Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Menü bildirimimi de yapayım. Yaptığım kabak dolmalarından artan içi, doğranmış az bi soğanla dolaba kaldırmıştım, bu sabah onunla omlet yapayım dedim. Az bi salça ve yarım domatesle kavurup 2 yumurta kırdım. Üstüne de karabiber, kekik. Çok lezzetli oldu ama o kadar çok oldu ki, diğer malzemeleri normalden az yedim. Yine de acayip şiştim. Kahvaltılarda çok şişiyorum. Bu kadar yemesem belki daha iyi. Ama sonra saatlerce acıkmıyorum hakikaten.

Kahvaltı - 10:30 :

2 çay kaşığı keten tohumu, 3 kuru kayısı, su

Kabaklı omlet
1 avuç içi miktarda peynir
3 yeşil-3 siyah zeytin
yarım çay bardağı ceviz-badem

Bugün ilk defa keşkek yapmayı deneyeceğim inşallah. Yaklaşık 1,5 bardak buğdayı ıslattım geceden. 3 tavuk buduyla yapmayı düşünüyorum, malzeme denk gelir inşallah ama düdüklüm yok. İnşallah normal tencerede kaynatarak pişirebilirim.
Kızlar bişey sorucam şu paketlerdeki ceviz bademden mi yiyoruz??bide miktar ne beyaz leblebi yiyiliyormu?şu kuruyemiş olayını biraz açar mısınız?

Merhaba hatunlarrrr

kahvaltım:56::56::56::56:
patatesli yumurtalı salata
maydanoz
marul
fındık
çay
4 omega 3
üzerine kahvemi içtim. Bitki çayları içtim
öğleyin evde yemek yemedim. Kısmet eve dönünce:34:

Kızlar bişey sorucam şu paketlerdeki ceviz bademden mi yiyoruz??bide miktar ne beyaz leblebi yiyiliyormu?şu kuruyemiş olayını biraz açar mısınız?

Paketlerdeki kuruyemişler bozulmasın diye ilaçlı olduğu için ve kavrulmuş olduğu için (GI yi yükselttiğinden) yemiyoruz. Biz kabuklu kuruyemişleri alıp yemeden hemen önce kırıp öyle yiyoruz.
Leblebi ve nohut da yasaklılardan:34:

ESAS çım gelmiş hoşgeldin canım.

O kadar uğraş bir sürü kilo ver ve hepsini geri al gel:22::22::22:
Gelir gelmez patakladım yani:1::1::1:
Ben ekmek yemedim azcık dikkat ettim çok az artıdayım kıs ne yaptın öyle:1::1::1:

Tekrar canım aramıza hoşgeldin:112:

Eşimle çıkabildiğimiz zamanlarda (alerjileri azdı rahatsızlanıyor) 1 saatlik yürüyüşlere devam ediyoruz.

Dün de 80 dakika yürüdük. Muh-te-şem bir doğa yürüyüşüydü. Üstü çiçeklerden yıkılan ağaçlar bahara yeni uyanan doğa mükemmeldi mükemmel.. Havası da tertemiz daha ne isterim:34:

Paketlerdeki kuruyemişler bozulmasın diye ilaçlı olduğu için ve kavrulmuş olduğu için (GI yi yükselttiğinden) yemiyoruz. Biz kabuklu kuruyemişleri alıp yemeden hemen önce kırıp öyle yiyoruz.
Leblebi ve nohut da yasaklılardan:34:
Teşekkürler benim arkadaşım beyaz leblebi ve kuruyemişlw zayıfladı karatay yaptığını düşündüm değilmiş...

sağol hoşbulduk umarım bu sefer kilolarda kalıcı bi şekilde gidecek ve bende burda olacağım....

İnşallah. Hem yeni gelenlerin de inancını artırmış olursunuz :16::16:

menün güzel ama arada çantalıklarda yok değil:9::9::9:

hoşgeldin yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler sefalar getirmişler
nasılsınız bakalım

kahvaltı

1yumurta 3-4 günkurusu 2 hurma domates zeytin eski kaşar omega 3 ve çayy çayy :16::16:

Evet evet bu aralar cozuttum yine çantaları vurun :23::23:

Olur mu hiç cicim, ben şahsen senin yokluğunu hissettim. Maşallah keyifli günler geçirmişsin. Dondurma mevsimi gelmişken bir iki tane kaçamak yapmışın çok mu, afiyet şifa olsun. Güzel güzel yürümüşsün nasılsa ruhuna. Valla dediğin gibi ben de buraya yazmadan rahat edemiyorum. Neredeyse her bişeyi yazıyorum yani uzun uzun :) Ama senin için özetlemek gerekirse bende durumlar rutin, arada arkadaş ziyaretleri dışında, Karatay, spor ve doktor işleri şimdilik zihnimi oldukça meşgul ediyor. Peynirden haberlerini bekliyorum bakalım.

Bu arada canım valla benim koca seninkinden beter diyebilirim. Futbol bile oynamaz, kendisini hiç sportif bir aktiviteyle iştigal ederken hayal edemiyorum :) Basketbol oynarmış eskiden, sürekli oynayacak birilerini bulsam basketbol oynarım diyor ama niyet olsa bin kere bulmuştu. Çook merak ediyorum basketbol oynarkenki halini :) Ayrıca ne güzel sizde piknik sevdası var, benimki piknik de hiç sevmez. Aksine ben de bayılırım. Ancak yazın bizimkilerin yanına gittiğimde piknik yüzü görüyorum. Tabi elhamdülillah, şikayet ettiğimden değil de, böyledir yani :)

Senin için gitmesi lazım :22::22::22: Spor yok piknik yok eeee :19::19: Küs sende ben hep o tekniği kullanıyorum :9::9::9: Yani içimden geliyo istediğimi yapmayınca küsüveririm :52::52: Beni önemsemiyor musun derim :53::53: Sende topla komşularını git ya kadın kadına daha eğlenceli oluyor. Sonra da biraz spor yaparsın olur biter :16::16: İyi bak çok sevindim beni özleyen olmuş :16::16::16:

Menü bildirimimi de yapayım. Yaptığım kabak dolmalarından artan içi, doğranmış az bi soğanla dolaba kaldırmıştım, bu sabah onunla omlet yapayım dedim. Az bi salça ve yarım domatesle kavurup 2 yumurta kırdım. Üstüne de karabiber, kekik. Çok lezzetli oldu ama o kadar çok oldu ki, diğer malzemeleri normalden az yedim. Yine de acayip şiştim. Kahvaltılarda çok şişiyorum. Bu kadar yemesem belki daha iyi. Ama sonra saatlerce acıkmıyorum hakikaten.

Kahvaltı - 10:30 :

2 çay kaşığı keten tohumu, 3 kuru kayısı, su

Kabaklı omlet
1 avuç içi miktarda peynir
3 yeşil-3 siyah zeytin
yarım çay bardağı ceviz-badem

Bugün ilk defa keşkek yapmayı deneyeceğim inşallah. Yaklaşık 1,5 bardak buğdayı ıslattım geceden. 3 tavuk buduyla yapmayı düşünüyorum, malzeme denk gelir inşallah ama düdüklüm yok. İnşallah normal tencerede kaynatarak pişirebilirim.

Canım varsa bi komşundan falan iste düdüklüyü deli eder yoksa seni saatlerce pişmez. :18: Zor döversin buğdayı çok yorulursun :18:

Ama mükemmel tadı var :16::16:

LEYLAK 84 ...diyete basladigimda sen ,Papadiya ve gul63 bana umut olmustunuz..kararliligimiz devam etsin ins..alkislarin icin tesekkurler canim..:16:

Kızlarr , dün tartıldım ve 1 kilo vermişim :) demek ki işe yarıyor ama baya dikkat ediyorum,
Ama karın bölgem de pek bir erime yok ama zamanla olur heralde , egzersizleri de yapmaya çalışıyorum ,
Bugün ;
Kahvaltı ;2 haşlanmış yumurta , çay
Öğle; şehriye çorba, bezelye, salata
Akşama da ; Nohut , bir kaç sarma :) yoğurt yiyeceğim
İnşallah kilo vermeye devam ederimm , Hepinize kilo verme de başarılarrr :)

sabah yediğimi yazmıştım
öğlen ise:2kase tarhana çorbası,yoğurt,1 avuç fındık çayyyy:51:
akşam:taze fasulye,salata yoğurt pirinç pilavı yaptım ama ben yemicem tabiki:20:
kızlar bugün leslie 3 mil yaptım ilk kez ama baya yorucuymuş yavvv
adımsayarla yapmıştım sonuç:leslie 3 mil:52:
2,82 km yürümüşüm
237,0 kalori
harcamışım nasıl sizce biraz zordu bitmek bilmedi
yeterki kilolar gitsin yaparız be yaa:27:

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Senin için gitmesi lazım :22::22::22: Spor yok piknik yok eeee :19::19: Küs sende ben hep o tekniği kullanıyorum :9::9::9: Yani içimden geliyo istediğimi yapmayınca küsüveririm :52::52: Beni önemsemiyor musun derim :53::53: Sende topla komşularını git ya kadın kadına daha eğlenceli oluyor. Sonra da biraz spor yaparsın olur biter :16::16: İyi bak çok sevindim beni özleyen olmuş :16::16::16:

Ayıp ettin canım ;) Malesef benim beye zorla hiç bişey yaptıramazsın. Küsmeler filan hiiç yaramaz. Boşuna aramız bozulur. Bi şekilde yolunu bulup kendim yapıyorum beraber yapmak istemediği şeyleri. Arkadaşlar falan öyle.

Canım varsa bi komşundan falan iste düdüklüyü deli eder yoksa seni saatlerce pişmez. :18: Zor döversin buğdayı çok yorulursun :18:

Ama mükemmel tadı var :16::16:

Deme ya, çok üzüldüm şu anda, büyük umutlarım vardı. Canım valla bende komşu falan yok görüştüğüm. Yabancı memlekette yaşadığımız ve dillerini pek bilmediğimiz için komşu edinemedik. Şimdiden koydum ateşe saat 6'ya kadar falan pişmez mi? :(

Bu arada az önce acayip bir yeme arzusu belirdi içimde. Acıktığımdan değil, acıkmamıştım ama yemek tariflerine filan bakarken nefsim çok istedi bişeyler yemek. Ben de yoğurdumun sulu yerinden bir bardak ayran yapıp içtim, biraz koyu oldu ama güzel oldu. Daha ilk yudumda yeme isteğim geçti. :) Bir tartım olaydı iyiydi, takip edemiyorum kilomu. Bu çarşamba doktora gidince onun tartıda bakıcam kiloma.

Son düzenleme:
canım valla paniğin atağı mı bilmem,hareket etmeden durma pozisyonu gerektiğinde,dar bir yerde kaldığımda ya da acil bir iş yetiştirmem gerektiğinde aşırı heyecanlanıyorum,evet biraz ğöğüs sıkışması,daraltı oluyo....sağol canım:16::16:internetten izlicem BBS prime ı seni tanırım görsem gibime geliyo...

işi biliyon sersum:27::27:dokunmadım işte...kalanları paketledim yarın anneme götürüyorum...
panikatak kötüdür canım yaa.:26::26:.geçmiş olsun:5::5:

eferim akıllı kadınsın vesselam..anneme kakaladım diyorsun kabaca:27::27::60::60::60:

gunaydın kızlar..calısanlara ıyı mesaıler ev hanımlarına allah kolaylık versın ıyı haftalar olsun hepımıze:16:

kahvaltım

2 yumurta
peynır
zeytın
s.bıber
gunkurusu
badem
omega3

dun ıkı saat yuruyus:8:
:46::46::46::16::16::16:
Çok teşekkür ederim.
Sorduğum sorulara kimse cevap yazmayınca veya ben göremedim,dün dışarı çıkmışken ilk kitabını aldım,ikincisini öneriyorsunuz keşke onu alsaydım.Sayfa sayısı çok fazla olduğundan hepsini okuyamıyorum,menülerde aklım karışıyor bazen ekmek yazan da var tatlı yazanda.
Emzirme döneminde bu diyet uygulanabilir mi,bilginiz var mı?
canım bütün yediklerimizi yazıyoruz kaçamak yapsak da paylaşıyoruz.:20:.sen verdiğim linlkleri incele yardımcı olacaktır sana..başarılar..
hoşgeldin:16::16: emzirme döneminde de rahatlıkla yapabilirsin.:34:

arkadaşlar merhaba nasılsınız.6 ay sonra geri döndüm aranıza ama malesef verdiğim kiloları geri alarak :14:.yarından itibaren tekrar sizinleyim bugün alışverişimi yapayım karataya uygun olarak ve akşama tartılıp yarın size bildiririm umarım bu sefer bu kilolardan kurtulacam...eski arkadaşlar bilir zaten beni yeni arkadaşlarımız da gelmiş ne güzel sizlerlede zamanla tanışırız.hepiniz hoş geldiniz ve inşallah istediğiniz kilolara biran önce ulaşırsınız...
hoşgeldin canım.:48:.naaptın kendine ööylee:53::53:
olsun gelsen yine buraya veririrz canım hepberaber:16::16:

Bacılarım bacılarım ben geldiiiiiiiiiiiim:52::52:

3-4 gündür çok giremedim. Hiç te yokluğumu önemsememişsiniz :19::19:
Valla aşırı yoğun geçti yani günler. Piknik -tiknik :60:
Sporumu hiç aksatmadım. Her gün 1 saat yürüdüm. Minimum kaçamak yaptım. Gelemediğim günlerin listesini topluca yazıcam :ssz:
Sizi özledim yahu :52: Alışkanlık yaptınız bende :52:

Neyse hemen geçmişi okudum ve payıma düşenleri en azından cevaplayayım dedim Şöyle ki ;

:52::52::52: Valla bu hafta acısı çıkmazsa onun çantaları bavulları yığın üstüme :27::27:

Hiç sorma valla ne be dedim pef :25:
200 gr verdim yahu çanta lazım çanta :1: Ama total hedefimi tutturduğum içinse teşekkürler :16: Ohhh sınav da geçti stres te azalır daha rahat verirsin inşallah :16:

Geldimmmm geldiimmmmm. :52:
Ya hep bildiğimiz işler ama iki gündür pikniğe gidiyorduk :53: Gelince fena bir yorgunluk hemen duş yatak ertesi gün tekrar derken pert oldum. Tabi pikniğe gitmişken 1 saatlik yürüyüşlerimi de aksatmadan yürüdüm. :51:

Peynir yapmadım canım şimdilik. Ama bugun bi lor deneyim diyorum. Haberleri uçururum.

Bende böyle sen neler yaptın :27:

Şişştt :27: Duydum geldim hemen :1: Menünü çok beğendim şekerim. Ama o sporu 45 dakika yap yav. :36:
Bırdyyy bırdyyyy :52::52::52: Ne tatlısın Bırdyyy :52::52: Bu arada valla tebrik ediyorum. Karı-koca zevk sahibisiniz. Benimki daha yürümeyi bile sevmiyor. Nerde Futbol orda o :52::52: O yüzden beraber spor yapamıyoruz :60:

:119::119::119:
hoşgeldin hatuun:16:....hafta sonu olduğu için sosyalleştiğini tahmin ettim de ondan merak etmedim:51::51:..zatii belim kötü olduğu için de çok fazla takılamadım..tahmin ettiğim gibi sosyalleşmişsin:32::32:
Cuma

1 saat yürüyüş :8:

Sabah
Karatay kahvaltısı

Akşam
Alabalık
salata

Cumartesi

1 saat yürüyüş :8:

Sabah 11:00
Karatay kahvaltısı
Akşam 18:00

3 tane sigara böreği
1 cornet dondurma
Tavuk şiş

Pazar

Sabah 11:00

Karatay kahvaltısı

Akşam 18:00

6 köfte
2 kaşık Patlıcan salatası
2 kaşık domates salatası
2 avuç Ayçekirdeği
1 cornet dondurma

2 saat sonra da 1 saat yürüyüş.

İşte böyle şekerler. :51:

Sizde ne var ne yok :32:
yaz geliyor bu kornetler başımıza bela olmaz inşallah:30:..off offf...ben de yedim..:5::5::5:
Eşimle çıkabildiğimiz zamanlarda (alerjileri azdı rahatsızlanıyor) 1 saatlik yürüyüşlere devam ediyoruz.

Dün de 80 dakika yürüdük. Muh-te-şem bir doğa yürüyüşüydü. Üstü çiçeklerden yıkılan ağaçlar bahara yeni uyanan doğa mükemmeldi mükemmel.. Havası da tertemiz daha ne isterim:34:

:48::48::48: hoşgeldin bebeemmm..ce ee deyip gitcen mi yine.:5:.özledim kısss:29::29::38:

bugün de bir cısım var..offf..hep kızım yüzünden..:47::47:

sabah
:56::56:
1 muz
ceviz

öğlen
3 dalyan köfte
tarhana
yoğurtlu semizotu
:56::56::56:

sonra da kızım aldırdı kornet:22::22::22:

arkadaşlar merhaba nasılsınız.6 ay sonra geri döndüm aranıza ama malesef verdiğim kiloları geri alarak :14:.yarından itibaren tekrar sizinleyim bugün alışverişimi yapayım karataya uygun olarak ve akşama tartılıp yarın size bildiririm umarım bu sefer bu kilolardan kurtulacam...eski arkadaşlar bilir zaten beni yeni arkadaşlarımız da gelmiş ne güzel sizlerlede zamanla tanışırız.hepiniz hoş geldiniz ve inşallah istediğiniz kilolara biran önce ulaşırsınız...

yeniden hoşgeldin canım:16::16:keşke hiç bırakmasaydın karatayı:26::26:

Merhaba hatunlarrrr

kahvaltım:56::56::56::56:
patatesli yumurtalı salata
maydanoz
marul
fındık
çay
4 omega 3
üzerine kahvemi içtim. Bitki çayları içtim
öğleyin evde yemek yemedim. Kısmet eve dönünce:34:

afiyet olsun iyiniyetlim:16::16:
nerelerdesin sen hayatım,görüşemiyoruz hiç:34::34:

LEYLAK 84 ...diyete basladigimda sen ,Papadiya ve gul63 bana umut olmustunuz..kararliligimiz devam etsin ins..alkislarin icin tesekkurler canim..:16:

ben de seni tekrardan kutluyorum canım,aylarca karatayı kararlılıkla devam ettirip onca kiloyu verdiğin için:46::46:
dediğin gibi hepimizin kararlığı devam etsin inşallah:16::16:

Back
X