Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bildirim:11.11.2011
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg:86.1
Geçen hafta:75.7
Bu hafta: 73.1
Fark: + veya -:-1.6
Toplam fark:13
Beden:42
Spor: yok
Boy: 167
Hedef: 57. oran:%2,11

........................................ Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi:16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.3
Fark: -0 kg
Toplam fark: - 5.5 kg
Beden:42-40
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef:57 ...................................... Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25.10.2011
Başlangıç kg: 85,50
Geçen hafta: 82,50
Bu hafta: 83,50
Fark: +1kg
Toplam fark: Beden:44-46
Boy: 1.65
Hedef: 60 .............. Rumuz: eski_bir_masal
Başlangıç tarihi: 05.09.2011
Yüzde: -1.02
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta: 59
Bu hafta: 59.6
Fark: +600
Toplam fark: Beden: 38
Spor: 5 gün yarım saat civarı
Boy: 1.70
Hedef: 55........... 1. Bildirim:11.11.2011

Rumuz:papadiya

Geçen hafta:102.0
Bu hafta: 100.7
Fark: -1.3

Beden:48

Spor:yarım saat yuruyus
Boy: 170

Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta: 65.9
Fark: -0,2
Toplam fark: 6.1
Spor: Son hafta bayram sebebiyle yoktu?
Boy: 158
Hedef: 55
Yuzde:%0.3.............................Bildirim: 11.11.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: 86.600
Bu hafta:87.500
Fark: +1100
Toplam fark: 2kg
Beden:46
Boy:148
Hedef80 Yuzde:%+1.2............Bildirim:11/11/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 88kg Bu hafta:87kg
Fark: - 1kg
Toplam fark:33kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 3 saat ev ısı ve ortalama 15dakıka yuruyus.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma :66:,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.İŞTE BU HAFTAKİ TARTIM LİSTEMİZ

1.loxandra %2,3 (1.6 kg) :65: :65: :65:???

2. papadiya %1.2 (1.3kg) :65: :65:????

3:gul63 %1,1 (1kg) :65:??????

4:ceylın1907 %0.3 (0,2kg):71: ??????

5:idealist33 %0 (0kg):71:?????

??????

6: eskibirmasal +%1,02 (+0.6 kg):71:????

7:ceylin1907 +%0,9 (+600gr)?:71:?
8: sekerkız67 + %1.2(+1kg) :71:?????
9::profıt +%1.2(+1.1kg) :71:???????
:7: : eskibirmasal +%1,9 (+1,1 kg):profıt +%1.2(+1.1kg) :71:???????

YAĞLARA,TOKSINLERE UGURLAR OLSUNN,SEVGIYLE GITSINLER.KARATAY DIYETIYLE ZEHIRLENMIYOR BESLENIYORUZ ARTIK :71: :71: :71: KILOLAR GIDERLER ELBET :66: :66: :66:

Kilo verenleri ve almayanları tebrik ederim. Biz alanlar da yola devam edelim:-))

bir debim'de gördüm tuzluk şeklinde minik öğütücüler var içinde hazır tuz karabiber oluyor onlardan da düşünebilirsin. 3-4 lira arası bir fiyatı vardı içinde hazır himalaya tuzu ve karabiberi de bedava.
bak bende var mesela tuzlugum o şekil.sen demesen hiç aklıma gelmeyecek...

uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
bu arada topicte almış başını gitmiş ne güzel
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan:54:
tebrik ediyorum canı gönülden.annelik duygusunuda yaşaman dilegiyle...
kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:
benim bu ay 8 gün gecti ben bile kendimden emin oldugum halde acaba demeye başlamıştım..benim hiç akaklık olmazdı günü gününe olurdum bu ay 1 hafta gec kaldı
sabahkı klasık karatay kahvaltısından sonra
17 gıbı sebze turlusu ve kapuska yıycem
bıde ev yogurdu tatlı nıyetınede kayısı

ha bu arada dun kayısının ıcıne cevız koyup
kakaoya buladım super bısey oldu tavsıye ederım
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

bu sabah bende keşfettim onu harbi çok güzel ama ben kakaoya batırmadım.yinede harika.gecen hafta kuru erik almış eşim onun içine ceviz koyup yemiştim degişik bir tat olmuştu.kuru kaysıylada daha degişik oldu.

hele birde kuru incir içine koyup yiyin harika bişey.

Evet kızlar nihayet tavuk haşlandı 2,5 saatte :37: Kaç gündür pişiremiyorum diye üzüldüğüm pırasamı zeytinyağlı, kerevizimide hindistan cevizi yağında kıymalı pişirdim:1:
Ve bu arada hiç anlamadan 60 dakika koşu bandında yürüdüm (270 kalori 5,15 km.) Tartılayım mı diye içim içimi yiyor ama sonra değişmediyse yine üzüleceğim için cesaret edemiyorum. Veriyorumdur herhalde dimi:37:

valla iradene hayranım.ben ne yapıyorum biliyormusun sabah gözümü açıyorum 7de.hemen banyoya koşuyorum tartıya.sonra kahvaltı 8.30 gibi yapıyorum ondan öncede tartıya.iyiki işyerinde yok 1 bardak su içer tartıya çıkarım

benim durum ise hala +1.5 reglde bitmedi bi bitsin bakcam artık kilomu diye anlayacagım.bana kilo gibi geliyor inş degildir..

İŞTE BU HAFTAKİ TARTIM LİSTEMİZ

4:Saphıra %0.9(0.9kg) :71:
5:ceylın1907 %0.3 (0,2kg):71: ??????

6:idealist33 %0 (0kg):71:?????

??????

7: eskibirmasal +%1,02 (+0.6 kg):71:????

?
8: sekerkız67 + %1.2(+1kg) :71: ?????
9:profıt +%1.2(+1.1kg) :71:???????
???????

YAĞLARA,TOKSINLERE UGURLAR OLSUNN,SEVGIYLE GITSINLER.KARATAY DIYETIYLE ZEHIRLENMIYOR BESLENIYORUZ ARTIK :71: :71: :71: KILOLAR GIDERLER ELBET :66: :66: :66:

kızlar ya ben tedaviye başladım, ilaçlar mı etkiliyo daha çok psikolojik mi bilmiyorum ama kilo alıyorum
takımdan da izne ayrılcam bikaç hafta, burda da bildirim yapmayayım dedim

İnşallah tedavin güzel sonuç verir ama yine de dikkat et olur mu yediklerine ?

Bazen vücutta yağ dengesi bozuluyor canım ve en çabuk da regl düzeni etkileniyormuş bu durumdan.

Ben de zamanında 7 ay diyet yapmıştım sonrasında 4-5 ay sıkıntı çekmiştim:-( sonra geçti

Ben de aksine kilo verince harika bir düzene sahip oluyorum.

İyi akşamlar hanımlar :3:
geçmişe bakamadım,çok birikmiştir kesin.:nazar:
herkesler iyidir inşallah,herkesin bayramı güzel geçmiştir.Bizim güzeldi.Ben hala tatil havasındayım,o yüzden bildirim yapmadım sabahtan.öğleden sonra da evde değildim zaten.Zayıflama takımlarında da bu hafta bildirim yapmadık.Benyazayım yine de son durumumu

Bildirim: 11.11.2011
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 93.6
Bu hafta: 92.7
Fark: - 0.9
Toplam fark: -11.3
Beden: 44
Spor:3 yaşındaki ultra aktif bir kıza annelik ve ev iş
Boy:163 cm
Hedef:76

Sapiracım tevrikler:nazar:

İnşallah tedavin güzel sonuç verir ama yine de dikkat et olur mu yediklerine ?

sağol canım inş.
kesinlikle almamam lazım biliyorum, ama bayramda çok yedim
bi yandan şişkinlik de var
spor yapıcam bakalım şu bir hafta, faydası olur inş.

diyet yapamasam da burdayım, sizleri seviyorum

Son düzenleme:
sağol canım inş.
kesinlikle almamam lazım biliyorum, ama bayramda çok yedim
bi yandan şişkinlik de var
spor yapıcam bakalım şu bir hafta, faydası olur inş.

diyet yapamasam da burdayım, sizleri seviyorum

Şişikinlik gerçekten çok etkiliyor.
Neden oldu anlamadım ben 61lere çıktım bu hafta.
Karnım kocaman olmuştu.
Sonra indi şişkinliğim.
Wc sorunumunu da çözdüm.
Yani demek istediğim nedenini anlayamadan zaman zaman şişiyoruz ama dikkat etmek lazım.

Carmencım hındıstan cEvızı yagı ısıya dayanıklı degıl, zeytınyagı ya da tereyagı kullanmak gerekıyor dıger yaglar ısıyla bırlıkte trans yaglara donusuyorlar.

nette gezınırken edındıgım bılgıye gore taylan kumelı dıyorkı sıvı tuketımı kılo vermeyı hızlandıran en onemlı faktormus ve ınsan her ıdrara cıktıgında 35 kalorı yakarmıs hıc bılmıyordum
aaa çok ilginç.teşekkürler paylaşım için :16:
Afiyet olsun gerçek tereyağı çok lezzetli oluyor.
çocukluğumdan beri,babam tereyağı hep özel ve bildiği yerlerden alırdı.Hiç market tereyağı almazdı.gerçekten onlar çok lezzetliydi.Marketten aldıklarımız margarin gibi resmen.inşallah gerçek tereyağa kavuşucam.teşekürler canım :16:
ben yeşil çayı yaprak olarak demliyorum.işyerindede yaptıtırıyorum herkes içiyor.alıştım herhaldeki sallama yeşil çaylardan hiç tat alamıyorum.normal olarak vakfıkebir tereyagları satılıyor büyük peynirccilerde onlar dogal tereyagı degilmidir?
Hiç biliyorum canım :26:
10 Kasım 2011 23:15’ten itibaren kilolarımızı hızlı bir şekilde vermeye başlıyoruz, ay küçülen faza geçiyor.
Şu 2 hafta çok dikkat edelim yediklerimize de bol bol gitsin.
aaa hadi yaa,hadi bakalım inşallah :124: bu durum bana pek uymayabilir.yarın arkadaşın oğlunun d.günü var,pazartesi de günüm var.birinden birinde yicem,serbest gün yapıcam, diğerinde yemeyeceğim :47:
bu karatay diyetine çok motive olmustum tek kaçamağım meyveydi benim 1. 5 ay yaptım ve 3 kilo verdim.

kolesterolum yüksek çıktı doktor ilaç vercem ama bir ay bi gözetim altında tutalım dediler ilaç vermedi kolesterolum 270.

doktor dediki 28 yaş için ve bu kilo için kolesterol çok yüksek böyle olmamalı bende acaba yumurtadan olurmu ki dedim. adam TABİKİ dedi 2 yumurta ceviz zeytin ne demek dedi. diyetisyenimizle görüsün diye yoladı beni. diyetisyen hanımın kabul ettiği yerler vardı etmediği yerler vardı karatay diyeti olarak.

2. randevum genel cerrah asla bu diyeti bırakmıyacam diyordum ama bu popomda (hemoroit ve çatlak değil) olusan meme kafamı allak pullk etti. ve genel cerrahın dediği protein zor uzun sindirilen bir şey. bağırsakları yorar. bağırsak içinde bozulmalar kistler olusabilir demesi. doktora dedimki ekmek dedim sonucta bağırsağa ekmek olarak gitmiyoki karbonhidrat olmuyomu ne fark eder ha o karbonhidrat ha bu karbonhidrat. doktorda ben bunu söylüyorum yapıp yapmamakta serbestsiniz. bilgime göre bağırsak florasında bir bozukluktan bu kitle sert bir yapı alınması lazım falan dedi iste. ve ağrılı birsey bu.
bu beni vazgecirdi diyetten sabah 1 dilim ekmek yedim.

gecen yazmıstım yanlıs anlayanlar olmus. temmuz ayında ben bu diyetisyene gitmistim ve ogünden bu yana yağ oranım artmıs o zaman yağ oranım 17.2 simdi 18.7 :53: o da ayrı sasırttı . sıkılasma hissediyordum ben kendimde. makınanın bozuk olduğunu bile düsündüm yani

bilmiyorum yine sizinleyim ama bırakmak yok. ama günde 4 dilim ekmek yiycem canlarım

sabah
2kuru kaysı 2 bardak su ılık
1 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
1dilim ekmek

ara süt yy 1çay bardağı

canan hocanın dediği leptin için diyetisyen diyor ki ara öğün olarak az yağlı protein almanız leptin salgılanmasını ve yağ yakımını hızlandırır engellemez dedi. ama siz yağlı bir protein alırsanız yaktığınızın bir anlamı olmaz didi:26:

yağ alımınz devam ederken yağ yakımı çok zordur didi 1çay bardağı ceviz 10-15zeytin ciddi bir miktar didi. tamam ceviz zeytin faydalıdır ama yağlıdır dedi bu bir gerçek didi

hepinize hepimize basarılar diliyorum:16::16:
canım geçmiş olsun.kolestrolün önceden mi vardı acaba?hocaya bunları yazıp sormalısın bence
ilave olarak birşey söylemek istiyorum

benim erkek kardeşim var.beslenme şeklinde hiç sebze yoktur.yada şöyle söylim devamlı et ürünleri yer ekmekde yer tabi.ama sebze yemekleri haftada en fazla 2 ögündür.yemez fazla oda ıspanak olursa yer..

bunun gecen 2 ay önce bagırsaklarından kist aldı cerrah.dediki sebze oranını artırmalısın yoksa bunu bak erken farkettik aldık yoksafarkedemeseyidk 3-4 sene sonra bu kistler kansere çevirecekti.

öle atlattı çok şükür.sebze her gün olmalı beslenmemizde.protein gerçekten çok agır uzun sürelidevamlı kullanımda vucutda zarar verebiliyor
canım biz hiç sebze yemiyor değiliz ki,en azından şahsen yiyorum.kardeşine de geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle neden omega 3 ceviz ve keten tohumundan yeterli alınmaz ve destek almamız gerekir ? Çünkü bitkisel besinlerden alınan omega 3 etteki kadar iyi emilmiyor vücudumuzda. Her zaman etlerden aldığımız demir, omega 3 daha iyi işlem görüyor. Ayrıca yediğimiz içtiğimiz şeyler (biz her ne kadar bunları saf olarak bulup tüketmeye çalışsakta) çok fazla omega 6 ve trans yağ içeriyor. Düşünsenize yumurtayı bile biraz fazla pişirdiğimizde içindeki yağlar trans yağa dönüşüyor. Bu nedenle ilave omega 3 almalı ve ideal oran olan 1/4 ü yakalamaya çalışmalıyız. Ayrıca aşırı protein tüketimi konusuna gelirsek; Canan Hoca hiç bir zaman bize tamamen et tüketin demiyor ki. Sadece kırmızı etin ve yumurtanın bunca zaman boşuna yasaklandığını aslında köy yumurtası ve özgür yetişen hayvanların etlerini yiyebileceğimizi söylüyor. Ama aynı zamanda kuru baklagilleri ve mevsim sebzelerini ayrıca fındık fıstık ceviz yememizi tavsiye ediyor. Sadece protein tüketilmesini tavsiye eden ve sebzeler ile yağları kısıtlayan Dukan diyeti ve ben yaklaşık 50 gün yaptım bu beslenmeden önce gerçekten çok kötü durumdaydım (kaslarımda sürekli seğirmeler oluyordu, çok güçsüzdüm, sürekli uyuyordum)

Canan Hoca şeker ve rafine ürünleri yemeyin diyor bunun dışında herhangi bir şekilde yaratıcılığımızı engellemiyor yani et yumurta kadar mevsim sebzeleri ve kurubklagilleri de tüketebiliriz.

Bu arada 50 dakika tempolu yürüyüş yaptım (4,10 km.) şimdi ter içinde daha önceden hazırladığım limonlu soğuk yeşil çay içiyorum. Araştırmalarım sonucunda belediyenin kanal açma hizmeti olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Öğle yemeği tatili bitince gidip başvuru yapacağım. umarım mutfağın kırılmasına gerek kalmadan açabilirler gideri.

Hepinize sevgiler,
aynen katılıyorum canım :13:
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Saphira,nice güzel huzurlu ve fit yıllara canımmmm :48:
ayy canım benimi,çok naziksin,teşekkürler :16:
Kızlar sürekli wc sorunu yaşıyordum ben.
Kahvaltılara yavaş yavaş ekmek koyma kararı almıştım ama 1 kere yemiştim bugün 2 oldu.
Ve ekmeğin etkisi mi yoksa yeşil çayı biraz daha fazla tükettim onun mu ( hoş daha çok tükettiğim de olmuştu.) etkisi bilmiyorum ama bağırsaklarım gayet güzel çalıştı bugün.
Bende yaşıyorum wc sorunu.Kepekli kara bulgur bana çok iyi geliyor ama ne de olsa bulgur diye pek tüketmiyorum.en son bayramın 3. günü akşam çiğ köftede yedim ve hemen gecesine işe yaradı.ben de ekmeği denedim,hatta zeytinyağına batırarak yedim ama ben de kar etmedi
Bildirim:11/11/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 88kg Bu hafta:87kg
Fark: - 1kg
Toplam fark:33kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 3 saat ev ısı ve ortalama 15dakıka yuruyus.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.1 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma :66:,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.
Gülcüm yine harikasın.:nazar:Tebrik ederim :16:
1. Bildirim:11.11.2011 tam dıyete baslanacak günmüş:)))
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta:75.7
Bu hafta: 73.1
Fark: + veya -:-1.6
Toplam fark:13
Beden:42
Spor:yok
Boy: 167
Hedef: 57
oran:%2,11
vaaooooovvvv süpersiiiinnnnn kankaaaammmm :nazar::nazar::nazar: tebrikler :70:
neysee benn buraya yazayımm cevap gelmedi. hiç kilo veremedim bu hafta :14::14:
nişanlımın yanında yememek mümkün değil. kilo da almadım çok şükür atlattım tatili :53::53:
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.3
Fark: -0 kg
Toplam fark: - 5.5 kg
Beden:42-40
Boy: 1.66
Hedef: 57
kilo almadan bayramdan çıkmak gayet güzel bir başarı canım,tebrikler :16:
kızlar morelım cok bozuk artı bır kıloyla dondum ıkı gunudr tuvalete cıkamıyorum:(:43::43:
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25.10.2011
Başlangıç kg: 85,50
Geçen hafta: 82,50
Bu hafta: 83,50
Fark: +1kg
Toplam fark: Beden:44-46
Boy: 1.65
Hedef: 60
haftaya toparlarsın canım :16:
Bir ileri bir geri nereye kadar devam edecek bakalım.
Bu hafta kaçamak denilecek bir şeyim de yoktu.

Rumuz: eski_bir_masal
Başlangıç tarihi: 05.09.2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta: 59
Bu hafta: 59.6
Fark: +600
Toplam fark: 4.8
Beden: 38
Spor: 5 gün yarım saat civarı
Boy: 1.70
canım son kilolar böyle çok sancılı gidiyormuş.üzülme,elbet gidecek :16:
1. Bildirim:11.11.2011

Rumuz:papadiya

Geçen hafta:102.0
Bu hafta: 100.7
Fark: -1.3

Beden:48

Spor:yarım saat yuruyus
Boy: 170
papadiyammm harikasın canım tebrikler :nazar::nazar:
canım gordugum kadarıyla burdasın neden bısey yazmıyosun ozledık:16:
canım pc yi açıyorum,kk açık oluyor ama başında duramayabiliyorum.Neticede o saatlerde hazırlanıyordum,dışarı çıkmak için.Ben de sizleri özledim.Sahalara geri döndüm merak etmeyin.Özlenmek ve merak edilmek çok güzel.ara ara kaçsam mı acaba böyle :1::1: :70::71:
uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
bu arada topicte almış başını gitmiş ne güzel
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan:54:
Hoşgeldin tylhollcum ,ne zamandır aklımdasın,nerelerde acaba diye merak etmiştim.Diyeti bırakmamana çok sevindim ve tebrk ederim..veee gelelim asıl olaya TEBRİİİKKKLLLEEERRRRRR :124::124:çok sevindim canım,Allah sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize.Dünyanın en güzel şeyi anne olmak.Allah isteyen herkese versin.Oyyyy ne heyecan ne heyecan şimdi,ne kadar güzelll :nazar::nazar::nazar: içim kıpır kıpır oldu.seni ve mercimeğini öpüyorum,sağlıklar diliyorum :16:
Rumuz: ceylin1907

Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta: 65.9
Fark: -0,2
Toplam fark: 6.1
Spor: Son hafta bayram sebebiyle yoktu:43:
Boy: 158

Bayrama rağmen -0,20:17:
valla süpersin canım.bayrama rağmen kilo kaybıyla bildirim yapıyorsun :nazar::nazar:
kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:
canım idrar testleri düşük bir ihtimalde olsa yanıltabiliyor.kan testi garantidir.doktora görün mutlaka derim.stresten de gecikme olur.bir de bebek isteğinden dolayı,bazen vücut sanki hamileymiş gibi belirtiler gösterebiliyor bilgin olsun.Sağlıklar diliyorum sana da :16:
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: 86.600
Bu hafta:87.500
Fark: +1100
Toplam fark: 2kg
Beden:46
Boy:148
Hedef80
haftaya toparlarsın canım,bu hafta tatildik hepimiz :34:
Saphiracım nerelerde cidden ya ?
Sonra asmam?
Hatırlamadığım 2-3 kişi daha var bıraktılar buraları..
Buralardayım bebem,geldim :16::16::70::71:
:48: Tebrık ederım ceylıncım konsantrasyon tam,seker tuketmıyorsun helal :71: dermısım cok pardon ya. İŞTE BU HAFTAKİ TARTIM LİSTEMİZ

4:ceylın1907 %0.3 (0,2kg):71: ??????

5:idealist33 %0 (0kg):71:?????

??????

6: eskibirmasal +%1,02 (+0.6 kg):71:????

?
7: sekerkız67 + %1.2(+1kg) :71:?????
8::profıt +%1.2(+1.1kg) :71:???????
:7: : eskibirmasal +%1,9 (+1,1 kg):profıt +%1.2(+1.1kg) :71:???????

Eline sağlık gülcüm :16:
İŞTE BU HAFTAKİ TARTIM LİSTEMİZ

4:Saphıra %0.9(0.9kg) :71:
5:ceylın1907 %0.3 (0,2kg):71: ??????

6:idealist33 %0 (0kg):71:?????

??????

7: eskibirmasal +%1,02 (+0.6 kg):71:????

?
8: sekerkız67 + %1.2(+1kg) :71: ?????
9:profıt +%1.2(+1.1kg) :71:???????
???????

eşekkür ederim canım,hemen eklemişsin beni de listeye :16::16:
Sapiracım tevrikler:nazar:

teşekkür ederim canımmmm :16::16:

kızlar atlaya zıplaya da olsa geçmişi okudum geldim,çok uzun sürdü yafuuu :126:

Carmencım hındıstan cEvızı yagı ısıya dayanıklı degıl, zeytınyagı ya da tereyagı kullanmak gerekıyor dıger yaglar ısıyla bırlıkte trans yaglara donusuyorlar.

Hindistan cevizi yağı ısıya dayanıklı ve mucize gibi bir yağ. (tereyağı kullanılan herşey hindistan ceviziyağı ile de yapılabiliyor) aşağıda kısaca Paleo cafe den alınan konu ile ilgili yazı var. Ayrıca Serdar turgut un hindistan cevizi yağının etkileri hakkında bir yazısı var. Aslında ben aromasını çok sevmedim ama tüketmeye çalışıyorum.

"Daha önce kısaca bahsetmiş olsak da hindistan cevizi yağı başlı başına bir başlığı hakediyor kesinlikle.

%92 gibi yüksek doymuş yağ oranı yüzünden malum medyada kötü nam salsa da biz biliyoruz ki doymuş yağlar sağlığımıza çok daha yararlı.

■Hindistancevizi yağının da kan lipidlerini normalleştirdiği,
■alkol ve diğer toksinlerin karaciğere yaptığı hasarı önlediği,
■böbrek ve safra kesesi hastalıklarına karşı koruduğu ve
■kan şekerini dengeleyerek insülin kontrolünde etkili olduğu, dolayısıyla da şekeri hastalığının önlenmesinde ve idaresinde etkili olduğu bulunmuştur.
■Antivirüs, antibakteri ve antimantar özellikleri de bulunmaktadır.
■Mineral emilimini güçlendirir ki bu sağlıklı dişler ve kemikler için oldukça önemlidir.
■Cilt, kafa derisi ve saça da yenildiğinde veya sürüldüğünde çok iyi gelmektedir.
Isıya karşı çok duyarlı olmadığı için yağda pişirme işlemleri için çok uygundur. Özellikle tavuğa çok hoş bir aroma vermektedir. Tereyağdan biraz daha düşük ısıda eriyen bu yağ, tereyağ gereken her yerde kullanılabilir.

Hatta ben çoğu zaman proteinime, kahveme de ekleyerek hem bu lezzetli ve faydalı yağdan daha fazla tüketiyorum, hem de yağ tüketimimi biraz daha arttırmış oluyorum.

Sonuç: Hindistancevizi yağı bulabileceğiniz en mükemmel yağdır. Kesinlikle tavsiye ederim."

Başlangıç tarihi:05.11.2011
Başlangıç kg: 66
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 64
Fark: - 2.0
Toplam fark: -2.0
Beden: 42
Spor:15 aylık oğluma annelik ve ev işleri
Boy:168 cm
Hedef:55

Gitsin kilolar ohh ohh:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

kızlar bende bugün başladım 165 boy, 63.9 kg, 27 yaşındayım sizce 1 ayda en fazla kaç kilo verebilirim?bebek düşünüyorum hamile kalmadan önce kilo versem iyi olacak.
birde ben sabah geç kalkıyorum sabah kahvaltımı 12 de yaptım akşam yemeğimi de 19 gibi yedim geç kalkmamın bir zararı olur mu?

kızlar bende bugün başladım 165 boy, 63.9 kg, 27 yaşındayım sizce 1 ayda en fazla kaç kilo verebilirim?bebek düşünüyorum hamile kalmadan önce kilo versem iyi olacak.
birde ben sabah geç kalkıyorum sabah kahvaltımı 12 de yaptım akşam yemeğimi de 19 gibi yedim geç kalkmamın bir zararı olur mu?

Canım merhaba öncelikle. İnşallah en kısa zamanda verirsin fazla kilon yok çabuk verirsin diye düşünüyorum arada kaçamaklar yapmazsan...

Bende sabah kahvaltımı 10-11 gibi yiyiyorum bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Sadece akşam yemeğini biraz daha öne alabilirsin. <Biliyorsun akşam 7den sonra yemek yenmemeli. Çok acıkırsan ayran içebilirsin. Canın tatlı istersen de süt.(gül arkadaşım tavsiye etti harfiyen bende uyucam tavsiyemdir).
Azimli olmalısın bol su tüketmelisin. Meyve çayıda içebilirsin. Kuru kayısı kuru incir kuru siyah üzüm sarı üzüm bunlardan tüketebilirsin.Tavsiyelerim bunlar.

Papadiya tebrik ederim canım sanırım sen de 2.sin...(daha listeyi görmedim de:-)))
cok tsk ederım canım:16:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar:nazar::nazar:
bayram bile dinlemediniz maşallah size
oyle oldu valla tsk canım:16:

supersın canım tbrkler:nazar::nazar::nazar:
canım bır ayda cok rahat 5 kılo verebılırsın kolay gelsın:kkk::kkk::kkk:

Papadia teşekkürler tatlım bende seni tebrik ederim.. Başaracağız ya eminim ben. Bütün arkadaşlarıma güveniyorum ve kendimi çok zinde hissediyorum bennn....:38:
:16::16::16::16::8::8::8::10::10::10::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12:

Hindistan cevizi yağı ısıya dayanıklı ve mucize gibi bir yağ. (tereyağı kullanılan herşey hindistan ceviziyağı ile de yapılabiliyor) aşağıda kısaca Paleo cafe den alınan konu ile ilgili yazı var. Ayrıca Serdar turgut un hindistan cevizi yağının etkileri hakkında bir yazısı var. Aslında ben aromasını çok sevmedim ama tüketmeye çalışıyorum.

"Daha önce kısaca bahsetmiş olsak da hindistan cevizi yağı başlı başına bir başlığı hakediyor kesinlikle.

%92 gibi yüksek doymuş yağ oranı yüzünden malum medyada kötü nam salsa da biz biliyoruz ki doymuş yağlar sağlığımıza çok daha yararlı.

&#9632;Hindistancevizi yağının da kan lipidlerini normalleştirdiği,
&#9632;alkol ve diğer toksinlerin karaciğere yaptığı hasarı önlediği,
&#9632;böbrek ve safra kesesi hastalıklarına karşı koruduğu ve
&#9632;kan şekerini dengeleyerek insülin kontrolünde etkili olduğu, dolayısıyla da şekeri hastalığının önlenmesinde ve idaresinde etkili olduğu bulunmuştur.
&#9632;Antivirüs, antibakteri ve antimantar özellikleri de bulunmaktadır.
&#9632;Mineral emilimini güçlendirir ki bu sağlıklı dişler ve kemikler için oldukça önemlidir.
&#9632;Cilt, kafa derisi ve saça da yenildiğinde veya sürüldüğünde çok iyi gelmektedir.
Isıya karşı çok duyarlı olmadığı için yağda pişirme işlemleri için çok uygundur. Özellikle tavuğa çok hoş bir aroma vermektedir. Tereyağdan biraz daha düşük ısıda eriyen bu yağ, tereyağ gereken her yerde kullanılabilir.

Hatta ben çoğu zaman proteinime, kahveme de ekleyerek hem bu lezzetli ve faydalı yağdan daha fazla tüketiyorum, hem de yağ tüketimimi biraz daha arttırmış oluyorum.

Sonuç: Hindistancevizi yağı bulabileceğiniz en mükemmel yağdır. Kesinlikle tavsiye ederim."
hocanın hindistan cevizi ve yağını tavsiye ettiğini ben de izlemiştim tv de.hangi programdı ne zamandı hatırlamıyorum ama çok faydalı ,çok sağlıklı bir yağ olarak kalmış aklımda.paylaşımiçin teşekkürler.bu arada fındık yağı da kullanabiliyoruz.ben kullanmadım şu ana kadar

2 kg çok güzel,tebrikler :46:

1 ayda 4-5 kg verebilirsin diye düşünüyorum.
yemek saatlerinde sorun yok.yeterki akşam 20.00 den sonra hiç bir şey yeme.
yediklerini,menülerini de yaz canım,şu doğru şu yanlış diyelim :34:

enerjıne bayıldım canım:nazar::16::16::16:

Canım biz enerjik olmazsak bebelerimize kim bakacak? Evi kim toparlayacak? Ütüyü kim yapacak?

Hepsinden önemli birşey var aslında----HUZUR---
İnsanın evinde huzur ve mutluluk varsa her işi severek yaparsınız. Diyet de dahil bence buna..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X