Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar bende bugün itibariyle başlıyorum başlangıç kilom 59.boyum 168.hedef 52.yani by by 7 kilo hedefliyorum.kahvaltım 1 yumurta 12 zeytin.8 adet badem.şimdi elma çayı içiyorum.kahvaltımı 7:45 civarı yaptım.öğlene Allah kerim.ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz arkadaşlar

kızlar. karatay menüsü sayfasında poşet çaylarında mutfağımıza girmemesi söylenmiş. siz demlememi içiyosunuz?

selam xc9 bu liste ne benim adım niye yok acaba

geçen hafta bildirim yaptım benm de adım listede yok:((
ilk kez kilo verdim noooollluuurr ekleyin beni de:)) :))

Rumuz:hopisu
Başlangıç tarihi:27.11.2013
Başlangıç kg:55,5
Geçen hafta:53,5
Bu hafta:53,1
Fark:-400
Toplam fark:2,4
Beden:34-36
Spor:lessie 2 miles (3 gün)
Boy:1.55
Hedef:51
Verılen kılo yuzdesi: % 0,747 oleeeyyyy

sonunda kilo verdiiiimmmm :))

Son düzenleme:
bugün keyifler nasıl? umarım hepimiz bool eksili bir sabaha uyanmışızdır:16:

Dün çocuklarım geldi.Daha doyamadan biri iki gündür arkadaş ziyaretlerinde.Bende regl oldum.Dünden beri spor yapmıyorum.Allahtan tartıya şimdilik yansımadı,yarına ne olur bilemem.Bu arada topik sessizleşti,tatil başlayınca ne olur düşünemiyorum.
.......

gözün aydın efescim
topiğin seslendirelim bence de böyle tadı çıkmıyo kocalara kızar görümceleri çekiştirir ohh rahatlardık
nooldu bize yaww:52::52:
iki satır menü yazan kaçıyo

cnm yarın ben yapayım.cuma karne verip memlekete gideceğim ve evimzde internet yok telefonumda da yok.badelem buralara gelir fakat ben 2 hafta yokum.uyarsa size ben alayım yarını..

tamamdır canım listeler sende

selam xc9 bu liste ne benim adım niye yok acaba

canımcım son 1 aydır eski listeyi kopyala yapıştır yapıyorum seni de senden önce gelen bikaç arkadaş da aklımda sizleri de ekleyeceğim merak etmeyin

meraba ada ben yeniyim daha önceleri 6 öğünle besleniyodum .. başlayalı 4 gün oldu ve gayet iyi doyuyorum hiç acıkmıyorum 4 günde 4 kilo eksik çıkıyorum ekmekten kaynaklandığını düşünüyorum.

maşallah:nazar::nazar: bu nasıl oluyo biri bana anlatsın lütfen biz değil 4 kg 400 gr için kuş gibi çırpınıyoruz
şaka bi yana umarım hep böyle devam eder

Arkadaslar, bende yeniyim ve yarin baslamak istiyorum. Lütfen bana destek olun ya.
Iki haftadir tikabasa yiyorum, midem acayip genisledi. Yarin insallah caymam diyet yapma fikrimden :(

doğru yerdesin bu diyetin sağladığı en büyük kazanım sürekli yeme isteğini ortadan kaldırması mide kazınmalarının geçmesi böylece midemizi çöplük gibi doldurmuyoruz genişletmiyoruz:32:

jiillian yaptım. oh yaa şöyle erinmesem de her gün yapabilsem şu sporu, bütün kaslarım çalışıyo.:52::52::52::52:

egzersiz yapmanın mutluluğu hiçbirşeyde yok sakın bırakma :21:

Kızlar hastayım,kendimi halsiz hissedince bolca yemek yedim ve diyet maalesef bozuldu.her şey iyi giderken bozmak moralimi bozdu ama sağlık olsunnn...
Gözünaydın efescim:) oğluma doyaman tatili bitti:( zamanının çoğu da dışarda geçti..neyse..onlar iyi olsun da...

........

felluzcum geçmiş olsun neyin var grip seni de mi vurdu:2:

kızlar. karatay menüsü sayfasında poşet çaylarında mutfağımıza girmemesi söylenmiş. siz demlememi içiyosunuz?

onların neden öyle dediğini bilmiyorum ama daha önce çok ufalanıp toz haline gelenlerin çabuk okside olduğunu okumuştum
ben aktrardan alıp cam sürahide kendim demliyorum üstelik istediğim herşeyi de iine atıyorum tavsiye ederim:7:

geçen hafta bildirim yaptım benm de adım listede yok:((
ilk kez kilo verdim noooollluuurr ekleyin beni de:)) :))
...........))

canımcım eklemez olur muyum yukarıda ria ya yazdım aklımdasınız nasılsa listenin sonuna ekleneceğiniz için acele etmedim

sahi bu mahzen nerelerde mahzeeeen aramıza döööön
lawyer ilbatum goncagülce badelem aklıma ilk gelenler onlar da görünmüyor nerelerdesiniz

rumuz: xc9
geçen hafta: 66.5 kg
bu hafta: 66.5 kg
fark: 0
yüzde: 0
beden: 40-42
boy: 1.55
spor: kondisyon bisikleti-plates

baş.tarihi:11.01.2014
baş.kilo:70.8
geçen hafta kilo:69,8
bu hafta kilo:68,5
fark:-1,3
yüzde:-1,86
toplam fark:2,3
boy:170
beden: 40
spor:haftada 6 gün jillian1
ilk hedef 65
2. Hedef 63

Bu tür çaylarda kullanılan poşet kağıdı zararlı maddeler içeriyormuş,bu nedenle tavsiye edilmiyor.Ben de demleme çay içiyorum.

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 70.1
bu hafta: 69.7

fark:-400 gr
toplam fark:11.8 kg
yüzde:%0.570
spor: jillian,debbie

Selam arkadaşlar,

Yeni başlayanlarda çok güzel kilo verenler var :nazar::nazar: maşşallah..

Dün sabah küçük bir kaçamak dışında daha motive hissediyorum kendimi, bir türlü konsantre olamıyordum, hazır hissetmiyordum, bu nedenle birazcık artema gibi oldum :34: felluzcuğum :37: Şimdi daha istekliyim, bakalım :53:
Hazır havalar da çok güzel gidiyorken biraz yürüyüşlere falan çıkmalıyım artık, eşime de bugün son hastalık günü olduğunu, haklarını iyi kullanmasını yarından itibaren mazeret kabul etmediğimi söyledim :27: Garibanım, evde herşey hastaya göre gelişiyor, abur cubur , yayılma mazeretleri falan.. Allah hepimize sağlık versin, en önemlisi o..

Neyse, liste dışı ortalama 59-60 kg. arasındayım diye bugüne başlangıç yapıyorum bakalım..Suyu azaltmıştım ne zamandır, tekrar 2,5 litreye çıkarmalıyım, içine limon damlası ile alkali bir şekilde süper.. Omega 3 olarak carlson şurup var kızlar, değerleri çok iyi.. Şurup olarak almamızın bir sakıncası yoktur değil mi, içinizde bilen vardır mutlaka..

Japonyadan bi bisikletli karataycı yok muydu kızlar? Bizi okuyorsan bi ses ver bakalım, japonyada karatay nasıl gidiyor ya da gidemiyor mu? Merak işte :33:

Neyse çok konuştum, arada gelir konuşurum gene :45:

Sabah kkk, aakşama Allah kerim :56:

• Beğen
Reactions: sea
rumuz: Ria
başlangıç: 16.01.2014
başlangıç kilo: 93
geçan hafta:
bu hafta: 89.5
fark:3.5
toplam fark: 3.5
yüzde: bilmiyorum
spor: yürüyüş
boy: 1.78

Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 75.1kg
Bu hafta: 74.5 kg
Fark: -0,6 kg
Toplam fark:4.4 kg
Beden:42
Spor:2 gün jillian 2 gün yürüyüş
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: 0,799

diyete 16Kasımda başladım en son 16 Aralık 2013 tarihinde 74.5 kg'dım.üff tam 1 ay 4 gün gerideyim. naapmışım ben yaa. oysa geçtiğimiz ayda en az 3 kilo veririm hesabındaydım .. neyse artık bundan sonraki maçlara bakıcaz.:kkk:

Son düzenleme:
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:16/11/2013
Başlangıç kg:78.9
Geçen hafta: 75.1kg
Bu hafta: 74.5 kg
Fark: -0,6 kg
Toplam fark:4.4 kg
Spor:2 gün jillian 2 gün yürüyüş
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: 0,799

diyete 16Kasımda başladım en son 16 Aralık 2013 tarihinde 74.5 kg'dım.üff tam 1 ay 4 gün gerideyim. naapmışım ben yaa. oysa geçtiğimiz ayda en az 3 kilo veririm hesabındaydım .. neyse artık bundan sonraki maçlara bakıcaz.:kkk:

yüzde nasıl hesaplanıyo arkadaşlar :32:

kilo bildirimim....
rumuz:zeynom1981
başlangıç kilo: 81.5 kg
geçen hafta: 78.1 kg
bu hafta: 78.5 kg
fark:+400 gr
yüzde:+0.509
spor:bu hafta hiç yok....

galiba tek kilo alan benim biliyodum böyle olacağını belimden dolayı hiç spor yapamadım ve kaçamaklarım oldu
çantanın en büyüğünü ben hakettim galiba...:22:

Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87 kg
Geçen hafta: 76.6
Bu hafta: 77.2
Fark: +600
Boy:163
Hedef:70
Yüzde:+0,78

rumuz: Ria
başlangıç: 16.01.2014
başlangıç kilo: 93
geçan hafta:
bu hafta: 89.5
fark:3.5
toplam fark: 3.5
yüzde: bilmiyorum
spor: yürüyüş
boy: 1.78

canım ben hesapladım da senin -3.91 çıkıyo tebrik ederim seni:46::46:hesaplama şöyle vermiş olduğun kiloyu önce kilona bölüp sonra çıkan sonucu 100 ile çarpıcaksın yani: 3.5 /89.5=0.039 bunu 100 ile çarpınca 3,91 kilo verdiğin için başına - yazacaksın....

Kızlar maalesef kilo vermek her zaman kolay olmuyor..hatta artı olmanın ne kadar kolay olduğunu görünce moraliniz hemencecik bozulabiliyor:(
Her şey iyi giderken,yaşadığımız iyi veya kötü olaylar gidişatımızı etkiliyor...ama olsun.! Önemli olan; yavaş ta olsa sağlıklı bir şekilde verebilmemiz ve vazgeçmememiz...hedefe ulaşacağımıza inanıyorum..!

Xc9cum; rahatsızlığım grip değildi..adet kanamam çok yoğundu...çok yemek yedim bilerek.! neyse ki bugün kesildi:)
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..

Son düzenleme:
Kızlar maalesef kilo vermek her zaman kolay olmuyor..hatta artı olmanın ne kadar kolay olduğunu görünce moraliniz hemencecik bozulabiliyor:(
Her şey iyi giderken,yaşadığımız iyi veya kötü olaylar gidişatımızı etkiliyor...ama olsun.! Önemli olan; yavaş ta olsa sağlıklı bir şekilde verebilmemiz ve vazgeçmememiz...hedefe ulaşacağımıza inanıyorum..!

Xc9cum; rahatsızlığım grip değildi..adet kanamam çok yoğundu...çok yemek yedim bilerek.! neyse ki bugün kesildi:)
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler..

çok haklısın canım ama pes etmiycez eski hallerimi düşününce şükrediyorum..tabiki iniş çıkışlarımız olacak....
çok geçmiş olsun sana nasıl bişeydir iyi bilirim onu gözü hastanede açıyodum valla...

başlangıç tarihi:03.12.2013
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:61.4 kg
Bu hafta:61.4 kg
Fark: 0
Toplam fark:3.6 kg
Beden:38-40
Spor: 5 gün 45 dk yürüyüş
Boy:1.56
Hedef:55 kg
yüzde:0
bu hafta sabit kaldım.
bu hafta bol misafirli olunca bol da kaçamak oldu ve sonuç:(

geçen hafta: 79.8

bu hafta: 80.6

fark: +800 :(

yüzde:+1.002

hafta sonu Ankara'ya gittik kardeşimle buluşunca yedik içtik ve bu bana + olarak döndü :(((

bu hafta karataya ihanet edeceğim detoks yapacağım şu ayran detoksunu en azından 2-3 gün ihtiyacım var yoksa bu şekilde yürütemem ben . yiyorum sonra kendime çok kızıyorum en iyisi azar azar herşeyden yemek . bu hafta bunu deneyeceğim :) eğer istediğim gibi olursa karataya 1-2 hafta ara vereceğim .

sahi bu mahzen nerelerde mahzeeeen aramıza döööön
lawyer ilbatum goncagülce badelem aklıma ilk gelenler onlar da görünmüyor nerelerdesiniz

canım benim özledin miiiiiiii:16: bende sizi özledimmmmmm.... ben bu hafta sonu Ankara'ya gittim yedim içtim derken +larla döndüm gerçi yok yemedim ama aldım :( 2-3 gündür wcde yok o da etken tabi ne yaparsam yapayım yağlıda yesem çıkamıyorum ya :(

Back
X