaktayım bir jadde kızı olarak 3 çocuk yapmış olmana.Ne kadar aykırı bi insansın :52::52::52:

Bugün kızımı dersane sınavına, küçük oğlumu Couillu tiyatrosuna, büyük oğlumu istediği kaykayı almak ve playstation a yeni oyun yükletmek için avm ye götürdüm. Kayu diye koca kafalı kostümler yapmışlar. Alien gibiydiler Allaama... Ben korktum yav!

Bu arada kocamı evde bir hayvanla başbaşa bıraktım. Hayvan derken benzetme değil. Gerçekten. Memleketten bir arkadaşından dana istemiş. O da kesip göndermiş. Mutfak mezbaha gibi... Kesti, biçti sabahtan beri... Ben de hiç yanına gitmedim. Bana sormadı ya getirtirken. Yine de mutfak temizlemek bana düştü:(

Ağırıma giden ne oldu biliyor musunuz? Ctesi-Pazarları çalışıyor. Birkaç haftada bir bize, çocuklara zaman ayırsan, evde kalsan derim. Kalmaz. Ama bugün bir öküz için kaldı tüm gün evde. Sordum, şirket de batmamış:)

Neyse, sadede gelirsek, akşam kavurma yedim.

Şu anda kızım "nothing else matters" dinliyor. Bunlara sardı. Gelsin Metallica, gitsin Scorpions... Benim de hoşuma gidiyor. Gençlik zamanımın şarkıları... Amma dinlerdik bee!

Ve ergenus itiraf etti:" anne sizin zamanınızın şarkıları daha güzelmiş"...:)))

Bugün kızımı dersane sınavına, küçük oğlumu Couillu tiyatrosuna, büyük oğlumu istediği kaykayı almak ve playstation a yeni oyun yükletmek için avm ye götürdüm. Kayu diye koca kafalı kostümler yapmışlar. Alien gibiydiler Allaama... Ben korktum yav!

Bu arada kocamı evde bir hayvanla başbaşa bıraktım. Hayvan derken benzetme değil. Gerçekten. Memleketten bir arkadaşından dana istemiş. O da kesip göndermiş. Mutfak mezbaha gibi... Kesti, biçti sabahtan beri... Ben de hiç yanına gitmedim. Bana sormadı ya getirtirken. Yine de mutfak temizlemek bana düştü:(

Ağırıma giden ne oldu biliyor musunuz? Ctesi-Pazarları çalışıyor. Birkaç haftada bir bize, çocuklara zaman ayırsan, evde kalsan derim. Kalmaz. Ama bugün bir öküz için kaldı tüm gün evde. Sordum, şirket de batmamış:)

Neyse, sadede gelirsek, akşam kavurma yedim.

maşallah sana kıss:nazar::nazar: aman o kostümler çok ürkünç oluyo hakkettten :53::53:

aboww koca danayı parçaladı hee:53:..amanın ne dağıtmıştır ortalığı.:26:.olan yine sana olmuş bebemm:5::5:..neyse ki kavırma yemişin..:27::27:

ama haklısın öküzün fendi sizi yendi olmuş bu:51::51:

Yavlucum bence de senin kota dolmuşşşşş , hala inanamamaktayım bir jadde kızı olarak 3 çocuk yapmış olmana.Ne kadar aykırı bi insansın :52::52::52:

Doğurgan bi tipim ben... Louis Vuitton dan çıkıp Vakkoya doğru yürürken, ben bi dene daha doğurayım diye aklıma düşüveriyor:)))

Back
X