Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

zannetmiyorum da sen ilk dönemde yürüyüşünü veya sporunu ihmal etme,madem alacağım diye korkuyorsun

şu an zaten sabah akşam işe yürüyerek gisiyorum günde 2 saate denk geliyor bu da aynı şekilde devam edicembuna su ve yeşil çayda tabi bol bol tüketiyorum

peki yediğimiz peynir ve yumurtanın light olma gibi bi şartı varmı

light değil,tamamen doğal tüketiyoruz,işlenmiş,pakete girmiş hiçbirşey tüketmiyoruz...ben çıkıyorum şimdi başka sorun olursa mutlaka başka arkadaş görünce cevaplar...ama kitabı okumaya çalış:34:

Son düzenleme:
light değil,tamamen doğal tüketiyoruz,işlenmiş,pakete girmiş hiçbirşey tüketmiyoruz...ben çıkıyorum şimdi başka sorun olursa mutlaka başka arkadaş görünce cevaplar...ama kitabı okumaya çalış:34:

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için akşam ilk işim kitabı almak zaten

kisir yiyebiliyomuyuzz.bilen cevaplarsa sevinirim

EVETTTT. Arkadaslarin yazdigi menuleri okumus olsaydin simdiye yemis olurdun. :)

gormustumde belki kendileri eklemistir diye dusundum.cok sagol yemeye basladim :))

gül maşallah hızır gibi yetişmişsin:9:

Dostum kendine gelll.!!! Sakın sıkma canını..! görümcenin düğünündeki güzelliğini düşün..yaptığın sporların karşılığını aldın..kaçamak yapınca maalesef bende anında kiloları alıyorum:( devam etcez yapacak başka bir şey yok güzelimm:) alacağımız iltifatları düşünelimmm hop hoppp yandan:)) 90 70 60 yandann:)

evet canım ne kadar fit ve ince görünüyordum kendimi ne kadar iyi hissediyordum:31:
yavaş yavaş toparlanıyorum kendime gelmezsem sonuç çok daha kötü olacak onu düşünmek bile istemiyorum:30:

peki yediğimiz peynir ve yoğurtun light olma gibi bi şartı varmı

Karatayda light bisey yok hersey yagli olacak peynir.et.yogurt.sut aklina gelen hersey yagli olacak ..zeytini bile yagda yiyeceksin sizma yada soguk sıkım bunlari salatayada yemegede bol bol dokeceksin ki bagirsaklari callissin

öyle mi dersin ben de eski performansımı özlüyorum ya da kilo veremediğim için bana azmış gibi geliyor topiğe bakıyorum da en uzun zamandır karatay yapan benim galiba öyle aman aman kaçamağım yok ama süreyle oranladığımda en az veren de benim:50::50: bu durum canımı sıkıyor:ssz::ssz:
Canım olsun öyle düşünme lütfen ... Benim annemde hep yürür uıllardır .. Yürüyüşü sağlık açısından düşün..bi süre iyi vermissin belki durma dönemindesinn sanırım...üzme kendini cnm sağlığın yerinde olsun.. Sen bizim topiğin canısın canııı...
bugün bir aksilik çıkmazsa izne ayrılıyorum. geri sayım başladı. muhtemelen gelip burda paylaşımda bulunamam. kasım başı gibi eve dönmüş olacağım.
xc9 ben listeyi ne zaman yapıyordum? istersen beni listenin sonlarına at olmaz mı?
Hadi hayırlısı çok mutlu ol cnm..
bi önceki sayfada byazmıştım yahu en eskilerden biriyim sabah akşam çırpınıyorum egzersiz diye ama oranladığımda en az veren de benim bu kadar da olmaz ki canım üstelik benim başından beri insülin direncim falan da yok tahlil yaptırmıştım

tabi ki öyle de ama o kadar çabala dur sonra 2-3 gün düzenim bozulsun 2 kilo alıyorum bu da canımı sıkıyor tabi:ssz:
sağlık tabi ki herşeyden önemli zaten önce sağlıklı olmak sonra güzel görünmek için zayıflamaya çalışıyorum biz de eşimle konuşurken en öenmli şey sağlık deriz yaşımız sağlığı önceliğe koymamızı gerektiriyor zira ben 38 eşim 47 yaşında ve biz yıllardır yürrüyüşümüzü yaparız çok az tuz kullanıorız vs vs
20 li yaşlardayken ohooooo sabaha kadar oturmalar gece yarısı makarna yapmalar vs güzel günlerdi vesselam ammaaa
dün dünde kaldı cancağızım şimdi yeni şeyler söylemek lazım!!

(yazmak iyi geldi sıkıntım geçti sanki sağolun canlarım dinlediğini için:16:)
Canımbenim beden belki direniyordur... Ama vereceksin ben inanıyorummm .. Sen de İnan ben diyorum bayrama 75 olacam diye... Hadi şimdi inanarak söyle yarın tartıda -- lerigöreceksin...
selam arkadaşlar herkese merhaba ben yeni katıldım foruma yaklaşık 5 haftadır diyetteyim normal diyetimle 2 kg verdim sonra dukana başladım ve 4 kg daha gitti ama etten tavuktan bıktım artık şimdi karatay diyetine başlasam sizce verdiğim kiloları geri alırmıyım
78 kg olarak başladım şu an 71,500 boyum 1.72 66-68 olmak istiyorum
Hoşgeldin.. Karatayla doğru yerdesin....
herkese merhabalar araniza yeni katildim sayilir 2 haftadir karatay yapiyorum 2.2 kg vermis bulunmaktayim benide arniza alirsaniz cok sevinirim

Hoşgeldin...

beni cok zorlamadi acikcasi canim insallah senide zorlamaz :))

akşam kitabı alıp okudum şimdiden mutluyum her sabah domates badem yiyebilceğimi düşünmek harika bi duygu :)
sadece doğal tereyağı nasıl bulcam onu düşünüyorum acaba sizin kullandığınız bi ürün varmı

Karatayda light bisey yok hersey yagli olacak peynir.et.yogurt.sut aklina gelen hersey yagli olacak ..zeytini bile yagda yiyeceksin sizma yada soguk sıkım bunlari salatayada yemegede bol bol dokeceksin ki bagirsaklari callissin

marketlerde satılan doğal yazan tereyağları kullanabilirmiyim

Sabah 78,7 yi görünce kaçamak yapmamanın ödülünü aldım.. Sabah 11 kk saat 6:30 2 kase tarhana çorba.. 2 kaşık nutella :( sanırım az yemek cısları tetikliyor.. neyse pazartesiye 77 yi göreceğim. İnşallah.. O kadar yorgudum ki bi de esim yoktu başka bişey yapmak istemedim.. Yarın tartıyı merak ediyorum.. Leptinimm salgılansın da bol bol vereyim inş .. Herkesi öptüm..

[mavibisiklet] Canim gecmis olsun. Umarim onemli bisey degildir. Cok zor bir hastalik gecirdin gerci hala da gecmis degil sanirim metabolizman zayiflamistir sadece. iyi haberlerini bekliyoruz.

Cok tsk ediyorum canim. Evet hala geceleri öksürüyorum gündüzleri iyiyim biraz ama.
Güzel dileklerin icinde cok tsk ediyorum arkadasim. RABBIM senden razi olsun hic birimizi korktuguna ugratmasin.
Amin INSAALLAH. Canim tahlilerin sonucunu 9. Ekimde alacagim. Hayirlisi diyelim.

[xc9]evet canım seninle durumlarımız benziyor
doktorunun söyledikleri moral olmuş sana ne güzel neyse öyle veya böyle gidecek bu kilolar
nihayet sobana kavuştun güle güle kullan sıcak bi kış geçirir bidaha hasta olmazsın umarım.

Insaallah canim. Doktorumdan duymak cok güzeldi. xc9 canim unutmaki bu sitenin en kidemlisi benim & hala verdigim kg bakarsak. Gecenlerde arkadasin biri yazmisti mehter marsi gibi 2 ileri bir geri.:1:
Su ana kadar en az 20 kg vermeliydim canim. Evet sobamiz Güzel oldu canim. Ins hasta olmayiz.:7::7::7:
En önemlisi saglik canim ben su tahlilleri bir alayimda.

Gülcüm detoksun hayirli olsun. Bende dün ayran corbasi yaptim onu yiyecegim bugün.

Canım ne guzel dualar etmişsin. Agzına, yüreğine saglık. İnanırmısım kendi kendime yazışıyorum diye bugun bırakıyordum forumu sonra yazını gördüm, sağol canım. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

Arkadaşlar düzenli olarak yeşil çay içenler ne gibi faydasını görüyorlar acaba? Bir de şalgam suyu serbest miydi?

Bir de menümü yazayım henüz spor yapmadım ama birazdan çıkıcam koşu bandına

sabah 7.30 kkk

öğlen 13.00 köfte, salata, ayran

akşam 20.00 1 kase mercimek çorbası (et suyuna), ızgara tavuk göğsü, yoğurt

Back
X