saol tatlımm arada evi topluyorum arada buraya bakıyorummoturmaya dewam edeyim ben sana kolay gelsin şekerim
ben soğan ve lahanayı haşlayıp rondodan geçirdim..havuç kırmızı biber de konuyor normalde ama kırmızı biber yok havuç gi yüzünden yasak. Burnumu tıkar içerim gari :1
bıldıgımız zayıflatan laha corba degılmı bu canım
evet arada birşey yiyememek gıcık ediyor artık benison günlerde öğleden sonra bende de leptin çalışmıyor pek,şu saat işi sıkıcı
ben 3 ay gittim cnm,ilk 2 ay düzenliydi sonrasında biraz boşladım.çok çok çok tavsiye ederimmmm
diyetle birlikte süperrr
600 gr ın için çoooookk tebriklerrrrboyle boyle gıtcek ,acele etme,gramla gıtsın de gıtsın yeter ki.
valla durması acayıp motivasyon kırıyor kim ne derse desın.1 ay tartıyı kaldırasım var,cumadan sonra yapabilirim
pekmez kaynatılmış meyve oldugu için çocuklara da faydasız denıyor,hatta kanseryaptıgı soylenıyor,bir arastır istersensabah kahvaltımmm
1 orta boy muz
1 bardak süt
1 kk kaşar peynir
1 avuç çökelek
10 zeytin
1 çay bardağı ceviz fındık fıstık badem karışımı
1 tatlı kaşığı doğal pekmez(bilmiyorum yemesemiydim ama kızıma verirken canım çok çekti yedim gitti)
insülin direnci kırılıyor demekki,yaşasınnnnnbugün hiç am ahiç acıkmadım sabah yedi buçukta kahvaltı yaptığım için acıkırım diye zorla yedim lokmalar boğazımdan geçmedi az kereviz,az yoğurt,azda salata tırtıkladım yemek öncesi 20 dk hızlı tempo yürüdüm (toplantı odasında adımsayarımla birlikte 100 tur) zorla yemek yemek iğrenç bişi keşke yemeseydim o kadar az yedimki yemesemde olurdu neyse artık
birşey yok burda kııı,1 sigara böreği sadecebıraz sosyallesıyım komsuma kahvaltıya gıdıyım dedım kendım sosyallestım ama canım karatay kahvaltım yalan oldu(((kadıncagaz sabah sabah kalkmıs hazırlamıs mecburen yemek zorunda kaldım yedıklerımı aynen yazıyorum (((
gıtmeden 2gunkurusu yemıstım
bpeynır kasar peynır
domates salatalık
4yuvarlak dılım patlıcan kızartma
1 adet kucuk sıgara böree:))
4 adet zeytın
bol bol cayyy
loxıcım cokta kotu gozukmuyo dımı(ama ne cevız ne yumurta ne badem fındık fıstık bunların hıcbırını yememıs oldum (
dikkatimi çekti ,sen hep sebze agırlıklı beslenıyorsun.pek et,balık yemıyorsun galıba dimi?1 fincan lahana çorbası ( her öğüne koyucam bundan sonra )
1 tabak ısırgan&ıspanak yemeği
yoğurt , limonlu yeşillik
2 lt su oldu şimdiye kadar, 1 fincan 5li bitki çayı , 1 fincan kuşburnu
1 çay kaşığı çörek otu yedim birde şimdi yemek öncesi
gideyim de mutfağa 50 twist yapayım. Akşam yürümedim ya özledim eve gidip yürüyesim var
dukana devammı?Kizlar sabah menümü yazayim....
1.ögün
2 yumurta
Avuc ici beyaz peynir
1 dilim hindi jambon
Simdiye kadar 1,5 lt. su
spor: 35 dak. 4km yürüyüs
yok canım bılmıyorumm.sitesine girip bakabılırsın,suan yılbası kampanyaları varmısCanım ücreti ne kadar acaba?Bir bilgin var mı acaba?
Ücreti nasıl canım.Bir de telefon ettim kadın bi programdan bahsetti anlamadım.
Afiyet Olsunnn
yok canım yaa,pes etmem,edip de nereye gitcemmloxiiii pes etmek yok biz seni örnek alıyoruz sakın unutma loxiii, sen olmazsan biz ne yaparız
hiçbişey anlamadım bu tariften.elmanın yedıgımız meyve kısmını koymuyormuyuz yani?KIZLAR SİRKE YAPMAK İSTİYORUM BU TARİFİ BULDUM AMA BU KADAR KOLAYMI GERÇEKTEN YAPAN VAR MI? YARDIM RİCA EDİYORUM YAPAN VARSA KOLAY BİR TARİF YADA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN :92:
Yediğimiz elmaların kabuklarını ve orta kısmında kalan çekirdeklerini saran bölümlerini iyice yıkanmış bir kavanoza koyup, üzerini örtecek kadar su ekleyip tuzunu koyarız. Üzerine tülbent örtüp loş ve sıcak bir yere (ben evimde şu an için kalorifer peteğinin kenarına koydum) yerleştirip, her gün tahta kaşıkla karıştırarak yaklaşık 1 ay bekletiriz. Tadı ve kokusunu kontrol edip sirkeleşmesinden emin olduğumuzda, temiz ve iki kat yapılmış bir tülbentten süzerek cam şişerele doldururuz. Rengi hazır satılan sirkelerden daha koyu olmalıdır
canım senin yaş kaç?benim35 ,yolun üçte biri diyelimmmenümü bildireyim.
Sabah
2 yumurta
8 zeytin
bir fincan badem
peynir
öğle
kaşarlı sardalya ızgara (arkadaşlar ilk kez yedim süper bir şeydi.)
salata
(Moral bozukluğuyla vazgeçmek üzereydim ama Gamze'nin gazıyla devam etmeye karar verdim.
Bakalım şu regl dönemi geçsin.Belki vücut harekete geçer .)
bu iyi haberkızlar hocadan cevap gelmiş hemen paylaşıyorum :
soru:ben 26 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Evlenirken 57 kiloydum en son 84 ü görmüştüm. 3 yıl önce oruç tutamamaya başladım, baş ağrısı ve istifra oluyordu. Diabet merkezine gittim hipoglisemi ve insülin direnci teşhisi koydular. o zaman 75 kiloydum bir çok uzmana gittim hepsi doğal besleneceksin, Gİ si düşük olacak, hazır gıdalar, un, pirinç yasak, vs. dendi yani sizin söylediklerinizin aynısı, dr meyve şekeri konusunda da dikkatli olmamı söyledi ama yasaklamamıştı, ben 3 haftadır diyet programınızı uyguluyorum 3 kilo verdim, arada kaçamaklar olmasına rağmen.
benim sorunum 2 haftadır dişeti kanaması oluyor çok şiddetli, diş taşımı geçen ay temizletmiştim, arkadaşım C Vitamini eksikliğinden olabilir dedi, acaba az da olsa meyve yesem mi hocam, bir de bazen midem kazınıyo sarı ve beyaz leblebi ve yulaf yasak mı?
cevap:Geçmiş olsun. Domates ve yeşil bibir de meyvedir ve domateste en güçlü C-vit. vardır unutmayın. Meyve tabiiki yemelisiniz. Aşırı olmamak kaydıyla. En kış meyvası nardır. Hrgün 1/2 nar yiyebilirsiniz. Ancak daha uzun yol yürümeyi unutmayın.
Diş eti hastalığında da diş eti kanamaları olur unutmayın...Siz de c vit eksikliği olacağına inanmıyoruç Yeşil soğan, lahana, karnabahar, kereviz yemeyi ihmal etmeyin. Leblebi nişastadır yani şekerdir unutmayın. Yulaf yiyebilirsiniz. Beyaz peyniz mide ezilmesini en iyi şekilde önler.
Size sevdikler,nizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl diliyorum demiş...
yulaf yiyebiliyormuşuz ben buna sevindim haftada 2 kere falan yiyiyorum ben
KIZLAR SİRKE YAPMAK İSTİYORUM BU TARİFİ BULDUM AMA BU KADAR KOLAYMI GERÇEKTEN YAPAN VAR MI? YARDIM RİCA EDİYORUM YAPAN VARSA KOLAY BİR TARİF YADA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN :92:
Yediğimiz elmaların kabuklarını ve orta kısmında kalan çekirdeklerini saran bölümlerini iyice yıkanmış bir kavanoza koyup, üzerini örtecek kadar su ekleyip tuzunu koyarız. Üzerine tülbent örtüp loş ve sıcak bir yere (ben evimde şu an için kalorifer peteğinin kenarına koydum) yerleştirip, her gün tahta kaşıkla karıştırarak yaklaşık 1 ay bekletiriz. Tadı ve kokusunu kontrol edip sirkeleşmesinden emin olduğumuzda, temiz ve iki kat yapılmış bir tülbentten süzerek cam şişerele doldururuz. Rengi hazır satılan sirkelerden daha koyu olmalıdır
öğlen yediklerim:
kereviz salatası
brokoli haşlama
mercimek köftesi 5 tane
yeşil mercimekli çorba yarım kase
40 dk yürüyüş tempolu
su:1 lt
2 fincan hayıt tohumu
1 fincan yeşil çay
1 fincan limonlu açık çay
1 tane daha omega3 kapsülü aldım
1 fincan da sütlü filtre kahve yapacağım şimdi, 1 gün kurusuyla içerim onusüper bir gün geçiyor
sagol ceylınımya komsuma 2 aydın un ve seker tuketmıyorum dıyorum kadın dıyokı eee ekmekle sıgara boregıdemı yemıycen onlar unsuzya kadın haklı
ben soğan ve lahanayı haşlayıp rondodan geçirdim..havuç kırmızı biber de konuyor normalde ama kırmızı biber yok havuç gi yüzünden yasak. Burnumu tıkar içerim gari
oturmaya dewam edeyim ben sana kolay gelsin şekerim
hindi jambon muuZeytin nerede ceviz neredeeeeeee
arkadaslar destegınız sayesınde 30 dk da 2.5 km yumus bulunmaktayım tam kosubandının kapama tusuna bastıgımdada kızım uyandı:)))zamanlamam harıkaydı.dusumu aldım bıtkı cayımda yanımda sızde karsımdasınız daha ne olsun yaw.yuruyerek 1 adet sıgara böreenıde dıskalfıye etmısımdır oh ohhh:)))gamzeed kolay gelsın canım.ev temız olunca ınsan cok mutlu oluyo temızlık terapı gıbı bısey.ceylın ıstanbulun ne tarafındasın seker ben anadolu yakası burdada gunes var ama soguk tabı halıylen:)))
kahvaltın çok az geldi bana
değilll valla değil:)hatta zorla bitiriyorum.çalıştığım için üşeniyorum bu benim için kurtuluş oldu evde hazırlayıp ofiste yiyorum.bence herkes bir gün denesin hemen tuvalete de çıkarıyor:)
arkadaslar destegınız sayesınde 30 dk da 2.5 km yumus bulunmaktayım tam kosubandının kapama tusuna bastıgımdada kızım uyandı:)))zamanlamam harıkaydı.dusumu aldım bıtkı cayımda yanımda sızde karsımdasınız daha ne olsun yaw.yuruyerek 1 adet sıgara böreenıde dıskalfıye etmısımdır oh ohhh:)))gamzeed kolay gelsın canım.ev temız olunca ınsan cok mutlu oluyo temızlık terapı gıbı bısey.ceylın ıstanbulun ne tarafındasın seker ben anadolu yakası burdada gunes var ama soguk tabı halıylen:)))
[/QUOTE
2012 sıkı dursun valla biz geliyoruzzzz :))))
birde ben diyet yaparken şunu yedim, yürüyüş yapmadım ay şunu yemeyi unuttum gibi şeylere takılmıyorum
hep kilo vereceğim modundayım eski yediğim şeyleri düşünürsek
bunu yemesemde nasılsa kilo veririm yada bugün spor yapmadım ama
kocaman iki sandviç götürmedim o yüzden zayıflamaya devam
tarzında düşünüyorum bence kilo vermede psikoloji bayağı etkili aklında olsun
sakın veremiyorum falan diye düşünme eski yediklerini düşünürsen zaten
vücudun utanır verir valla
içim gitti valla ofiste o kadar debelendim daha bin adım olmuşakşam eve giderken erken inip yürüyüş yapsam akşam yemeğim çok geç oluyor.en iyisi leslie + aerobik:)yaa bugün koşubandı araştırdım.sen ne tavsiye edersin?bir de alma kenarda beklio diyolar öyle olur mu acaba
eşim evde yok,oğlum kucağımda yarım saat yürüdüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?