Doyana kadar yemelisin canım kıtlığa sokma birde vücudunuAksam sadece yogurt ve keten tohumu yedim :)
aynen bende devam ediyorum yeni bitti çayımm off çok çay içiyorum yeşil ama bugün 8 kupa oldu zararı var mıdır acaba :18:ıdealıst ve gamzeed tsk sekerler sızlerede afıyet olsun.bol bol yesıl cay kabuk tarcınlı su ıle geceye devam edıyorum sız?
aaaa leylak ortak yönümüz fazla....bende 39 yaşındayım....tabıkı 2012 de 40 olacagım
bende başlayalı 17 gün oldu....
sana bırde su cızelgemı nasıl düzeltebılecegımı sorabılırmıyım?biliyorsan banada anlatırmısın...bende kendım yapabılırım su an yanlıs cunku
Doyana kadar yemelisin canım kıtlığa sokma birde vücudunu
aynen bende devam ediyorum yeni bitti çayımm off çok çay içiyorum yeşil ama bugün 8 kupa oldu zararı var mıdır acaba :18:
yosun yaz bilgilerini ben halledeyim
Doyana kadar yemelisin canım kıtlığa sokma birde vücudunu
aynen bende devam ediyorum yeni bitti çayımm off çok çay içiyorum yeşil ama bugün 8 kupa oldu zararı var mıdır acaba :18:
yosun yaz bilgilerini ben halledeyim
bende bilmiyorum kızlar hallediyor sağolsunlar
ben 3 veya en fazla 4 fincan içilmeli gerisi zararlı diye biliyorum.
8 aralıkta basladım 101.2
24 aralık 97.10
hedef 84
boy 1.66
ama banada anlatırsan her hafta sizleri rahatsız etmem dıyorum.
çok teşekkurler...
evet başlarda böyle değildim handancım ama ozaman haftada 1 kilo veriyordum, şimdi ne kadar uğraşsam da haftada 300-500 gr ancak gidiyor. kilom azaldığından bu normal 2 kilo versem yağdan vermedğimi bilirim zaten ama işte motiveyi etkiliyo. insan sabredemiyor.
başlarda da öyle katı uyamadım ben hiçbişeye. dondurma yiceksem yiyodum ama ödül olarak, 2-3 hafta dondurma yemeyi bekliyodum
okadar çok düşünüp bekliyodum ki yerken canım istemiyodu sonra
eşimin düşüncesine göre böyle kendimi gayet beğeniyomuşum o yüzden bi türlü veremiyomuşum. bi yandan memnunum halimden ama 3 kilo daha versem fena olmaz diyorum.
bir de tamam ben oldum deyip dikkat etmeyi bırakırsam kilo alıyorum, o yüzden vermeye çalışmak kilomu korumamı sağlıyo, veremesem de
canım ben azmini takdir ediyorum 71 den 58 e düşüp bayağı güzelleşmişsindir eminim ama ne olur salma kandini ve o 3 kilonu da ver yapabilirsin sabret biraz daha sonra canan hocanın dediği gibi kanda insülin baktır 5 in altına düşmesi gerekiyomuş o zaman istediğinden ölçülü bi şekilde yiyebiliyosun kilolar geri gelmiyomuş kolay gelsin
"807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genelcanım benım ne kadar cok yazmıssın hemde benım ıcın cooook tsk ederım.benım bıkac sorum daha olacaktı :
bu dıyetı bu sekılde ne kadar sure devam edıyoruz hep bu sekılde devam mı ediyor yoksa istedıgımız kiloya indikten sonra lısteye yenı seyler dahıl edılıyormu bırde bı sorum daha olucak onuda forumdakı tum arkadaslara sormak ıstıyorum bır sonraki mesajım da cevap verırsenız cok mutlu olurum tekrar tesekkurler
bu arada değişimleri ticker da nasıl düzeltiyoruz yeneden mi yapacağım kızlar?
canım senin girmek istedıgını soyledım saphiraya,ekleyecektık lısteye ama cuma gunu bildirim yapmadın?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?