Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hahahahaaa
demek aynı şeyleri düşünmüşüz amaaaa artık yemek programları gezelim görelim gibi sürekli yemek yenilen programları izlemiyoruz yoksa yoldan çıkarız ona dikkat

Şimdilik zorlu geçiyor ümitsiz değilim. Eşimle birlikte yaptığım içinde mutluyum. Yoksa karatay diyetine kesinlikle başlayamazdım bile. Umarım herkes istediği kiloya gelir ve devamlılığını sağlar.

Çok haklısın. Kahvaltı şart. bir hafta öncesine kadar kahvaltıya kalkmak ölüm geliyordu. 3 günden beri alarm çalar çalmaz kalkıp üşenmeden kahvaltı hazırlayabiliyorum. Psikolojik olarak sanırım hazırım diyete. Umarım istediğim sonucu da alırım

Rica etsem bana kilo çizelgesini nasıl hazırladığınızı yazabilir misiniz ? O kadar çok sayfa var ki bulamıyorum bir türlü :-(

Sabah

Tereyağlı yumurta
siyah zeytin
Kıvırcık salatası (zeytinyağlı)
Klasik peynir
Tulum peyniri
1 adet elma
Domates
Ceviz
Yeşil çay (limonlu)

Öğlen

Mantar sotedeki birkaç küp tavuk
Bulgur pilavı
Ayran

Yanlışlarım olursa lütfen uyarın

Canım başın sağ olsun Allah yardımcın olsun.
Sabahları bir dilim ekmek yemen çok etkilemez karatayı bence sen devam et diğer öğünlerde yediklerine dikkat ederek:)başkalarının dediklerinide ciddiye alma bazı insanlar gerçekten bilerek bunu yapıyorlar sen kendini biliyorsun ve önemli olanda bu:)

Canım kesinlikle çok haklısın aynı hikayeyi yaşadım çoğu zaman ve bugün sadece 1 kayısı yedim.ben kuruyemiş ve kayısıyı çok sevdiğimden kahvaltıdan sonra 4-5 tane yerdim ve 1 saate üzerime bi ağırlık çöker uyur kalırdım ama bugün gerçekten çok fark etti:)karatayı bozmadan devam etmek en sağlıklısı:)

Aynen bendede baygınlık halleri oluyor canım.ben hedef kiloma ulaşınca çok sık bozmaya başladım galiba o yüzden harfiyen uygulamadım aslında bi gün deli gibi yiyip 2 gün karatayla telafi etmeye çalıştım aslında son zamanlarda.doktor ilaç vermedi sadece beslenme tavsiyesi önerdi fakat 1 gün denemedim önünü alamadım durduramadım kendimi:d
bencede yaşla alakası yok en sağlıklı beslenme şekli:)
beril geçmiş olsun canım.

Teşekkür ederim canım:)

hahahahaaa
demek aynı şeyleri düşünmüşüz amaaaa artık yemek programları gezelim görelim gibi sürekli yemek yenilen programları izlemiyoruz yoksa yoldan çıkarız ona dikkat

Hahaah aynen canım o programları takip etsek sonumuz fenaa:))

Kızlar birde babamada uygulatmaya başlamıştım karatayı değişimler göstermeye başladı tam harfiyen uygulamıyor ama eskiye göre o bile yeter:)koca göbeği birazcık küçüldü paylaşmak istedim sizinle:)aman nazar değmesin..

Benim de babamın haricinde kimse destek çıkmıyor. Herkes dalga geçiyor. Tanzanya diyeti mi yapıyorsun diyenler oluyor, senin ekmeğin ceviz mi deyip gülenler oluyor. Hadi cevizi fındığı yağa bandırsana falan... Hepsine inat bir yola çıktım. Sürekliliğini sağlayacağımı düşünüyorum.

Arkadaşlar
Belirli aralıklarla kan tahlili yaptırıyorum kontrol amaçlı. Bütün değerlerim normal çıktı; benim için sevindirici bir haber. Karatay diyetinin sağlığıma olan katkısını göstermesi açısından bazı değerleri paylaşacağım.
referans aralığı sonuç
hdl(iyi kolesterol) 35-65 70 (sınırın üstünde olması iyi haber)
demir 37-145 138 (eylül ayında 98 çıkmış)
b12 191-663 357 (eylül ayında 293 çıkmış
HBA1C(3 aylık insülin) 4.8-5.9 5.1 (karatay hoca 5 olmalı diyor)

lonely
canım menün çok güzel olmuş kahvaltın tam öğle yemeğinde mantarı tavuğu rahatça yitebilirsin bulgur pilavı zayıflama sürecinde haftada 1-2 defa 3 kaşığı geçmeyecek buna dikkat ettiğini düşünüyorum
cevize ekmek muamelesi yapıp dalga geçen çok oluyor sen de kendinle dalga geç gül gitsin

beril
sana bir tavsiye de bir süre gi si 30u geçen şeyler yeme sebzelerin bazılarının da gi si az değil özellikle de pişince internetten rahatlıkla bulabilirsin gi değerlerini ona göre beslen bir süre elmayı bile yeşil ekşi elma ye mesela portakal mandalina değil de greyfurt ye

unutmadan söyleyeyim kan sonuçlarını almaya gittiğimde afişleri gördüm doktora da sordum aile sağlığı merkezlerinde gaitada gizli kana bakılmaya başlanmış kolon kanseri taraması için ücretsiz
50-70 arasındakiler mutlaka yaptırmalı diyor doktor bana da hemen yazacaktı daha 50 olmadım dedimşaka bi yana gençlere de yazıyolarmış tahlili bilginiz olsun çevrenizdeki 50 yi geçenlere duyurun

1 saattir topikteyim kimsecikler yok umarım hepiniz egzersiz yapıyorsunuzdur

canım dediğin gibi ben de spor yapıyodum bu haftaya çok iyi başladım kaçamak yapmak istemiyorum artık...
sabah:haşlanmış yumurta bol peynir zeytin domates
akşama kurufasülye ve bulgur pilavı var.....

1 saattir topikteyim kimsecikler yok umarım hepiniz egzersiz yapıyorsunuzdur
Tam üstüne bastın.Sabah kendimle mücadele halindeydim,gece de uyumuştum ama depresif halim sürüyordu.Kafayı vurup yatsam mı derken,kalktım sporumu yaptım ve kendime geldim.Sonra buraya baktım ve senin yazdıklarını okudum.

teşekkür ederim canım. bende onlara önümüzdeki maçlarda gereken cevabı vericem zaten. bulgur pilavını sütüne basarak belirtmişsin ama bir tek onu yapamıyorum. tabağımda bitene kadar yiyorum. ama onu da azaltıcam söz :)

Bir zaman ben de bulgur pilavı ve kısıra dayanamıyordum.Ama neredeyse iki aydır yapmıyoruz ve aramıyorum.Yapsam da az yerim artık diye düşünüyorum.

Çizelge nasıl yapılır merak edenlere:
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır.

Canım sen kilo verdikçe onlara en güzel cevabı vericeksin merak etme hatta bende dalga geçip sonra detayları isteyen olmuştu sen karatayda devam et canım en güzel cevabı onlar gözleriyle görücek:))

Aynen öyle düşünüyorum canım çok haklısın teşekkür ederim tavsiyen içinn:)

teşekkür ederim.

Bir zaman ben de bulgur pilavı ve kısıra dayanamıyordum.Ama neredeyse iki aydır yapmıyoruz ve aramıyorum.Yapsam da az yerim artık diye düşünüyorum.

En kısa zamanda bende engel olucam kendime.. yalnız eşimde çok seviyor. ama sağlık içinse yaptıklarımız onu da yemesek olur.

yaşasın karatay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…