Ben alıyorum okuyorum şükür 1 kitabı buraya kadınlar kulübüne fazla takılmazsamValla bravo tam bi kitap canavarsın
Bende almayı seviyorum ama okumaya çok fırsat bulamıyorum.kütüphanede öyle bekliyolar beni
Afiyet olsun canım regli olmuşsun ya bu hafta emin ol 69 rakamını görürsünMerhaba bugün 70.6 idim yine
Sabah 1/8 simit sütlü kahve
Ogle yoğurt ve pazi sarması
Akşam koca bir tabak kuru fasulye görüldüğü gibi iştah geri geldi! Allaha şükür 2 ay sonra regl olduğum içinde bugün canım tatlı istedi ve şimdi 1 muz yedim. İşte benim rapor böyle. Hasta olunca da gider inş. Odemler falan
Ya öyle genellemeyelim de cunkundevlette çok çok iyi doktorlarla da karşılaştım. Ozeldekinden çok daha ilgili olanlar vardı. Işte işini kötü yapan insan oldu mu kuruma da zarar veriyorKesin devlet hastanesi doktorudur buraya yazıyorum @Elaliss öyle mi
Ahmet Aydın öldü mu ya çok üzüldüm.bende okumuştum taş devri diyetini karatayda çok benzerdi.Kesinlikle sana tavsiyem karatayın kitabından önce rahmetli Prof.dr Ahmet Aydın'ın kitabını şiddetle okumanı tavsiye ederim
Orası da var haklısın ama ben hep devlet hastanesinde karşılaştım malesefYa öyle genellemeyelim de cunkundevlette çok çok iyi doktorlarla da karşılaştım. Ozeldekinden çok daha ilgili olanlar vardı. Işte işini kötü yapan insan oldu mu kuruma da zarar veriyor
Öldü Canım 2 yıl oldu Allah rahmet eylesin Zaten Canan Karataya o ve Ahmet Rasim küçükusta söylemiş onun öğrencisiymiş Karatay ondan sonra kitap yazmışAhmet Aydın öldü mu ya çok üzüldüm.bende okumuştum taş devri diyetini karatayda çok benzerdi.
Ama şunu yapıyorum çevreden arastiriyorum önerilen doktora gidiyorum , ondan dolayı sağlam doktorlar çıkıyor.Orası da var haklısın ama ben hep devlet hastanesinde karşılaştım malesef
Bende öyle yaptım yanlız bende hep olumsuz sonuçlandıAma şunu yapıyorum çevreden arastiriyorum önerilen doktora gidiyorum , ondan dolayı sağlam doktorlar çıkıyor.
Soğanlı kıymalı az sulu sote gibi yaptım canım.Ama ben kabağı sevmem sadece bol taze soğanlı dereotlu mücver ini severim.Birde belki kıymalı dolmasını.Kabağa karşıyım yani bünyeme ters :)Cnm nasıl yaptın merak ettım
sağol canım benim esinle sanada geçmiş olsun inslh herşey düzelir hayırlısı olur kendi isini yapmak hem cok guzel hemde çok zor canım Allah yardım etsin size bakalım nasip olursa bende yakında kendi ofisimi açmak istiyorumSizinkilerinde hakkında hayırlısı olsun canım
supersın cnm. Ne guzel zaman bulupta okuyabılmek. Edkıden cok severim kıtap Okumayı artık cok az zaman buluyorum. Büyük kızım cok okuyor şimdi. Kucugunede alıştırmaya çalışıyoruz.Daha var 35 tane daha sipariş verilmesi gereken kitap varonlarda önümüzdeki ay bu ay sadece bunlara para ayıra bildim
Penyeler içerısı için cok rahat oluyor cnm. Bır kot bırde kalın kumaş aldım dışarısı için.Süper yaa
Bizim pazarda da 5 liraya şortlar.penye,renk renk efil efil
Dışarıda giyilecek gibi değil ama evde 10 numara iş görür.
Afıyet olsun cnm. Ödem kalmaz, tartıda ıyı bır sonuç cıkacaktırMerhaba bugün 70.6 idim yine
Sabah 1/8 simit sütlü kahve
Ogle yoğurt ve pazi sarması
Akşam koca bir tabak kuru fasulye görüldüğü gibi iştah geri geldi! Allaha şükür 2 ay sonra regl olduğum içinde bugün canım tatlı istedi ve şimdi 1 muz yedim. İşte benim rapor böyle. Hasta olunca da gider inş. Odemler falan
Afıyet olsun cnm. Spora aramı verdınMenüm :kahvaltı klasik Karatay akşam dünden kalma ıspanak ve zeytinyağlı bakla ,yoğurt
Selam cnm. Afıyet olsun, ılk iş gunu spor gıbıdırSelam arkadaşlar,
İşbaşı yaptım tam anlamıyla o yüzden çok çene çalamıyorum
Sabah erkenden kkk yaptım.
Akşam yemeği beklerken biraz fıstık atıştırdım zira acıkmıştım, kıtlığa girmemek daha iyidir.
Hemen arkasından da yoğurt, tavuk ve turşu ile yemeğimi erken yedim.
Sanırım bugün cıss olmadı ama spor da yapamadım.
Yarına daha organize olacağım inşallah..
Sizler nasılsınız bakalım, herkesin keyfi yerinde gibi okudum..
sağol canım bizimkilerde 6 aydır böyle babam ayrı evde duruyor ve avukat tutmuştu mahkeme bugün gerçekleşti ama bir sonuca bağlanmadı temmuza ertelendi annem zaten ayrılmak istemiyor baya karışık yani benim psikoloji de alt üst oldu artık onlardan kendi islerime adepte olamadımblonde ambition canım üzüldüm mahkemeye ama hakkınızda hayırlısı olsun.arada benimkilerin de inadı tutuyo boşanıcaz diye ağlıyorum
bızdede bır ben severım. Kuru kabak Dolması favorımdırSoğanlı kıymalı az sulu sote gibi yaptım canım.Ama ben kabağı sevmem sadece bol taze soğanlı dereotlu mücver ini severim.Birde belki kıymalı dolmasını.Kabağa karşıyım yani bünyeme ters :)
Afıyet olsun cnm.tam benlık seyler yemişsinSabah
İki haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salatalık sütlü kahve
Akşam
Kırmızı mercimekten bol yeşillikli kısır
Bir kuru patlıcan dolması
4 yaprak sarması
3 mürdüm eriği
Sütlü kahve
bende öyleyim canım illa şu ay olucak diye bir derdim yok önemli olan en sağlıklı şekilde mutlu olacağımız kiloya ulaşmak canım hangi ay olursa olsun arada boşa geçen hiç bir hafta yok bunada inan çünkü kilo vermedigimiz haftalarda da sağlıkli beslenmis eksik vitaminlerimizi almış vucudumuzu bu sisteme alistirmayla ugrasmis oluyoruz tarti sabit olmus olsa o hafta kendimiz için çok iyi şeyler yapmış oluyoruz elinde sonundada kilolar gidecekŞunu anladım ki hadi ben karataya başlıyorum deyince olmuyormuş.
Önce kitabı alıp okumak şart.hatta netten hocanın ağzından dinlemek daha iyi.
Sonra vücudumuzda bilmediğimiz neler oluyor? Ben bu vitamin değerlerini sizden duymasam hayatta gidip baktırmazdım.karbonhidratı şekeri keseyim diyorum elim ayağım titriyor.yürüyüş spor yapayım diyorum mecalim yok.üstümde bi bıkkınlık bi yorgunluk1-2 kilo veriyorum dişimi sıkıp ama nefsime uyuyorum hoop geri geliyo kilolar.
Meğer hepsinin bi nedeni varmış.
Önce vücudumu doyurmam lazım.ruhen ve bedenen sağlıklı olayım ki diyete konsantre olabileyim.hiiçç acelem yok kızlar.sizi gördükçe imreniyorum ve umutlanıyorum.hissediyorum ki doğru yoldayım.varsın 1-2 haftam çöpe gitsin.yeter ki layıkıyla yapabileyim.
ay canım 58 hedifimArtık sıkmıyorum cnm. Nısan sonu olmaz Mayıs sonu olur, sonunda olacak ama o 58 İ göreceğim . Bak yıne gaza geldim
Büyükler bizden daha sorunlu valla.çocuk gibiler dimisağol canım bizimkilerde 6 aydır böyle babam ayrı evde duruyor ve avukat tutmuştu mahkeme bugün gerçekleşti ama bir sonuca bağlanmadı temmuza ertelendi annem zaten ayrılmak istemiyor baya karışık yani benim psikoloji de alt üst oldu artık onlardan kendi islerime adepte olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?