Duyarsın yakında canım, zaten pek bir kilon yok senin de...
şeytanın bacagını kırdım,40 dk yurudum kızlarrr
cakmak yuzme havuzuna yakınmı oturuyon canım
ne olcek bizim bu halımızzzyaaa düzenli yürüyenleri çok kıskanıyorum ben yaaben ofiste akşama kadar mecbur oturuyorum.servisle gidip gelince yürüyüş sıfır akşamları da çok soğuk oluyor
ama güç geldi bende bugün eve yürüyerek gideceğim.donmazsam tabi...
yakında günler uzar bol bol vakit kalır inşallahBende aynı durumdayım sporsuzluktan çok kötü durumdayım. Soğukta da çıkılmıyor ki canım ya
Ne yapsak acaba?
yok canım ya sağlıkla veriyoruz kiloları ama bünyen zayıf düştüyse ondan olabilir 54 te harikaymış bende görürmüyüm o kilolarııkilo kaybıda sebep olabilirmiş .. dün 1 kilo daha vermişim 54 olmuşum belkide ondandır :/
akşamları yatmadan önce 100 mekik çekip biraz ip atlıyorum.ama pazar 79,5 di bu kadar sporla bile 79.2 olmuşum bu sabah:)ben çakmak kapalı yüzme havuzuna yedek üyelik bıraktım.sıram gelince haftada dört gün yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.hem kollarım bacak gibi oldu onada iyi gelirama biraz kilo vermeden spora başlamayın hemen kasa dönüşür dedi bir spor hocası.Spora gidenlerde var mı öyle birşey?
Evet canım:)ama sıram ne zaman gelir Allah bilir
gecmıs olsun canımmselam kızlar.. dün çok kötü bir gündü otobüste bayıldım ondan sonrada eve gelince çıkardım.. şu an eklemlerim korkunç ağrıyor yemek yiyemiyorum.. midem halsiz bana ne önerirsiniz? (nane limon dışında )
bugun en az 3 lt su iç canım ,olmazsa sabah sekersız kuru kayısı hosafını denersın hani şu papadiyanın yaptıgı,fayda eder inş.bende yazıyorum burayaaaaaaaa wc benlede barış ( sonucu bildiririm )
çok mersiiii efemm siz olmasanız ben bu kadar uzun süre devam edemezdim inanın.
tatlıları gördükçe düşün bunu.ayy bikini, yaz, tatil düşününce iyi geldi şimdi...
takipteyiz ona göreöğlen:
az döner eti
bir kase mercimek çorbası
koca bir kase salata
hafif yürüyüş 30 dk (akşam 1 saat yürüme sözüm devam ediyor hala)
canım sen çok iyi durumdasın yaa,yürüyüşe devam edersen o 2 liko da kesin gider,eminim sendenbende aynı durumdayım diyete başlayalı 3 aya yakın olacak ben takıldım artık veremiyorum....ama sıkı diyette yapamıyorum çünkü emziriyorum.. birde akıllı olmuyorum ilk 1 ayda olduğu gibi kaçamak yapmasam belki vereceğim...:.ama inceliyorum o biraz ilginç.. :
alabılırmıyız o sok programı,belki karataya uygularızben de 1 ay dolunca bir şok program uygulayacağım eskiden gittiğim bir diyetisyen vermişti bana önce 5 günlük, sonra 3 günlük vücudu şoka sokuyor böylece diyet olağan olmaktan çıkıyor, beslenme şekliniz ne olursa olsun vücut bir süre sonra ona ayak uyduruyor kızlar, arada şaşırtmakta fayda var bence...
boyun ne güzelmişş,her seferinde atarım bu şaplağı hiç acımam yoktur ona göre.
bende foto çekip ekliycem galibamotivasyonum azalıyor yorumlar iyi gelirse yeniden gaza gelirim belki.
lc den kot pantolonum 33 beden ve ben 86 kilodan beri giyiyorum. Hiç ölçtürmedim ama benim kemik yoğunluğum fazla olabilir.boy da 1,72. kimse inanmıyor benim 80 li kilolarda olduğuma.:26::26::26:
haydı leylak haydı leylak haydııııııııöğlen menüm
zeytinyağlı yerelması
yoğurt
roka
birazdanda çıkıp yürüsem hiç fena olmayacak
çok pragmatist gördüm seniayyy inşaallah canımm yaa.
sigara içmeye çıktım az önce. binanın merdivenlerini temizliğe gelen abla " sen diyetmi yapıyosun. zayıfladın baya yazın ki gibi değilsin " dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banaaa
gıcık oluyodum kadına artık seviyorum onu galiba
enginarımı koydum ketılın üstüne anca ısınır.
brokoli var zeytin yağlı ve limonlu
birde yoğurt. 1 saate kadar 2. ve son öğünümü yiycem kıslarrr
canımsınnnbrawooooooooo...
iyi örnek loxii
olsun belki depar atarsın sen de,hepimizi gecersın belli mi olur?benim diyetim sonbaharda bitecek ama yaaaa
işyerine yakın toprak saha var,evden sspor ayakkabıları ındırdım,iş arkadaslarımla orda yurudum canımtbrklerr nerde yurudun loxıcım
inş . canım hep yurusem cok ıyı olur,yoksa depresyona gırıyorum ben yaa,loxaaa harikasın tebriklerrrrr artık devamını bekliyoruz amaa
eşim yeni bıraktı benim 1 ay oldu,sağlık bakanlıgının bedava verdıgı bir ılac sayesınde,gunde 2,5 paket ıcıyordu,10 küsür senedir,hatta ondan sonra 6-7 arkadası bıraktı aynı yontemle,dene istersen?şu kiloları vereyim ilk hedefim o emin ol
hiç yoktan iyidir canım,10 dk bıle olsa vucut harekete gecer.yaaa düzenli yürüyenleri çok kıskanıyorum ben yaaben ofiste akşama kadar mecbur oturuyorum.servisle gidip gelince yürüyüş sıfır akşamları da çok soğuk oluyor
ama güç geldi bende bugün eve yürüyerek gideceğim.donmazsam tabi...
evde leslie yapınnnBende aynı durumdayım sporsuzluktan çok kötü durumdayım. Soğukta da çıkılmıyor ki canım ya
Ne yapsak acaba?
nazar mı degdı acaba?kilo kaybıda sebep olabilirmiş .. dün 1 kilo daha vermişim 54 olmuşum belkide ondandır :/
spora gitmedim ama 1 ay duzenli yuruyus ve spor yaaptım kendi capımda hiç kilo veremedım.40 dk yuruyusu aşmayacagım artıkakşamları yatmadan önce 100 mekik çekip biraz ip atlıyorum.ama pazar 79,5 di bu kadar sporla bile 79.2 olmuşum bu sabah:)ben çakmak kapalı yüzme havuzuna yedek üyelik bıraktım.sıram gelince haftada dört gün yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.hem kollarım bacak gibi oldu onada iyi gelirama biraz kilo vermeden spora başlamayın hemen kasa dönüşür dedi bir spor hocası.Spora gidenlerde var mı öyle birşey?
sen temiz kalplisin,duan kabul olur canımm.AMİİİİNN diyorummmmİnşallah tartı hepimizin yüzünü güldürür canım cumaya, ne de olsa haftasonu yılbaşı değil mi? Yeni yıla daha da azimli gireriz
Loxiiiiii
inşallahhDarısı başımaaa
kargoyla gonderırsın sen deİnşallah gözlemecim
50'li kiloları yıllardır görmüyorum.
2-3 aya kadar hayırlısıyla 59,9 bile olsam ne çok sevinirdim. Hepinize bişeyler ısmarlamak isterdim ama nerde buluşurduk onu bilemiyorum :)
süpersin canım....
canım sen çok iyi durumdasın yaa,yürüyüşe devam edersen o 2 liko da kesin gider,eminim senden
HERZAMAN ÇANTANDA fındık,badem vs.. bulundur yoğurdun yanına 2 avuç badem yeseydin acıkmazdınöğle yemeğinde kızartma vardı
Bende sadece yoğurt yiyerek 2. öğünü geçiştirdim
açıııımmmmm
.
bende:))ya bos bırakma sık sık ara sor onlara kalsa cok beklersın:))
tatlıları gördükçe düşün bunu.
benim iş arkadasları da yoldan cıkarmaya calısıyolar habıre,kahve keyfı yapıyolar benımkı sekersız dıyorum,hıc sekersız olurmuymus,ben öyle seviyorum belkimm,acı acııı yarısını içtim yarısını bıraktım valla yanında kuru kayısı ye deneyın,ögun arası,o zaman da leptın salgılanmayacak inat ettim ,şekersiz kahveyi sevene kadar zorlıycam kendimi
takipteyiz ona göre
alabılırmıyız o sok programı,belki karataya uygularız
öğle yemeğinde kızartma vardı
Bende sadece yoğurt yiyerek 2. öğünü geçiştirdim
açıııımmmmm
.
HERZAMAN ÇANTANDA fındık,badem vs.. bulundur yoğurdun yanına 2 avuç badem yeseydin acıkmazdın
evet loxim iş bende bitiyor tahriklere kapılmamak lazım
tamam sok program akşama elinizde
verdiğin destek için teşekkür ederim arkadaşım sizin yorumlarınız beni kamçılıyor
aç kalma sakın dün ben düştüm o hataya eve nasıl gittim nasıl yedim bilmiyorum üşüme geldi sonra uyku bastıdı 1 sa uyumuşum yemekten sonra sonra ateşle uyandım işte bunlar şeker düşmesi ve ani çıkışı yüzünden oluyor ve en kötü durum bu insülin direnci oluşuyor sakın yapmayın bende uzun zamandır olmuyordu dün çok fenaydı
tebrik ederımmm40 dk yürüyüşümü yaptım geldim
gelince 1 avuç fındığı da lüplettim
aslında öğlen yemek yemiştim
yeşil çayımı da yaptım ne gerek vardı keşke yemeseydim
Bu çikolata tatlı isteğini azaltan bişeyler olmalı olmalı olmalı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?