Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu hadiseee kaç beden giyiyor da fotomodellik yapıyooo yaaaa...
yakışıyomuşş gibi:37:
:24::24::24:hadiseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaç bedennnnnnnn giyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:24::24::24::24:

sağol canımmmm...
burayada yazayım ki diyette olmadığım dönemlerde de kendimi kontrol edebileyim diye...
önerin için teşekkürlerrrrr:16:

Bir de psikolojik mi bilmiyorum famircim ama ders çalışırken yeşil çay içmek sanki daha iyi konsantre olmamı sağlıyor.
İstersen bir dene.
Hem de rahatlatıyor.

ceylin şaşırmışş pardonnnnn:9:
ikiniz de avatarda incecik çıkmışsınız ya ondan karıştırmışım:52:

iwett biz incelikte yarışıyoruz ceylinle:9::9:
gerçi aramızda bayagı fark var ama :9::9::9::9:

kızlar bugun cok acıkmıstım ıkıncı ogunumude yedım bı daha sabaha artık

1 tabak kara lahana yemegı
1tabak yesıllık salata
1kase maydanozlu sarımsaklı yogurt
2kayısı 2 badem 1hurma

turk kahvemı ıcıyorum sımdıde

menum nasıl:26::26:
hm gayet sağlıklı gorunuyor,kara lahana yemegı nasıl yapılıyor,ıcınde bulgur mu var?

sağol canımmmm...
burayada yazayım ki diyette olmadığım dönemlerde de kendimi kontrol edebileyim diye...
önerin için teşekkürlerrrrr:16:

bence tam kararında

benım dıyetım bıtınce boyle beslenırım herhal:56:

kızlar bugun cok acıkmıstım ıkıncı ogunumude yedım bı daha sabaha artık

1 tabak kara lahana yemegı
1tabak yesıllık salata
1kase maydanozlu sarımsaklı yogurt
2kayısı 2 badem 1hurma

turk kahvemı ıcıyorum sımdıde

menum nasıl:26::26:

Gayet güzel olmuş menün.
Bu arada sarımsak da metabolizbayı hızlandırığ kilo verimini kolaylaştırıyormuş.

:24::24::24:hadiseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaç bedennnnnnnn giyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:24::24::24::24:

basen ve bacak problemı var, sanırım 38-40 gıyer anca

bolgesel spor yapmalı,bol yuruyus yapmalı:9::9::9::9::9::9::9:

bugun baska bırsey yemeyecegım ıcın menumu arzediyorum efemmmm:42:

sabah: 2 yumurtadan salata(papadiyaaaa artık gınaaaa geldiiiiiiiiiiiiiiiii:9::9::9::9::9:)
10 zeytın
1 kk peynır
1 nar
2 omeg-3

ogle: 1 pors döner
ayran
salata

famır harıkasın yaa koptum burda:1::1::1:
loxıcım karalahana tarıfımı verıyım hemen
yagda sogan pembelesır
az salca koyulur
ınce kıyılmıs lahanalar koyulur
suyu verılır
bulgur pırınc koyanda var ben koymadım
cok hafıf ve doyurucu bır yemek

famır harıkasın yaa koptum burda:1::1::1:
loxıcım karalahana tarıfımı verıyım hemen
yagda sogan pembelesır
az salca koyulur
ınce kıyılmıs lahanalar koyulur
suyu verılır
bulgur pırınc koyanda var ben koymadım
cok hafıf ve doyurucu bır yemek

ay cok kolaymıs,hemi de sağlıklı,emme karalahanayı nerden bulcam,bu salata yaptıgımız mor lahana değil dimi?

çok hafif yiyorsun:nazar:bu hafta rekora gıtcen gibime geliyor:52::52:sporun nasıl?:15:

Gayet güzel olmuş menün.
Bu arada sarımsak da metabolizbayı hızlandırığ kilo verimini kolaylaştırıyormuş.
tsk canım sarımsak meselesını hıc bılmıyodum sagol masalım:16:
slmlar...
4 kg almışım..çok cnm sıkkın:50:
banada tüyolar verebilirmisiniz arkadaşlar....:14:
bu topıgı 1.sayfadan ıtıbaren oku tatlım hos geldın bu arada

sabah: 2 yumurtadan salata(papadiyaaaa artık gınaaaa geldiiiiiiiiiiiiiiiii:9::9::9::9::9:)
10 zeytın
1 kk peynır
1 nar
2 omeg-3

ayran
salata
afıyet olsun yumurta salatasına alternatıf geldı loxıcım sarımsaklı yogurtlu pulbıber ve yaglı yımırta:1::1::1::1:

slmlar

çok basit....

unlu ve şekerli herseyi kesersen,çok rahat bir şekilde verirsin 4 kilonu,günde 30 dk da yuruyus yaptınmı tamamdır:34:

recetemı yazıyon bacım:1::1::1::1::1:

4 kılo ıcın yormaya gerek yok arkadası dıye dusundum.zaten bızım diyetın özü de o degıl mı,ben cogu zaman ne dıyetı yaptıgımı soranlara un ve şeker yemıyorum dıyorumm:9:gerisi teferruat:9::9::9::9::9:

bu topıgı 1.sayfadan ıtıbaren oku tatlım hos geldın bu arada
afıyet olsun yumurta salatasına alternatıf geldı loxıcım sarımsaklı yogurtlu pulbıber ve yaglı yımırta:1::1::1::1:

yarın bakıcımız cenazeye gitcekmıs,ben mecburen evdeyım cocuk bakcam,sarımsaklı yogurt eslıgınde yumurta spesyalini deneyebılirim sanırım:52::52::52::52:

4 kılo ıcın yormaya gerek yok arkadası dıye dusundum.zaten bızım diyetın özü de o degıl mı,ben cogu zaman ne dıyetı yaptıgımı soranlara un ve şeker yemıyorum dıyorumm:9:gerisi teferruat:9::9::9::9::9:

Merhaba,

Bencede un ve şeker yok gerisi teferruat. Doktordan geldim şimdi kızlar. Oooo kolesterol uçmuş dedi, hemen ilaç yazmaya kalktı. (Bu arada süper olan diğer değerlere bakmadı bile bknz.trigliserid) Ben de ilaç istemiyorum dedim. İyi o zaman 3 ay sonra kontrole gel dedi. Ve bana kendi reçetesini verdi, herşeyi ye yağları yeme yemekleri zeytinyağı ve ayçiçekyağını karıştırarak yap :37: ekmek ye dedi. Tabi ben içimden güldüm kendisinin kocaman bir göbeği var sanırım o benden daha vahim durumda ama halâ yağsız ye, kırmızı eti 2 den fazla yeme diyor. Haa bir de en komik kısmı senin yaşında haftada 2 yumurtayı aşmamak lazım dedi (yaşım 34 bu arada) :27: Günde iki yiyorum desem şok yaşardı herhalde zavallı :37:

10 zeytın
1 kk peynır
1 nar
2 omeg-3

ayran
salata

Afiyet olsun loxandracım.
Bu arada ne oldu zeytinlerin bitiyor mu yoksa azaltmışsın sayıyı :60:

Merhaba,

Bencede un ve şeker yok gerisi teferruat. Doktordan geldim şimdi kızlar. Oooo kolesterol uçmuş dedi, hemen ilaç yazmaya kalktı. (Bu arada süper olan diğer değerlere bakmadı bile bknz.trigliserid) Ben de ilaç istemiyorum dedim. İyi o zaman 3 ay sonra kontrole gel dedi. Ve bana kendi reçetesini verdi, herşeyi ye yağları yeme yemekleri zeytinyağı ve ayçiçekyağını karıştırarak yap :37: ekmek ye dedi. Tabi ben içimden güldüm kendisinin kocaman bir göbeği var sanırım o benden daha vahim durumda ama halâ yağsız ye, kırmızı eti 2 den fazla yeme diyor. Haa bir de en komik kısmı senin yaşında haftada 2 yumurtayı aşmamak lazım dedi (yaşım 34 bu arada) :27: Günde iki yiyorum desem şok yaşardı herhalde zavallı :37:

kalpten gıderdı,iyi ki söylememıssın:1:

evet sen de hocanın tezını ıspatlamıs oldun,kolestrol hastalıgı uydurulmuş ilaç satmak için:37:

ya keşke imkanımız olsa da hepimiz canan hocaya muayene olabılsek,ben en son hamileyken olcturmustum kan degerlerımı,sadece triglerisit yüksek çıkıyordu,ben de cok yaglı yemekten sanıyordum meger şekerdenmiş.tekrar ölçtürmedim ama su an ne durumdayım bılmıyorum,:32:

Afiyet olsun loxandracım.
Bu arada ne oldu zeytinlerin bitiyor mu yoksa azaltmışsın sayıyı :60:

burda laf edıyonuz diye yemıyorum dermısım:19::19::19::19:

yok yaw,o kadar cazip gelmıyor artık ,alıştım tadına,bir de tuzlu gelmeye başladı:9:

sormuştum ama cevap gelmedi tejrar sorym bişi sorucam vucut kaç saat aç kalmalı yani diyorlar ya kıtlık sendromuna girer yağ depolamaya başlar vucut die diyetisyenler ara ögün falan öneriyorlar hani burda bazıları 2 ögün yiyormuş kaç saat oluoki 2 ögün araında

"İYİ OLACAK HASTANIN DOKTOR AYAĞINA GELİR" derler...Prof. Dr.Canan Efemdigil Karatay geldi ve hayatımı değiştirdi!Yıllardır organik ve doğal yaşamın yakın takipçisi olarak doğak şekerin savunuculuğunu yapıyordum.Doğal şekerden özellikle de bal pekmez ve taze sıkılmış meyve sularından uzak durmak şöyle dursun onları eşe dosta öneriyordum.Yanılmışım geri alıyorum!

Hocamızla birlikte kitabı yayına hazırlarken doğal şekerler konusunda kendisini epey sıkıştırdım tatlı tutkunlarının avukatlığına soyunarak bir sürü soru sordum.Canan hocamız verdiği ayrıntılı ve tatmin edici cevaplarla, yıllardır nerde hata yaptığımı anlamamı sağladı ve doğal şekerlerin de zararlşı olabileceği konusunda beni bir güzel ikna etti.Ani tatlı krizlerinden de kurtulmama vesile oldu...

İnanıyorum ki bu kitabı okuyan tüm tatlı tutkunları da kolayca ikna olucaklar.Hem bitmeyen tatlı krizlerinden hem de yediklerine dikkat etmelerine rağmen belli bölgelerde biriken ve bir türlü eriyip gitmeyen yağlardan kurtulacaklar.Eğer kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız; kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız, Hocaların Hocası Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay'ın bu kitap tam size göre.

Karatay diyeti ile doğru bildiğiniz yanlışları düzelteceksiniz.Kilo verirken, sabahkları dinç ve dinlenmiş olarak uyanacak, güne sevinç içinde başlayacaksınız.Bütün günününüzü de acıkmayarak, tatlılara saldırmayarak, enerji dolu geçireceksiniz.Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek ve dolayısı ile sık sık hastalanmayacaksınız!

Sizi demode beslenme balonlarını tek tek patlatan bu sağlık kaynağı kitapla baş başa bırakıyorum..İyi okumalar. .........Nihal Doğan.

sormuştum ama cevap gelmedi tejrar sorym bişi sorucam vucut kaç saat aç kalmalı yani diyorlar ya kıtlık sendromuna girer yağ depolamaya başlar vucut die diyetisyenler ara ögün falan öneriyorlar hani burda bazıları 2 ögün yiyormuş kaç saat oluoki 2 ögün araında

O da diyetisyenleerin ve az ve sık beslenilmesi gerekir diyenlerin uydurması bence. Ben sabah 07:30 da kahvaltı yapıyorum öğle 12:30 da öğle yemeği yiyorum akşam da saat 18:30-19:00 arası yemeği yiyerek günü kapatıyorum. Yani ortalama 5-6 saat ara ile yemiş oluyorum. Tabi bunlar benim fikir ve uygulamalarım bu konuda otorite değilim :1:

kızlarrrr son 1-2 gündür yazdıklarıma hiç kimse cevap yazmıyor neden acaba?:26:söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama tutamadıom kendimi en sonunda.Hocaya soru sordum,cevapladı,hemen koşa koşa burada paylaştım,hiiiç bir yorum yazan olmadı,hocanın yeni kitabı çıkmış 12 sinde haberiniz var mı,kitaptan edindiniz mi dedim yine aynı şekilde cevapsız kaldım.Menülerime arada sırada çikolatalı pasta,hamburger vs.. yazıcam bakalım yine tepkisiz mi kalacaksınız..Acaba görünmez mi oldum ben :26: Küstüm işte :63::113: :43:

Saphiracım küsmedin değil mi gerçekten?????

Sensiz buraların tadı tuzu olur mu hiç

Back
X