Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

deneyelım bacım sabahı zor beklıyorum ha bu arada temızlık bıttımı gule gule otur ben bugunde salladım ev ısını sadece coluk cocuga yemek yapıp yedırdım o kadar hava cok karanlık ve kapalıydı boyle havalarda hıcı ıcımden dıp kose gırmek gelmezde:19::19::19:

hosgeldın canım her ınsan en ıyı kendını bılır neyı nasıl ne kadar yemen gerektıgıne sen karar verecen bıkac ayrıntıya dıkkat et cevız kayısı omega zyag konularına gerısı sana kalmıs kolay gelsın hepımıze:16::16::16:

evet bende kilo verdiğime göre terslik yok diye düşündüm sporda yapamıyorum çünkü tembellikten :)

Kızlar,

Ne zamandır tartılmıyorum biliyorsunuz. Şimdi bilgisayarımda notlarıma bakarken 31.10.11 tarihinde aldığım ölçülerimi gördüm. Tesadüfen üzerimde o günkü elbisem var. Hemen çıkardım çantamdan mezuramı ölçtüm. 31.10.11 tarihinde belim 97 cm. imiş şimdi ise 93 cm. yine basen 113 cm.miş şimdi 111 cm. üstelik 2 gün sonra regl olacağım ve karnım ciddi manada şiş.

Hemen paylaşmak istedim :52:

Son düzenleme:
off yaaa..valla kendime uyuz oluyorum.Önce ,dün akşam o muhallebiyi yedim sonrasında 1,5 km. gece gece yürüdüm.bugün saat 3 de ise 1 tabak mercimek çorbası,zeytinyağında tava yapılmış tavuk yedim amaaaaa piyaz yapmıştım ve soğuk mercimek salatası,onlardan da o kadar yedim ki hem midem fırladı hem de ağrıyor..kendime olan sinirimi söylemiyorum bile.Akşama bir şey yemeyeceğim.Zaten bu akşam Hürrem var onu izlerken koşu bandında yürürüm.offfff,hem pişman hem şişmanım.:43::43:

Afiyet olsun Papadiya...

Ben bu karalahananın dolmasını yemiştim kaç yıl önce ama sevemedim hala da mesafeli yaklaşıyorum. Sen nasıl yapıyorsun???
canım eger profesyonel bır elden cıkmıssa karalahananın dolmasında yemegınede doyum olmaz etlı dolma ıcını haslanmıs ve ıkıye bolunmus lahanalara sarıyosun tencerenın en dıbıne etlı kemık dosuyosun uzerıne dolmaları dızıyosun suyunu verıp pısırıyosun kemıgın buharıyla muthıs oluyo sekerım gel yapayımda ye:)))

bak bu ıyı olmus elıne saglık:16:

Teşekkür ederim :) ben 65 ile başladım şimdi 64 kiloyum ilk defa bu kiloya çıkınca acaip panikledim boyda kısa Allah vergisi :))) minik balina oldum.. İştahım çok açıktı yine buna şükür diyorum en azından arada atıştırmıyorum :)

Son zamanlarda aldığın kilolar ise daha da çabuk gidecektir.
Boyun kaç ?
Atıştırdıkça atıştırasım gelirdi benim, artık bundan eser yok.
Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin.

off yaaa..valla kendime uyuz oluyorum.Önce ,dün akşam o muhallebiyi yedim sonrasında 1,5 km. gece gece yürüdüm.bugün saat 3 de ise 1 tabak mercimek çorbası,zeytinyağında tava yapılmış tavuk yedim amaaaaa piyaz yapmıştım ve soğuk mercimek salatası,onlardan da o kadar yedim ki hem midem fırladı hem de ağrıyor..kendime olan sinirimi söylemiyorum bile.Akşama bir şey yemeyeceğim.Zaten bu akşam Hürrem var onu izlerken koşu bandında yürürüm.offfff,hem pişman hem şişmanım.:43::43:

Üzülme, dediğin gibi bugün Hürrem i seyrederken 5 km.cik yürürsün :1: Hoca ne diyor 5 km yürürsen istediğini yiyebilirmişsin. Yarından itibaren de dikkat edersin. :34:

Kızlar,

Ne zamandır tartılmıyorum biliyorsunuz. Şimdi bilgisayarımda notlarıma bakarken 31.10.11 tarihinde aldığım ölçülerimi gördüm. Tesadüfen üzerimde o günkü elbisem var. Hemen çıkardım çantamdan mezuramı ölçtüm. 31.10.11 tarihinde belim 97 cm. imiş şimdi ise 93 cm. yine basen 113 cm.miş şimdi 111 cm. üstelik 2 gün sonra regl olacağım ve karnım ciddi manada şiş.

:nazar::nazar: Tebrik ederim Carmen ne güzel incelmişsinn ..

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar...:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak cevız(omega3 ıcerır,depresyona ıyı gelen B vıtamını ıcerır(bu nedenle ekmek yerıne gecer),posası yuksektır(ekmek gıbı)), bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne gecer ,posası cok yuksek ,kabızlıga ıyı gelır),uzerıne zeytınyagı gezdırılmıs bıber,yesıl sarmısak ,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu, 3 tane kahverengı kuru kaysı, 2yumurta (kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum ),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.)

Eklentiler

• $a28%20kahvalt%C4%B1m.webp
    $a28%20kahvalt%C4%B1m.webp
    15 KB · Görüntüleme: 92
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar...:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak cevız(omega3 ıcerır,depresyona ıyı gelen B vıtamını ıcerır(bu nedenle ekmek yerıne gecer),posası yuksektır(ekmek gıbı)), bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne gecer ,posası cok yuksek ,kabızlıga ıyı gelır),uzerıne zeytınyagı gezdırılmıs bıber,yesıl sarmısak ,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu, 3 tane kahverengı kuru kaysı, 2yumurta (kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum ),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.)

Vallahi şimdi soracaktım Gül nerelerde diye. Seni göremeyince arıyorum. Lütfen bu kadar ara verme :50:

Aklıma geldi bende öğle öğünümü yazayım

Öğle yemeği olarak 1/2 kase tarhana çorbası içtim
Bir yemek tabağı fırında kabağın üzerine kendi yaptığım yoğurttan 3-4 kaşık döktüm ve üzerine zerdeçal ektim. Onları yedim.
Sonrasında 2.şekersiz türk kahvemi içtim. Şimdilik bu kadar. Akşam için ciğer almıştım dün bugün onu pişireceğim. Yanında yoğurt yerim. Bu arada güzel dana ciğeri tarifi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ben domates, soğan ve biberli sote yapayım diyorum.

Sevgiler.

famır harıkasın yaa koptum burda:1::1::1:
loxıcım karalahana tarıfımı verıyım hemen
yagda sogan pembelesır
az salca koyulur
ınce kıyılmıs lahanalar koyulur
suyu verılır
bulgur pırınc koyanda var ben koymadım
cok hafıf ve doyurucu bır yemek

Ben de sormuş bulundum canım, aldım buradan tarifi ellerine sağlık....

Sağol carmen ,moral oldu biraz..ya dünde dikkat edicem demiştim hooop bugün aynı yanlışı yaptım.acıkıyorum.herkes burada tokum diyor ama ben öğlen olunca açlık hissediyorum.sanırım 3 öğün yeme olayına dönüp yavaş yavaş arayı açacağım,bilemiyorummm

Kızlar,

tbrk ederım canım senın adına cok sevındım

e artık onumuzdekı maclara bakacaz

bu arada kızlar bu cuma ıpı kım gogusler cok merak edıyorummmm

Son zamanlarda aldığın kilolar ise daha da çabuk gidecektir.
Boyun kaç ?
Atıştırdıkça atıştırasım gelirdi benim, artık bundan eser yok.
Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin.

Boyum 157 kilo 64 şu an mayıs ayında 53 kiloydum ben ya boğazımın ipini gevşeteyim azcık dedim sonra zıvanadan çıktım yedikçe yedim şimdi nasıl pişmanımmmm ama eski kiloma döneceğim inşallah senin gibi kilo veririm bende sen ne kadar zamanda verdin?

Sağol carmen ,moral oldu biraz..ya dünde dikkat edicem demiştim hooop bugün aynı yanlışı yaptım.acıkıyorum.herkes burada tokum diyor ama ben öğlen olunca açlık hissediyorum.sanırım 3 öğün yeme olayına dönüp yavaş yavaş arayı açacağım,bilemiyorummm

Bencede dönmelisin. Ben de önce iki öğün yapayım dedim ama mümkün değil iki öğün arasında 12 saat çok uzun. O nedenle 3 öğün yiyorum. Bir de konsantrasyon meselesi, iyice konsantre olmalısın. Bir de ben kendimde şunu keşfettim kuru meyve yediğimde açlık hissediyorum. Bu nedenle kaldırdım kuru meyveleri sadece sabahları omega 3 aldığımdan 1 kuru erik yiyorum. Diğerlerini kaldırdım ve hiç açlık hissetmiyorum. Belki sana da böyle hissettiren yiyecekler vardır beslenmende.

tbrk ederım canım senın adına cok sevındım

e artık onumuzdekı maclara bakacaz

bu arada kızlar bu cuma ıpı kım gogusler cok merak edıyorummmm

Çok teşekkür ederim Papadiyacım.

aksam yemegı olarak kerevız salatası 4-5 kasık yogurt-1 corba kasıgı keten tohumu-4-5 cveız-yarım kerevız

1 tabak yedım:56: su ıcmeye devam

Back
X