Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam arkadaslar!!

Bugun diyete baslayali tam 1 ay oldu ve toplam bir ayda 10.500 kg vermis bulunmaktayim allahima binlerce kez sukurlervolsun umarim drvamida gelir.
Bazi arkadaslar sormus kim ne kadar zamands ksc kilo verdi diye bu yuzden yazmak istedim ama kg kaybi her kisiye gore cok farklidir ilk zamanlar zaten su kaybi oldugu icin fazla gidiyor ama sonradan yavasliyor ben mesela bundan sonradinda haftada ancak 1 kilo verebilrcegimi dusunuyorum yavas ama kalici vermek istiyorumarim oylede olur.
Yeni baslayan arkadaslara bol kilo vermeler diliyorum hepbirlikte

Bugunki menumu yazayim

Kalkinca:sirkeli su.

Kahvalti;yumurta bitmis o yuzden 1 muz. Peynir ceviz kuru kayisi

Ogle:az doner eti ve salata

Aksam:haslanmis tavuk budu

Bol su ve yesil cay

Oglen; az doner ekmeksiz ve salata

Aksam; haslanmis tavuk budu

Bol su ve yesil cay

canım ben 4 yıl önce yaptığım diyetle plates yapıyordum sadece 18 kilo vermiştim ve çok sıkı olmuştu vücudum.....şimdi niye yapmıyorsun dersen....plates topundan oğlum çok korkuyor..:1:diğer haraketler içinde pek fırsatım olmuyor.:5:.ama yaptığım egzersizleri plates tarzında yapıyorum..nefes al ver...:44::1:

Tabi kocaman top haklı çocuk korkmakta.
Başlıyorum o zaman ben de yarından itibaren.
Kiloya değil de sıkılaşmayaymış değil mi asıl etkisi ?
ne kadar da gösterir ki etkisini?

Selam arkadaslar!!

Bugun diyete baslayali tam 1 ay oldu ve toplam bir ayda 10.500 kg vermis bulunmaktayim allahima binlerce kez sukurlervolsun umarim drvamida gelir.
Bazi arkadaslar sormus kim ne kadar zamands ksc kilo verdi diye bu yuzden yazmak istedim ama kg kaybi her kisiye gore cok farklidir ilk zamanlar zaten su kaybi oldugu icin fazla gidiyor ama sonradan yavasliyor ben mesela bundan sonradinda haftada ancak 1 kilo verebilrcegimi dusunuyorum yavas ama kalici vermek istiyorumarim oylede olur.

Bugunki menumu yazayim

Bol su ve yesil cay

Bol su ve yesil cay

1 ayda 10.5 kiloo muu ?
Bir dakika ben bir cam bulayım aşağı atlayayım da geleyimm ..

Tabi kocaman top haklı çocuk korkmakta.
Başlıyorum o zaman ben de yarından itibaren.
Kiloya değil de sıkılaşmayaymış değil mi asıl etkisi ?
ne kadar da gösterir ki etkisini?

vallahi canım ben ozaman başka spor yapmıyordum pek.:50:....5 ayda 18 kilo vermiştim.çocuklar küçüktü pek dışarı çıkıp yürüyemiyordum...:5:bayağı iyi olmuştu,herkes bayağı kilo verip vücudumun şekilli olmasına şaşırmıştı...:17:bende platesten diye düşünmüştüm..:44:fırsatın ve imkanın varsa yap bence...

ben karatay diyetine baslayali 4 gün oldu..ve aranizda yeniyim...ve dördüncü günde 1,5 kilo vermisim...paylasmak istedim sizinle..mutluyum cünki hic ac kalmadan mutlu sekilde üstelik cok dinc ve enerji dolu yasadim bu 4 günü...hic ekmek ve unlu pirinc gibi seyler yemedim...ilk defa sebze agirlikli saglikli besleniyorum bu diyetle...ve cok zindeyim...ekmeksiz yapamam diyordum ama meger ekmek yada pilav makarna gibi seyler yemeyince insan ne kadar dinc ve zinde enerjik oluyormus... önceden kronik yorgunlugum olurdu hep..cünki ekmek makarna agirlikli beslenirdim..ve ne kadar uyursam uyuyum hep yorgundum...ilk defa bu kadar dinc ve zindeyim..MASSALLAH COK SÜKÜR...:) :) birebir uygulamadim diyeti...sadece unlu mamuler pirinc seker ve sagliksiz yaglardan uzak durdum...ve 5 saatee bir yedim aralarda sadece yesil cay ve su ictim bol bol..ara ögün hic yapmadim yani..birde belki dogru degil ama konservede hamsi satiliyor ve cok lezzetli...ondan yiyorum ögünlerimde biraz dahil ediyorum konserve hamsiyi...cünki asiri sekilde mideye oturuyor limonla yiyince..ve asla acikmiyorsunuz bir sonraki öyüne kadar...:) yani günde 1 kere yiyorum öglen menüsüne ekleyip..yada aksam..simdi merak ediyyorum devam edince daha ne kadar kilo vericem aceba diye! :) :) ben hic diyet yapmazsim sabah baslar akmasa bozardim tatli kirizinden dolayi...ilk defa bu yeme sekli ile hem tokum hem zindeyim hemde kilo veriyorum..:) :) sizin güzel payalasimlarinizida okuyorum:)) evet sagli yasam sekline devam kizlar:) :)

Selam arkadaslar!!

Bugunki menumu yazayim

Bol su ve yesil cay

Bol su ve yesil cay

tebrik ediyorum harika vermissin 10 kilo 1 ayda hani duyda inanma...inanilmasi cok zor gibi..dogru yazdigina eminim ama yinede saskinliktan ne yazicagi sasirdim..sadece tebrik ediyorum canim darisi basimiza INSALLAH......suan ben 4 gün oldu baslayali ve 1,5 kilo verdim:) :)saglikli ve karbonhidratsiz beslenmeye devam diyoruz o zaman :)

Kizlar iyi aksamlar. Dün sabah inanilmaz bir migde agrisiyla uyandim. Iki gündür beni helak etti. Anca simdi simdi kendimi iyi hisetigim icin yazabiliyorum.
Dünkü menüm (menüde denemez ya)
Gün boyunca iki avuc ici badem
aksam saat 7 siralari 1 tabak sehriyeli corba.(sehriyeli falan ictim artik halsizlik cok oldugu icin kalkip birsey yapamadim)
Malesef hic su yok. Bir bardak su icmeye kalktim migdem bulandi :26:
bu gün saat ögleye kadar uyudum halsizlikten öglenlein zar zor 2 yumurta biraz peyaz peynir yesillik yedim.
ögleden sonra 1 avuc bedem 3 gün kurusu kayisi
aksam saat 6 gibide 1 tabak kiymali mercimek yemegi yedim.
Simdiye kadar 1 litre su..
Hastaliktan dolayi düzen falan kalmadi. Yarin kendimi toplayip tekrardan düzene oturtmam lazim.
Iyi aksamlar hepinize.

gecmis olsun canim ALLAH sifa versin..ama menüne baktimda cok az yemissin...ciddi anlamda az yemissin...umarim en kisa zamanda toparlarsin cünki az yeninde vucut duruyor adeta..tekrar gecmis olsun..

böyle güzel bir konuyu gözden kaçırmışım önce kitabı alıcam sonrada size gelişmeleri aktarıcam sağoluun var olun da omega 3 hap olarakmı alıyorsunuz burda isim veremzseniz özelime atarmısınız teşekkürler bir sürü omega 3 kapsülü satan firma var da en güvenilir hangisi doğrusu bilemedim sevgiler

böyle güzel bir konuyu gözden kaçırmışım önce kitabı alıcam sonrada size gelişmeleri aktarıcam sağoluun var olun da omega 3 hap olarakmı alıyorsunuz burda isim veremzseniz özelime atarmısınız teşekkürler bir sürü omega 3 kapsülü satan firma var da en güvenilir hangisi doğrusu bilemedim sevgiler

selam canim..marka degil ama omega 3 alirken dikkat etmen gereken tek husus kac mg oldugudur...günde bi tane kapsül aliyim diyorsan alacagin omega 3 kapsülü 1000 mg lik yada 1500 mg lik olandir...baska markalar var bir süre kapsül koyuyorlar icine ucuzda hem...ama mg lari az malesef ve 3 yada 6 kapsül alman gerekir onlardan...bu detayi herkes bilmez..ama arastirdim bayagi..dikkat edilmesi gereken husus mg in yüksek olmasi ve günde 1 tane kapsül alman gereken markalardir...ben aldim bir marka, ucuz diye üzerinde yaziyor 3 tane alicaksin diye..ama baska bir marka aldim 1000 mg lik biraz pahali ama günde 1 tane aliyorsun ve vucudun ihtiyaci olan omega 3 ü tamamen iceriyor bu 1000 mg lik olan marka...yani eczaneden sorarsan bu detayi sana anlaticaklardir...bayagi arastirdim karsima bu sonuc cikti..ve cok kiside bilmez bu detayi cünki piyasada omega 3 kapsülleri zibil gibi cok var...ucuz olanlar genelde cok kapsül korlar ama icindeki miktar azdir..sana yardimci olabilicegim tek husus bu..kolay gelsin:))

herkese günaydın :1:

saat farkından dolayı biraz erkenci oluyorum

bu sabah moralim oldukça kötü :50:

yine kilo almışım gibi hissediyorum kendimi :50: :50: tartılmadım ama insan kendisini bilir...3 günlük kaçamağın sonu bu galiba

dün spor da yapamadım bir de akşam yemeğini fazla kaçırdım :50:

çoook mutsuz oldum çok :50: gece de rüyamda tartılıp 56 kilo olduğumu görüyordum allahım ne kadar mutluydum!

2 haftadır kilo vermem tamamen durmuş durumda aslında reglim de yeni bitti ben şişliğim iner diye bekliyordum :50:

Selam arkadaslar!!

tebrik ediyorum alınyazimkaderimsin!!harika bir sonuç!! :46: :46: umarım allah hepimize böyle sonuçlar nasip eder...

bu arada burcin79 ve century ikinize de çok geçmiş olsun en kısa zamanda daha iyi olursunuz inşallah

sabah öğünümü yazayım bari..çok isteksiz yedim hepsini

1 yumurta

10 adet tuzsuz kavrulmamış yer fıstığı

1 yemek kaşığı çörekotlu baharatlı çökelek

yarım domates

biraz maydonoz

1 bardak çay

neden böyle oldum bilmiyorum porsiyonlarımı küçültmem mi gerek sizce? sadece dün akşam spor yapmadım kabızlık sorunum da yok :50:

yardım edin kızlarrr :50:

yine kilo almışım gibi hissediyorum kendimi :50: :50: tartılmadım ama insan kendisini bilir...3 günlük kaçamağın sonu bu galiba

çoook mutsuz oldum çok :50: gece de rüyamda tartılıp 56 kilo olduğumu görüyordum allahım ne kadar mutluydum!

2 haftadır kilo vermem tamamen durmuş durumda aslında reglim de yeni bitti ben şişliğim iner diye bekliyordum :50:

Selam arkadaslar!!

tebrik ediyorum alınyazimkaderimsin!!harika bir sonuç!! :46: :46: umarım allah hepimize böyle sonuçlar nasip eder...

bu arada burcin79 ve century ikinize de çok geçmiş olsun en kısa zamanda daha iyi olursunuz inşallah

1 yumurta

yarım domates

biraz maydonoz

1 bardak çay

neden böyle oldum bilmiyorum porsiyonlarımı küçültmem mi gerek sizce? sadece dün akşam spor yapmadım kabızlık sorunum da yok :50:

1 yumurta

yarım domates

biraz maydonoz

1 bardak çay

günaydınnn.

ben de aynı durumdayım 2 haftadır kaçamak yok,ergun 1 saat yuruyus de yapıyorum ama hıc azalma yok tartıda.reglım de du bıttı ama yıne aynı yıne aynı kilommm:47:

arkadaslar yazmısşardı ayın durumundan dolayı(büyüme evresındeymıs) 10 aralıga kadar zor olacak kılo vermek ,su ıcsek yarayacak dıye,ona baglıyorum ben.

gercı herkes de etkılenmıyor ama belkı de bazılarımızın vucudunda su oranı daha fazla ondan cok etkılenıyor olabılır mıyız?

10 aralıktan sonra olacakları beklıyorum,en azından o zamana kadar bozmak yok:20::20:

gunaydın arkadaslarrr

dun aksamı fıstıkla gecıstırınce cok ac uyandım normal olarak:1:

kahvaltım:
3 yumurtalı maydanozlu cokeleklı omlet
8 zeytın
3 mınık domates
yarım kase yogurt
4 kuru erık
3 omega
2 cevız

hava da buz gıbı gorunuyor,bılmıyorum yuruyus yapabılırmıyız bugun:50:

günaydınnn.

ben de aynı durumdayım 2 haftadır kaçamak yok,ergun 1 saat yuruyus de yapıyorum ama hıc azalma yok tartıda.reglım de du bıttı ama yıne aynı yıne aynı kilommm:47:

arkadaslar yazmısşardı ayın durumundan dolayı(büyüme evresındeymıs) 10 aralıga kadar zor olacak kılo vermek ,su ıcsek yarayacak dıye,ona baglıyorum ben.

gercı herkes de etkılenmıyor ama belkı de bazılarımızın vucudunda su oranı daha fazla ondan cok etkılenıyor olabılır mıyız?

10 aralıktan sonra olacakları beklıyorum,en azından o zamana kadar bozmak yok:20::20:

öyle mi? ben de bir tek bana oluyor böyle zannediyordum :1: çok sağol loxandra sayende moralim yerine geldi o kadar mutsuzdum ki sabah...

bu akşam daha hafif yemeye çalışayım belki cuma sabahı tartıda bi kımıldanma görürüm :1:

burada da hava kapalı bugün çok sevimsiz hiç çalışasım gelmiyor zaten dışarıya çıkamıyorum hep evde hep işteyim bu gidişle güneş ışığı görmemekten kemiklerim eriyecek :50: D vitamini alıyorum ama güneş görmeden işe yaramazmış diyor doktorlar :50:

ay çok depresif oldum sabah sabah bi limonlu su içeyim de kendime geleyim :1:

Gunaydınlar Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum..:24:..... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır badak sut,bır kase cevız, bır muz....

Back
X