ahhh ahh canim söylesene disarida yiyip gelsin. ama biliyorsun ya benimkide aynan böyle .
Hem incelelim isterler hemde diyette baslayinca olmayacak her türlü seyi alip gelirler eve.
Napalim canim bizde bunlara sahibiz isteama onlara rahmende zayiflayacagiz.
bu gıcık adam gitmiş yine baklava almış yaaaane zor şartlarda devam ediyorum yarışmaya
hem 98 kılo oldum,şu göbeğin haline bak,bugun spora baslıyorum der,ustune de gıdıp baklava alır.napim canım iştedi diyoobu gidişle 100 kiloyu da gececek
benimki de cipsle dolduruyor eviyiycem simdi yaa... aksama kadar ne güzel geldim halbuki.. bugün de ögrencilerimen biri koca bi paket cikolata heiye etti bana aglicaaaaam simi ben yaa
çok guzel menu canım.afiyet olsun.Menülerimi yazayim kizlar
Sabah:
avuc icinin yarisi kadar peynir cörek otlu
8-10 tane yesil zeytin
2 yumurta
bol domates bol biberden az zeytin yagi ile salata
3-4 dilim beyaz turp
2 dilim pastirma
2 kuru incir
1 bardak sütlü Türkkahvesi
Omega 3 takviye kapsul
Ögle:
Iki avuc ici ceviz taze kirilmis
4 tane kuru incir
vitamin C takviye kapsül
Aksam:
Yarim tabak et sote
haslanmis karnibagar sarimsakli yogurtla
5-6 badem
Simdiye kadar 2lt. su
sporla aram hala yok
birazdanda kendime yine sütlü türkkahvesi yapip icecem.
benimki de cipsle dolduruyor eviyiycem simdi yaa... aksama kadar ne güzel geldim halbuki.. bugün de ögrencilerimen biri koca bi paket cikolata heiye etti bana aglicaaaaam simi ben yaa
çok guzel menu canım.afiyet olsun.
sporla aran nıye yok? bak sana leslıe nın 2 mıl evde yuuruyus programının lınkını vereyım,bır ızle,hıc zorlamıyor ınsanı,yapması da cok keyıflı,yarım saat suruyor
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
ne demek yıycemmm,doverım valla,cips de çiko da yemıyoruz.hadı kendını oyalayacak bırsey bul,ya da bir tarcınlı süt yap kendıne
unuttun gitti
ben kaçar kızlar,çocuklar uyumusken pılatesımı yapayım.
inş ebru abla fazla yormaz beni
Nihayet kendime omega 3 almayı becerdim
GÜLLLL cüm M.....cap aldım.
şimdi birşey sormak istiyorum.
500 mg x 6 adet günlük kullanıyoruz değil mi?
Bana çok fazla geldi.
Lütfen kullanan arkadaşlar faydalı olması ve zararlı olmaması için kaç tane içiim..
karar veremiyorum???????
40 kere soyluyorum anlamıyor kı,yıyecegın kadar al dıyorum bari 1 seferde bıtsın de gılıp gelıp mutfakta gormeyeyım onu.
yok gıder yarım kılo alır en az.marifet sanki
ay canım erkekler gr la almyaı bılmez kılo olmalı illa gecen eşime dedımkı hamsı 750 gr al ıkımıze tam yetıyor 1 kılo alınca kalıyor ya napimm olmaz ben alamam öle dıyor allala40 kere soyluyorum anlamıyor kı,yıyecegın kadar al dıyorum bari 1 seferde bıtsın de gılıp gelıp mutfakta gormeyeyım onu.
yok gıder yarım kılo alır en az.marifet sanki
çok guzel menu canım.afiyet olsun.
sporla aran nıye yok? bak sana leslıe nın 2 mıl evde yuuruyus programının lınkını vereyım,bır ızle,hıc zorlamıyor ınsanı,yapması da cok keyıflı,yarım saat suruyor
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
ne demek yıycemmm,doverım valla,cips de çiko da yemıyoruz.hadı kendını oyalayacak bırsey bul,ya da bir tarcınlı süt yap kendıne
unuttun gitti
ben kaçar kızlar,çocuklar uyumusken pılatesımı yapayım.
inş ebru abla fazla yormaz beni
afiyt olsun canım.havucu da pişirrk ymıyoruz glismık ındksı yukselıyor.portakallı kerevızı ben de cok severim,beşaml sossuz yapıyorum ama o da güzel oluyorkızlar bugün internette kereviz tarifi arıyordum sürekli aynı tarifl pişirmekten gına geldi çünkü, oktay usta nın bi tarifine denk geldim, tarifi bizim diyete göre değiştirdim çooooook güzel oldu yaa eşim bayıldı ben de afiyetle yedim valla sofradan kalkar kalkmaz bunu yazmalıyım dedim ve buradayım, keşke yemeden fotoğrafını çekip koysaydım çünkü görüntüsü de çok güzeldi
tarif şöyle: 4 tane kereviz, 1 soğan, 3 diş sarımsak, 2 havuç (ince kullandım ben), yarım paket mantar 250 gr falan tuz, zeytinyağı, şeker (şeker yerine 1 portakalın suyunu kullandım)
beşamel sos için :2,5 bardak süt, 1,5 çorba kaşığı un,... diyordu tarifte işte burasını tamamen uydurma yaptım bizim diyete göre; 1 su bardağı süte 1 yumurta kırdım, 1 tatlı kaşığı tam buğday unu koydum, sonra da sulu olmasın diye içine kaşar rendeledim alın size karatay beşamel sosu
şimdi yapıma gelelim: soğan, sarmısak ve havucu az yağda iyice pişirin sonra mantarı ekleyip biraz çevirin suyunu salınca kerevizi ve kereviz yapraklarını da koydum ben biraz pişince portakal suyunu ve tuz ekledim kapağını açık bıraktım ki suyunu çeksin pişince fırın kabına alıp bizim beşameli gezdirdim üzerinde 220 C de üzeri kızarana kadar pişirdim. Afiyet olsun :))
bn so..ar gullanıyorum canım hoca tavsıye etmıs dıye.digerlerını bılmıyorum valla ama sımdı baktım doktorlar sıtesınd 2 kısı omga3 lerının içeriklerini yazmıs bırıne iyi birine tavsiy tmıyorum demıs.dur paylaşayımm.bence kafamıza gore dgıl hocanın onerdıklerını kullanalım.mar..ap ı da ahmet aydın tavsıye etmiş,o da iyidir heralde:26:bende baska bır marka kullanıyodum ama 85 tl ıdı bugun m....p aldım.eczanedekı kadın neden bunu alıyon baska bır marka var onu al o balık kıkırdagından yapmıs kapsullerı m...p neden yapmıs bellı degıl falan dedı ısmını sordum o markanın soylemedı sen gel verırız dedı aldım cıktım m..pı.boyle ıste fıyatı ucuz fazla rant yok dıyemı boyle soyluyolar bılemedım sen ne dersın loxıcım bu duruma sen hangısını kullanıyon
loxandra Harbi kizsin vesselam. Saol canim link icin.
bence işyerine birşeyler götürmelisin yada götüremediğin zamanlarda geçte olsa aç yatmaktansa hafif birşeyler yemelisin eğer işte yeme şansın olursa harika olur akşam yemeğini iş yerinde yemiş olursun eve gidince de sadece eşine hazırlarsın biraz zor olur ama başkada yol bulamadım bir gün önceden yaptığın yemekten ertesi güne koyabilirsin mesela
Bu aksam ayran ya da sutle yetınsenız,yarın ısyerıne bırseyler hazırlayıp getırsenız,cok ıyı olur aslında.
Bütün erkekler aynı canım sıkma canını:)
Zaten tadını bilmediğin birşey değil, sen yüzüne bile bakma hemen bir yeşil çay patlat
fazla olanı pısırdıktn sonra buzluga kaldır canım ,ben oyle yapmıstım en son,kucuk bır saklama kabına ayırmıstım,zaten benden baska hamsı yıyen yok evdeay canım erkekler gr la almyaı bılmez kılo olmalı illa gecen eşime dedımkı hamsı 750 gr al ıkımıze tam yetıyor 1 kılo alınca kalıyor ya napimm olmaz ben alamam öle dıyor allala
maslah canım sneın cocuklar erken uyuyorlar yaa benım kız cok gec uyuyor canım ya
eşin ne dıyo loxı zayıflamana
öyl yaptım canım,pilatesım bıttı sımdı yesıl cayımı ıcıyorumm
fazla olanı pısırdıktn sonra buzluga kaldır canım ,ben oyle yapmıstım en son,kucuk bır saklama kabına ayırmıstım,zaten benden baska hamsı yıyen yok evdebugun cıkarıp yedım,hazır yemek cok ıyı oldu
eşim ne dıycek,oran kçülmüş buran küçülmüş deyıp duruyo,dalga mı geçiyo anlamadımama kıskandıgı belli,bugun ısten geldı ben de 1 saat yuruycem bu aksam dedi,su an tv nın karsısında yatıyor,mac seyredıyor
benım oglan dengesız canım bırgun erken yatarsa 2 gun gec yatıyor,kızı da babası goturmustu uyutamamıs pilates yaparken bır ara ustum cıktı,sacımı cektı,kavga dövüş bitirdik yanii
spor yapmıcam dinlencem dedim yinede o kadar alışmışım ki gittim yürüdüm :) 10 gün boyunca hiç aksatmadan her gün 1 sa yürüdüm valla tebrik ediyorum kendimi
ben alıstıramadım bır turlu,evde tum ısıklar sonuyor,herkes yataga gırıyor bayagı ugrasıyoruz ondan sonra yatarsa yatıyor ıste.3 yasında.aksam yatak konusunda en rahati benim desenize. Ben bebekliginden alistirdim saat aksam 20:00 yataga gidiyorlar.
Oglan zaten 12 yasinda nerdeyse, kiz 2,5 yasinda. Hatta bu aksam banyo yatirip yattigi icin 19:30 da yataktaydi.
O uyuyorda esimle iki laf ediyoruz film filan bakiyoruz. Kafami dinliyorum yoksa nerde cok cadi cok...:122:
ben de tebrik ve takdır edıyorum seniiispor yapmıcam dinlencem dedim yinede o kadar alışmışım ki gittim yürüdüm :) 10 gün boyunca hiç aksatmadan her gün 1 sa yürüdüm valla tebrik ediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?