cok guzel menu ve spor canım ya ben seyı sorcam kosu bandında kacındı kademede yuruyosun canımGünaydın kızlar,
Kalkınca: 2 bardak ılık su
1.öğün: 1 küçük domates, 1/2 salatalık, 1 yeşil biber, 1 avuç beyaz peynir ve eski kaşar, 10 zeytin (yeşil, siyah), 1/2 çay bardağı ceviz, 1 dilim pastırma, 2 kayısı haşlanmış yumurta, 1 küçük kase menemenlik hazırlanmış domates ve biber, şekersiz siyah çay.
Birazdan koşu bandında yürüyüş yapacağım.
bu karatay diyetine çok motive olmustum tek kaçamağım meyveydi benim 1. 5 ay yaptım ve 3 kilo verdim.
kolesterolum yüksek çıktı doktor ilaç vercem ama bir ay bi gözetim altında tutalım dediler ilaç vermedi kolesterolum 270.
doktor dediki 28 yaş için ve bu kilo için kolesterol çok yüksek böyle olmamalı bende acaba yumurtadan olurmu ki dedim. adam TABİKİ dedi 2 yumurta ceviz zeytin ne demek dedi. diyetisyenimizle görüsün diye yoladı beni. diyetisyen hanımın kabul ettiği yerler vardı etmediği yerler vardı karatay diyeti olarak.
2. randevum genel cerrah asla bu diyeti bırakmıyacam diyordum ama bu popomda (hemoroit ve çatlak değil) olusan meme kafamı allak pullk etti. ve genel cerrahın dediği protein zor uzun sindirilen bir şey. bağırsakları yorar. bağırsak içinde bozulmalar kistler olusabilir demesi. doktora dedimki ekmek dedim sonucta bağırsağa ekmek olarak gitmiyoki karbonhidrat olmuyomu ne fark eder ha o karbonhidrat ha bu karbonhidrat. doktorda ben bunu söylüyorum yapıp yapmamakta serbestsiniz. bilgime göre bağırsak florasında bir bozukluktan bu kitle sert bir yapı alınması lazım falan dedi iste. ve ağrılı birsey bu.
bu beni vazgecirdi diyetten sabah 1 dilim ekmek yedim.
gecen yazmıstım yanlıs anlayanlar olmus. temmuz ayında ben bu diyetisyene gitmistim ve ogünden bu yana yağ oranım artmıs o zaman yağ oranım 17.2 simdi 18.7o da ayrı sasırttı . sıkılasma hissediyordum ben kendimde. makınanın bozuk olduğunu bile düsündüm yani
bilmiyorum yine sizinleyim ama bırakmak yok. ama günde 4 dilim ekmek yiycem canlarım
sabah
2kuru kaysı 2 bardak su ılık
1 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
1dilim ekmek
ara süt yy 1çay bardağı
canan hocanın dediği leptin için diyetisyen diyor ki ara öğün olarak az yağlı protein almanız leptin salgılanmasını ve yağ yakımını hızlandırır engellemez dedi. ama siz yağlı bir protein alırsanız yaktığınızın bir anlamı olmaz didi:26:
yağ alımınz devam ederken yağ yakımı çok zordur didi 1çay bardağı ceviz 10-15zeytin ciddi bir miktar didi. tamam ceviz zeytin faydalıdır ama yağlıdır dedi bu bir gerçek didi
hepinize hepimize basarılar diliyorum![]()
canım gercekten okurken gozlerım yuvalarından fırlıyodu neee 30muuuuuuuuiyi yapmıssın canım.ıcebılırsın omega -3.
sabah kahvaltı yapamadım ben vakit yoktu.1 muz yedım ayakustu
oglen:1 avucıcı peynır
1 nar
30 yeşil zeytın yedımbole bakmayın hemen.hataydan getırdım zeytını ,kayınvalıdem pazardan taze alıp az tuzlu suda tatlandırmıs,cok hafif,çerez gibi:)