Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar gunaydin biraz once doktorum aradi esyalarini al gel dedi.hastaneye yaticam gibi gozukuyor.sizi gelismelerden haberdar ederim ins.kizlar lutfen dua edermisiniz....
optum kizlar kendinize iyi bakin.....bende size dua edicem

kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...

gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....

canım Ramaskam kafamda senle uyandım bugün,biliyorsun bu aralar çok fazla giremiyordum nete.Ama bugün sırf seni sorayım diye girmiştim.Hayırlı haberlerini bekliyorm.Yeğenimi sağ salim al kucağına inşallah.Çok heyecan yaptım ben şimdi.Canım benim yaınında akraban filan varmıydı yanında bulunacak.Kızını ne yapacaksın?Kafamda bu sorularla uyanmıştım zaten.Çabucak şu hastane günlerini bitir de dön aramıza .Seni seviyoruz.Akılımızdasın :16:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

quote_icon.png
ramaska kullanıcısından alıntı

kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...
gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....

Rabbim yar & yardimcin olsun INSAALLAH. Yavrunu sag, salim kucagina almak nasip etsin.
Benim dualarim sizler icin canim.

arkadaşlar merhaba benim sizlere bir sorum olacak dukanda 17, günümdeyim 9 kilo verdim sıkıcı bir diyet hergün et yemekten bıktım tamam çok güzel kilo verdim şimdi değişiklik yapıp karatay diyetine geçmek istiyorum vermem gereken 13 kilom daha var ama bu geçiş döneminde kilo alırmıyım korkuyorum geçmeden önce 1 hafta lahana diyeti uygulasammı diyetlerde hep birbirine karıstı sağlıklı beslenmek istiyorum artık

Canım özelden mesaj yazamıyormuşum, henüz beni sizden saymadı meret :)
sivaslıyım ama gidir görmek kısmet olmayanlardan henüz, suşehriliyim,
sen nerelisin?

quote_icon.png
ramaska kullanıcısından alıntı

Rabbim yar & yardimcin olsun INSAALLAH. Yavrunu sag, salim kucagina almak nasip etsin.
Benim dualarim sizler icin canim.

Canım biraz önce yazdım ama görmedin sanırım acaba yasini okuyabildin mi bağışlayacağımda inşallah Allahım kabul ederse:16:

Doğurgan bi tipim ben... Louis Vuitton dan çıkıp Vakkoya doğru yürürken, ben bi dene daha doğurayım diye aklıma düşüveriyor:)))

aferin ona..teyzen tebrik ediyo seni de..:46::46:

benim kız da bizim şarkıları getirip getirip anne sen bunu biliyon mu deyip duruyo çatlak.:27:.sonra da aaa sen biliyo muyduuun diyooo:53::53:
bizi ne sanıyosa bunlar.:27::27:.heyyyt be çal bi White Lion -When The Children Cry..özlenmez mi beyaaaa:24::24::24::32::32::32::32:
Sen fazla jaddede dolaşma o vakit :37::37::37:
amanııınnn çok tehlikelisin sen:27::27::27:değişik bi jadde versiyonu bu birdyyy.:60::60::60::60::60:
Hayli değişik , hayli doğurgan ...
Değil mi ya?...

Söylerim teyzesi. Gerçekten, bizim hep böyle anne olduğumuzu sanıyorlar galiba:) Çocuk, genç olduğumuz hiç akıllarına gelmiyor... Gerçi benim de gelmezdi.

Bu arada birdy gitti galiba:(
Gitmiş bulunmuşum Oyacım...

kizlar gunaydin biraz once doktorum aradi esyalarini al gel dedi.hastaneye yaticam gibi gozukuyor.sizi gelismelerden haberdar ederim ins.kizlar lutfen dua edermisiniz....
optum kizlar kendinize iyi bakin.....bende size dua edicem
Ramaskacım , senin de dediğin gibi hayırlısı nasılsa öyle olsun.Önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman.İnşallah herşey çok kolaylıkla olur canım benim...
Herkese GÜNAYDIN..

umarim haftaniz güzel ve rahat gecer (ve kacamaksiz :D))

Bu sabah tartildim ve inanamadim, gectigimiz persembe aksami baslamaya karar vermistim karatay diyetine.
Persembe 24.1.13 'de kilom: 68,1 kg idi
Cumartesi 26.1.13'de kilom: 67,1kg
Pazartesi 28.1.13'de kilom: 66,2 kg

:D :D :D :D bu kadar kisa süre de doyarak ve sadece ekmek patates vs karatayin yasakladigi yemekleri yemeden kilo vermek sasirtici gercekten.. bol su iciyorum ekmegi kesinlikle kestim persembe aksamindan itibaren ve 3-4 günde 2kg gitti hayretler icerisindeyim tabi tekrardan da motive oluyorum :D

kilolari vermeye devammm kizlaaar :DDDD
Afferim sana , ne güsel gitmiş kilocuklar ööle...

kizlarim icin gecmis olsun dileklerinize cok tesekkurler..daha iyiler cok sukur..bende 40 dk sporumu yaptim..simdi kahve keygi yapicam..

Dün akşam

1 tabak nohut
1 kase yoğurt

Şekersiz kahve

Bu sabah
Kahvaltım :
1 yumurta ile yapılmış Menemen
3 yeşil zeytin
5 ceviz
Formçayı

2. öğünüm olarak ta dün ki yemeği yiycem..bizimkilere de patates patlıcan oturtma yapıciimm..komşum kahveye gelcem dedi ..şimdi eşim evde ama bi saatliğine adamı yatak odasına yollıycam onları çağırıciimm...

Son düzenleme:
Hanımlar selamlar;
sabah kahvaltım 8de
1 az haşlanmış yumurta
5 zeytin
Tulum peyniri+2 çeri domates
saat 10gibi 1avuç badem

öğlen
az sebze çorbası (galiba patateste vardı içinde :( )
2kaşık bulgur pilavı
mantarlı tavuk (azıcık kremalı :))
yoğurt

bol su+çay içiyorum

akşama annem ne yaptıysa bakalım :)

Back
X