Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

felluz cum çok teşekkür ederim ya. mesajlarıma cevap verdikçe beni mutlu ediyosunuz. inan zayıflamak için yardıma ihtiyacım var. peki kuruyemişi şimdi yesem. öğlen hiç bir şey yemesem. akşam yemek yesem olur değilmi. birde canım canan karatayın ilk kitabını mı almam gerekiyor. mantığı çözmem için. ya ben aslında çok kilolu değilim. ama beni rahatsız eden bir göbeğim var. aslında tanıştığım çok iyi bir diyetisyende var. ama artık diyet için konsantre olamıyorum. ve diyeti bırakınca dikkat edemiyorum.bakalım şimdi yapabilecekmiyim
Canım iki öğün arasında en az 4 saat olmalı, kuruyemişi öğlen yemeğine ekleyebilirsin.akşam 8'den sonra bir şey yenmeyecek.ben çoğunlukla 3 öğün yapıyorum.

ayyy kolay gelsin valla.
Teşekkürler canım:) şimdi biraz daha sakinim...bu da geçecek inşallah.
Law-yer sana da teşekkürler canım:)

Son düzenleme:
Kızlaaaar beni kesin biçin naparsanız yapın ya valla regl oldum dün ama pazar günü delirdim çikolota burger ne varsa yedim çok pişmanım :( ama neyse dün başladım yine 2 öğün yapıyorum geç kalktığım için bi de dün spora yüklendim tartıya çıkmadım daha da aaayy allaaahım naptım ben :D
Bi daha yaparsam vurun beni :27:

Bişey sormak istiyorum bu konserve ton balıklarının yağını süzdürüp yedim dün salatayla birlikte yicek bişey bulamayınca napim :( iyi mi yapmışım kötü mü yapmışım bilemiyorum ama başka da bişiy yemedim valla gece açlıktan öldüm uyuyamadım :26: Hem okuyup hem çalışınca evde yemek olmuyo haliyle :(

Canım iki öğün arasında en az 4 saat olmalı, kuruyemişi öğlen yemeğine ekleyebilirsin.akşam 8'den sonra bir şey yenmeyecek.ben çoğunlukla 3 öğün yapıyorum.

Teşekkürler canım:) şimdi biraz daha sakinim...bu da geçecek inşallah.
Law-yer sana da teşekkürler canım:)

hıııı tamam yavaş yavaş kapıyorum akşam ilk kitabını alıp başlıcam okumaya. 8 den sonrada yalnızca bitki çayı ve su olabilir galiba ok.

ya vallahi başına gelen çok talihsiz bir olay ya. neyse geçmiş olsun. farelerin hepsini yakaladınmı bari.

slm kızlar bende aranıza katıldım bugün :)
sabah ve öğleni hallettim kaldı akşam :)
kitabı dün gece 4. bölüme kadar okudum kalan kısmıda bugün bitircem,çoğu şeyi bildiğim ve uyguladığım için sorun yaşamıyorum ama tabi sonuna kadar okumakta yarar var :) bu kitap bitince perşembe ikinci kitabıda alıcam :) inşallah bu sefer başarırım da bunu hayat felsefesi haline getiririm :)

kitabı dün gece 4. bölüme kadar okudum kalan kısmıda bugün bitircem,çoğu şeyi bildiğim ve uyguladığım için sorun yaşamıyorum ama tabi sonuna kadar okumakta yarar var :) bu kitap bitince perşembe ikinci kitabıda alıcam :) inşallah bu sefer başarırım da bunu hayat felsefesi haline getiririm :)

hadi bakalım hayırlısı diyelim ozaman

Evet evet katılıyorum. ama emin olamadığım için daha almadım. bu akşam alıcam mutlaka. sizede sorayım. ilk kitabınımı almam gerekiyor.

Toplam 4 kitabı var 1 tanesinin içinde yemek tarifleri var onu almana gerek yok bence şimdilik. En güzeli ilk kitabı evet onu mutlaka almalısın ama diğer ikisini de tavsiye ederim. Yani yemek tarifleri haricindeki 3 kitabı okumanda fayda var.

Kızlaaaar beni kesin biçin naparsanız yapın ya valla regl oldum dün ama pazar günü delirdim çikolota burger ne varsa yedim çok pişmanım :( ama neyse dün başladım yine 2 öğün yapıyorum geç kalktığım için bi de dün spora yüklendim tartıya çıkmadım daha da aaayy allaaahım naptım ben :D

Bişey sormak istiyorum bu konserve ton balıklarının yağını süzdürüp yedim dün salatayla birlikte yicek bişey bulamayınca napim :( iyi mi yapmışım kötü mü yapmışım bilemiyorum ama başka da bişiy yemedim valla gece açlıktan öldüm uyuyamadım :26: Hem okuyup hem çalışınca evde yemek olmuyo haliyle :(
Hop hoooop .!! burda asıp kesmece yok.. Kıyamayız sana:) çantaya hayır demeyiz ama:22: :22: :22: canım konserve besinler tercih edilmiyor ama; olsun başka çaren yoksa tercih edilebilir bence.aç hissetiğinde yoğurt ve süt tüketebilirsin...
hıııı tamam yavaş yavaş kapıyorum akşam ilk kitabını alıp başlıcam okumaya. 8 den sonrada yalnızca bitki çayı ve su olabilir galiba ok.

ya vallahi başına gelen çok talihsiz bir olay ya. neyse geçmiş olsun. farelerin hepsini yakaladınmı bari.
3 te kaldım annelerini bi yakalasam rahat edecem,kaç yavru var bilmiyorum ki:(( gece tıkırtıları dinleyerek tuzakları arttıracam..
Aramıza hoşgeldin pofucum:)
Başaracağına inanıyorum:)

herkese merhaba,

Burada herkes karatay diyetimi yapıyor. bende aranıza katılabilirmiyim. yardımcı olurmusunuz eksi kaldığım konularda. bu sabah iti bariyle başladım. kilom 60. 52 ye düşmem gerek. sabah 2 yumurta, kaşar ve beyaz peynir, çay'dan oluşan bir kahvaltı yaptım. öğlen acıkmadığım için yemedim. saat 4 de 1 avuç fındık ve meyveli soda içtim. şimdi ben akşam yalnızca et , salata ve sebze yemeği mi yiyebiliyorum.

hoşgeldiin. evet hepimiz karatay şeklinde besleniyoruz. ne yediğini, saatlerini, yaptığın sporları yazarsan eksik yerlerde yardımcı olruz tabiiikide. kahvaltına kuru yemiş ve zeytin eklersen hem gözün doyar, hemde daha uzun sürede acıkırsın. ben sodayı 4 saat geçmeden içmeyi doğru bulmuyorum, üstelik meyvelisi hakkında da hiç bilgim yok. ama mantıken içinde tatlandırıcı falan vardır ve bu uygun değil. akşamları evde ne pişiyorsa: et sebze baklagil( zaten çokta bişey kelmıyo) yiyebilirsin. menülerimizi paylaşıyoruz. biraz göz at bir fikrin oluşur zaten.

hedefcim seam dün biopside bezelerde biri patlamış su akmış biyopsiyi yapan doktor bu durumda kötü huylu çıkmaz sonuçların temiz çıkacak göreceksin demiş
kesin sonucu bekliyor inşallal sağlıkla tekrr aramıza dönecek arkadaşımız:13:

mahzen kayıp hiçbişey demeden kayboldu hayırdır inşallah:44:

inşallah canım yaaaaaaaaaaa. çok üzüldüm duyunca

Kilo verenleri çooook tebrik ediyorum:)
Ben , akasya ve leneva haftaya gümbür gümbür geliriz inşallah:))

Sabah:kkk
Öğlen:1 kase yoğurt çorbası,sahanda 2 yumurta,
Akşam:2 kaşık meyhane pilavı,patlıcan salata.

Şimdi midem gurulduyor.! sanırım yoğurt yiyecem.

ağzından bal damlıyor. inşallah öyle olur. sattlerime dikkat etmeye çelışıyorum.

selam arkadaşlar bugün çok üzgünüm:43: 8günde 400gr vermişim bugün tartıldım çok moralim bozuldu yemekde kesinlikle kaçamağım yok günlükte 40 dk yada 1saat yürüyorum belki 2veye 3gün yürümemişimdir onlardada mazeretim vardı keyfi değil ben enaz 1 kilo beklerken 400gr görünce şok oldum buşekilde olan varmı yoksa bu diyettemi banagöre değil çok mutsuz ve umutsuzum :43:heryere ağlama simgesi koymak istiyorum :43:

canım hiç umutsuzluğa kapılma. topicte ilk başlarda okuduğum kadarıyla spor yaptığında tartıda pek oynama olmuyor diye cuma tartılınacaksa en son salı yada çarşamba spor yapıp bir iki gün dinleniyorlardı. mantığı nedir bilmiyorum ama. bilgin olsun en azından. inceliyorsundur yada:34:

kızlar bişey sormak istiyorum:
benim bugün dikkatimi çekti,yemeklerden 2 yada 2.5 saat kadar sonra müthiş bi açlık hissi oldu :) neyse su falan içtim ama o an geçmedi aradan bi yarım saat geçince açlık hissi kayboldu,neden oluyordur böyle acaba bilen yada yaşayan var mı buna benzer bişey?

konserve ve tüm hazır gıdalar yasaklılar arasında. mümkün olduğunca doğal şeyler yememiz gerekiyor. ama bence hiç bişey bulamadığın için yemişsin. tercih etmemeye bak canım. bide 3 öğün yapmayı dene gözün doysun ki midene söz geçirmen kolaylaşsın. geceleri çok acıkırsanda kahve iç, süt iç, ayran iç:56:

kızlar bişey sormak istiyorum:
benim bugün dikkatimi çekti,yemeklerden 2 yada 2.5 saat kadar sonra müthiş bi açlık hissi oldu :) neyse su falan içtim ama o an geçmedi aradan bi yarım saat geçince açlık hissi kayboldu,neden oluyordur böyle acaba bilen yada yaşayan var mı buna benzer bişey?

insülin direncinden böyle oluyor. ama inşallah geçecek. zaten karatay en çok bunu önlüyor.

insülin direncinden böyle oluyor. ama inşallah geçecek. zaten karatay en çok bunu önlüyor.

:) tşk ederim cvbın için,şuan mesela rahatım,öğlen yemeğimi 1.5 gibi yemiştim,3-3.5 arası açlık hissi yaşadım ama tabi kalıcı olmadı geçti :)

Back
X