Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çikolataya burgere saldırdım dediğin için 3 öğün yapabilirsin demiştim. ama sen düzenini daha iyi bilirsin.
mesela nohutun gi i çok yüksek pek tavsiye edilmiyor. diğerlerini özel olarak bilmiyorum. haftada 2yi geçmemeli diye biliyorum.
Kolay gelsin canım:)dün yediklerim:
08.30 1 kase yoğurt
09.00 1 adet armut
12.30 2 lahmacun+ayran (öğün aram 4 saat olmadı biliyorum biliyorum)
20.00 2 tabak makarna
bu menüler hiç güzel değil ama elimdende bişey gelmiyor. şimdi ev toplamaya başladık. yemek yapmaya zamanım da yok((8
Teşekkürler canım:)Bu ara salgın var galiba herkes soğuk algınlığından şikayetçi. Öksürük de çok zor geçiyor malesef. Geçmiş olsun canım oğlunla sana
Kızlar internetteki bazı yazılarda ve hatta bu topiğin başlarında her gün spor yapılırsa vücudun bu tempoya alışkanlık kazanacağı, bir gün yapıp bir gün yapmamanın daha doğru olacağı yazıyor. Ne yapsak ki acaba?
saat 1 i geçti belki de yemiş olacaksın,ama sürekli öğünlerin bu saatlere denk geliyordur diye cevap vermek istedim;karatay kahvaltısını tam yaparsan değil 2 ye kadar 5 e kadar acıkmazsın,sanırım yeni başladın ki arada acıkıyorsunArkadaşlar bişey sormak istiyorum. ben şimdi kahvaltımı saat: 10:00 gibi bitirdim. öğlen yemeği olarak 1 sade süt ve 1 çay bardağı badem yiyebilirmiyim. Sütü çok önermiyormu canan hanım. Öğlen yemeğini saat:14 den sonra yiyeceğim.
sabah da: 1 katı haşlanmış yumurta, peynir, zeytin ve 1 avuç fındık yedim. sabah fındık yedim ya öğlen yememde sakınca olmaz değil mi?
bugün öğlen hazırda uygun yemek yok yoğurt yiyeceğim sonra kpss hazırlığım var ona bakarım
akşama da bol yeşil salata ve turna balığı var onu düşünüyorum
herkese hayırlı ve mutlu günler
burası maşallah bayağı hareketli motivasyonumuz yüksek olacak
kilo bildirimi pazartesileri mi?
Kızlar internetteki bazı yazılarda ve hatta bu topiğin başlarında her gün spor yapılırsa vücudun bu tempoya alışkanlık kazanacağı, bir gün yapıp bir gün yapmamanın daha doğru olacağı yazıyor. Ne yapsak ki acaba?
saat 1 i geçti belki de yemiş olacaksın,ama sürekli öğünlerin bu saatlere denk geliyordur diye cevap vermek istedim;karatay kahvaltısını tam yaparsan değil 2 ye kadar 5 e kadar acıkmazsın,sanırım yeni başladın ki arada acıkıyorsunşöyle söyleyeyim;dayanamayacaksan 2 ye kadar sadece sütü iç,kahvaltıda kuruyemiş yemişsin,bence şimdi yeme...çünkü 1 saat sonra da öğle yemeği var... sütle geçiştir, öğle yemeğini o saatlerde ye..
sütü öneriyor,doğal olduktan sonra iç...ben alıyorum yarım kilo buz gibi sütü yudum yudum içiyorum çok tok tutuyor...
hoşgeldinaramıza...evet pzrtesi bildirim var...turna balığını 32 yıllık hayatımda ilk defa geçen hafta yedim,ve nasıl hayıflandım kendime anlatamam...o nasıl bir lezzetti...afiyet olsun sana
![]()
Seam merhaba,
cevap verdiğin için teşekkürler. Evet yeni başladım ve yine evet çabuk acıkıyorum. Ben öğlen yemeği olarak süt ve kuruyemiş düşünmüştüm. yani bir daha bişey yemicem akşama kadar. yanlışmı olur bu. eğer süt içme doyurucu bişeyler ye dersen. çorba içmek serbest ise mercimek veya ezogelin çorbası içebilirim. offf ya kafam karıştı. bugünü atlatmak için bana yardımcı olun. lütfen
ben yanlış anlamışım:44:hayır yanlış olmaz o zaman,tercih senin çorba da içebilirsin,unlu olmasına rağmen tarhanaya bile izin var karatayda çorbadan korkma...ezo da olur mercimek de olur,yayla bile olur evde bulgurlusunu yaparsın ama şu anda işteysen pirinçlerini ayıklayarak yersin...kaçan 3-5 taneden de bişey olmazbol eksili günler diliyorum
Arkadaşlar ben de doğumdan sonra üstüme yapışan 18 kiloyu vermek için karataya başladım.dikkatimi çeken nokta burda herkes 2 kaşık 3 kaşık yemekten bahsediyor ama karatay hoca gözünüz doyana kadar yiyin demiyor mu.
sen de hoşgeldin aramıza2-3 kaşık bulgurun ölçüsüdür,ya da gi si yüksek nohut,fasulye,barbunya pişmiştir ödem tutmamak adına az yenmiştir,ya da çeşit çoktur 2 kaşık ondan 2 kaşın bundan yemiştir,ya da bir gün önceden kalmıştır
![]()
Slm kızlar,bişey danışmak istiyorum,bugün alışverişde işlenmemiş tuz buldum ve aldım peki bn bu tuzu nasıl öğütcem fikri olan var mi?