Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bir ileri bir geri nereye kadar devam edecek bakalım.
Bu hafta kaçamak denilecek bir şeyim de yoktu.

Rumuz: eski_bir_masal
Başlangıç tarihi: 05.09.2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta: 59
Bu hafta: 59.6
Fark: +600
Toplam fark: 4.8
Beden: 38
Spor: 5 gün yarım saat civarı
Boy: 1.70
Hedef: 55

Masal, ben + konusunda seni geçtim bu sefer:1:

Neyse dolunay bitti bakalım birşey değişecek mi....

Merhaba aranıza yeni katıldım.İletilerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir dayanışma var. Kendimi yalnız hissetmeyeceğim kesin. Dün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. İnternette bulunan 1 haftalık menüyü dikkate aldım. Ancak kitabımı da tabi ki sipariş geçtim. Sabırsızlıkla bekliyorum bana ulaşmasını. Bir sorum olacak yanıtlayacağınızı umuyorum. Ben iş yerimde ve hatta evde de çok sık çay tüketiyorum. Şekersiz ve açık bunda bir sakınca var mı. Sevgilerimle.
NOT : Kilo bildirimi için adımı yazdıracaktım ama sabah evde baskülü bulamadım. Haftaya İnşallah :)

Hoşgeldiniz,

Çayı ben de çok seveim. Demir eksikliği yapıyor evet ama hayattaki tek bağımlı olduğum içecek beni mutlu ediyor:17:

Diyete bir zararı yok ama...

Aynen Masalcım, kaldığım yerden devam ediyorum bugün sağol canım.
Yemesem hedefe daha az adımım kalmıştı orası ayrı:-)

Ne sinir bozucu değil mi 4 çıkıyoruz sonra eski kilomuza dönmeye çalışıyoruz sonra vermeye.
Ama demek ki kendimizi frenlemeliyiz ki böyle sinir olmayalım sonra.

Masal, ben + konusunda seni geçtim bu sefer:1:

Neyse dolunay bitti bakalım birşey değişecek mi....

Ay küçülen faza geçti biz de onunla beraber yavaş yavaş küçüleceğiz şimdi.
Küçülen faza geçerken ben de harika bir şekilde wc sorunumu çözdüm o yüzden umutluyumbu defa.

İyi akşamlar hanımlar :3:
geçmişe bakamadım,çok birikmiştir kesin.:nazar:
herkesler iyidir inşallah,herkesin bayramı güzel geçmiştir.Bizim güzeldi.Ben hala tatil havasındayım,o yüzden bildirim yapmadım sabahtan.öğleden sonra da evde değildim zaten.Zayıflama takımlarında da bu hafta bildirim yapmadık.Benyazayım yine de son durumumu

Bildirim: 11.11.2011
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 93.6
Bu hafta: 92.7
Fark: - 0.9
Toplam fark: -11.3
Beden: 44
Spor:3 yaşındaki ultra aktif bir kıza annelik ve ev iş
Boy:163 cm
Hedef:76

Son düzenleme:
Masalcım,

Ben kendi adıma kendime çok baskı yapıyordum neden veremiyorum diye. Vücudum da bana gereken cevabı verdi bence...
Bundan sonra vereceğim vereceğim diye gaz vereceğim kendime:-)))

Evet bu sefer kızmıyoruz vücudumuza.
Sakin sakin onunla anlaşarak veriyoruz kilolarımızı.
Haftaya inşallah biz de çok güzel sonuçlar alacağız.

İyi akşamlar hanımlar :3:
geçmişe bakamadım,çok birikmiştir kesin.:nazar:
herkesler iyidir inşallah,herkesin bayramı güzel geçmiştir.Bizim güzeldi.Ben hala tatil havasındayım,o yüzden bildirim yapmadım sabahtan.öğleden sonra da evde değildim zaten.Zayıflama takımlarında da bu hafta bildirim yapmadık.Benyazayım yine de son durumumu

Bildirim: 11.11.2011
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 93.6
Bu hafta: 92.7
Fark: - 0.9
Toplam fark: -11.3
Beden: 44
Spor:3 yaşındaki ultra aktif bir kıza annelik ve ev iş
Boy:163 cm
Hedef:76

iyi akşamlar canım tebrik ederim bayramı kilosuz atlatmışsınn:16::16::16:

Menümü de yazayım:

kahvaltı:
limonlu su

2 kuru kayısı

2 yumurta
peynir
10 zeytin
domates
1 avuç ceviz
1 fincan çay

öğlen:yok

akşam:öğlen yemeyince çok acıktım
9 ad. köfte
2 kaşık pilav (pişirince dayanamıyorum.nefsimi köreltiyorum)
1 kase yoğurt
1 kk helva

su:2 Lt toplam 2 fincan bitki çayı

iyi akşamlar canım tebrik ederim bayramı kilosuz atlatmışsınn:16::16::16:

teşekkürler canım.aslında 200 gr daha aşağıdaydım ama onu geri almışım sanırım :52: geçen haftaki kilo alımımdan ve feci ödem tutmamdan sonra bu sonuç fena olmadı.Yine de kendimi 1 hafta zaman kaybetmişim gibi hissediyorum.2 hafta önceki kiloma döndüm.Neyse buna da şükür.Haftada yarım kilo vererek ayda 2 kg bile versek çok iyi ve sağlıklı bir başarı aslında ama insan hep daha fazlasını istiyor ya,işte..anladın sen beni :1:

uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
bu arada topicte almış başını gitmiş ne güzel
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan:54:

Çok tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar:

bence yapmalısın gunahıyla sevabıyla herseyı paylasyoruz burda hem bıcogumuz kılo veremedı alanlarda var tek degılsın

Aynen öyle.
Ben de artılardayım ama sadece verdiğimiz zaman yapmıyoruz ki bildirimleri.
kızlar ya ben tedaviye başladım, ilaçlar mı etkiliyo daha çok psikolojik mi bilmiyorum ama kilo alıyorum
takımdan da izne ayrılcam bikaç hafta, burda da bildirim yapmayayım dedim

uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
bu arada topicte almış başını gitmiş ne güzel
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan:54:
maşşallah canım sağlıkla kavuşun inş.
darısı başıma..

coook tebrik ederımcanım.vallahı gunlerdır aklımdasın,diyetı bıraktı heralde dıyorum.
ne guzel haberlerle geldın,Allah saglıkla kucagına almayı da nasıp etsin ins.:emir_bebek::emir_bebek:
tup bebek tedavısı gorenlere de umut oldun,ins maattıkacımdan da alıcaz yakında guzel haberler
amin canım inş.

Evet artık daha dikkatli olmalıyım ama meyve konusunda ne yapmak gerek ki hani bebek için yemelimiyim var mı fikri olan

Evet sabahları yemek mantıklı.İnşallah devam ederde karatayla beslenip sağlıklı,insülin direnci olmayan bir bebeğim olur:))Hani annenin gebelikte beslenmesi çok önemliymiş ya
canım özellikle dikkat et, diyet yapıyorum diye tek yönlü beslenme
aşırı karbonhidrat yeme ama hiç yememezlik yapma.
tek yönlü beslenmek gebelikte çok tehlikeli

ilk aylarda suyu bol iç, bebek senden beslenir zaten, yorma kendini

kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:

Bazen vücutta yağ dengesi bozuluyor canım ve en çabuk da regl düzeni etkileniyormuş bu durumdan.

Ben de zamanında 7 ay diyet yapmıştım sonrasında 4-5 ay sıkıntı çekmiştim:-( sonra geçti

kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar:nazar::nazar:
bayram bile dinlemediniz maşallah size

Back
X