Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün akşam arkadaşıma uğramıştım soba ısıtılmış kaşarlı ekmek vardı 1 dilim yedim dayanamadım çok güzel kokunca çayla yiyivermişim. eve gidince jillian yaptım :(

• Beğen
Reactions: xc9
dün
kahvaltı: kkk
öğle: mercimek salatası, 8-9 sarma, yoğurt
akşam: tirit, bir kupa ayran, bir dilim yaşpasta (cısss)
doğumgünümdü kızlar, affola:))

merhaba kızlar...
sabah:yağda yumurta peynir ceviz yedim cevizi bugün biraz abarttım ama çok güzeldi.kuru yemiş yediğim zaman hiç acıkmıyorum miktarınca tüketmeye gayret ediyorum..
belim daha iyi çok şükür iyi dilekleriniz için teşekkürler spor malesef yapamıyorum..

Son düzenleme:
sabah : 3 dilim hellim peyniri , 4 adet gün kurusu yarım su bardağı süt ( şu sıra eski kahvaltılarım gibi kahvaltı yapamıyorum cnm istemiyor nedense )

öğle : taze fasulye + yoğurt

akşam: nohut yahni

jillianın 3/7deyim yapabilirsem yapacağım cnm pek istemiyor :( regl tüm keyfimi kaçırdı yaa

su pek içmedim 1 lt falan oldu.yatıncaya kadr ne içersem artık...

Selam arkadaslar ben 9 ocakta amcami kaybettim. O nedenle gelemedim.
Başın sağolsun canım

akşama kadar kurudu düzeldi neyse ki
fikir iyiymiş de benim kociş yutmaz öyle numaraları bi de numara yapıyorum diye sinirlenir ben genelde kaza oldu ne yapabilirim senin de başına geliyo türü laflarla üste çıkmayı
[xc9]haklısın aslında bende senin gibi yapıyorum bu tür durumlarda:) en iyisi dobra olmak...
iyi geceler kızlar...
bu akşamı acilde geçirdim belim yüzünden iğne ilaç derken daha iyiyim çok şükür..
bide üstelik ben arabada eşimi bekliyorum o da ilaçlarımı almak için eczaneye gitti o ara koca bi cip ben arabadayken geri geri gelip bizim arabaya çarptı:50::50:aklım çıktı yerinden kornaya bastım ama nafile neye uğradığımı şaşırdım neyseki çok bi hasar yok.cana gelmedi ya önemli olan o...
bu yıla çok hızlı başladım umarım bu hızla devam etmez:18::18:
akşam:lahana yemeği mercimek çorbası yoğurt yedim spor malesef yok
Geçmiş olsun zeynom..
dün

Nice yıllara canım

• Beğen
Reactions: xc9
zeynom,geçmiş olsun.
hopisu,doğum günün kutlu olsun.
Ben mahzeni merak ediyorum.Pazartesi günü gördüm,ama yazmadı.Umarım olumsuz bir durum yoktur.
:56: Sabah kkk,akşam mercimek,turşu,yoğurt,az siyah kuru üzüm (yemesem iyiydi akşam vakti)
Jillian ve debbie yaptım.

selam kızlar bugünkü menüm
sabah:peynir,zeytin,tere,ceviz,3 kayısı
öğle:zytinyağlı barbunya,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
akşam:4 köfte,peynir,zeytin,yarım dilim ekmek:17:çay

herkese iyi geceler diliyorum

zeynom,geçmiş olsun.
hopisu,doğum günün kutlu olsun.
Ben mahzeni merak ediyorum.Pazartesi günü gördüm,ama yazmadı.Umarım olumsuz bir durum yoktur.
:56: Sabah kkk,akşam mercimek,turşu,yoğurt,az siyah kuru üzüm (yemesem iyiydi akşam vakti)
Jillian ve debbie yaptım.

Jillian ve debbie yaptım ne demek anlamadım

bi de sadece 2 öğün mü yiyorsun onun dışında hiç birşey yok mu ufak tefek mesela leblebi bitki çayı....

bi de ceviz fındık fıstık yerine ne tüketmeliyim çünkü ben hiç yiyemem midem bulanır LÜTFEN YARDIM

efescim canım teşekkür ederim daha iyiye gidiyorum..
bugün saat 4 te bir kase kısır yedim:17::17:biraz abarttım galiba akşam hiç bişey yemedim spor da yapmayınca her yediğim üstüme yapışıyo sanki..

Canım Jillian michaels antrenör ve kendi hazırladığı 30 dk'lık 60 dk'lık falan videoları var zayıflamak yağ yakmak adına.. youtube' da Jillian michaels yazarsan görebilirsin.. arkadaşta o videoları izleyerek evde spor yapıyor sanırım ondan bahsetmiş..

Canım Jillian michaels antrenör ve kendi hazırladığı 30 dk'lık 60 dk'lık falan videoları var zayıflamak yağ yakmak adına.. youtube' da Jillian michaels yazarsan görebilirsin.. arkadaşta o videoları izleyerek evde spor yapıyor sanırım ondan bahsetmiş..

teşekkür ederim esracım

Bugunku menm
Sabah kkk ve 6 tane kaymakli gunkurusu kayisi
Aksam, 4 biber dolma, tarhana corbasi, az turp, sarimsak, ve yogurt

Arkadaslar bu arada ben iki gundur aksam 8 den sonra bir bardak kefir iciyorum bagirsaklarinda problem olanlar cok iyi geliyor oncelikle onu soyleyim. Bu arada kefir serbest gidalarami giriyordu? Birde kilo veremeip ustune alinca kitabi biraz karistirdim da aksam 8 den sonra acikirsak yogurt yemekte bi problem yokmus, yani yogurt serbest aksamlari.

30dk yuruyus yaptim suyumuda tamamladim sayilir.

Merhaba bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir beni mazur gorun pek giremiyorum cok yogunum ve cok hastayim iyilesemedim bir turlu hersey dilediginiz gibi olsun

yediklerim
sabah 1 yumurta süt, peynir zeytin
öğle 2 tabak barbunya yoğurt
akşam biraz peynir, ayran, 4 kaşık barbunya
spor jillian 1

Merhaba bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir beni mazur gorun pek giremiyorum cok yogunum ve cok hastayim iyilesemedim bir turlu hersey dilediginiz gibi olsun
Geçmiş olsun.

İkisi de spor çalıştırıcısı.videoları var,onlara bakarak spor yapıyorum.Hep aynı kişilerle yazıştığımızı düşünerek kısaca böyle yazıyorum.

bi de sadece 2 öğün mü yiyorsun onun dışında hiç birşey yok mu ufak tefek mesela leblebi bitki çayı....

bi de ceviz fındık fıstık yerine ne tüketmeliyim çünkü ben hiç yiyemem midem bulanır LÜTFEN YARDIM
Bu diyeti yapanlar iki ya da üç öğün yapıyorlar.Ben iki öğün yapıyorum.Kuruyemişi sabah yiyorum.Zaten karatay kahvaltısında olduğundan ayrıyeten yazmıyorum.Aralarda bazen çay,ayran,süt içtiğim oluyor tabi.Leblebi tavs edilmiyor.Diğerlerini de yemek istemiyorsun,ne yiyebilisin yerine bilemiyorum.Diğer arkadaşların bir fikri olabilir.

aynen cnm yaa.bende de öyle oluyor.erkek arkadaşım da yapıyor karatayı. kaçamak da yapsa ertesi sabah kilo vermiş uyanıyor.kasmıyor hiç kendini. kaçamak yaptığım an ++larla uyanıyorum.kaçamak yapmıyorum ya bazen almış görünüyorum ya da sabit. çok az gittğini görüyorum.jillian yapıyorum düşün ne kadr zorlayıcı ve işe yarayan bi spor.sıkılaşmam çok iyi ona diyecek bi şeym yok ama kilo vermem çok yavaş.eylülde başladım diyete 56.7 kg ile en son 52.8 kg gördm hala oralardayım.insanlar bu süre içinde dünyanın kilosunu veriyorlar yaa :43: :43: :43: cnm sıkılıyor açıkçası.mersine gittm kemal "kaç kiloya indin "diye sordu "52lerdeym"dedim çokk güldü "sen aylardır ordasın senle başladık 10 kg verdm 2 ayda.47 kgyi göreceğini sanmıyorum" dedi.haklı galiba bi yerde aylardır uğraşıyorum.son iki aydır sporu da ekledm ama sonuç çok değişmedi.bir yerde hata mı yapıyorum acaba diye düşünmüyor değilm.az kilom varmış gibi geliyor insanlara.benmle aynı kilo başlayım 48lere inen arkadaşlarım oldu.onlardan biri 1.56 diğeri de ona yakın.kaldıki benm gibi spor falan yapmıyorlar.sadece okuldaki rutin hayat öğleden sonra ev.okuldan gelince dinlenip sporumu yapıyorumm günde ortalama 2 lt su içip 3-4 kupa yeşilçay içiyorum. offf offf :43: :43: :43: amma dertliymişm ....

huzis canım sen sporunla da iyi destekliyorsun diyetini, hayal kırıklığı yaşama, duraklama dönemindesindir, sabredersen duraklamayı kırıp birden vermeye devam edeceğine eminim canım.

iyi geceler kızlar...
bu akşamı acilde geçirdim belim yüzünden iğne ilaç derken daha iyiyim çok şükür..
bide üstelik ben arabada eşimi bekliyorum o da ilaçlarımı almak için eczaneye gitti o ara koca bi cip ben arabadayken geri geri gelip bizim arabaya çarptı:50::50:aklım çıktı yerinden kornaya bastım ama nafile neye uğradığımı şaşırdım neyseki çok bi hasar yok.cana gelmedi ya önemli olan o...
bu yıla çok hızlı başladım umarım bu hızla devam etmez:18::18:
akşam:lahana yemeği mercimek çorbası yoğurt yedim spor malesef yok

zeynom1981 geçmiş olsun canım, bel ağrısının üstüne talihsizlik olmuş araba kazası. canınız sağolsun

karatay diyeti ile sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce su içerken çörek otu çiğneyerek su içsem olurmu ki

olur olur:34:

dün

hopisu nice yıllara. :130:

ria özellikle uyanma saatlerimize göre öğünleri düzenliyoruz. ben gibi erken kalkanlar 3 ögün yiyor, geç kalkıp 10-11 civarı kahvaltı yapabilenler günü iki öğünle tamamlıyor.
ara öğün Karatayda yok. öğünden sonra en az 4-5 saat hiç birşey yemek yok, çok acıkırsan süt ya da ayran içebilirsin, akşam 8 den sonra hiçbirşey yemek yok.
badem yiyebilirsin, gayet doyurucu oluyor, leblebi yasak.

Bugunku menm
Sabah kkk ve 6 tane kaymakli gunkurusu kayisi
Aksam, 4 biber dolma, tarhana corbasi, az turp, sarimsak, ve yogurt

Arkadaslar bu arada ben iki gundur aksam 8 den sonra bir bardak kefir iciyorum bagirsaklarinda problem olanlar cok iyi geliyor oncelikle onu soyleyim. Bu arada kefir serbest gidalarami giriyordu? Birde kilo veremeip ustune alinca kitabi biraz karistirdim da aksam 8 den sonra acikirsak yogurt yemekte bi problem yokmus, yani yogurt serbest aksamlari.

30dk yuruyus yaptim suyumuda tamamladim sayilir.
evet 8 den sonra acıkırsak ayran yada süt içebiliyorduk, ama ben zaten 5-6 gibi yiyip 10 gibi yattığımdan acıkmıyorum. kefirde sağlıklı ama tadını sevmiyorum ben

summez bıraktın sanmıştım. geçmiş olsun, kendine dikkat et, inşallah çabucak iyileşir ve aramıza dönersin

Son düzenleme:
gurbet_izm cnm eylülden beri çok az verebildm.bir de etrafımdakilern bana aylardır uğraşmama rağmen çok fazla kilo verememiş olmama garip bakması canımı sıkıyor.annemle konuşuyorduk "hala devam ediyor musun?kaç kiloya indin? çok fazla inme hasta olma kızım." dedi. 52.8 olduğumu söyleyince "kurban bayramına geldğinde de o civardaydın.neydeyse hiç verememişsn "dedi.doğru söylüyordu ama yine de cnm sıkıldı. bende bir sorun var galiba. hiç doktora gidip test falan yaptırmadım (hangilerini yaptıracağımı da bilmiyorum).sorun olmasa şu ana kadr ideal kiloma inmiştm bile. senin nasıl gidiyor cnm??

Back
X