Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sormuştum ama cevap gelmedi tejrar sorym bişi sorucam vucut kaç saat aç kalmalı yani diyorlar ya kıtlık sendromuna girer yağ depolamaya başlar vucut die diyetisyenler ara ögün falan öneriyorlar hani burda bazıları 2 ögün yiyormuş kaç saat oluoki 2 ögün araında
loxii neredesin bak ben bugun -200 vermişim hayret de ne hayret işdir bu..
hemen sabah kahvaltımı yazıyorum..
1 çorba kasesine doldurdum ceviz kuru üzüm incir kayısı yedim
3 yumurtadan omlet yaptım çocuklrla beraber yedik ben tahmini 2 ye yakınını yemişimdir.
peynir
çay
olmaz mı , okurken bile beyinde hoş bir tat bırakıyor. Zaten ben sarımsaklı yoğurt döktükten sonra kösele ayakkabı bile yenir grubundanım.
BU öğlen de havucu kavurup sarımsaklı yoğurt döküp yiyeyim diye plan yapıyordum. (Üstüne de ceviz tabii)
Bravo hergün 200gr gitse ne güzel)
Size resim koyayım mıııı
![]()
aslında bardakla ölçmedim ama cevii çok severim..başladımmı gidiyor..sanırım yediğim çay bardağından taşardıo yüzden su bardağı dedim
tam olmayabilir ben olmadı çay bardağı ile ölçüp öyle eklerim masdaki kahvaltıya
![]()
BEN DE DENEMEK İSTİYORUM.AMA iştahım korkunç tatlıdan ve ekmekten uzak kalmak beni mutsuz ediyor![]()
Merhabalarrrr bende diyete 4 gün önce başladım 2 öğün yapıyorum ama öğünlerim gaaaaayet sağlam :) 4 günde 1 kilo vermişim sizin yediklerinizi okudumda gözüme çok az göründü ya ben çok mu yiyorum diye düşündüm ama kilo verdiğime göre sorun yok sanırım birde bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor gayet motive edici gözüktü gözüme :)
Akşama ne yiyeceksiniz ?
benim barbunya ve bulgur pilavım var
yanına havuç-turp düşünüyorum
zira tam mevsimi çok ta lezzzetliler bol limonlu şööle
mrb siz de yenisiniz sanırım
bulgur pilavını kg.verme döneminde pek önermiyorlar,1 tabak değil de 2-3 kaşık bize izin verileni maaleseff
Merhabalarrrr bende diyete 4 gün önce başladım 2 öğün yapıyorum ama öğünlerim gaaaaayet sağlam :) 4 günde 1 kilo vermişim sizin yediklerinizi okudumda gözüme çok az göründü ya ben çok mu yiyorum diye düşündüm ama kilo verdiğime göre sorun yok sanırım birde bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor gayet motive edici gözüktü gözüme :)
Bu benim de problemim ne yazık ki:-(
Ben de başlayınca durduramıyorum kendimi ceviz yerken, ben de sayılı koymaya çalışıyorum artık. Göz kararı benim için bir ölçü olamıyor bu konuda malesef![]()
kızlar bugun cok acıkmıstım ıkıncı ogunumude yedım bı daha sabaha artık
1 tabak kara lahana yemegı
1tabak yesıllık salata
1kase maydanozlu sarımsaklı yogurt
2kayısı 2 badem 1hurma
turk kahvemı ıcıyorum sımdıde
menum nasıl:26::26:
bu hadiseee kaç beden giyiyor da fotomodellik yapıyooo yaaaa...
yakışıyomuşş gibi
hadiseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaç bedennnnnnnn giyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
deneyelım bacım sabahı zor beklıyorum ha bu arada temızlık bıttımı gule gule otur ben bugunde salladım ev ısını sadece coluk cocuga yemek yapıp yedırdım o kadar hava cok karanlık ve kapalıydı boyle havalarda hıcı ıcımden dıp kose gırmek gelmezdeyarın bakıcımız cenazeye gitcekmıs,ben mecburen evdeyım cocuk bakcam,sarımsaklı yogurt eslıgınde yumurta spesyalini deneyebılirim sanırım![]()
doktra canan hocanın kıtabını uzataydınyaMerhaba,
Bencede un ve şeker yok gerisi teferruat. Doktordan geldim şimdi kızlar. Oooo kolesterol uçmuş dedi, hemen ilaç yazmaya kalktı. (Bu arada süper olan diğer değerlere bakmadı bile bknz.trigliserid) Ben de ilaç istemiyorum dedim. İyi o zaman 3 ay sonra kontrole gel dedi. Ve bana kendi reçetesini verdi, herşeyi ye yağları yeme yemekleri zeytinyağı ve ayçiçekyağını karıştırarak yapekmek ye dedi. Tabi ben içimden güldüm kendisinin kocaman bir göbeği var sanırım o benden daha vahim durumda ama halâ yağsız ye, kırmızı eti 2 den fazla yeme diyor. Haa bir de en komik kısmı senin yaşında haftada 2 yumurtayı aşmamak lazım dedi (yaşım 34 bu arada)
Günde iki yiyorum desem şok yaşardı herhalde zavallı
![]()
canım aramıza hosgeldın ben sabah 10 da ve 16 da olmak uzere ıkı ogun yıyorum gayet memnumum sordugun konuyuda googledan arat bence bıcok cevap bulabılırsın tbrkler kılo vermeye devamsormuştum ama cevap gelmedi tejrar sorym bişi sorucam vucut kaç saat aç kalmalı yani diyorlar ya kıtlık sendromuna girer yağ depolamaya başlar vucut die diyetisyenler ara ögün falan öneriyorlar hani burda bazıları 2 ögün yiyormuş kaç saat oluoki 2 ögün araında
Aramıza hoşgeldinn ..
Gayet güzel kilo vermişsin.
Kaç kilosun ?
Daha öncede yazılmıştı 60 kg briisyle 90 kg birisi arasında yeme farkı olabilir ama ilk günler olduğu içinde olabilir.
Zamanla fazlasını kaldırmıyor zaten bünyen.
hangi miktarla doyuyorsan o kadar yemelısın canım,sabit bir ölçüsü yok bunun.
kılo cizelgesinin yapılısı burda anlatılıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
valla ben kendımı sınırlamıyorum sağlıklı yıyecekler konusunda
mesela bu yenı zeytını ılk aldıgımda gunde 30 tane bıle yedıgım oldu,hiç de zararını gormedım.
yıye yıye sıkılıyor ınsan zaten aynı seyı,bugun 10 taneye düşmüş yedıgım zeytın.
cevız de 8-9 tane yıyorum,1 cay brd nı gecıyordur heralde,ama zaten sabah yıyoruz,akşama kadar yakıyorumdur onları![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/483714-karatay-diyeti-yemek-tarfileri.html#post21711423
kızlar yeni bir topik açtım.Tariflerimizi orada toplayalım![]()