slm hanımlar
bir haftadır yazamıyordum bağlantımda sorun vardı xc9 yine kayboldu demişindir benim için

ama bu sefer kararlıyım bir yere kaybolmak yok
bu arada callanectis e başladım leslie ile beraber yapıcam call daki sonuçları gorünce çok şaşırdım hanımlar
sonuçları size yazıcam bugün bacak ve kalça ağrısından mahvoldum
sahur..
1yumurta
4 zeytin
2 parça peynir
badem 10 tane
slm yklm
şu callanetics sonuçlarını mutlaka bekliyorum çok etkili olduğunu duydum ama videoyu geçen yıl izlemeye çalıştım, izlerken bile çok sıkılmıştım.. bu yıl tekrar niyetlendim bütün videoları indirdim ama bir türlü başlayamıyorum, çok sıkıcı geliyor, bi de eski ya video o da etkili, sen hangisine başladın?10 saatte 10 yaş gençleş programına mı? nasıldı anlatır mısın biraz? beni de ikna etmeni istiyorum arkadaşım :)
Merhabalar, ben yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım :)
Karatayla , baharda ben de 6 kilo vermiştim. Ve daha vermem gereken 5 kilom daha var.
Ramazanda da başlasam mı acaba diye düşünüyordum ki sizleri gördüm :) Ve ilham aldım.
sahurda neler yiyebiliyoruz acaba ? Tüm gün oruçlu olucağım için normal zamandan fakı var mıdır ? :)
hoşgeldin burçak, daha önce yapmışsın zaten biliyosun, karatay ile ramazanda özel bişey yapmana gerek yok, sahurda karatay kahvaltısı, akşamda da karatay menülerinden ye, diğer oruçlulara göre ben çok daha dinçim ve bilincim de daha açık, bunu karataya bağlıyorum.. normalden farklı olrak az pideye ve az şekerli güllaca izin verdi hoca, ama pide bol tereyağlı veya bol zeytinyağlı olacak.. başlarda yemiştim ama şimdi yeme ihtiyacı duymuyorum pideyi..
Kızlar, Allah razı olsun, dünü hasarsız atlattım, daha önce kendi başıma olsam yerdim ben onu.. Hepinize kocaman

Çok yaratıcısın ya

çok güldüm, alemsin
E mahzencim az buçuk hemşeri sayılırız o zaman seninle,

benim kuzenler Karaman'dan onlar bahsederdi arada ama hiç yemedim ben..
dünü hasarsız atlattığına sevindim

demek hemşeri sayılırız senle, bundan sonra sana hemşo dersem şaşırma..
batırık güzeldir ama bilmeyenlere tuhaf gelebilir, gerçi kuru olanı lezzet olarak tanıdık gelir, mercimek köftesine falan benzer, içinde tahin/fıstık ezmesi/susam ezmesi vardır.. sulu olanı da çok güzeldir ama başlarda tuhaf gelebilir, sulu olanında da köfte şeklinde sıkımlar yapılmaz, yoğurulan için içine, su, envai çeşit, tursu, domates salatalık falan doğranır, nar ekşisi eklenir, yazın içine buz parçaları da eklenir, soğuk soğuk nefis olur..
bu yöresel olduğu için öyle tek başına pek yenesi gelmez, kalabalık ile birlikte yapılıp yenir, ben liseyi de dışarda okuduğumdan pek yapmadım ama memlekete her gelişimde birileri yaptı ben yedim, tarifim de bu yüzden yetersiz kalmış olabilir..
buralarda falan canım istese bile hiç yapıp ta yemedim, senede 1 kez falan yiyebiliyorum..