Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım biz enerjik olmazsak bebelerimize kim bakacak? Evi kim toparlayacak? Ütüyü kim yapacak?

Hepsinden önemli birşey var aslında----HUZUR---
İnsanın evinde huzur ve mutluluk varsa her işi severek yaparsınız. Diyet de dahil bence buna..:nazar::nazar::nazar::nazar:
aynen oyle canım ev kadınlıgı zor ama cok ta kutsal bır ıs ozellıkle anne olmak paha bıcılmez bende bu dıyetle cok enerjıgım ve huzurluyum bu cok onemlı bu hafta neler olucak bakalım ben ıkı haftadır ıkıncı oluyorum e artık sampıyonlugum hakettım dımı:)))))
Su fokurdamaya basladıktan sonra ,ben 3 dakıka tutuyorum ,tam kaysı kıvamında oluyorlar.

gulcum annendemı karatay beslenıyo?yumurta sayısından tahmın yuruttum:52:

Günaydın kızlar,
Öncelikle güne müjdeli haberimle başlamak istiyorum. Kaç gündür tartılmamak için direniyordum fakat bu sabah dayanamayıp tartıldım 75,5 çıktım. En son 76,90 dum yani kilolar gitmeye başlamışlar :1:

Bugünkü menüme gelince :

Kalkınca 2 bardak su (biri probiyotikli)
1.öğün: 2 yumurta tereyağı taze soğan yeşil biber ve tulum peyniri ile yapılmış omlet
1 omega 3 950 mg.
saymadım ama çok zeytin (bana da dün akşam Nazilli den arkadaşım yeni kurulmuş dağ zeytini getir, çerez gibi yeniyor akşamda bir kase yedim:1:)
1 avuç tam yağlı beyaz peynir ve eski kaşar
1 küçük domates
1/2 salatalık
1/2 çay bardağı ceviz ve badem
şekersiz çay

Şimdide sade kahvemi içiyorum, sonra yine yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Sevgiler hepinize.

Son düzenleme:
merhaba herkese ben de bir kaç gündür kitabı okuyorum ve sizi takip ediyorum.önce bir anlayayım diye ses vermedim ama bende bu grubun içinde olmak istedim.baktım çok güzel paylaşımlarda bulunuyosunuz.beni de aranıza alırmısınız. kurtulmak istiyorum bu kilolardan artık.

Günaydın kızlar,
Öncelikle güne müjdeli haberimle başlamak istiyorum. Kaç gündür tartılmamak için direniyordum fakat bu sabah dayanamayıp tartıldım 75,5 çıktım. En son 76,90 dum yani kilolar gitmeye başlamışlar :1:

Bugünkü menüme gelince :

Kalkınca 2 bardak su (biri probiyotikli)
1.öğün: 2 yumurta tereyağı taze soğan yeşil biber ve tulum peyniri ile yapılmış omlet
1 omega 3 950 mg.
saymadım ama çok zeytin (bana da dün akşam Nazilli den arkadaşım yeni kurulmuş dağ zeytini getir, çerez gibi yeniyor akşamda bir kase yedim:1:)
1 avuç tam yağlı beyaz peynir ve eski kaşar
1 küçük domates
1/2 salatalık
1/2 çay bardağı ceviz ve badem
şekersiz çay

Şimdide sade kahvemi içiyorum, sonra yine yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Sevgiler hepinize.

harikasınn:46::46::46::46::46:bak yürüyüş nasıl etkiledı hemen:34:

aman zeytını sayma,sonra laf ediyolar burda:1::1::1::1::1:

canım kahve istediiii,bende yapayımmm:7::7:

merhaba herkese ben de bir kaç gündür kitabı okuyorum ve sizi takip ediyorum.önce bir anlayayım diye ses vermedim ama bende bu grubun içinde olmak istedim.baktım çok güzel paylaşımlarda bulunuyosunuz.beni de aranıza alırmısınız. kurtulmak istiyorum bu kilolardan artık.

hosgeldınn,kendını tanıtırmısın bıraz?yas boy kılo,vs.

mrb pc çalışmadığı için epeydir giremiyorum. bayramda sadece 1 gun kaçamak yaptım başkada olmadı kılom sabıt. bir kaç gundur dehşet derecede canım çıkolata istıyor bende bı parça çıgnıyorum ıyıce sonra tukuruyorum agzımıda bol su ile yıkıyorum dışlerımı fırçalıyorum bundan başka çozum bulamadım. ben geçmışe bı bakayım

kızlar bu diyet gerçekten süper dün ilk günümdü hiç acıkmadı tatlı krizine girmedim.cevap yazanlara çok teşekkür ederim.

dün kahvaltıda: 12:00-13:00
-2 haşlanmış yumurta
-avuç içi kadar keçi peyniri
-domates
-biber
-8 siyah zeytin
-ceviz
-çay

dün akşam: 19:30-20:00
-sarımsaklı yoğurtlu buharda pişmiş bürüksel lahanası
-zeytin yağlı limonlu haşlanmış börülce
-zeytin yağlı ciğer kavurması
-omega 3

bugün kahvaltı: 12:00-13:00
-limonlu su
-omlet(2 yumurta-mantar-yeşil biber-domates-zeytin yağı-kaşar)
-keçi peyniri
-zeytin
-ceviz
-omega 3

kızlar yanlış bir şey varsa lütfen düzeltin.kaşar peynirinden emin olamadım.
bide bu kadar çok yersem kilo almam dimi?

Son düzenleme:
tünaydın kızlar
bugün tartı biraz biraz normale döndü
şişkinliğim gidiyo heralde..
sevindim.

kahvaltım:

1 yumurta
peynir
4 zeytin
yoğurt
ceviz-fındık

1 tk dut reçeli, 1 tk pekmez:31:

loxandra canım 32 yaşındayım. 170 cm ve 78,6 kiloyum.hedefim 68 olsam yetecek bana. bugünden itibaren başladım.hergün 50 dk yürüyüş bandında yürüyorum.

bu arada adım zeynep

menun oldum ben de loxandra:1::1:

10 kılo vereceksın o zaman,2-3 ayda halledersın,yuruyus de cok fayda edecektır.

bende de bant var ama cok sıkıcı dıye dısarda yuruyordum,bu hafta havalar acayıp sogudu,artık evde yuruyecegım sanırım bende:50:
hergun aksam menu bıldırımı yapıyoruz canım,cuma gunlerı de haftalık kılomuzu bıldırıyoruz,liste yayınlanıyor.sen de katıl,daha cok motıve olursun:48:

kızlar bu diyet gerçekten süper dün ilk günümdü hiç acıkmadı tatlı krizine girmedim.cevap yazanlara çok teşekkür ederim.

dün kahvaltıda: 12:00-13:00
-2 haşlanmış yumurta
-avuç içi kadar keçi peyniri
-domates
-biber
-8 siyah zeytin
-ceviz
-çay

dün akşam: 19:30-20:00
-sarımsaklı yoğurtlu buharda pişmiş bürüksel lahanası
-zeytin yağlı limonlu haşlanmış börülce
-zeytin yağlı ciğer kavurması
-omega 3

bugün kahvaltı: 12:00-13:00
-limonlu su
-omlet(2 yumurta-mantar-yeşil biber-domates-zeytin yağı-kaşar)
-keçi peyniri
-zeytin
-ceviz
-omega 3

kızlar yanlış bir şey varsa lütfen düzeltin.kaşar peynirinden emin olamadım.
bide bu kadar çok yersem kilo almam dimi?

herkesın endışesi aynı oluyor ılk gunler:1::1::1:kılo almazsın canım merak etme.1 hafta sonra 1 kılodan fazla vermıs olursun bak,loxandra dediydi dersin:9::9:

kaşar peynır yenebılır.toplam peynır mıktarı 1 avuc olacak

tünaydın kızlar
bugün tartı biraz biraz normale döndü
şişkinliğim gidiyo heralde..
sevindim.

kahvaltım:

1 yumurta
peynir
4 zeytin
yoğurt
ceviz-fındık

1 tk dut reçeli, 1 tk pekmez:31:

çok az yemıssın yıne:19::19:

akşam saldırabılırsın benden soylemesı:26:

merhaba kızlar :)
merhaba:3::3::3::3::3::3::3::3:

herkesın endışesi aynı oluyor ılk gunler:1::1::1:kılo almazsın canım merak etme.1 hafta sonra 1 kılodan fazla vermıs olursun bak,loxandra dediydi dersin:9::9:

kaşar peynır yenebılır.toplam peynır mıktarı 1 avuç

inşallah dediğin gibi olur.eşim benimle dalga geçiyor bu nasıl diyetmiş böyle 'kilo vericem diye kilo alacaksın' diye.
kitaptan okuduklarımı anlattım biiraz ikna oldu.sonucu çok merak ediyoruz.
hamile kalmadan önce 5 kg verirsem hiç fena olmaz.
kolay gelsin

aman canım cıkolataya falan saldırma sakın,ben kızıma hamıleyken gebelık sekerı cıktı,dıyet yapmak zorunda kalmıstım.sımdıden duzenlı beslen sen,ilerde rahat edersın

Evet saldırmadan atlattım şükür.Canan hoca da cevaplamış sağolsun.Düşük gi karbonhidrat almalısın.Dvitamininne baktırmalısın ve kontrollü meyve tüketebilirsin demiş.
öğle menüm:
2 muz(valla muz yiyerek tatlı krizini atlattım çok oldu ama)
2 kaşık haşlanmış et
Akşamada salata ve haşlama et yiyeceğim

Arkadaşlar bugün Tv'de Emel Acar'ın programını izledim.Orda kadının sabah kahvaltısını yorumladı bir adam.Haşlanmış yumurta yanında çayı önermedi.Yeşil çay yada siyah çay içmeyin meyve saçları için dedi.Oysa bizim diyetimizde yeşil çay var ne yapmamız gerekiyor? şu ana kadar hiç ters etki görmedim normal çayla yumurta yiyince...

Arkadaşlar bugün Tv'de Emel Acar'ın programını izledim.Orda kadının sabah kahvaltısını yorumladı bir adam.Haşlanmış yumurta yanında çayı önermedi.Yeşil çay yada siyah çay içmeyin meyve saçları için dedi.Oysa bizim diyetimizde yeşil çay var ne yapmamız gerekiyor? şu ana kadar hiç ters etki görmedim normal çayla yumurta yiyince...
siyah çay demir emilimini engeller,yeşil için sorun yok,içebiliyoz:56:
siyahı da yemekten 2 saat sonra içersin

Son düzenleme:
Back
X