evet evet zaten annemde o proğramı çok sever ondan esinlendik zaten.daha önce baktırmıştım.bir bozukluk yok sadece kilodan dolayı dengesizlik var dedi.zaten bu haftada regl olmazsam haftaya doktora gidecem yine bakarlar hormonlara.
ben başlayalıda 3 hafta oldu inanki insan alışıyor.biraz daha dişinizi sıkarsanız alışacaksınız.ben zorluk çekmiyorum evde yanında yapan biri olunca daha iyi oluyor birbirinize destek oluyor mesela bende annemle beraber yapıyorum.zor bir diyet değil.ama hızlı veremiyorsun.zaten bunu karatayda diyor.
inş istediğin gibi olur biz de bol bol alkışlarız seni
yüzde hesaplama
bu hafta verilen kilo(kg cinsinden)/geçen haftaki kilox100
verdiysen başına --- koyuyorsun aldıysan +++
sabah kahvaltını sıkı yaparsan hiç zorlanmazsın bu diyette en önemli şey kahvaltı
kocişlere diyet yaptırmak çok zor allah kolaylık versin
Canım başın sağ olsun Allah yardımcın olsun.Selam canlar. Bildiginiz gibi ben amcami kaybettim.
Acisi cok zor canlar, kolay atlatamiyorum ben bu denli acilari.
Cok gelip gidenimiz var hala. Ben calisiyorum malum krese girdim.
Cocuklarla 1 tüm dilim cavdar ekmegi yemem sar kurallara göre bende yiyorum
Karatay diyetinde yasak ekmek, ne yapacagimi da bilmiyorum.
Zaten pek yapamiyorum, tam manasiyla son 3 aydir en az.
Inanin destege cok ihtiyacim var moral 0. Kg alinca hemen bebum göbek cikiyor hamile gibi.
Insanlarda soruyor kiricilikta üstlerine yok bazilarinin.
Bana bassagligi diyeyen canlar hepinize sonsuz tsk ediyorum.
Mesaj alanida degismis alintilar özel mesaj gibi geliyor. Pek sevmedim.
Canım kesinlikle çok haklısın aynı hikayeyi yaşadım çoğu zaman ve bugün sadece 1 kayısı yedim.ben kuruyemiş ve kayısıyı çok sevdiğimden kahvaltıdan sonra 4-5 tane yerdim ve 1 saate üzerime bi ağırlık çöker uyur kalırdım ama bugün gerçekten çok fark etti:)karatayı bozmadan devam etmek en sağlıklısı:)berilcim kayısıyı büyükse 2 küçükse 4 ten fazla yeme hatta hiç yeme ben nadiren yiyorum bazen elma yiyorum kayısı içindeki potasyumun tok tutma özelliğinden dolayı öneriliyor bir de kabızlığa iyi geldiği için
şimdi gelelim diğer konuya
bende karataydan önce hipoglisemi atakları oluyordu 2-3 saate bir bişey yemem gerekirdi fiziksel aktivitem varsa bir de 3 saati geçtiysem ellerim titrer deli gibi yemeğe saldırırdım ne yesem doymazdım karnım çatlayacak gibi olur ama kendimi aç hisseder yemeye devam ederdim baş ağrısı da yaşardım ailemde hem tip1 hem tip2 diabetliler olduğu için baştan ayağı kontrolden geçtim açlık şekerim normalden biraz düşük çıkıyor bazen ama neyse ki birşey çıkmadı ama bu sorunum da çözülmedi ta ki karatayla tanışana kadar mantığını kavradım çok inandım başladım tam 1 yıl oldu hiç bu sorunu yaşamadım üstelik gastritim de geçti
ancaaaak geçenlerde birgün tatlı yedim hemen ardından bişeyler yeseydim yine iyiydi 4-5 saat birşey yemedim akşam buzdolabını açtım ne varsa karma karışık saçma sapan yedim başım da ağrımaya başladı ağrıkesici bile fayda etmedi düşün
neyse doyduğuma ikna olduktan sonra şekerim çok yükseldiği için baygın yattım kendimde edğildim diyebilirim 2 saat sonra tekrar acıktım ve yedim o zaman anladım ki vücudu rayına oturttuktan sonra raydan çıkartmamak gerekmiş kaçamaklar bile masum ve ölçülü olmalıymış
bu hikaye herkese örnek olsun lütfen
Aynen bendede baygınlık halleri oluyor canım.ben hedef kiloma ulaşınca çok sık bozmaya başladım galiba o yüzden harfiyen uygulamadım aslında bi gün deli gibi yiyip 2 gün karatayla telafi etmeye çalıştım aslında son zamanlarda.doktor ilaç vermedi sadece beslenme tavsiyesi önerdi fakat 1 gün denemedim önünü alamadım durduramadım kendimi:dgeçmiş olsun. bende de vardı hipoglisemi. hatta iki kez bayıldım bu yüzden. Karataya başladıktan sonra hiç kalmadı ama bir taraftan da insülinim çok yüksek olduğu için ki muhtemelen senin de öyledir, metformin etken maddeli ilaç kullanıyorum. Belki doktor sana da vermiştir. Ama bu ilaca başlamadan önce de sadece Karatay diyeti ile o halsizliklerim ve acıkmalarım durmuştu. Sen Karatay'ı harfiyen uyguluyor musun? Eğer uyguluyorsan bu şikayetlerinin geçmesi gerekirdi. Bir de Karatay diyetinin yaşla alakası yok. Çocukları bile bu şekilde beslememiz gerektiğini söylüyor Canan Hoca.
beril geçmiş olsun canım.
hahahahaaa
demek aynı şeyleri düşünmüşüz amaaaa artık yemek programları gezelim görelim gibi sürekli yemek yenilen programları izlemiyoruz yoksa yoldan çıkarız ona dikkat
Canım başın sağ olsun Allah yardımcın olsun.
Sabahları bir dilim ekmek yemen çok etkilemez karatayı bence sen devam et diğer öğünlerde yediklerine dikkat ederek:)başkalarının dediklerinide ciddiye alma bazı insanlar gerçekten bilerek bunu yapıyorlar sen kendini biliyorsun ve önemli olanda bu:)
Canım kesinlikle çok haklısın aynı hikayeyi yaşadım çoğu zaman ve bugün sadece 1 kayısı yedim.ben kuruyemiş ve kayısıyı çok sevdiğimden kahvaltıdan sonra 4-5 tane yerdim ve 1 saate üzerime bi ağırlık çöker uyur kalırdım ama bugün gerçekten çok fark etti:)karatayı bozmadan devam etmek en sağlıklısı:)
Aynen bendede baygınlık halleri oluyor canım.ben hedef kiloma ulaşınca çok sık bozmaya başladım galiba o yüzden harfiyen uygulamadım aslında bi gün deli gibi yiyip 2 gün karatayla telafi etmeye çalıştım aslında son zamanlarda.doktor ilaç vermedi sadece beslenme tavsiyesi önerdi fakat 1 gün denemedim önünü alamadım durduramadım kendimi:d
bencede yaşla alakası yok en sağlıklı beslenme şekli:)
Teşekkür ederim canım:)
Hahaah aynen canım o programları takip etsek sonumuz fenaa:))
Kızlar birde babamada uygulatmaya başlamıştım karatayı değişimler göstermeye başladı tam harfiyen uygulamıyor ama eskiye göre o bile yeter:)koca göbeği birazcık küçüldü paylaşmak istedim sizinle:)aman nazar değmesin..
1 saattir topikteyim kimsecikler yok umarım hepiniz egzersiz yapıyorsunuzdur
Tam üstüne bastın.1 saattir topikteyim kimsecikler yok umarım hepiniz egzersiz yapıyorsunuzdur
lonely
canım menün çok güzel olmuş kahvaltın tam öğle yemeğinde mantarı tavuğu rahatça yitebilirsin bulgur pilavı zayıflama sürecinde haftada 1-2 defa 3 kaşığı geçmeyecek buna dikkat ettiğini düşünüyorum
cevize ekmek muamelesi yapıp dalga geçen çok oluyor sen de kendinle dalga geç gül gitsin
beril
sana bir tavsiye de bir süre gi si 30u geçen şeyler yeme sebzelerin bazılarının da gi si az değil özellikle de pişince internetten rahatlıkla bulabilirsin gi değerlerini ona göre beslen bir süre elmayı bile yeşil ekşi elma ye mesela portakal mandalina değil de greyfurt ye
Bir zaman ben de bulgur pilavı ve kısıra dayanamıyordum.Ama neredeyse iki aydır yapmıyoruz ve aramıyorum.Yapsam da az yerim artık diye düşünüyorum.teşekkür ederim canım. bende onlara önümüzdeki maçlarda gereken cevabı vericem zaten. bulgur pilavını sütüne basarak belirtmişsin ama bir tek onu yapamıyorum. tabağımda bitene kadar yiyorum. ama onu da azaltıcam söz :)
Canım sen kilo verdikçe onlara en güzel cevabı vericeksin merak etme hatta bende dalga geçip sonra detayları isteyen olmuştu sen karatayda devam et canım en güzel cevabı onlar gözleriyle görücek:))Benim de babamın haricinde kimse destek çıkmıyor. Herkes dalga geçiyor. Tanzanya diyeti mi yapıyorsun diyenler oluyor, senin ekmeğin ceviz mi deyip gülenler oluyor. Hadi cevizi fındığı yağa bandırsana falan... Hepsine inat bir yola çıktım. Sürekliliğini sağlayacağımı düşünüyorum.
Aynen öyle düşünüyorum canım çok haklısın teşekkür ederim tavsiyen içinn:)lonely
canım menün çok güzel olmuş kahvaltın tam öğle yemeğinde mantarı tavuğu rahatça yitebilirsin bulgur pilavı zayıflama sürecinde haftada 1-2 defa 3 kaşığı geçmeyecek buna dikkat ettiğini düşünüyorum
cevize ekmek muamelesi yapıp dalga geçen çok oluyor sen de kendinle dalga geç gül gitsin
beril
sana bir tavsiye de bir süre gi si 30u geçen şeyler yeme sebzelerin bazılarının da gi si az değil özellikle de pişince internetten rahatlıkla bulabilirsin gi değerlerini ona göre beslen bir süre elmayı bile yeşil ekşi elma ye mesela portakal mandalina değil de greyfurt ye
Çizelge nasıl yapılır merak edenlere:
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır.
Bir zaman ben de bulgur pilavı ve kısıra dayanamıyordum.Ama neredeyse iki aydır yapmıyoruz ve aramıyorum.Yapsam da az yerim artık diye düşünüyorum.
Canım sen kilo verdikçe onlara en güzel cevabı vericeksin merak etme hatta bende dalga geçip sonra detayları isteyen olmuştu sen karatayda devam et canım en güzel cevabı onlar gözleriyle görücek:))
Aynen öyle düşünüyorum canım çok haklısın teşekkür ederim tavsiyen içinn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?