Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tekrar mrb kızlar

majorşarkı isimli arkadaşımız aynen zumushun dediği gibi sanırım yazı dilinden dolayı yanlış anlaşıldı.

kendisine şahsım olarak ta çağrı yapmak istiyorum lütfen burda kalıp deneyimlerini paylaşmaya devam et...:7:

tylholcum nasılsın nasıl hissediyorsun kendini?:34::49:
Saphiracım kızında sen de çok güzel ve tatlısınız maşşAllah size:nazar:
ben bir kaç gündür doğru dürüst yazamadım sizleri hepinizi okumak istedim.
kolestrrol konusuna benim de aklım takılmadı değil şimdi..
Loxicim 1 ayda 3,5 kg.vermişsin çok güzel maşş.:nazar:
Mattikacım tedavi nasıl gidiyor ?
Leylakcım sen regl oldun mu?Benim ilaç bitti 3 gün oluyor sabırsızlanıyorum olsun da gerçek kg.mu göreyim diyorum.Çünkü 1 aydır çok iyi ilerleme kaydetmedim tartıda...:50:
Gözlemecim sevincimi paylaştığın için teşekkür ederim.:16:
Şekerkız gün geçtikçe diyete alıştığını gördüm tebriklerrr

Son olarak ta zumush ve birbeneksiktim sizi daha sık görmek istiyorum bu sayfalarda..
Unuttuklarım için özür dilerim çok yazmak istiyorum ama vaktim sınırlı..
Sevgiler...:16::16::16:

ceylincim regl oldum cumartesi,hatta bitti bile.bende cumaya tartılıcam artık.ödem falan varsa gitsin 2 günde:9:

bol yesıllıklı ıkı yumurtadan salata 2 zeytın az peynır az olmus dımı ceylıncım:(((

evet cnm az bencede
1-kurukayısı yok
2-zeytin çok az,peynir de azmışş.
3-bence salatalık domates gibi birşeyler de ekleyebilirdin...

loxicim diyorum ya okuyorum kaçgündür...:34: hem gülün de dediği gibi şekeri bıraktık hafıza iyi çalışıyo:1:

leylakcım darısı başıma o zamannn:52:

evet cnm az bencede
1-kurukayısı yok
2-zeytin çok az,peynir de azmışş.
3-bence salatalık domates gibi birşeyler de ekleyebilirdin...

loxicim diyorum ya okuyorum kaçgündür...:34: hem gülün de dediği gibi şekeri bıraktık hafıza iyi çalışıyo:1:

leylakcım darısı başıma o zamannn:52:

inşallah canım:9:regl olamayınca insan çok sinirli oluyo vücut ödem yapıyo(en azından bende öyle oluyo:52:)en kısa zamanda gelir reglin inşallah:16:

Saphira editörümüze ve sevimli kızına hayırlı, sağlıklı ve asla kilo problemi olmayan güüpgüzel bir yaşam diliyorum :nazar: :34:

bu benim aklıma niye daha önce gelmemiş ya:31:sağol arkadaşım çok güzel bi fikir verdin bana:16::16:

Asıl benim aklıma neden gelmemiş paylaşmak, ben de çocuklarım da pek severek yeriz bu güzel yemeği, afiiyet şekeer olsun hepinize, yağlarınız erim erim erisin, fit mi fit olun inşallah :6:

Son olarak ta zumush ve birbeneksiktim sizi daha sık görmek istiyorum bu sayfalarda..
Unuttuklarım için özür dilerim çok yazmak istiyorum ama vaktim sınırlı..
Sevgiler...:16::16::16:

Teşekkür ediyorum ceylin, inan bana ben de kendimi burada daha sık görmek istiyorum :1: yazmadığım zamanlarda da sürekli okuyucuyum ama yazmak gerçekten olumlu yönde etkiliyor insanı.. :10:

Bu arada bu gün o kadar yemek muhabbeti yaptık ki, bir yandan da dolmanın beni benden alan kokusu.. ilk kez bu kadar acıktım pişsede yesek :56:

birçoğunuz benim büyüğümsünüz, kimseye saygısızlık etmek istemedim ve hala da istemiyorum ama önyargınıza inanamadım. benim sizinle dalga geçmek gibi bi niyetim olmadığı gibi sizinle birlikte bir şeyler yapmak için buraya üye oldum. üye olmadan önce de keyifle takip ediyordum (daha önce de söylediğim gibi). o kadar yanlış suçlamalar olmuş ki, inanamadım. "kepçeyle yağ" ibaresini kullanmadım bile ben... karatay diyetinde yağ sınırı yok dendi diye bol kullanıyorum, kg vereyim derken almayayım diye size danışmıştım sadece. avatarıma gelince... karatay diyeti "sabahları yumurta" temelli bir diyet olduğu için uygun bir avatar olur diye düşündüm. aranızdan birisi topicle uygunsuz demişti... bu da sanırım bunun cevabı olmuş oldu. üslubuma gelince de... sadece önyargılısınız. sizin gibi konuşmuyorum diye, canan karatay'a "hatun" dedim diye benim terbiyesiz olduğumu düşünmenizi an la ya mı yo rum. ben sevimli bulduğum için bu kelimeyi kullanıyorum ve "hala" bir anormallik olduğunu düşünmüyorum.

birçoğunuz büyüğümsünüz. ben sizden yaşça biraz küçüğüm. ama öğretmenim. öğrencilerim var ve onlara kendi yaptığım gibi kimseyi "kırmamayı" "uzaklaştırmamayı" "üzmemeyi" öğretiyorum. oysa sizin için bir insana "iticisin, kusura bakma..." demek ve bunun üzerine rahat bir uyku geçirmek çok kolay gibi. "ben birini üzmüşümdür belki..." düşüncesi hiç olmadan!

kimseyle de dalga geçmedim. burda yazılanlar sayesinde kendime liste oluşturup uyguladım ve şimdiden 1.5 kg vermişim. yine burda yazıldığı için koşarak eczaneye gidip omega 3 aldım. yine burda yazdılar, ben sormuştum, tuz vs. ya neyse...

benim buraya niçin gelmiş olduğum "gözü görene" aşikar. yazdıklarıma dönüp tekrar ama "önyargısız" bakın. hiç bu kadar yanlış anlaşılmamıştım. birazdan okula gideceğim, zor bir sınavım var ama ders çalışamadım çünkü aklıma hakkımda haksız yere yazdıklarınız geldi.

keşke bu kadar kolay olmasaydı insan üzmek...

ARKADAŞIM , üzücü olmuş senin için.

neden şaşırdın ki canım..
psikologlar okuyamazmı sayfayı :31:

okurlar elbette!
ben okuyup ta paylaşım yapmamalarına bir gönderme yapmak istedim kendimce :34:

papadiş Alman atasözü "Kahvaltın krallar gibi,öğlen yemeğin... (işte onun bir aşağısı tabaka:.:),akşam yemeğinse dük gibi olmalıdır."

dünkü menüm kızlar

sabah
2 haşlanmış yumurta,avuç içi kadar beyaz peynir,7 adet zeytin,bir su bardağı ceviz içi,domates,maydanoz,limonlu açık şekersiz çay

öğle
havuç,limonlu ılık su

akşam
hamsi ızgara,bol salata

4-5 bardak limonlu açık çay
spor yok:57:

yorum bekliyorum efem:12:

okurlar elbette!

papadiş Alman atasözü "Kahvaltın krallar gibi,öğlen yemeğin... (işte onun bir aşağısı tabaka:.:),akşam yemeğinse dük gibi olmalıdır."

hmm anladım canım..

o alman atasözü benim ilkem olmuş durumda..
yemeklerde
sabah kral öğle memur akşam fakir olmak zayıf kalmanın tek ama tek yolu..tabii bunu canan hocamın beslenme düzeni ile beslenerek destekleyince hem sağlık hem zayıf kalıcaz inş.

saphiracım güzelliğin topiğin dilinde bir nazar duası oku herkeş senden çok etkilendi bak:12::12:. yüzüm sivilcelendi demistin Allh korusun artar falan :60:

dünkü menüm kızlar

sabah
2 haşlanmış yumurta,avuç içi kadar beyaz peynir,7 adet zeytin,bir su bardağı ceviz içi,domates,maydanoz,limonlu açık şekersiz çay

öğle
havuç,limonlu ılık su

akşam
hamsi ızgara,bol salata

1 su bardağı ceviz çok olmuş:31:öğlen de başka bişey yeseydin keşke,havuç şekerli bi meyve,daha doğrusu glisemik indeksi yüksek

ceviz 1 su bardağı ise çok olmuş Akrepçim

aslında bardakla ölçmedim ama cevii çok severim..başladımmı gidiyor..sanırım yediğim çay bardağından taşardı:1: o yüzden su bardağı dedim:1: tam olmayabilir ben olmadı çay bardağı ile ölçüp öyle eklerim masdaki kahvaltıya:31:

ARKADAŞIM , üzücü olmuş senin için.

(Yarım kaldı yazacaklarım devam edeyim )
Umuyorum ki yanlış anlaşılman doğrultusunda yorum yazan arkadaşlar bu anlatımınla seni daha iyi farketmiştir. Hiçbirimiz buraya egomuzu tatmin etmek için girmiyoruz. Hele ki bu tutum başka kalpleri üzmek adına üslupsuzca yapılrsa çok daha kötü. Klavyenin arkasında ki sanal kişilikler değiliz elbette. Sınava bu psikoloji ile gitmiş olmana çok üzüldüm. Umarım iyi geçmiştir. Evet bi anlamda dış görünüşümüzü şekillendirmeye güzelleştirmeye çalışırken , ruhumuzu yıpratmayalım. Unutmayalım ki aslolan iç güzelliğidir.

YORUMUMU kendim de dahil olmak üzere hepimize atfediyorum. Kimse fazla kişiselleştirmesin lütfen...

1 su bardağı ceviz çok olmuş:31:öğlen de başka bişey yeseydin keşke,havuç şekerli bi meyve,daha doğrusu glisemik indeksi yüksek

tatlım canan hoca havucu çiğ öneriyor..çiğken glisemik indeksi düşük 40 olması lazım..piştiğinde yükseliyor cıss oluyor..
öğle menü yiyecek kadar acıkmamıştım..yersem akşam balık yiyemicektim tercihimi balıktan yana kullandım tatlım:56: pek severimde salata ve balık ikilisini

okurlar elbette!

anladım ben senı:)))oyle yapcam bundn sonra ceylıncım
dünkü menüm kızlar

sabah

öğle
havuç,limonlu ılık su

akşam
hamsi ızgara,bol salata

sporda olaymıs ıyıymıs:)))

SABAH
1 çay bardağı ceviz
2 tereyağında yumurta
1 parça peynir
6 zeytin
1 çay bardağı süt
kibrit kutusu kadar tahin helva

ÖĞLEN
1 tabak bulgur pilavı
1 kase cacık
5-6 tane ceviz
roka k.biber ve tereden oluşan keten tohumlu salata

Sanırım menepoza giriyorum regl dönemlerim çok açıldı arası onun etkisi de var sanırım.. 39 yaşındayım ama bizde genetik erken giriliyor.

Back
X