Harika bir gun gecirmissin 1 bardak süte tarcin koy ic hemSabh karatay kahwaltisi yaptm ekmk yemedm onun yerine.ceviz yedim gercktn sanki 2ekmk yemis.gibi oldm yaklsik 5saat sonra 1kase mercmk corbasi, salata ve.2kucuk parca.tavuk
Canim cokk tatli istiyor
teşekkürlerçok güzel kilo vermişsin canım tebrikler :)
ödemdir ödem:)İyi geceler kızlar yarın tekrar başlıyorum karataya tatilde aldığım iki kiloyla
ben devam edicem . karatayın örnek ramazan menülerini okuyorum avuç içi kadar pide yenebiliyor sahurda üzerine doğal tereyağ sürerek, yanında karatay kahvaltısı. iftarda küçük bir dilim böreğe izin var yada pide(avuç içi kadar) pirinç pilavı makarna patates yine yok ama 1 biber dolması yada birkaç sarma yenebilir(ben bulgur ve kıymayla yapıyorum dolmayı).tatlı sevenlere soguk meyve kompostosu öneriyor.Aslında fazla bir değişiklik yokRamazan ayında nasıl olcak sizce ben genelde ramazanda kilo alıyorum ama sağlıklo şeyler yersek kilo vermeye etkisi olurmu
Bende devam edicem ramazanda sahurda Karatay kahvaltisi yapcam iftar da çorba ve 1cesit yemek yani yine devam aynı beslenmeye zaten kahvlti tok tutyorben devam edicem . karatayın örnek ramazan menülerini okuyorum avuç içi kadar pide yenebiliyor sahurda üzerine doğal tereyağ sürerek, yanında karatay kahvaltısı. iftarda küçük bir dilim böreğe izin var yada pide(avuç içi kadar) pirinç pilavı makarna patates yine yok ama 1 biber dolması yada birkaç sarma yenebilir(ben bulgur ve kıymayla yapıyorum dolmayı).tatlı sevenlere soguk meyve kompostosu öneriyor.Aslında fazla bir değişiklik yok
ben de biraz yerim pidePaylaşım için teşekkürler arkadaşım. Ramazandada devam yine tek fark azıcık pide yerim ona dayanamam çünkü bebek emziriyorum canım çeker. Sahurda karatay kahvaltısı iftardada sağlıklı şeyer yedikmi tamamdır inş
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım. Ramazandada devam yine tek fark azıcık pide yerim ona dayanamam çünkü bebek emziriyorum canım çeker. Sahurda karatay kahvaltısı iftardada sağlıklı şeyer yedikmi tamamdır inş
Bir buçuk yaşında bebeğim çok sık emmiyor uyurken ancak. Zaten yemek yiyor sıkıntı olmaz yaniSlm canm.bebk.emziriyrsn.niyetli olcaksin.herhald.zor.olckmiycakmi.
Bir buçuk yaşında bebeğim çok sık emmiyor uyurken ancak. Zaten yemek yiyor sıkıntı olmaz yani
Evet senin bebek biraz küçükmüş.Anladim canm allah saglikla buyutmeyi nasip etsin:)benim bebegimin4.ayi dolck.senin kide ufakmi acaba dedim
Ewet.canim.kucuk.daha.:)Evet senin bebek biraz küçükmüş.
Ewet.dış etknler bir yana insanin hali kalmiyorBende spor yürüyüş yapamıyorum 2 çocuk var akşama kadar onların peşinde koşmaktan hiç halim kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?