- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
merhaba herkese, hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. ben de sizin gibi kilo vermeye çalışıyorum ama diyetlerden nefret ediyorum. en son kısıtlamalı olarak dukan diyeti yaptım onu da başa çıkartamadım. hamurişini aramıyorum ama tatlıya çok düşkünüm. sırf bu sebeple sağdan soldan duyduğum karatay bilgileriyle badem ceviz günkurusu falan yemeye başladım. son 15 gündür kalori sayaak diyet yapıyorum, 1000 kalori civarı besleniyorum ama son birkaç gündür çok mutsuz ve aç hissediyorum kendiminerdeyse diyeti falan bırakıcam
acaba kitabını okumadan da karatay diyeti yapabilir miyim? püf noktaları nelerdir? uymam gereken liste var mı yoksa belli kurallara göre mi besleniyoruz? bir de bunu denemek istiyorum. vereceğim çok kilo yok aslında 52 olsam yetecek:)
hayatım bize katıl daha fazlasını verirsin kitaba gelince her zaman başının ucunda olması gereken bir kitap ben tv de gördüm canan hocayı hiç düşünmeden kitabı aldım iyiki almışım okuyunca zararlı faydalı yiyecekleri çok iyi anlatıyor resmen hipnotizma oluyo insan istesende yiyemiyosun inciri seviyorsan içine ceviz koy regl dönemlerinde falan tatlı isteğini kırıyor hurmada öyle örnek menüleri biz burda yazıyoruz zaten öğünlerini kesinlikle atlama yoksa acıkır herşeye saldırırsın doyurucu şeyler yediğimiz için biz hiç acıkmıyoruz akşam 8 den sonra birşey yemeki leptin hormonun çalışsın zayıfla ben başlayalı 1 ay oldu şu an 75 76 civarı gidip geliyorum şimdiden başarılar
sabah:1 yumurta,1 avuç peynir 6 adet zeytin,1 küçük çay bardağı fındık ceviz,2 adet hurma 1 bardak yeşil çay
çeri domates,salatalık daha ne olsun be ya