Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tesekkur ederim Ben 160 boy 70 kiloyum 55 olmak istiyorum aslinda bu diyete cok guvenli yorum AMA anlayamadigim seyler var mesala Yenen kuru incur miktari ne kadar olmali sadece Sabah kahvaltisinda mi yenebilir Ben bugun ikindin 3 kuru kayisi 3 incir 5 de Baden Yedim ara ogun niye tine mesala sonra da pisman oldum yanlis mi diye

Canımcım ben burada takılmakla beraber , sağlık sorunları nedeniyle diyeti uygulayamıyorum ama arkadaşlar sana detaylıca anlatırlar bu incir mevzuunu.Yalnız benim bildiğim kadarıyla kahvaltıda olmak kaydıyla 1 ya da 2 tane yeniyor .Arkadaşlar çok güzel kilo veriyor , sen de verirsin merak etme...

iyi geceler arkadaslar,ben ancak bu saatte girebildim:(( isten geldim,disciden randevum vardi.Eve gelim yemek faslini hallettikten sonra komsular misafirlige geldi,onlari gönderdim pc'yi yeni acabildim.Yorgunum,yatmak istiyorum :((( Yediklerimi yazayim hemen:

Sabah:kalsik kahvalti,omega3,antioksidan,demir hapi,2 günkurusu
ara:filtre kahve
ögle:1 kase yogurt,1 avuc kaju
aksam:4 yumurtali melemen yaptim,kizimla paylastik,beyaz peynir,1 ufak kase ketentohumlu yogurt

Spor:3 mil leslie yaptim
Su:3 lt

Yarin görüsmek üzere,bol leptinli bir gece diliyorum herkese

Canımcım ben burada takılmakla beraber , sağlık sorunları nedeniyle diyeti uygulayamıyorum ama arkadaşlar sana detaylıca anlatırlar bu incir mevzuunu.Yalnız benim bildiğim kadarıyla kahvaltıda olmak kaydıyla 1 ya da 2 tane yeniyor .Arkadaşlar çok güzel kilo veriyor , sen de verirsin merak etme...

Tesekkur ederim Bundan sonra sadece kahvalti da Yerim Ben de cok seviyorum incir I yaa iki taneyle I dare edecegiz artik

sabah (09:00) 2 yumurtalı klasik karatay kahvaltısı
akşam (18:30)100 gr dürüm arası et döner,yarım kase yoğurt

Doğru hayatım , mecbursun ama valla bravo çok iyi tutturuyosun , benim çok sorun çıkar o tip şeylerde çünkü hiçbir markanın bedeni diğerini tutmuyo...
Sen eski Dukancısın ya , Dukan tarifleri yapıyo muydun? (aklım fikrim yemekte , Allah affetsin)

dukanda ençok akıtma yapıyordum canım.onu da içine peynir koyup dürüm yapıyordum:34:..ya da et dönerin altına pide gibi koyup evde iskender yapıyordum kendim..:52:.onun dışında habire et-tavık tavık-et.:ssz:.benden sonra face de falan sayfa açmışlar..buradakine hiç girmedim..ama birsürü tarifleri var sanırım..:31:
affeder affeder inşallah :1::1::1::1:

sabahın köründe uyandım:53:..biraz takılayım dedim..malum regl olunca habire wc yw kalkıyom uykum kaçtı:37:..tv de 5. element var Bruce un..onu seyrediyom.:34:.ramaska da hastaneye gitmiştir heralde:31:..hadi hayırlısı inşallah:16:..hayırlısıyla kurtulsun inşallah hamişimiz:49::49::16::16::16:

birazdan ekmek makinesine de malzeme koyup zeytinli -kekikli ekmek yapıciimm bizimkilere..:56::56:

görüşürüz canlarım...:3::3::3:

Gunaydin kizlar ise yani staja gidecegim kahvaltimi yazip cikiyorum
kahvaltim :
1 yumurta (sarısı )
biraz peynir
zeytin
bes çeri
biraz badem
omega 3
cay

dukanda ençok akıtma yapıyordum canım.onu da içine peynir koyup dürüm yapıyordum:34:..ya da et dönerin altına pide gibi koyup evde iskender yapıyordum kendim..:52:.onun dışında habire et-tavık tavık-et.:ssz:.benden sonra face de falan sayfa açmışlar..buradakine hiç girmedim..ama birsürü tarifleri var sanırım..:31:
affeder affeder inşallah :1::1::1::1:

Bende eski dukancılardanım...Dukanla 13 kilo verdim ama yulaftan tiksindim devam edemedim...Verdiğim kiloları hop geri aldım :27::27::27: Çok fazla tarif var face sayfasında.Ama dukan kendi başına büyük bir maaliyet olduğundan ayrıca tarifler için ürün alıp deneyemedim bir çoğunu :27::27::27:

Dün izinli olduğumdan menü bildirimi yapamadım affola :5::5::5:

Sabah tereyağlı omlet eşliğinde klasik karatay kahvaltısı yaptım..Omega almayı yine unuttum :31::31::31:

Günaydın hatunlar..
Dün gece erken yattım malum yoruldum çok..
Sabah; 3 bardak su içtim hayvanlara gittim geldim. Kahvaltımıda yaptım
-2 haşlama yumurta
-2 zeytin
-biraz lor
-az ceviz
-az peynir
-şekersiz çay
-1 bardak süt
-1 havuç

çok mu oldu ne:26: öyle bi şişkinlik yok ama. iyiyim :9:

günaydın kızlar dün karataya başladım dünkü menüm sabah haşlanmış 2yumurta peynir 8 zeytin peynir çay, arada kuruyemiş sütlünescafe akşam etli nohut bulgur pilavı 2litre su ve 1tane omega3 aldım umarım menüm uygun olmuştur.

Gunaydin arkadaslar size bir soru soracaktim benim aksamlari Kursum var 4 30 da evden çikiyorum aksamlari da 9 da eve donuyorum 4 Gibi yemek Yesem aksam da Kursa incir ya kayisi gotursem bademle 6 Gibi Yesem olur mu 4 30 Dan sonra Birsey yemezsem dayanamam Gibi Geliyor ogle Yemegi yemiyorum zaten on Gibi kahvalti yapip 4 30 Gibi yemek yiyorum cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler

günaydın kızlar dün karataya başladım dünkü menüm sabah haşlanmış 2yumurta peynir 8 zeytin peynir çay, arada kuruyemiş sütlünescafe akşam etli nohut bulgur pilavı 2litre su ve 1tane omega3 aldım umarım menüm uygun olmuştur.

Nescafé islenmis oldugu icin cok onerilmiyor AMA onun yerine Turk kahvesi icebilirsin :)

Günaydın cnm. Evet arkadasın dediği gibi neskafe uzak durulmalı. nohut ve bulgurada dikkat et çok olmasın. gerisi güzel.

Gunaydin arkadaslar size bir soru soracaktim benim aksamlari Kursum var 4 30 da evden çikiyorum aksamlari da 9 da eve donuyorum 4 Gibi yemek Yesem aksam da Kursa incir ya kayisi gotursem bademle 6 Gibi Yesem olur mu 4 30 Dan sonra Birsey yemezsem dayanamam Gibi Geliyor ogle Yemegi yemiyorum zaten on Gibi kahvalti yapip 4 30 Gibi yemek yiyorum cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler

ceviz badem götürüp bi kutu ayran yada sütle güzel olabilir. kuru meyveleri sabah dısında ben tercih etmiyorum. evet akşama acıkırsın. eve gelincede ayran yada ılık süt içersen güzel olur.:34:

Boza içilebiliyor muydu arkadaşlar...Ben dün içtim :26::26::26: Sokak satıcısından aldım kendi yapıyor bozayı :56::56::56:

ceviz badem götürüp bi kutu ayran yada sütle güzel olabilir. kuru meyveleri sabah dısında ben tercih etmiyorum. evet akşama acıkırsın. eve gelincede ayran yada ılık süt içersen güzel olur.:34:[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim bu cevap benim icin cok yararli olacak

Bu arada kahvaltimi yaptim 2 yumurtali dereotlu omlet 1 cay bardagi fistik badem 7 Zeytin maydanoz domates ve cay

Back
X