Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar aranıza yeni katıldım ve kitap henüz elime ulaşmadı fakat sizleri okuyarak bende başladım sabah ilk defa çay demlemeden bir kahvaltı yaptım zor olmadı :)) oluyormuş ..portakal suyu içtim omlet ve cevizz hepsi budarr ..aranızda olmak güzel devam edicem umarı hem kilo verip hemde sağlıklı oluruzz...

aramıza hoşgeldin kitabı okuyarak yaparsan daha sağlıklı olur portakal suyu yanlış bir seçim ama olsun sen menülerini paylaş hep beraber yorumlarız kolay gelsin

benimde reglim yakın sabah 61.300 falandım ama bakalım yarın ne olacak....bu hafta 63ü bile gördüm sabahları...ne oldu anlamadım çokta hareket ediyorum..bugün 2saat yürüdüm...ve diğer hareketlerde cabası:19:

aynen canım,yuruyus yaramadı mı ne bana?:44:

2 haftadır duzenlı 1 saat yuruyorum hergun,azalacagına artıyor kılo?

yenı yıla 60larda gırebılecekmıyım acaba?:26::26:

aynen canım,yuruyus yaramadı mı ne bana?:44:

2 haftadır duzenlı 1 saat yuruyorum hergun,azalacagına artıyor kılo?

yenı yıla 60larda gırebılecekmıyım acaba?:26::26:

arada 1-2 kaçamak yapıyorum..ama bayağıda hareket halindeyim.:5:..ama düşmeye başladı.:44:.inşaallah düşerim biraz daha..bende 50li kilolarda olmak istiyorum yeni yılda..ama takıldım...:19:

kızlar okuyorum okuyorum sizleri bir yandanda kitabı okuyorum ama ben henüz hazır olamadım diyet işine :19::20::5:

kendini hazır hissetmen çok önemli ben diyet yapmaya 1 ay kadar önce karar verdim aslında diyetisyene gidecektim ama eşim bu diyeti bir arkadaşından öğrenmiş kitabı aldık ve gerekli malzemeler sonunda başladık 1 hafta oldu...bu diyeti tavsiye ederim uyguaması çok rahat hele de yumurta seviyorsan daha da kolay.benim bu sorunum var:((

odiy cevap verdiğin için çok teşekkürler. Haklısın diyetin başında bana duraksamaların olabileceğini hatırlatman çok güzel. sonuçta birbirimize destek olmak için burdayız değil mi...benim bugün 2.günüm ve biraz zor geçiriyor, sanırım emzirdiğimden dolayı biraz baş dönmelerim oluyor. Aslında zaten baş dönmelerin oluyordu ama o zaman da yemeğe saldırıyordum, şimdi tek fark yemeğe saldırmamam gerek:)

emzirdiğin için biraz fazla yesen ii olur bence, çünkü 500 kalori yakıosun fazladan... gerçi su içsek yetiomuş ama :) işte yine de insan emziren annelere kıyamıyo :)

odiy cevap verdiğin için çok teşekkürler. Haklısın diyetin başında bana duraksamaların olabileceğini hatırlatman çok güzel. sonuçta birbirimize destek olmak için burdayız değil mi...benim bugün 2.günüm ve biraz zor geçiriyor, sanırım emzirdiğimden dolayı biraz baş dönmelerim oluyor. Aslında zaten baş dönmelerin oluyordu ama o zaman da yemeğe saldırıyordum, şimdi tek fark yemeğe saldırmamam gerek:)

ben de emziren anneyim ve benim de ilk 2 gün başım inanılmaz ağrıdı ilaç da alamadım tabi:(ama geçti şuan 8.günüm inanılmaz rahatım.ben sabahları birer tane hurma incir 3-4 tane de kuru üzüm ve 2-3 kayısı da ekledim cevizin yanına bana iyi geldi.menülerimi takip edebilirsin

hadı bırbırımıze soz verelım 1 hafta tartılmak yok dıye,yarın bıldırım yapacagız mecbur tartılacagım ama ondan sonra kaldıralımmı tartıyı 1 hafta?

benım ıcın de zor olacak:1:

dur ben de senı doveyım:57::57::57:
bugun kar yagdı buralara,yarın nasıl yuruyecez bılemıyom,belki de evde yururum:44:

ekmek ve pekmez olmamıs:57:yumurtayı goremedım:15:

fasulye yemıssın zaten ordan karbonhıdrat alıyon ya

ayran ,süt,bıtkı cayı,lımonlu su ıcebılırsın.

ben kullanıyorum seven seas surup,gunde 2 tatlı kasıgı verılmelı oglum bayılıyor fazla fazla ıstıyorum zor durduruyorum:1:

KILO VERIRken portakal suyu ıcmıyoruz canım.
kılo sorunu bıttıkten sonra gunde 1 kahve fıncanı ıcılebılır dıyor hoca

sporsuz olur mu ,gıt tabıı kı spora e,sadece kılonvermek degıl sıkılasmak da onemlı,

tamamdır, ben yarın da tartılmıycam, haftaya cuma tartılcam... sözüm söz :) tartıyı da dolaba saklıycam, gözüme ilişmesin diye...

kahvaltımı yazmıstım
sımdı ıkıncı ogun

bol yesıllıklı yesır mercımek salatası
az, haslanmıs et ev yogurdu
1turk kahvesı 1kayısı 1hurma

2.öğünüm

2 adet köfte
bir tabak kıymalı pırasa yemeği
1 tabak yoğurt
2 ceviz
1 gün kurusu

şimdiye kadar 2 lt limonlu su spor yok henüz

kaç gündür tartılmıyodum bugün bi bakayım değişiklik var mı dedim...tartılmaz olaydım...gram oynamamışım ya.100 gr dahi gitmezmi insandan 3 haftada,gitmemiş işte.nerdeyse 100gr alsam dahi hoşuma gidecek o derece sinir oldum hep aynı rakamı görmekten:1:sabah bunun üzerine sanki intikam alırcasına peynirli tost yiycem işte dedim:60:ama 1-2 ısırıktan sonra ihanet ediyorum duygusuna kapılıp yemeği bıraktım:27:of ya 3 hafta oldu çakıldım kaldım 77 de.:84: neyse bugünkü menümü yazayım bari

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
biraz fıstık
1-2 ısırık tost:26:
omega 3

2.öğün:
1 kase köfteli-buğdaylı çorba
salata

spor:bugün yok
sıvı:bugün de az:26:

kaç gündür tartılmıyodum bugün bi bakayım değişiklik var mı dedim...tartılmaz olaydım...gram oynamamışım ya.100 gr dahi gitmezmi insandan 3 haftada,gitmemiş işte.nerdeyse 100gr alsam dahi hoşuma gidecek o derece sinir oldum hep aynı rakamı görmekten:1:sabah bunun üzerine sanki intikam alırcasına peynirli tost yiycem işte dedim:60:ama 1-2 ısırıktan sonra ihanet ediyorum duygusuna kapılıp yemeği bıraktım:27:of ya 3 hafta oldu çakıldım kaldım 77 de.:84: neyse bugünkü menümü yazayım bari

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
biraz fıstık
1-2 ısırık tost:26:
omega 3

2.öğün:
1 kase köfteli-buğdaylı çorba
salata

spor:bugün yok
sıvı:bugün de az:26:

moralini bozma ben daha yeniyim ama bu tarz duraklamalar yaşıyor arkadaşlar sakın pes etme.ayın etkisinden bahsediliyor belki ondandır.yalnız bu ayın etkisi erkekleri etklilemiyor sanırım benim eşim acayip zayıflıyor:nazar:

Kızlar beni de alın aranıza lütfen.
29 yaşında 155 cm boyunda 58 kilo ile yediklerine dikkat etmeye başlamış şu an 56 kilo ile yoluna devam etmeye çalışan ve hedefi 48 olan umudu olan 1 kızı da olan ve bu şekilde beslenmeye bayılan biriyim.
Hadi beni de alın. motivasyon olsun.

moralini bozma ben daha yeniyim ama bu tarz duraklamalar yaşıyor arkadaşlar sakın pes etme.ayın etkisinden bahsediliyor belki ondandır.yalnız bu ayın etkisi erkekleri etklilemiyor sanırım benim eşim acayip zayıflıyor:nazar:

yok canım asla pes etmeye niyetim yok,bir daha 90 lı kilolara dönmek istemiyorum.ama ne bileyim hergün sporumu yapıyrum,yediklerim zaten ortada..vermem gereken çok kilo var.duraksamalar olmasın istiyorum...

29 yaşında 155 cm boyunda 58 kilo ile yediklerine dikkat etmeye başlamış şu an 56 kilo ile yoluna devam etmeye çalışan ve hedefi 48 olan umudu olan 1 kızı da olan ve bu şekilde beslenmeye bayılan biriyim.

merhabalar hoşgeldiniz kolay gelsin burayı takip edin gerçekten inanılmaz motive oluyor insan.

selam ............:3:
sabah:2yumurtadan omlet
10 zeytin
peynir-lor peyniri
1küçük kase kayısı ,erik karışık şekersiz hoşaf....
akşam:6-7 kaşık mantar sote(mantar-soğan-biber-domates)
3kaşık sarmısaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran
spor:1saat tempolu-1saat normal seviyede yürüyüş
su:günlük enaz:2lt tüketiyorum,bazen 4lt bile içtiğim oluyor...
şekersiz 1türk kahvesi ve 1şekersiz nescafe içtim..

Son düzenleme:

hoşgeldin sezen aramıza burada çok güzel bir dayaanışma var bende yeni dahil oldum umarım veririrz kiloları

süt içççççççççççççççççççççç

sudenazcım varsa oralarda sallama ıhlamur demle hemen ıstah kesıyo bılgıne

Gözlüklerle yemek yiyemeyen tek ben değilimdir dimi

yeşilçayda bir alternatif olabilir hiçbişi yoksa ılık su iç bir bardak

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Kaçamak yapmadım desteklerinizle.Sağolun.
Şimdi akşam yemeği olarak yediklerim:
1 muz
1 kase yoğurt
2 gün kurusu kayısı
1 tatlı kaşığı yaban mersini
Akşam acıkırsam süt içmeyi düşünüyorum. Herkese İyi Akşamlar Dilerim...

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar...:24:....2. Öğün: Bır tabak kuru fasulye,bır bardak ayran,2 bıber,bırkac taze sarımsak,bırkac cevız,bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum,bır ıncır,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bıraz cevız,bır kuru ıncır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu......-................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2fıncan Turk kahvesı

Spor: az ev ısı yaptım , az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

Eklentiler

• $a130..webp
    $a130..webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 71
iyi akşamlarr kızlarrr
totan menümü yazayımmm

1. öğü n

bol yeşillikli yumurta salatasıı
peynir-zeytin
domates
ceviz-kayısı
mandalina