Arkadaşın eklediği yazıda hocanın röportajında da diyordu taze kaşar diye eminim canım.Ben 2 sabahtır yiyorum mesela...Kaşarlı omlet olur mu ki gerçekten.Aslında kaşar serbest mi tam emin olamadım.Eğer serbestse çok iyi olur.Emin misin?
Canım hakkaten mümkünse tabiki isteriz.Ben İstanbuldayım sen neredesin?Ben Karabük' te yaşıyorum,yakın ilçelerde tanıdıklarım var, halledebilirmiyim bilmiyorum ama çok zorda kalırsanız oradaki köylülerle konuşup size gönderebilirim...
Aslında ne güzel olur da,şimdi sizi zorlar onunla uğraşmak.Yine de çok teşekkür ederim:)
Canım hakkaten mümkünse tabiki isteriz.Ben İstanbuldayım sen neredesin?
Şimdi gördüm Karabükteymişsin.
Bir ara proje yapmayı düşünüyordum, doğal hayata ve beslenmeye meraklı biri olarak. Karabük' ün ilçe ve köylerindeki kadınlareın yaptığı doğal ürünleri pazarlamak. Büyük bir mağaza ve web sitesi aracılığı ile. hem o kadınlara destek olup, maddi bağımsızlıklarını kazanmalarını sağlamak, hem de ilçe ve köyleri tanıtmak adına. Ama boldukça detayklı bir program hazırlanması gerektiğinden, şimdilik rafa kaldırmıştım. Ama 2 sene önce yapsam şimdi bi kaç kişiyi hastalık ve obeziteden korumuş olurduk.
Arkadaşın eklediği yazıda hocanın röportajında da diyordu taze kaşar diye eminim canım.Ben 2 sabahtır yiyorum mesela...
Hatta bak aklıma geldi mantarlı kaşarlı omlet yap deli olursun daha önce yemediysen inanılmaz lezzetli bir şey...
Arkadaşın eklediği yazıda hocanın röportajında da diyordu taze kaşar diye eminim canım.Ben 2 sabahtır yiyorum mesela...
Hatta bak aklıma geldi mantarlı kaşarlı omlet yap deli olursun daha önce yemediysen inanılmaz lezzetli bir şey...
En güzel iş bence doğal ürünler. Ben sabunumu bile kendim yapıyorum, ballı, yulaflı, zeytinyağlı. Kullanmaya kıyamıyorum öyle güzel kokuyor ki, ayrıca ellerini ve yüzünü sabunlamış değil kremlenmiş gibi hissediyorsun. Gerilme hiç yok.Evet doğru söylüyorsun canım.Bu tarz bir proje mağaza olarak benimde aklımda hala.Esenkentteyim ben burda bir sürü boş mağazafilan var ben de hem aktar hem doğal ürünler üzerine bir şey çok istiyorum ama bakalım ilerde herhalde.
Bir ara proje yapmayı düşünüyordum, doğal hayata ve beslenmeye meraklı biri olarak. Karabük' ün ilçe ve köylerindeki kadınlareın yaptığı doğal ürünleri pazarlamak. Büyük bir mağaza ve web sitesi aracılığı ile. hem o kadınlara destek olup, maddi bağımsızlıklarını kazanmalarını sağlamak, hem de ilçe ve köyleri tanıtmak adına. Ama boldukça detayklı bir program hazırlanması gerektiğinden, şimdilik rafa kaldırmıştım. Ama 2 sene önce yapsam şimdi bi kaç kişiyi hastalık ve obeziteden korumuş olurduk.
Ciddiyim, eğer çok zorlanan olursa, halletmeye çalışırım. Kilonun ne kadar büyük bir sorun ve yük olduğunu biliyorum. Yardımcı olup hayır duası alırım belki. :))
ortaklık istersen ankara şubeniz olabilirim ne sermaye gerekiyorsa hazırım :) inşallah o günleride görürüz karatay hocamızın diyet kitabı içinde özel bir camekanlı dolap alırız insanlara ya hediye ederizi isteyen olursa satarızda .olmayacak şeyler değiller..benimde öyle hayallerim var her güzel şey doğal olarak doğadan ve sağlıktan gelir ...
O zaman çok sevinirim.Ama ben özel mesaj nasıl atılır bilmiyorum
En güzel iş bence doğal ürünler. Ben sabunumu bile kendim yapıyorum, ballı, yulaflı, zeytinyağlı. Kullanmaya kıyamıyorum öyle güzel kokuyor ki, ayrıca ellerini ve yüzünü sabunlamış değil kremlenmiş gibi hissediyorsun. Gerilme hiç yok.
Dediğim gibi canım istediğin ürünler neyse özelden yaz bana, temin etmeye çalışayım.
canım ben de bir ara evde sucuk yapmaya heveslenmiştim.Çok zor bir şey değil yaparsın fakat çok yağlı et kıyma gerekiyor ona.Gerçi iç yağ sağlıklı demiş röportajında hoca ama ne bileyim sağlıklı olur diyorsan yapınca bana da gönder yauvTatlım ben sucuk serbest diye biliyordum.Ben evde sucuk yapmayı planlıyorum kıyma makinasını bir alayım o zaman yerim ben de napalım
yulaf ezmesi glisemik indeksi çok düşük,kalorisi de öyle.niye yasak acaba?yani buğdy ve arpa gibi değil aslındaevet sucuk yasak arkadaşlar onun yerine daha güzeli var pastırma :) ayrıca yulaf ezmeside yasak diye biliyorum az önce bir yazısını paylaştığım karatay hocamızın tavuk da yasak diye yazdığını okudum köy tavuğu mu olmalı acaba illada. şehirde bulmak çok zor köy tavuğunu
Sevgili Saphira, yanlış hatırlamıyorsam yulafı sormuşsunuz. Yulaf da aynı arpa buğday gibi tahıl gruplarındandır. Kesinlikle tavsiye edilmiyor.
Bir de saphira sözcüğünün anlamını çok merak ettim. Beni bu kanuda aydınlatırsanız sevinirim..
Sevgiyle kalınız.........
canım ben de bir ara evde sucuk yapmaya heveslenmiştim.Çok zor bir şey değil yaparsın fakat çok yağlı et kıyma gerekiyor ona.Gerçi iç yağ sağlıklı demiş röportajında hoca ama ne bileyim sağlıklı olur diyorsan yapınca bana da gönder yauv
yulaf ezmesi glisemik indeksi çok düşük,kalorisi de öyle.niye yasak acaba?yani buğdy ve arpa gibi değil aslında
tavukta mı yasak
saphira eragon filmindeki dişi ejderhanın adı
sağol canım
tv 8 de Karatay hoca çıkacak diye bekliyorum ne gelen var ne giden.reklamlardan snra da Atilla taş varmış yauf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?