aynen katılıyorum loxi iş yerindeki kızlar 44-48-52-55 kilo yiyorlar tatlıları, kekleri, çikolataları, içiyorlar kapiçinoları, patates kızatrmaları, pilavlar, pideler... yahu ben bir çatal almaya korkuyorum bunların ağzı hiç boş değil nasıl iş bu ya ben 2 haftadır gr eksilmedim, bunlar kilo alamıyoruz diye ağlıyor, ya sabır ya sabır !!!
belki de doğru söylüyorsun arkadaşım kilo vermeye o kadar odaklanmamak gerek belki de sağlıklı beslenmek adına yapıyorum diye telkin etmek lazım galiba...
akşam menüm:
öğlenle aynı 1 tabak kısır, salata
çooook sinirliyim kızlar: zaten hastalığımdan ötürü asabi bir yapım var, ama şuan bir şeyleri kırıp dökmek istiyorum yani o derece...
tam koşu bandına çıkıp 60 dk. yürüyüş yapacağım babam demez mi "kızım çok zararlıymış o" diye annem de sanki bu lafı bekliyormuş gibi açtı ağzını yumdu gözünü "beline zarar, dizin ondan ağrıyor, hiç dinlemiyorsun beni..."
"başka ne yapabilirim" diyorum ama anlamıyorlar çözüm üretmek yok, destek olmak yok, torun isteriz demeyi biliyorlar ama bu yolda harcanan emeğe saygı yok, hep eleştri, hep eleştri...
yahu yediklerimi görüyorsun, eee hala kiloluyum o halde bir şeyler eksik hareket lazım diyor bütün doktorlar, koşu bandı zararlıymış, kışın ortasında şehrin göbeğinde nerde yürüyeyim, olsun ama zararlı o!!!
zaten motivasyonumu zor ayakta tutuyorum bir de bu laflara dayanamıyorum... neyse kusura bakmayın siz de çok söylendim...
O kızlar içinde üzülüyorum ben zayıf olmakdeğil ki asıl olan bi sürü toksin var vücularında kilo olmasa sağlıksız saç deri göz altı torbası deprosyon sinirliklik hali bunlarda enaz kilo kadar beter bence :))))
Hanımlar her akşam yazdıklarınızı okuyorum. Çok motive edici,süpersiniz.
Yıllar evel yürüme bandını aldıktan hemen sonra (TV de) diz ve bel eklemlerini zedeliyor diye duymuş ve üzülmüştüm.
Zarar vermeyen cinsleri de varmış ama çok çoookkk pahalılar. Sanırım en iyisi bol kalori yaktırmasına rağmen eklemleri
yormayan Eliptik Bisiklet.
Elimdeki yürüyüş badın yurt dışına taşınırken oğlumun okuluna bağışladım ve buradan eliptik aldım. Çok memnunum.
Gerçi daha iyi bir marka almadığıma pişmanım ama yine de çok işe yarıyor.
Hepimize kolay gelsin, sağlıklı ,ince ve mutlu nice yıllarrrr.
bu saydıklarının hepsi bende var arkadaşım
ben alırken bilmiyordum zaten aldığımdan beri ilk kez düzenli kullanıyorum o da haftada 3 ü geçmiyor zaten 4km/sa hızla yürüyorum koşmuyorum ama işte bizimkiler duymuş bir kere :26:
hoşbuldum, teşekkürederim..
Kullanırken ve sonrasında eklem sorunu yaşamıyorsan ve iyi bir spor ayakkabı ile yürüyorsan dert etme.
Kimse yolundan döndürmesin spora devammmm.
azminızı teprık edıyorumdarısı bızım bizim başımıza saglıkla
hahaha kandiramazsin beni...sen bir yolunu bulursun
maşallahçok iyi gidiyorsun,yılbaşında kaçamak da yapamıycan sen bencebukadar emege yazık etmezsın dımı
Eki Görüntüle 317399 Eki Görüntüle 317398
son halimle resim bulamadım ama bu resimden iki kilo daha zayıfım yakın diye koymak istedim. saçlarım sadece çok çok daha uzun:))))
Eki Görüntüle 317399 Eki Görüntüle 317398
son halimle resim bulamadım ama bu resimden iki kilo daha zayıfım yakın diye koymak istedim. saçlarım sadece çok çok daha uzun:))))
Kizlar bu gün öldüm bittim yani. Inanin daha yeni oturuyorum...
Ayaklarim zonkluyor. Öf sonunda bitti evin isi. Menümü yazayim gariii
Kalkarkalkmaz ilik süt
1.ögün
sucuklu yumurta (2 tane)
avuc ici kadar beyaz peynir
2.ögün
Tavada az zeytin yaginda cevrilmis biberli hindi eti.
2 közlenmis biber.
Spor: 1saat 6km. yürüyüs-kosma karisimi bir sey
3,5 saat yürüyerek alisveris (ayaklarim sisti)
4 saat ev isi...
su: anca 1 litre..
Simdide bir keyif kahvesi icecem sütlü (türkkahvesi)
maşaallah canım guzel olmuşsun kaç kılosun
Mükemmel inan nerdeyse 10 yas genclesmissin..
Süpersin canim...
Gercekten iyi motive oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?