Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hemen bildirim yapayım
2yumurta 6zeytin az peynir maydanoz 5ceviz ve yeşil çay
Bugün kocamın doğum günü çok koşturmam gerek
Önce duş sonra alışveriş bir sürü işim var görüşürüz kızlar..............

Helal yeme kız ,ucuncu gıdısınde ancak anlar senı hamarat arkadas ,ben laf dınlıyorlarsa Karatay Dıyetı nı anlatıyorum kalkıncaya kadar
:))))) yemedım yemedımm

ama anlayıslı cıktı bu arkadas,bana tabak hazırlama yemıyorum aksam 8den sonra dedım,tamam,hıcbırsey mı yemıyorsun dedı sadece:)))

neysekı okumamısım aksam

rahat bır uyku uyudum:)))))))

yedirecek çocukların varrr ne güzelll
geçen gün misafir geldiğinde artan pasta börekleri yedirecek ve verecek birini bulamayınca doğru çöpe gittilerr. :26::26:
içim acıdı ama napim kediler sebeplendiii

evet ama daha önce kalanları hep ben yiyormuşum,şimdi ben yemeyince bazen çöpe gidiyor....
kızlar gelen mısafırlere paket yapın boyle durumlarda,yada komsulara dagıtın,çöpe gitmesinnn

borek turu seylerı de buzluga koyuyorum,baska bır mısafıre cıakrtmak uzere:))))

akşam yoktum canım,misafirlikten gelınce kızı yatırırken ben de uyumusum.
havuc salatası ıcın nıye ceze verdın kı,sadece glısemık ındeksı yuksek,acıktırması problemmm.
ac kalamk ıyı degıl,hafıf bırseyler yesekdın keske

Ben öyle yaparım o zaman giderim 5 km yürürüm sonra hamur işlerini
makarna pizza lahmacunları götürürüm
Çok teşekkür ederim cicim cevap verdiğin için
sadece sağlıklı yıyeceklerden yenebılır,pasta borek degıl:)

Afiyet olsun canim..Bu kadar güzel menülerden sonra tut kendini sakin yeme...surda Cumaya ne kaldi ona göre:18::18::18:
yemedım canımm,bravo bana
bu akşam da baska bır arkadasa gıtcez,ama artık alıstılar bana ,ısrar etmez heralde:)))

cok faydalı bır paylasım olmus,tesekkurler canım,d vıtamını ampulune baslıyorum o zmaan ben.

Bu probiotik yogurtlar varya onlardan yedim iki gundur ama daha kotu oldum sanki devam etmeyeyim dimi sizcede?
onlar da hazır gıda,yememelisin.

4-5 saatlık yogun sporlardan bahsedıyordur o,hıcbırımız o kadar yapmıyoruz.
dıkkat cekmek ıcın konusuyorlar ıste

kızlarrr pilateste karın hareketleri yaparken yarım kalkıyoruz ya ( table) hundred falan yaparken benim boynumm çok acıyorr size de oluyor muuu?:26::26:
canım baslar baslamaz mı agrıyor,yoksa 20-30 yaptıktan sonra mı,bastan berı agrıyorsa hareketı yanlıs yapıyorsundur,20-30 dan sonraysa kaslar guclu olmadıgındandır,ben basımı yatırıp yapıyorum bu durumda
bır de sunu yapcam gun ıcınde,arada sadece hundred yapcam vucut alıssın dıye,benı en cok zorlayan o cunku

1 sütlü türkkahvesi (tatlandiricili )

sivi: 1 litre su
spor: 25 dakika normal tempo yürüyüs
ve........Loxanacim senin icin 2mil Leslie
harika canım sporunnn,boyle boyle alıscaz ıste
ama tatlandırıcılı kahveyı begenmedımmm,tek seker at barii

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetleriniz....
iyiyiz kaçak gelin,sen ne yapıyorsunn?

Afiyet olsun canım, cumayı iple çekiyorum. Bu kadar güzel menülere ve spora güzel bişiler çıkması lazım tartıda
inş. ama pek de hafiflik hıssetmıyorum,sonucu merak edıyorum ben de:)

leslie 2 mılle baslayabılırsın,hatta 5 dk lık vıdeoları var,denemek ıcın yapabılırsın:)

cok guzel canım harıkasınnn.

artık kılo verme,sağlık ıcın yaparsın karatayı
sabah kalkar kalkmaz buraya bır,bır selam cak,takıp altında oldugunu bılırsen yemzsın o gofretleri

bend e alcam d vıtamını

35 dk sabah sporundan sonra bomba gibi oldummmm

canımm nasıl gidiyorr pilates?
benim boynum çok ağrıyorrr ya hundred yaparkeneee
harıkasın canımmmm

ben boynum zorlayınca bırakıyorumm

ne guzel duzenlı spor yapanlar cogalıyoruzz

2 yumurta+peynir+1 bardak süt
ceviz+ minik domates 6 adet+tere+3 dilim turp+15 minik zeytin
2 kuru erik+omega 3

öğlen de saat 3-4 arası

barbunya+yoğurt+tere, turp, limon

2 öğün yetiyorrrrrr

Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun: Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır bardak sut,bır muz,bır kase cevız

Eklentiler

• $a123..webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 54

Zeynep ben de pko'im...Dr.unun da dediği gibi kilo verip etkilerinden kurtulmaya bak,senin yaşadıklarını ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum bazen...2 kere doğal hamile kaldım ben ama devam etmedi...Sabret cnm kafandan çıkarmaya bak bizlerin çocuğu olamaz diye birşey yok sadece biraz zor oluyor

spordan sonra zengin bir kahvaltıı

2 yumurtadan bol yeşillikli salata
peynir-zeytin
domates-biber
ceviz-kayısı
yeşil çay

loxandracımm hemen ağrımıyor boynum, biraz yapınca ağrımaya başlıyorr çok fena.
boyun kaslarım çok güçsüz heraldeee

Günaydınn
Sporcu hatunlar maaşAllah size, inş.ben de yakında evde yapmaya başlayacağım çünkü 10 gün sonra salondaki sözleşmem bitiyor

Dün akşamki menümü arzedeyim

Saat:18:30-19:00 arası
  • 3 tane çiğ köfte
  • 3 ad.büyük fırın köfte+2 dilim patatesinden
  • 4-5 kaşık yoğurt
  • Sonra hazırlandım spora çıktım,yediklerim az gibi geldi sonra acıkmıyayım diye kuruyemişçiden 100gr.ceviz aldım,minibüste 30-40 gr.ceviz yedim

Spordan gelince kocaman bir bardak süt içtim,(maalesef hazır sütlerden)

Sabahki menüm:
  • 1 büyük muz
  • 2 küçük silor salata
  • Yarım domates
  • Avuç içi kadar beyaz peynir
  • 7 zeytin
  • Göz kararı çiğ badem
  • 2 bardak early grey aromalı mis kokulu çay

Zeynepçim kahvaltılarını akşamdan hazırla,ben çoğu kez öyle yapıyorum.Sabah çantaya atıyorum işe gelincede afiyetle yiyorum

evet kizlar merakima yenik düstüm..yarin icin doktordan randövü aldim...gidip konusucagim 2 haftadir saglikli besleniyorum kan degerlerimi merak diyorum diyiccegim...INSALLAH iyi cikar bakalim adam ne diyicek

bu arada öglen menüm: 1 dolu kase yogurt corbasi bol naneli ve sarimsakli limonlu ve firinda köfte.. belki biraz salata belki gerci vakit erken öglen icin ama ben sabah 4 te yaptim kahvaltiyi

Omega3 *2
2 kuru kayısı gün kurusu
2 kuru erik

Ve kızlar yarını beklemeden tartıldım çok şükür -0,400 gr.dayım

(Geçen hafta 63,80 idim tickerı elletmedimdi )

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar

sabah: 2 yerli muz,peynir,5 ceviz,zeytin yedim,omega 3 hapımdan 1 adet aldım diğerini akşam alıyorum günde 2 adet
öğle:et sote,salata,yoğurt var
akşam:ıspanak yemeği,yoğurt(biraz badem veya meyva ilave edebilirim açlık durumuma göre)

not: balık yağı gerçekten açlığı engelliyor bir ara bırakmıştım ve çok daha çabuk acıkıyordum ama şimdi düzenli alıyorum günde 2 gr ve çok faydasını görüyorum eşimede alıştırdım

d vitamini ampülünü 2 ayda bir kullanıyorum ağzıdan alıyorum

demir,folik asit,kan değerleri önemli arada kan tahlili yaptırıp eksik olanları düzeltmek gerekiyor cana hocanın yeni kitabını bugün alacağım inşallah dün Taş devri kitabını okudum biraz arka sayfada kitabın özeti var arada mutlaka hatırlamak için okuyorum muhteşem bir kitap tuğla kadar ama olsun başucu kitabı merak ettikçe aç bak öyle bir kitap okumayanlara tavsiye ediyorum bir çok hastalığı bu kitapda yazanları uygulayarak def edebilirsiniz

Canım benim de evde bebeğim var, ben dışarı çıkma imkanım hiç olmadığında evde Leslie yapıyorum. 1 haftadır da pilates yapıyorum. En kolay evde yapılabilecekler bunlar bence

Ben de merak ediyorum sonucu, merakla bekliyorum. yalnız ben DrOz'de seyretmiştim, kalsiyumu tek başına değil de magnezum ile almak daha iyiymiş. Kalsiyum tek başına kas ve damarlarda sertleştirme etkisi yapıyormuş, magnezyum ise kasları yumuşattığı için ikisi birlikte kullanılsa daha iyi oluyormu. Doktoruna bir danış istersen...
Hamileyken kas kasılmalarında magnezyum verirlerdi bu sebeple demek ki

arkadaşlar lütfen yardım edin yaaa benim kilo vermem baya bi durdu 2 haftadır gram veremedim üstelik yarım kilo aldım. karatay diyetini yapalı 2 hafta kadar oldu.zayıflamk bir kenara iyice kilo aldım. hem şu balık yağını da aldım ama şimdi kullanmaya korkuyorum ya iyice kilo alırsam diye.ne olur yardım edin neyi yanlış yapıyorum.hocanın kitabını da aldım ben de insülin direnci de var çok da destekliyorum diyetini ama ikl haftalarda sizde de böyle oldu mu.siz balık yağını hangi öğün de alıyorsunuz.

Günaydınn
Afiyet olsun menüler güzelll
Omega3 leri neden bir kerede içmiyosun?
Gerçekten zinde tutuyorlar insanı dün akşam ben de bir performans vardı ki spordur,yemektir,ütüdür, vs.sormayın gitsin

Selam şekerler,

Dünkü menümü paylaşmamıştım...

Kahvaltı:

Çörekotu-su
1/4 yumurta(kızıma yapmıştım, ondan kalanı yedim)
1-2dilim mandalina
2 zeytin
2kk kadar peynir
domates-salatalık-maydonoz(haftaya domates salatalık almayacağım, marul yada kıvırcık ile idare etmem lazım bahara kadar)
1/2 dilim ekmeğin sadece kabuğu(içini kızım yedi) 1 çay kaşığı kadar kaymak ile

Akşam:
Salata(roka-tere-kuzukulak)
yoğurt
biraz pırasa
1kk kadar peynir
1 tane ufak cennet hurması

Sıvı: 3,5 lt su
Spor: 45 dk pilates, 25 dk yürüyüş

Bugün yoğun bir gün ben kaçar...

Yarını 4 gözle bekliyorum, listeyi kim yapıyordu ki?

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır girmiyorum foruma.Doğrusu 2 haftadır diyetten koptum.Tartılmadım kilo aldımmı yoksa aynı kilodamıyım bilmiyorum. Yarın tartılıp sonucu göreceğim.
Önce oğlum su çiçeği oldu 1 hafta onla uğraştım sonra ben ağır bir gribe yakalandım hala tam düzelemedim.Komşuların getirdiği aşüreleride yedim, yeme düzenim altüst oldu yani.Yinede geç satte yememeye çalıştım.
Diyete devam eden arkadaşları tebrik ediyorum.Bu hafta bende diyete devam edeceğim.
Yılbaşı için 40 beden bir elbise aldım güzel oldu, 2 kg daha veririsem daha güzel duracak üzerimde inşallah verebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…