Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende bildirim yapayim.
Bu haftayi zorlanmama ragmen iki ogunle tamamlayip sonuclari gormek istiyorum.
sabah guclu bir kkk
aksam ikidolma yogury ve malesef kizarmis balik
ama zeytinyaginda orta harli ateste( hocanin tavsiye ettigi gibi)
simdide yuruyus 40 d tamamlayacagim
iyi gecelet

dün gece ben de tavada balık yedim:26::26: ama hocanın kızartmayı önerdiğini daha önce hiç duymamıştım.

Canim cok tesekkurler siteyi inceledim.yarin siparis vericem.acaba degirmeni kullanisli olur mu yani 1 kilo Çankırı tuzu bir tane de degirmenli alip bittikce kullansak degirmen saglam bi seymidir
Canim tam yazdim sitede okuyunca 5-6 kullanımlıkmis diye gördüm

siteye bakmadım ama plastik mi?
ben çankırıdan almıştım. hala daha onu kullanıyorum. sonra daha düzgün değirmen edinebilirsin.

dün gece ben de tavada balık yedim:26::26: ama hocanın kızartmayı önerdiğini daha önce hiç duymamıştım.

her balık da ızgara olmuyor ki biz barbun ve dilbalığını çok severiz ikisi de tava olmak zorunda ızgara yaparak katledemem:104:
hoca kızartmayı asla önermiyor yanlış anlaşılma olmuştur

Son düzenleme:
hoşbuldum...aranızdayım tekrar:16:ne çok yeni arkadaşımız gelmiş...hepinizi sağlıklı olmayı seçtiği için kutluyorum:46:karatayın farkını yaşadıkça göreceksiniz:34:
Seamcım Hoşgeldin cnm özledik seni....
sabah yürüyüşümü yaptım :21:güneş yeni yeni doğuyordu kahvaltımı da yaptım oh mis
dün banyomuzda tadilat vardı menü yazamamıştım sabah kkk akşam da bol salata 3 yk bulgur pilavı 3 tavuk kanat 1 kase m.çorbası yemiştim sabah 45 dk akşam da 1 saat yürümüştüm
Spor konusunda kimse eline su dökemez cnm maşallah diyorum sana :)

her balık da ızgara olmuyor ki biz barbun ve dilbalığını çok severiz ikisi de tava olmak zorunda ızgara yaparak katledemem:104:
hoca kızartmayı asla önermiyor yanlış anlaşılma olmuştur

heralde öyle oldu. ben zaten kaçamak olarak yedim. genelde fırında pişirebileceğim balıklar alıyorum. ama bazılarını da yemeden olmuyor. onlarında şekliii kızartma.:56::56::56::56:

Canim nerde okudugumu hatirlamiyorum ama bazi baliklar tavaliktir hani o sebebten hoca zeytinyaginda orta harli ateste pisire bilirsiniz demisti.
Ben tabi az misir ununa buladim daha ciss hale getirdim. Bunu onermiyor.

kızlar hftada kaç gun spor yapıyosunuz benım kılo vermem durdu sanırım kılo bıle aldım annemde tartıldım hassas tartı değildi sınırım çok bozuldu 69,5 70 arasındaydı ama yarın sabah tartılcam hassas tartıda haftada 3 gun spor yapsam dıyorum dun maalesef yapaömadım benım kız yıne cınnet geçirdi ve bıze cinnet geçirtti offfffffffffffffff

..................
Spor konusunda kimse eline su dökemez cnm maşallah diyorum sana :)

öyle mi dersin ben de eski performansımı özlüyorum ya da kilo veremediğim için bana azmış gibi geliyor topiğe bakıyorum da en uzun zamandır karatay yapan benim galiba öyle aman aman kaçamağım yok ama süreyle oranladığımda en az veren de benim:50::50: bu durum canımı sıkıyor:ssz::ssz:

bugün bir aksilik çıkmazsa izne ayrılıyorum. geri sayım başladı. muhtemelen gelip burda paylaşımda bulunamam. kasım başı gibi eve dönmüş olacağım.
xc9 ben listeyi ne zaman yapıyordum? istersen beni listenin sonlarına at olmaz mı?

bugün bir aksilik çıkmazsa izne ayrılıyorum. geri sayım başladı. muhtemelen gelip burda paylaşımda bulunamam. kasım başı gibi eve dönmüş olacağım.
xc9 ben listeyi ne zaman yapıyordum? istersen beni listenin sonlarına at olmaz mı?

canım sonlara doğruydun yanlış hatırlamıyorsam ama seni zaten izinli yazmıştım sen onu dert etme
demek bi koşu evlenip geleyim diyorsun :123:

Canim nerde okudugumu hatirlamiyorum ama bazi baliklar tavaliktir hani o sebebten hoca zeytinyaginda orta harli ateste pisire bilirsiniz demisti.
Ben tabi az misir ununa buladim daha ciss hale getirdim. Bunu onermiyor.

kendisi söylerken duyduysan sıkıntı yok canım. ama bir yerde yazıyoduysa onu araştırıp teyit edelim. çünkü burda 1 kaç ay önce, ara öğünlü, gece yemekli falan bir yazıyı hocanın ağzından yazmışlar ama. tabii biz inanmadık.

"- Kızgın yağda kızartma yapılmamalıdır! Balık ya da etler, sos veya una bulandırılarak yağda kızartılmamalıdır. Eğer illa kızartma yapmak isteniyorsa kısık ateşte, az zeytinyağı veya tereyağı ile sade pişirme yapılabilir"
http://......................./karatay-mutfagi---prof-dr-canan-efendigil-karatay/Blog/?BlogNo=366022

ibare aynen soyleymis

ben de tava olması gereken balıkları sızma z.yağında kızartıyorum 250 derece ısıya dayanıklı hergün yediğimizbişy değil artık o kadarına bakamayacağım zaten canım sıkkın :ssz:

öyle mi dersin ben de eski performansımı özlüyorum ya da kilo veremediğim için bana azmış gibi geliyor topiğe bakıyorum da en uzun zamandır karatay yapan benim galiba öyle aman aman kaçamağım yok ama süreyle oranladığımda en az veren de benim:50::50: bu durum canımı sıkıyor:ssz::ssz:
Canim degisim icin dugmeye basmissin. Burdasin, iraden tam, sporun tam yavasta olsa veriyorsun. Buradaki herkesin yasi, yasam bicimi, hastaliklari dolayisiyla metobolizma hizi farkli. Amacimiz ortak Hayatimizda ciddi degisiklikler yapmak. Hem boyle dusunmek sadece iradeni zayiflatir di mi ama.

hayırdır yavrum canın niye sıkkın?

bi önceki sayfada byazmıştım yahu en eskilerden biriyim sabah akşam çırpınıyorum egzersiz diye ama oranladığımda en az veren de benim bu kadar da olmaz ki canım üstelik benim başından beri insülin direncim falan da yok tahlil yaptırmıştım

Back
X